Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χριστίνα μια απ΄τα ίδια. Η βάφτιση ήταν τραυματική εμπειρία. Λες να φταίει το όνομα?:mrgreen::mrgreen:

Έχει γατζωθεί από πάνω μου. Τώρα το ξεπερνάει λίγο αλλά το βράδυ στις 2 ξυπνάει και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας.

Κι εγώ πιστεύω, φάση είναι θα περάσει...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανούλες.

kassiani μου χρόνια πολλά, και γαιννάκη να τα χιλιάσεις!

σήμερα είμαι σε κακό χάλι, έτοιμη να πάθω εγκεφαλικό.

πήγα τον μικρό μου στον παιδικό νωρίτερα από οτι τους είχα πει και φρίκαρα!

εγώ δεν έλεγα το ιδανικό μέρος???ε, μουτζώστε με , με τα δυο τα χέρια.

μου είχαν πει οτι για φέτος είναι μόνο πέντε παιδάκια, έχουν τον χώρο που παίζουν και το ησυχαστήριο τους με τα κρεβατάκια που θα κοιμούνται χωριστά.λόγω αρχής μάλιστα δεν θα δεχτούν άλλα παιδιά μέσα στην χρονιά σε αυτό το τμήμα.και εγώ ο μ....κας το πίστεψα!!!φυσικά η αλήθεια δεν είναι αυτή. τα παιδιά που μέτρησα είναι δώδεκα (!) , τα πιο πολλά δίχρονα και όταν έφτασα προσπαθούσαν να τα <<φυγαδεύσουν>> στο <<ησυχαστήριο>>.

επικρατούσε μεγάλη αναρχία! σκασίλα μου αν όλα τα παιδιά στην αρχή κλαίνε και οι δασκάλες βοηθούν η μια την άλλη!να πάρουν περισσότερες. και κακώς μου είπε ψέμματα πιστεύοντας οτι θα πάρκαρα το παιδί μου και θα έφευγα! τί να πω! δεν την άρπαξα γιατί είμαι νευρικός άνθρωπος και θα το έφτανα αλλού. δεν ξέρω πως να το χειριστώ.ξέρω οτι σε όλους τους παιδικούς είναι κάπως έτσι και ο αριθμός των παιδιών δεν ήταν ο πρώτος λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο σταθμό.ας έχει και είκοσι παιδάκια. αλλά να το ξέρω!!! της ζήτησα να δω το υπνοδωμάτιο και δε μ'άφησε για να μην αναστατώσω τα παιδιά που κοιμούνται!κι από μέσα άκουγα φασαρία!!!έχω και τους γονείς μου που μαλώνουμε κάθε μέρα για τον <<καημένο τον Γιαννάκη που τον παρατάει η μάνα του στον παιδικό>>.....με έχει πιάσει το παράπονο. χάλια είμαι. και αυτή η αναμονή για τα σχολεία με έχει σκοτώσει. μου τηλ. για ιδιαίτερα και όλο λέω όχι ελπίζοντας σε μια θέση σε δημόσιο σχολείο. κι αν δεν με καλέσουν? χωρίς δουλειά πάλι, μέσα στην ανασφάλεια και γεμάτη τύψεις που βάζω το παιδί μου σε τέτοια διαδικασία χωρίς να είμαι σίγουρη για το αν πρέπει.........κάθε φορά που μου τον φέρνουν κλαμμένο με βλέπει και ξεφυσάει με ανακούφιση.χάλια, χάλια.

HZBPp3.png

Νατασσούλα αφού οι γονείς σου θέλουν να κρατήσουν το μικρό γιατί θέλεις να τον στείλεις στο σταθμό??? Τα πρωινά δε δουλεύεις, έτσι δεν είναι??? Μακάρι να είχα και εγώ τους γονείς μου, να ήταν καλά και να μου πρόσεχαν τα παιδιά !!!:):):)

Μαριαννάκι χρόνια πολλά και πάντα καλά, με υγεία και αγάπη!!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

αχ βρε ειρηνουλα εγκυουλα ολο εσενα σκεφτομαι...εχθες το βραδυ δεν μπηκα στο ιντερνετ και το βραδυ που ξαπλωσα σε σκεφτομουν και ελεγα "λες να γεννησε?"

και μια αγωνια που εχω ουτε οταν ηταν να γεννησω δεν ημουν ετσι...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Νατασουλα να συμφωνησω κι εγω με την Πολα?

αν δεν εισαι ευχαριστημενη ασε το απιδακι σου στους γονεις σου αφου το θελουν κι αυτοι

και μην στεναχωριεσαι ολα θα βρουν το δρομο τους!!!

Nατασσούλα κι'εμένα ο παιδικός έχει 10-12 παιδάκια και ας είναι γραμμένα 20 αλλά μου είπε η δασκάλα της μικρής οτι τα γράφουν απλά για να κρατάνε τις θέσεις.Και είναι και της τράπεζας ο σταθμός οπότε καλά μου ΄φαίνονται σαν αριθμό που έχει τόσα παιδάκια.Εσένα που είναι ιδιωτικός νομίζω πως είναι καλά.Τα 5 που σου είπανε νομίζω πως είναι πολύ λίγα και δεν ξέρω αν κάποιος σταθμός έχει τόσα λίγα παιδάκια.Οσο για το κλάμα που λες κι'εμένα έτσι ήρθε σήμερα με το σχολικό αλλά θα συνηθίσουν.Κάθε αρχή και δύσκολη.Αν έχεις όμως τους γονείς σου που μπορούν να στο κρατήσουν γιατί δεν τους αφήνεις?

SI5Yp3.png

πριν μιλουσατε για τα φαγητα ε?

να σας πω κι εγω για τον μικρουλη μου

τα φρουτακια τα αλεθω και θα τα αλεθω για οσο χρειαστει

γιατι ετσι τρωει 3 φρουτα το πρωι και μερικες φορες αλλα 3 το απογευμα

σε κομματακια που το επιχειρησα στην θαλασσα εφαγε ουτε ενα

καλυτερα να περνει σε αφθονια τις βιτανινες και ασ αλεθω για χρονια!!

οπως λεει και η μαμα της Αννας εχει μπροστα του χρονια για να μαθει να μασαει...

το μεσημεριανο ομως

οταν εχω ρυζακι κριθαρακι αστρακι τραχανα δεν αλεθω

τα υπολοιπα τα αλεθω!!

ομως παρολο που δεν εχει τραπεζιτες μασαει με τα ουλα

πχ ψωμακι κριτσινια κουλουρακια τα μασαει κανονικα και ας μην εχει δοντια...

εχει 7 δοντια 4 πανω και 3 κατω

μαλιστα το τριτο κατω το ειδα χθες που αρχισε να βγαινει!!!

να σας πω και για τον υπνο?

ξυπναει κατα τι 8 πινει γαλατακι στο κρεβατακι του και τον αφηνω μηπως και ξανακοιμηθει αλλα δεν....

ενδιαμεσα απο τις διακοπες και μετα το εκοψε γιατι ειμασταν θαλασσα εκεινη την ωρα και δεν ειχε μυαλο για υπνο...

μεσημερι τρωει στις 2 και 2.30 με 6 κοιμαται

το βραδυ 10 εχει πιει το γαλα του και κοιμαται

και εξω να ειμαστε και ξερω οτι θα αργησουμε το πολυ στις 11 κοιμαται στο καροτσι

μπιζελακι και στις 1 που την κοιμιζεις ειναι αργα...

μεσημερι τρωει στις 2 και 2.30 με 6 κοιμαται
:shock::shock::shock:

Μη μας το τρίβεις στη μούρη καλέ!

Εντάξει, το μπιζέλι το καταλαβαίνω, πιθανώς να προσπαθεί για ύπνο αργά αφενός γιατί δεν κοιμάται νωρίτερα, αφετέρου γιατί μπορεί να θέλει να κοιμηθεί σερί κάνα 6ωρο πριν ξυπνήσει 6-7 το πρωί η μικρή. Το πέρασα, το ίδιο έκανα. Αλλαξε από μόνος του πάλι το ωράριο και κάπως ησυχάσαμε με τον βραδινό ύπνο

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο την πολυτεκνη!Για αλλη μια φορα ευχαριστω για τις ευχες σας!

Μαριαννα να εισαι χιλιοχρονη και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.(εγω ολα τα γλυκακια τα θελω):tongue:

Επιτελους βγαλαμε τραπεζιτη!ποιος μας πιανει τωρα!χιχιχιχιχι!

Οσο για το αλατι που λετε στα φαγητα της μικρης δεν βαζω αλλα τρωει απο τα δικα μας συνεχεια ,αναποφεκτο,που δεν θα τα ελεγα κι αναλατα.

Επισης θελω να πω οτι αυτη η εβδομαδα δεν περναει με τιποτα να αρχισουν τα σχολεια να ησυχασω λιγο απο τα 3 τερατινια!:confused:

Σας φιλω!Σμουτς!!!!!:P

1v0n7ypa5y9lur77.png

Χρόνια πολλά TARA να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη:D

Όλα είναι μια χαρά:D

Δεν σας ξαναγράφω τα ωράρια ύπνου του πιτσιποπάκου γιατί θα γίνετε :mrgreen: από την ζήλεια σας:D:tongue::tongue:

Ειρήνη που είσαι? τι κάνεις?

γεια σας και πάλι κορίτσια. πάλι λάθος τα έγραψα νομίζω.

το θέμα με τον σταθμό είναι οτι δεν ξέρω πόσα παιδάκια είναι. το διασταύρωσα και από το parents και ως τεχνική, δεν ξέρω για πιο λόγο, κάθε φορά που πάει κάποιος γονέας, φυγαδεύουν τα παιδιά στο υποτιθέμενο <<υπνοδωμάτιο>>, που δεν έχω δει ποτέ και δεν μου έχουν συστήσει την δασκάλα(το ζητάω αλλά είναι απασχολημένη) και αφήνουν τρία τέσσερα έξω μόνο να παίζουν. γιατί αυτό?μου προκαλεί ανασφάλεια.

όσο για τους γονείς μου, θέλουν να τον κρατούν αλλά υπό όρους. πέρυσι, η μητέρα μου περίμενε όποτε είμαι σπίτι να έχω τον μικρό, όποτε έφευγα ήμασταν συνέχεια στα τηλέφωνα και όταν είχαμε άθλιες καιρικές συνθήκες(βροχή, χιόνι) και δουλειά το πρωί κοιμόμασταν όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας μου (!) γιατί δεν ήθελε να είναι μόνη με το παιδί το βράδι! συν του ότι η αδερφή μου ένιωθε <<ριγμένη>> με την βοήθεια της μαμάς προς εμένα και άφηνε πολλά βράδια την μικρή της στους δικούς μου για να βγει για ποτό με τον σύζυγο. αποτέλεσμα? γκρινιάρης σύζυγος, κουρασμένη γιαγιά, μαμά κορίτσι-λάστιχο και, το κυριότερο, ένα μικρό παιδάκι να πηγαινοέρχεται στον περιφερειακό σαν βαλίτσα. τώρα περιμένω κάποιον διορισμό εκτός θεσσαλονίκης και ίσως χρειαστεί να φεύγω από το σπίτι και στις 7 το πρωί και να επιστρέφω μαζί με ιδιαίτερα και φροντιστήρια το βράδι. έχουμε και μια μετακόμιση κοντά βέβαια στους γονείς μου που μπορεί να χρειαστεί από έναν εώς και τρεις μήνες. να σκεφτείτε υπολογίζαμε να μετακομίσουμε Αυγουστο και κυνηγώντας τους τεχνικούς και τους μαστόρους ακόμη δεν έχουμε τελειώσει και υπάρχει μέλλον.

το πάνο ήταν να είναι το παιδάκι μου 10 με 2 στον σταθμό και μετά που επιστρέφει ο παππούς του να το παίρνει από τον παιδικό μαζί με την ανηψιά μου και να τα κρατούν όσο χρειαστεί. η ανηψιά μου μένει σχεδόν κάθε μέρα μέχρι τις 9 ή 10 στους δικούς μου και εγώ εκτός των μαθημάτων σίγουρα τους επόμενους μήνες θα έχω αρκετό τρέξιμο με τήν μετακόμιση. και μόνο οι κούτες, το αμπαλάρισμα και το καθάρισμα φτάνουν. δεν ξέρω, μάλλον λέτε το σκέφτηκα λάθος?

HZBPp3.png

Nατάσσα μου κατάλαβα τι συμβαίνει με τους δικούς σου...Ισως πρέπει να ψάξεις για άλλο βρεφονηπιακό, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος "αξιοπρεπής" στην περιοχή σου. Είναι απαράδεκτοι που δεν σε αφήνουν να δεις όλους τους χώρους και δε σου συστήνουν τη νηπιαγωγό του παιδιού σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εκει που πήγαινε ο βαγγέλης μπορούσα να πάω οποιαδήποτε ώρα και να μπω σε οποιοδήποτε χώρο...:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

αυτό θα κάνω pola μου. θα πάω αύριο μόνη να δω τι θα γίνει κι αν δε βγάλω άκρη ψάχνω κι αλλου. μου αρέσουν τα τρία τικεράκια σου στη σειρά!συγκινητικό....σήμερα εντωμεταξύ έχω ρίξει τόσο κλάμα που νιώθω πάλι έγκυος!όταν ήμουν έγκυος τους πρώτους τρεις μήνες έβλεπα σκοτωμένη μύγα και έκλαιγα....

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...