Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αυτό θα κάνω pola μου. θα πάω αύριο μόνη να δω τι θα γίνει κι αν δε βγάλω άκρη ψάχνω κι αλλου. μου αρέσουν τα τρία τικεράκια σου στη σειρά!συγκινητικό....σήμερα εντωμεταξύ έχω ρίξει τόσο κλάμα που νιώθω πάλι έγκυος!όταν ήμουν έγκυος τους πρώτους τρεις μήνες έβλεπα σκοτωμένη μύγα και έκλαιγα....

Mη στενοχωριέσαι...τουλάχιστον τους "ξεσκέπασες" νωρίς και θα βρεις σύντομα κάτι πολύ καλύτερο για τον κούκλο σου...:):) Λες να είσαι έγκυος??? :D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια,

νατασουλα, θελει λιγο υπομονη με τον παιδικο, θα βρεις ομως τον καταλληλο.

εγω εχω εκνευριστει, γιατι το παιδι ξεκινησε τη δευτερα, και ηδη την ακουω να εχει μυξουλες. και εχει μεγαλωσει τωρα και δεν τον ανεχεται τον ορο καθολου. τελος παντων. λεω την αλλη εβδομαδα να την κραταει η πεθερα μου, μην μου αρπαξει τιποτα τελευταια στιγμη κι εχουμε και τα βαφτισια. να ειναι και ξεκουραστο.

εμενα κοριτσια απο υπνο, ακομα κοιμαται "δεκατιανο" κανα 2ωρο αλλα και κανα 2ωρο το μεσημερι οταν ειναι σπιτι. Οταν ειναι στον παιδικο δεν κοιμαται παρα μονο μια ωρα το μεσημερι.

Οπως και να εχει το βραδυ μεχρι τις 9 το αργοτερο εχει πεσει για υπνο. Τωρα που ξαναξεκινησε ο παιδικος δε, το 8 με το ζορι το πιανουμε. 7,30 με 8 παρα, κλαει απο τη νυστα. και ξυπναει γυρω στις 07:30 το πρωι λογω παιδικου. Διαφορετικα κατα τις 08:00-08:30. Οσο για ρουτινα, μπανιο, γαλα και στο κρεβατι της κατευθειαν απο ημερων, οποτε δεν εχω τετοια θεματα στον υπνο.

Οσο για το φαγητο, οταν τρωει απο το δικο μας προσπαθω να βαζω οσο λιγοτερο αλατι μπορω. Αλλα κι εγω πια, δεν της τα αλεθω. Το σαββατο για παραδειγμα ειχαμε ψαρι, ρυζι και σαλατα, ολα κομμενα στο πιατο της σε κομματακια και της τα εδινα ετσι. Στα φρουτα δε, της τα καρφωνω εγω, και τα τρωει μονη της παρακαλω. Κι οταν αδειαζει το πιατο, το κοιταει καλα καλα.

4Rnfp3.png

Νομιζω οτι το μωρο μου εχει παθει ενα ψυχολογικο σοκ. Μετα τις 2 εβδομαδες που πηγαμε διακοπες ολοι μαζι, και την αφησαμε για αλλες 2 εβδομαδες στη γιαγια της, ενω περναγε καλα, ουτε κλαματα ουτε γκρινιες, σταθερη στο προγραμμα της, κουνιες, μπανια, παιδακια να παιζει, πρεπει να της λειψαμε πολυ, και δεν ξερω πως μπορει να το ειχε μεσα στο μυαλο της, ισως οτι την αφησαμε εκει και θα πηγαινουμε μονο να τη βλεπουμε, και κοριτσια δεν ξεκολαει απο πανω μου απο τη μερα που γυρισε. Οπου παμε, γατζωνεται πανω μου, που μεχρι τωρα εδειχνε παρα πολυ κοινωνικη, και νομιζω οτι φοβαται μην την αφησω εκει που παμε. Και στον παιδικο, ενω πηγαινε τοσο καιρο με χαρα, τωρα ολη την εβδομαδα κλαιει που την αφηνω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

όταν ήμουν έγκυος τους πρώτους τρεις μήνες έβλεπα σκοτωμένη μύγα και έκλαιγα....
Εγώ πάλι χαμογέλαγα χαιρέκακα! Αν ήταν και κουνούπι ακόμα καλύτερα :twisted:
κοριτσια δεν ξεκολαει απο πανω μου απο τη μερα που γυρισε. Οπου παμε, γατζωνεται πανω μου, που μεχρι τωρα εδειχνε παρα πολυ κοινωνικη, και νομιζω οτι φοβαται μην την αφησω εκει που παμε.
ΟΚ, άρα δεν είμαι η μόνη με το ίδιο πρόβλημα!

Νατ, ρίξε μια ματιά και σε άλλους σταθμούς. Σε καταλαβαίνω όπως τα εξήγησες περί γονιών σου. Κι εγώ υπολόγιζα φέτος να τον αφήνω στους δικούς μου κι από του χρόνου να τον έγραφα ίσως. Αλλά βλέπω ότι κουράζονται, ειδικά τώρα που περπατάει και κάνει αλητείες...

WN6Op3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Γραψατε πολλα σημερα και τα διαβασα στα γρηγορα, μεχρι να τελειωσω ξεχασα οσα ηθελα να σχολιασω, θα πω οτι θυμαμαι και τα υπολοιπα αυριο!:mrgreen:

Κατ΄αρχας, Κυριακη να χαιρεσαι τον πρωτοτοκο καθως και ολα σου τα παιδακια!

Νατασσουλα, κουραστηκα που διαβασα ολα αυτα που προκειται να κανεις βρε παιδι μου! Γνωμη μου να βρεις εναν καλυτερο σταθμο, για να μην επιβαρυνονται τοσο οι γονεις σου αφου ειναι μπερδεμενη η κατασταση. Παντως, κι εμενα δε θα μου αρεσαν τετοια σκηνικα στον παιδικο σταθμο. Ειναι υποπτη η σταση τους.

Κασσιανη, και ο Αντωνης μεχρι να γινει 2 ετων δεν ειχε φαει γλυκα. Τωρα η μικρη τον βλεπει και σαβουριαζει τα παντα. Απο παγωτα εως μπουγατσα! Δε μου αρεσει καθολου αυτο, αλλα δεν ξερω τι να κανω. Ειναι λιχουδα και οτι βλεπει να τρωμε, το θελει κι αυτη!

Τον Αντωνη τον εγραψα Αγγλικα φετος στην Ευρωγνωση. Εχουν προσφορα 49 ευρω για ολο το χρονο. Δε μ΄ενδιαφερει το τι θα μαθει, ηδη γνωριζει αρκετες λεξεις, αλλα μια και δε θα πηγαινει παιδικο σταθμο, να κοινωνικοποιηθει λιγο και μεσω παιχνιδιου και δραστηριοτητων να ασχολειται με κατι και να παρει με καλο ματι την ξενη γλωσσα. Σε 10 μερες θα τον γραψω και κολυμβητηριο. Ξεπερασε τη φοβια με το νερο φετος, και κολυμπουσε στα βαθεια με τα μπρατσακια. Οποτε, στη βραση κολλαει το σιδερο...

Ανυπομονω να περασουν οι μερες να τα πουμε απο κοντα κοριτσια! Μου εχουν λειψει οι συναντησεις μας!

age.png age.png

καλημέρα κορίτσια. χθες κράτησε η μαμά μου τον μικρό γιατί έχω μαθήματα από τις 9 μέχρι και τις 4 και έπρεπε να προετοιμαστώ. είχα και την αναστάτωση μου και δεν ήθελα να με δουν. να χω και τα <<στα λεγα>> μαζί. μου έλειψε πολύ το μικρό μου. ανυπομονώ να τον δω.προχθες πήγαμε παιδίατρο. καταρχήν μας <<άνοιξε>> το πουλάκι και λίγο μάτωσε. ανατρίχιασα!είμαι πολύ λιγόψυχη. ο καημενούλης χθες ήταν όλο με κρεμούλα γιατί τον ενοχλούσε. κατά τ'άλλα 11,5 κιλά και 83 πόντοι. στο Ικα όλο στο περίπου μας τα λένε, τελοσπάντων. από διατροφή τα πάντα ανάλατα και θα ξεκινήσω και φρέσκο γάλα από αύριο.για απογευματινό είπε να αποφεύγω τις κρεμούλες και να δίνω φρεσκο ψωμάκι με κασέρι ή μαρμελάδα, όχι μέλι ακόμη και καμιά αυγόφετα. τώρα ξέρω εγώ. ο μικρός μασάει κανονικά, έχει 8 δόντάκια+ άλλα 4 δοντάκια to be σύντομα, αλλά η μαρμελάδα είναι γλυκό και η αυγόφετα τηγανητό.ωραίες παρεπιπτόντως οι αυγόφετες ε?όταν ήμουν έγκυος τις τσάκιζα με κασεράκι <<κολιός>>.

η ειρήνη πού είναι??όλα καλά?

μαριάννα μου τα χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα.να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

σήμερα θα πάω στον σταθμό και θα τα ξεκαθαρίσω όλα. σας ευχαριστώ που το συζητήσαμε. καλημέρα και πάλι. πολλά φιλιά.

HZBPp3.png

οπως λεει και η μαμα της Αννας εχει μπροστα του χρονια για να μαθει να μασαει...

Εμ απ'τα Σέρρας δεν είσαι κ εσύ?Τι θα έλεγες?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νατασσάκι ψάξε για άλλο παιδικό γιατί λίγο ύποπτος μου φαίνεται...:rolleyes:

Η μικρή σήμερα έχει κ άλλο εμβόλιο κανονικά ήταν το mmr έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον τη προηγούμενη φορά ότι 15μηνών θα κάνουμε αυτό...τώρα προχθές που πήγε η μάνα μου της είπαν άλλο...τεσπα όπως κ να χει θα μας τσιμπήσουν πάλι αλλά ελπίζω να μην έχει την ίδια αντίδραση όπως προχθές....:?

Εσύ Μαριάννα περιμένεις πως κ πως τη συνάντηση εγώ για άλλη μία φορά δυστυχώς δεν ....έχω γάμοβάπτιση τελικά κ τη γιορτή της συννυφάδας(μπλιαχ) :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Τι κανετε????Εμας σημερα μας ξυπνησε η μαμα μου με το κουδουνι που ηρθε στις 7:30 να κρατησει τη μικρη, η οποια κοιμοταν απο τις 10:10...(εκλαιγε βεβαια στις 3 τη νυχτα-νεο δοντακι υποψιαζομαι)Αν δεν την ξυπνουσαμε τι ωρα θα σηκωνοταν αραγε?Απο αυριο θα την αφηνω να δω τι ωρα θα ξυπναει μονη της...

Χθες τα ειδα ολα, αφου της εδωσα την κρεμα της το απογευμα, ειπα μετα απο κανα μισαωρο να της δωσω λιγο αρακα με καροτακι, κι οπως την ειχα αγκαλια στη δευτερη κουταλια ξερναει πανω μου 3 φορες....Γιναμε σκατα κι εμεις και το χαλι αλλα το παλιοκοριτσο τιποτα δεν καταλαβε.Ουτε εκλαψε καθολου και μετα πηγαμε και στην παιδικη χαρα...Σημερα εχουμε γιουβαρλακια και θα δωσουμε και στη μικρη λογικα θα μπορει να τα φαει.

Νατασσουλα να μας πεις τι εγινε με τον παιδικο σταθμο,ακους εκει να μη σ'αφηνουν να δεις ολους τους χωρους...

Διαφημίσεις

1966714q45vyri1u2.gif

Ασχετο, το καφε που εχουμε κανονισει συναντηση εχει εξω να κατσουμε η θα τρωμε τα νυχια μας ακαπνες τοσες ωρες????

Χα χα! Ρωτησα προχθες τον κουμπαρο μου! Και εξω μπορουμε να καθησουμε, αλλα και μεσα και να καπνιζουμε. Τον πρωτο καιρο θα γινονται συστασεις.

Πολυ ρατσιστικο το μετρο αυτο και δε νομιζω να περασει ευκολα.

Οσο για τους χωρους που ειναι κλεισμενοι με ναυλον Αννα, θυμασαι που το συζητουσαμε? Και εκει θα απαγορευεται το καπνισμα...

age.png age.png

Kαλημερα! Παραθετω τα υπεροχα ωραρια υπνου της κοκος.

Ξυπνει 9 το πρωι μπορει και δεκα αν ειμαι τυχερη.κοιμαται κατα τις 3 το μεσημερι αλλα μπορει κα για τρεις ωρες σερι και κσανακοιμαται 12 -1 παλι.....και ερωτω....ειναι αυτο ωραριο βρεφους 14 μηνων?:confused:

Και σας παρακαλω πολυ, να μην χρησιμοποιειται το "ονομα" μου για να χαιρετατε τον κοσμο. Μπερδευομαι η γυναικα :tongue::tongue::tongue::tongue:
χαχαχαχαχχα!καλα μαρη μην συγχιζεσαι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Ασχετο, το καφε που εχουμε κανονισει συναντηση εχει εξω να κατσουμε η θα τρωμε τα νυχια μας ακαπνες τοσες ωρες????

χαχαχαχαχαχα!ακου ενοια η αλλη πρωι πρωι.......

φιλια τσουπρες μου...παω να συσκεφτω με τον εαυτο μου τι θα ταισω τη λυκοφαμελια!:rolleyes:

1v0n7ypa5y9lur77.png

1966714q45vyri1u2.gif

Οσο για τους χωρους που ειναι κλεισμενοι με ναυλον Αννα, θυμασαι που το συζητουσαμε? Και εκει θα απαγορευεται το καπνισμα...

Σοβαρα μιλας?Εδω στο Παρισι που ισχυουν κανονικοτατα χροοονια αυτα τα μετρα και καπνιζαμε σε καφε εξω κλεισμενο με νάυλον (ενα βρηκαμε βεβαια..),εδω θα το απαγορεψουν???

Καλημέρα κι από εμένα.

Νατάσσα μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο παιδικό! Συμφωνώ με τις παραπάνω κυρίες!

Μαριάννα κι εγώ ανυπομονώ για το καφεδάκι μας. Είναι η μόνη έξοδος μου πλέον! Ωραία ιδέα το κολυμβητήριο και θα κάνει και ένα σώμα... άγαλμα!:mrgreen:

Γιώτα και Χριστίνα τελικά όλα τα μωρά το περνάνε αργά ή γρήγορα... αυτο με τη μαμακίαση λέω! Υπομονή. Εμένα τώρα αρχίζει λίγο να ξεκολλάει!:-D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...