Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα

Αννα μου ευτυχώς που πέρασε κι αυτό! Όταν πονάνε τα μωρά είναι σαν να πονάμε κι εμείς!

Από φαγητό εγώ τις δίνω κομματάκια από τα φαγητά μας και τα φρούτα, εκτός από μήλο! Μια χαρά τα τρώει και έχουμε μόνο 7 δόντια όλα μπροστά!Προχθές έφαγε μπιφτέκι με πατάτα ψητά, ψωμάκι με μέλι. Μέχρι μακαρόνια τρώει αν τις τα κόψω μικρά. Γι'αυτό μην την φοβάσε δωσε της σιγά σιγά!

Smoutsακι με το καλό η βαφτισούλα σας. Όσο για τον καιρό μια χαρά θα είναι. Πάντα έτσι κάνει αρχές Σεπτέμβρη και μετά πάλι ζέστη :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

και εγω του δινω κομματακια απο φρουτα και τα τρωει ολα ειδικα το ροδακινο και το σταφυλι τα τσακιζει μονο μηλο δεν του δινω αλλα πως γινεται τα φρουτα να τρωει ετσι και το κρεας να το φτυνει , εχτες το βραδυ του εδωσα λιγα απο τα μακαρονια με κιμα που τρωγαμε εμεις και τα ρουφαγε:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ναι μωρέ οι ψυχούλες τρώνε μια χαρά :)Έχουν πολύ γέλιο.Της δίνω το κεσεδάκι με λίγο γιαούρτι μέσα και το κουτάλι να τα πιάνει μόνη της και μιλάμε γίνετε μάχη! Τρώει με το κουταλάκι ανάποδα και λερώνετε ολόκληρη μέχρι τα αυτιά! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έχει μέσα μπύρα...θα δώσω κ μια μπύρα στο χέρι της μικρής να ευχαριστηθεί!!! Για τη μικρή τη θέλω τη συνταγή...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια...κάτι θα φτιάξω αν κ ήλπιζα να έβρισκα καμμιά 'δοκιμασμένη' συνταγή ! ;)

Κ μιας κ αναφέρθηκε το αλκοολ....εγώ της μικρής της έχω δώσει κέικ που μέσα είχε λίγο ποτο....πειράζει λέτε???Εγώ βάζω στα περισσότερα γλυκά μου κ κάτι από αλκοολ! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Ειρηνούλα,κι εγώ 5-6 μέρες πριν γεννήσω είχα δυνατούς πόνους που ξεκινούσαν από τη μέση και πήγαιναν κάτω χαμηλά στην κοιλιά...με έπιαναν συνήθως πρωί και διαρκούσαν καμιά ώρα διακεκομμένα (κάθε μέρα νόμιζα ότι γεννάω!)...όταν πήγα να γεννήσω και με έπιασαν οι πραγματικοί πόνοι δεν πονούσα πιά στη μέση μόνο στις συσπάσεις στην κοιλιά....καλού κακού πάντως κοίτα να είσαι προετοιμασμένη...με το καλό!!!!!

Βρε κορίτσια έχω πρόβλημα με την μικρή και δεν ξέρω τί να κάνω....από τότε που γυρίσαμε από τις διακοπές δεν μπορούμε να την κοιμίσουμε το βράδυ....μας παίρνει η ώρα 2-2,30 και χτες φτάσαμε να κοιμηθούμε 3,30 με κλάμματα και κακό....δεν ξέρω τί έχει πάθει...παλιά την έπαιρνε ο ύπνος στο σαλόνι ή πηγαίναμε όλοι ξαπλώναμε και την έπαιρνε ο ύπνος σιγά σιγά,το πολύ μέχρι τις 1,30 είχε κοιμηθεί...τώρα με τίποτα...και τα έχω πάρει πολύ με τον άντρα μου που τις πρώτες μέρες που η μικρή δεν κοιμόταν και έκλαιγε την έπαιρνε 1-1,30 το βράδυ και πήγαιναν στο σαλόνι για να παίξουν μέχρι να κουραστεί!!!έμαθε μετά κι αυτό και κατά τη 1 το βράδυ έδειχνε το σαλόνι κι έκλαιγε....έμαθε το παιδί να σηκώνεται μες στα άγρια μεσάνυχτα και να παίζει...το τί καυγάδες έχουμε ρίξει εδώ και 2 βδομάδες!!!Θα σας πω άλλη φορά τί βαριές κουβέντες μου είπε και ήμουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και διαζυγίου ίσως..Τί να κάνω για να ξαναγυρίσουμε στο παλιό μας ωράριο??Έχετε καμιά ιδέα???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελάκι εγω την κραταω στο προγραμμα της δλδ να κοιμαται 10-10:30 το βραδυ ξυπνωντας την ότι ωρα και να εχει κοιμηθει το μεσημερι (ενταξει λογικα κοιμαται 3-3:30) το πολυ 6 παρα τεταρτο.Δεν την αφηνω παραπανω ωστε να εχουν περασει τουλαχιστον 4,5 ωρες μεχρι το βραδυνο υπνο.

Καλημέρα κορίτσια.Πριν λίγο γύρισα,πήγα και άφησα τη μικρή στον παιδικό και σήμερα θα μου τη φέρουν το μεσημέρι πρώτη φορά με το σχολικό.Φαντάζομαι τι κλάμα έχει να πέσει.Τώρα το σπίτι είναι πολύ άδειο πάντως.Τέτοια ησυχία.Απίστευτο μου φαίνεται.

Αννα όσο για τη ΦΑΓΕ που λες πήραν το πρωί τηλέφωνο και μου είπε ο άντρας μου να μιλήσει μαζί τους.Μίλησαν και του είπαν να περάσουν οι ίδιοι απο το σπίτι και να πάρουν το προιόν.Αλλα και τι έγινε λέω εγώ,για τα μάτια του κόσμου είναι αυτά.Με το που θα βγούν απο την πόρτα θα το πετάξουν στη γωνία και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Θα στείλουν και κανα διαφημιστικό που λές και τελειώσε το θέμα.Τι γίνεται όμως αν τα παιδιά μας τρώνε τέτοις πράγματα και τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό στον οργανισμό τους?Και αν είχαν αλλοιωθεί και τα προηγούμενα 3 που της έδωσα και δεν το κατάλαβα γιατί δεν είδα να έχουν κάτι?Δεν ξέρεις απο που να φυλαχτείς.Ο άντρας μου είπε να κάνουμε μήνυση και θέλει να μιλήσει με το δικηγόρο να δούμε τι θα μας πει αν και πιστεύω οτι με αυτές τις μεγ'άλες εταιρείς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη παρα μόνο αν κάποιο παιδί νοσηλευτεί σε νοσκομείο και μπλεχτούν και γιατροί και έχεις και γνωμάτευση.Τελος πάντων,θα δούμε τι θα γίνει.Εγώ βέβαια αυτό το προιον δεν το ξαναγοράζω γιατί δεν εμπιστεύομαι πλέον.Το ινκα που λες να κάνω καταγγελία τι είναι,δεν το ξέρω.

SI5Yp3.png

Εμένα το πρόγραμμα είχε ως εξής..ξυπνάει κατά τις 10,30-11,ξανακοιμάται για καμιά ωρίτσα κατά τις 1-1,30,μετά έπαιρνε έναν υπνάκο στις 6 για καμιά ώρα και το βράδυ κοιμόταν κάπου μεταξύ 11-1....και ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι...τώρα δεν ξέρω τί έχει πάθει.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Τηλ. ΙΝΚΑ (Ινστιτουτο προστασιας καταναλωτων): 210 36.32.443

Τα παράπονα ή τις καταγγελίες σας μπορείτε να μας τις αποστείλετε στο e-mail: [email protected] ή στο FAX: 210 36.33.976

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...