Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζελάκι δε σου πάει η καρδιά να τη ξυπνήσεις αλλά μια εβδομάδα αν την ξυπνάς κ τη βάζεις για ύπνο σταθερές ώρες θα προγραμματιστεί κ θα είστε όλοι ήσυχοι,ήρεμοι κ θα έχετε χρόνο κ για σας!;)

Αλάτι δε βάζω ποτέ στα φαγητά της ούτε για δείγμα μόνο αν φάει από δικά μας καμμιά μπουκια.... ;) Πολύυυυ αργότερα θα φάει αλάτι....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα..το απόγευμα πάμε 8 η ώρα στο gymboree για παιχίδι μέχρι τις 9 και κουράζεται αρκετά μπορώ να πω...ίσως επειδή λόγω διακοπών (Gymboree και δικών μας) που είχαμε να πάμε 3 βδομάδες ξεσυνήθισε...τί να πω??Θα δούμε από σήμερα που θα αρχίσω να την βάζω σε άλλο πρόγραμμα τί θα γίνει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γεια σου Κασσιανή, χαίρομαι που είστε καλά!

Δηλαδή τώρα κοιμάστε και με τα 2 μωρά αγκαλίτσα το βράδυ? Εμένα κοιμάται στο κρεβάτι της μέχρι τις 4-5 το πρωί και μετά ξυπνάει και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας. Είναι κουραστικό!Πόσο μάλλον με 2 παιδιά!:confused:

Κοιμαμαι με τον μικρο στο κρεβατι και η δεσποινα κοιμαται τη μιση νυχτα στο δικο της και μετα στην κουνια του μωρου...

Το ακόλουθο μήνυμα είναι για το πιστοποιημένο κορίτσι (οι υπόλοιπες να ΜΗΝ το διαβάσετε):idea:

Ψιτ...κοπελιά (που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα) εγώ είχα προτείνει κάποτε στον σύζυγο να εγκαταλείψει την εργασία του και να τον χαρτζιλικώνω εγώ. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να φοράει μόνο μια ποδίτσα και να κάνει κάποιες ελαφρυές οικιακές εργασίες:D

Η αμοιβή του θα ήταν 5€ την ημέρα (βρέξει - χιονίσει);)

Βέβαια αυτός ο ανόητος αρνήθηκε....χε,χε,χε αυτός έχασε.

Τόσα χρόνια που τρελαίνεται κάθε μέρα στην δουλειά είναι σε καλύτερη μοίρα? Εγώ στα όπα - όπα θα τον είχα;)

Ελπίζω να φερθήκατε όλες σαν κυρίες και να μην διαβάσατε το μήνυμα (δεν πιστεύω ότι στην παρέα μας έχουμε καμία αδιάκριτη):tongue:;)

Τι ειναι το "πιστοποιημενο", μου λετε κι εμενα της χαζης??:P

kassiani πώς προλαβαίνεις πάντα και κάνεις τόσες δουλειές?εγώ κάνω κάτι λάθος σίγουρα.

ξύπνησε το μπεμπεδάκι........

Δεν ξερω να στο εξηγησω, απορω και εγω πως γινεται να δουλευω και να ειναι το σπιτι μονιμως καθαρο και τακτοποιημενο και ολα πλυμμενα-σιδερωμενα.

Αυτη ομως πρεπει να ειναι η εξηγηση για τα κιλα που επιτελους εχασα...

Μιλαμε οτι εχω ψοφησει ειδικα τους τελευταιους 2 μηνες που ο μικρος τρεχει παντου.

Βοηθαει βεβαια και ο αντρας μου ή τουλαχιστον δεν λερωνει. Κατι ειναι κι αυτο:P

Καλημέρα :D:D:D

Χρόνια πολλά Κασσιανή! Δεν ήξερα ότι είναι σήμερα η γιορτή σου :confused:

Εσείς τι άλλα πείτε κανένα νέο...

Κι εγω πριν μερικα χρονια το εμαθα:P

Παντα γιορταζα στις 29/2 καθε 4 χρονια, αλλα οπως με πληροφορησε ενας αρχιμανδριτης καποτε, τοτε ειναι του Οσιου Κασσιανου και οχι της Κασσιανης.

Παντως λιγα ημερολογια το γραφουνε.

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες!!!:D

Μαριαννα χρονια πολλα!

Κυριακουλα να τον χαιρεσαι τον πρωτο!

Ειρηνη απιστευτο...ποτε περασε ο καιρος... Με το καλο, ολα θα πανε τελεια!

Παντως κοριτσια δεν ειμαι πια για πουθενα η γριεντζω...

Εγω που δε μαζευομουνα απο τα ξενυχτια και τωρα δεν αντεχω καθολου.

Πηγαμε χθες σε ενα εστιατοριο στη γειτονια με τους κουμπαρους μας και γυρισα σπιτι 2πμ και σημερα δεν μπορω να μαζεψω τα κομματια μου...

yey2p2.png BN4cp2.png

Το αλατι και τη ζαχαρη καλο ειναι να τα αποφυγετε οσο περισσοτερο μπορειτε.

Η δεσποινα δεν ειχε φαει γλυκο μεχρι σχεδον 3 χρονων.

Τωρα ομως με το μικρο ειναι πολυ δυσκολο, γιατι ζηλευει και θελει ο,τι τρωει η αδελφη του.

Χθες ας πουμε τσακισε ενα παγωτινι μονος του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

κατερίνα σ'ευχαριστώ για το τηλέφωνο του ίνκα αλλά όπως είπε και κάποια κοπέλα οτι ποτέ δεν έχει βγάλει άκρη έτσι κι'εγώ τώρα παίρνω και ενώ δείχνει οτι καλέι μετά απο λίγο πέφτει η γραμμή.

SI5Yp3.png

Κατερίνα σ'ευχαριστώ και πάλι.Με αυτό το τηλέφωνο έβγαλα κάποια άκρη.Μου έδωσαν να πάρω στον Εφετ και μου είπαν ή να πάω εγώ το δείγμα απο τα γραφεία τους στους Αμπελοκήπους ή να το πάω στο αστυνιμικό τμήμα της γειτονιάς μου και να τους πάνε αυτοί.Μάλλον σκέφτομαι να το πάω εγώ η ίδια.Μου είπαν θα γίνει έλεγχος και αν διαπιστωθεί παράβαση τότε πάει δικάσιμος η αρμόδια εταιρεία.

SI5Yp3.png

Κατερίνα σ'ευχαριστώ και πάλι.Με αυτό το τηλέφωνο έβγαλα κάποια άκρη.Μου έδωσαν να πάρω στον Εφετ και μου είπαν ή να πάω εγώ το δείγμα απο τα γραφεία τους στους Αμπελοκήπους ή να το πάω στο αστυνιμικό τμήμα της γειτονιάς μου και να τους πάνε αυτοί.Μάλλον σκέφτομαι να το πάω εγώ η ίδια.Μου είπαν θα γίνει έλεγχος και αν διαπιστωθεί παράβαση τότε πάει δικάσιμος η αρμόδια εταιρεία.

Αντε μπραβο!Απο το parents τα βρηκα τα τηλεφωνα να ξερεις.Για τα παιδια μας ρε γμτ!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ έχω το εξής θέμα... όταν τον πάω για ύπνο κατ'αρχάς δεν παίζει στο κρεββάτι του. Ξαπλώνουμε στο δικό μου και τραγουδάμε, χαϊδευόμαστε, μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Τους τελευταίους μήνες, έχει κάνει συνήθειο το να ξαπλώνει πάνω στην κοιλιά μου το κεφάλι του. Μόλις του λέω νάνι, πάει κατευθείαν στην κοιλιά. Πλέον, αφότου γυρίσαμε Αθήνα (μετά την βάφτιση, που ήταν μάλλον τραυματική εμπειρία γι'αυτόν), με χειρίζεται κανονικά. Μόλις είναι ώρα για νάνι, δεν δέχεται να πάει με τον πατέρα του. Έτσι και κάνω να φύγω, μπήγει γοερά κλάμματα, τουμπανιάζει η μούρη του και δεν μπορεί να πάρει ανάσα (βουγιουκλάκη!!!). Τελικά ησυχάζει μόνο όταν κάτσω πλάι του και μου κρατάει τα χέρια. Ακόμα κι όταν σιγά σιγά βυθίζεται στον ύπνο, έτσι και κουνηθώ μου αρπάζει την μπλούζα και δεν με αφήνει να φύγω. Αποτέλεσμα; Κάθομαι καμιά-δυο ώρες μαζί του. Στο τέλος με παίρνει κι εμένα ο ύπνος και ξυπνάω γύρω στις 2 το ξημέρωμα, κάνω μερικές δουλειές και γύρω στις 3μιση ξαναπέφτω. Νωρίς το πρωί (5-7), κι αφού τον έχουμε ήδη μεταφέρει στο κρεββάτι του, ξυπνάει, κλαψουρίζει και θέλει να έρθει μαζί μας....

Τι να κάνω ρε κορίτσια, έχω απελπιστεί, δεδομένου ότι προσπαθώ με το καλό, προσπαθώ με το άγριο (αυτό φέρνει τελειώς αντίθετα αποτελέσματα) προσπαθώ και με την αδιαφορία. Αλλά η μαμακίαση καλά κρατεί...

WN6Op3.png

Χριστινα μην ανησυχεις.

Κι εγω ελεγα αυτες τις μερες ποσο μαμακιας ειναι που δεν ξεκολλαει απο πανω μου και μου θυμισε ο αγγελος οτι και η δεσποινα σε αυτην την ηλικια ετσι εκανε και της περασε.

Φαση ειναι κι αυτη και περναει.

Το αγριο πραγματι εχει αντιθετα αποτελεσματα.

Οσο πιο ασφαλες νιωθει το μωρο μαζι σου, τοσο πιο ευκολα θα ξεκολλησει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Επίσης, είναι τρομερά πονηράκιας (άσχετο με τον ύπνο). Χτες βράδυ πήγε και κρύφτηκε στο μπάνιο κι εμείς τον ψάχναμε. Όταν ανακαλύψαμε που είναι, κάναμε ότι ακόμα τον ψάχναμε. Ο μικρός, μόλις έβλεπε το κεφάλι μας να σκύβει μέσα στο μπάνιο, έκανε πιο πίσω για να κρυφτεί. Στο τέλος έβγαινε μόνος του τσιρίζοντας, και καλά να μας τρομάξει.

Κι ένα ακόμα (κουκουκουκουκουβάαααααααααα)... Χτες ντε και σώνει να βουτήξει ένα usb που είχε πάνω στο laptop της η αδερφή μου. Οχι, του έλεγε. Ναι, απαντάει. Μπα, τυχαίο λέμε. Δεύτερη φορά ΟΧΙ, ΝΑΙ αυτός. 6 φορές ΟΧΙ-ΝΑΙ :mrgreen: Αυτοί οι δίδυμοι, πεισματάρηδες ρε παιδί μου!

Σας τα λέω πιο πολύ γιατί έχω εντυπωσιαστεί... πέρυσι τέτοια εποχή έπινε το γαλατάκι του και γουργούριζε. Και σε ένα χρόνο μέσα τέτοια αντίληψη ώστε να διαφωνεί και με την αδερφή μου; Και να κρύβεται σε άλλο δωμάτιο (δεν του το έχουμε κάνει ποτέ αυτό για να πεις ότι το ξεσήκωσε).

Επίσης... ξυπνάω ένα πρωί με πόνο στο στήθος. Το είχε βουτήξει από τη ρώγα και το κούναγε πέρα δώθε :evil:

WN6Op3.png

Χριστινα μην ανησυχεις.

Κι εγω ελεγα αυτες τις μερες ποσο μαμακιας ειναι που δεν ξεκολλαει απο πανω μου και μου θυμισε ο αγγελος οτι και η δεσποινα σε αυτην την ηλικια ετσι εκανε και της περασε.

Φαση ειναι κι αυτη και περναει.

Το αγριο πραγματι εχει αντιθετα αποτελεσματα.

Οσο πιο ασφαλες νιωθει το μωρο μαζι σου, τοσο πιο ευκολα θα ξεκολλησει.

Δηλαδή να μην αρχίσω να με αμφισβητώ έτσι; Γιατί κάνουμε πολλές αγάπες μεταξύ μας και σκέφτηκα ότι ίσως θεωρεί πως του τα συγχωρώ όλα και μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή έχει μαμά βούτυρο

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...