Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννούλα μου, είναι ΤΕΛΕΙΑ....!!! Με το καλό...!!

Εγώ έχω ένα μικρό προβληματάκι με τη νονά (είναι από την πλευρά του άντρα μου), ζει σε άλλη πόλη, είναι μικρή και δεν πολυσυνεννοούμαστε, της είπα ότι τα χρώματα της βάπτισης είναι τυρκουάζ-λαχανί και πήρε λαμπάδα με ανοιχτή γαλάζια διακόσμηση, τα ρουχαλάκια σε άλλο χρώμα, αλλά δε μας πειράζει, όμως μαρτυρικά-λαμπάδα εντελώς παράταιρα. Και της το είπα τόσες φορές......

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναντινακι....!Κουκλος καλε ο γιος σου!!!!!!!!!!

Ειναι πολυ πολυ ομορφος...

να τον χαιροσαστε κοριτσακιο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Σας βάζω μερικές φώτο από τα βαπτιστικά που πήρα είναι Anna Patapi, (μην σας ξεγελάει η κρεμάστρα Lapin) δεν είχα άλλη πρόχειρη! Δεν είναι πανέμορφα! Είμαι πολύ περήφανη νονά, και μάνα, γιατί φυσικά και το αγγελούδι μου τα καλύτερα θα φορέσει!

Σας φιλώ όλες και θα σας δω, επιτέλους, το Σάββατο! Λεπτομέρειες στο FB.

Ολα ειναι τελεια. Με το καλο να γινει Χριστιανη και παντα γερη και λαμπερη!

BdN1p3.png

ναντινακι....!Κουκλος καλε ο γιος σου!!!!!!!!!!

Ειναι πολυ πολυ ομορφος...

να τον χαιροσαστε κοριτσακιο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρή, πού είσαι....????

Πώς τα πάς, κλωτσάει καθόλου.....?????

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

αχχχχκαλησπέρα κορίτσια...δεν έχω χρόνο να μπω!!η μικρή με έχει εξοντώσει,όλη μέρα θέλει να παίζει και να κάνουμε χαζά,το βράδυ κοιμάται για λίγο στο κρεββάτι και μετά δεν αντέχω να είμαι ξύπνια,κοιμόμαστε μαζί,όλο ψάχνει στήθος και ξυπνάει και κλάιει,δεν κοιμάται μόνη,δεν ξέρω τι να κάνω..είμαι Θσ/νικη για πσκ και ελπίζω λίγο να χαλαρώσω με την μαμά μου που είναι εδώ...εσείς τα λέτε κι εγώ δεν ξέρω τπτ από όσα λέτε...κάποια στιγμή ελπίζω να ξαναμπώ πιο δυναμικά στην κουβέντα...οι συναντήσεις σας πως πάνε;;;φιλάκια πολλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Τώρα κατάφερα και μπήκα, κατεβάσαμε τα στολίδια να τα έχουμε έτοιμα για αύριο που θα στολίσουμε, στήσαμε και το δεντράκι μας για να το στολίσουμε αύριο. Η μπουμπού μας κοιτούσε καλά καλά και έκανε κάτι χαρές. Το κοριτσάκι μου είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα είμαι πολύ χαρούμενη.

TARA εμείς έχουμε αρχίσει φρούτα απο 5,5 μηνών και κρέμες απο 5. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε χορτόσουπα και κρεατόσουπα.

Καληνύχτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.Πρωινή-πρωινή σήμερα μιας και η μπουμπού ξύπνησε απο τις 8.Πήγα τη γύρισα στο πλάι,τη σκέπασα και ξανακοιμήθηκε.Εχτές είχαμε πάει για shoping-therapy στο Attica κάτω στην Αθήνα.Ευτυχώς αφήσαμε τη μικρή στην πεθερά μου και στην κουνιάδα μου και τα πήγε πολύ καλά.Εγώ περίμενα να μας πέρνανε τηλέφωνο και να γυρνούσαμε πίσω αλλά ευτυχώς!Ψώνισα 3 μπουφάν.Ενα καθημερινό,ενα καλό κι'ενα που δεν ήθελα να πάρω αλλά ο άντρας μου είπε να το πάρω.Ενα βινύλ μπορντό αλλά είναι φέτος στη μόδα και επειδή δεν ήξερα αν θα είναι και του χρόνου δεν ήθελα να το πάρω αλλά μου είπε η πωλήτρια οτι αφού βγήκε φέτος θα είναι και του χρόνου.Είναι ωραίο όμως.Πήρα κάτι γόβες και δυστυχώς δεν βρήκα μπότες που ήθελα γιατί δεν μου άρεσε τίποτα εκεί παρ'ότι είχε τόσα μαγαζιά αλλά ήταν όλες πολύ καθημερινές κι'εγώ ήθελα κάτι πιο καλό.Σήμερα θα πάμε για καφεδάκι με μια φίλη τώρα το πρωί και τη μπουμπού μαζί μιας και ο άντρας μου δουλεύει.Να περάσετε ενα καλό ΣΚ και Άννα με το καλό η βάπτιση την Κυριακή.Ολα θα πάνε καλά και η μικρή σου θα είναι κούκλα.

SI5Yp3.png

καλημέρα κορίτσια..μα που είστε όλες σας;;;ωραία που είναι να ψωνίζεις!!!!!!!κι εγώ θέλω μπότες καφέ με λίγο τακούνι γιατί πέρυσι όλες που πήρα ήταν με ίσιο πάτο και θέλω και παλτό καφέ και άσπρο αλλά να δούμε πότε...μαζεύουμε για την βάφτιση,δεν κλείσαμε βέβαια ακόμη αλλά τα έξοδα μας είναι πολλά αυτόν τον καιρό και δύσκολα!!!!!η μικρή μου ξύπνησε στις 6 και ήταν τραλαλίλα...ξανακοιμήθηκε στις 9 και λίγο κοι΄μήθηκα κι εγώ επιτέλους!!!αυτά..Άννα με το καλό η βάφτιση της μικρούλας,πως θα την πείτε;;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!

Κι εγώ θέλω να πάω για ψώνια, αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη να μπαίνω στα μαγαζιά και να μην μου κάνει τίποτα απ'όσα μ'αρέσουν!!!! :(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

demykoo σήμερα είναι το απόγευμα η βάπτιση!!!

Ζωή Χρυσή θα είναι το όνομα της μπουκίτσας από δω κ πέρα!

Σας χαιρετώ γιατί πάω να φτιάξω μαλλί!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Χτες πήγαμε στον παιδίατρο, ο πιτσιποπάκος είναι 7320γρ και 68εκ, έκανε και τα δύο εμβόλια και ευτυχώς μέχρι ώρας δεν έχει ούτε πυρετό ούτε γκρίνια. Μας έγραψε και μία κρέμα για τα μαγουλάκια μας γιατί είναι ξηρό το δέρμα και μας σύστησε και μία ενυδατική της Avene για τον πισινούλη μας.

Καλημέρα κορίτσια....

demykoo σήμερα είναι το απόγευμα η βάπτιση!!!

Ζωή Χρυσή θα είναι το όνομα της μπουκίτσας από δω κ πέρα!

Σας χαιρετώ γιατί πάω να φτιάξω μαλλί!!!!

Ωραίο όνομα και ακριβώς αυτό της εύχομαι, να έχει ζωή χρυσή!!!!

Και εσείς κοριτσάκια που θα συναντηθείτε σήμερα να περάσετε καλά!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...