Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας μανουλες, συντομα μανουλες και μελλουσες μανουλες... ;)

μη μιλατε μωρε για τα κιλα και τις διαιτες!!! καλα να ΄μαστε και ολα αυτα γινονται!!!!!!!!

με τη διαιτα που αναφερατε αυτη με τ΄αυγα (της νασα και καλα) μια γνωστη μου επαθε μεγαλη ζημια αφου κατεληξε με νευρικη ανορεξια και 42 κιλα στο νοσοκομειο!!!

μωρε καλα εκανα εγω που εφιαξα χθες ενα τερρραααστιο ταψι cheese cake βυσσινο... :tongue:

Κασσιανη πολυχρονη οτι επιθυμεις!!!!!

Αργ... να χαιρεσε το γιο σου!!! πολυχρονος να ειναι!!!

Ειρηνουλα, εισαι πλεον στην τελικη ευθεια!! Και τοκετος να προκυψει δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα!!

Αντε με το καλο!!!!! :D

Μαντι... λυπαμαι για το ξαδερφο σου... αλλα τιποτα δεν εχει χαθει ακομα!!!

Μακαρι να γινει καλα!!!!

Η φιλη μου στη Γερμανια ειναι ακομα σε κρισιμη κατασταση... μεχρι που οι γιατροι φτασανε να πουνε... να βαλει ο Θεος το χερι του απο δω και περα!!! :(

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια.Χρόνια πολλά Κασσιανή.Κι'εγώ δεν ήξερα οτι γιορτάζεις σήμερα.Πολύχρονη να είσαι.

Σήμερα 2η μέρα παιδικό και τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα.Την πήγα στις 10:30,κάθησα μαζί της στην αυλή κανα 5λεπτο και μετά μου είπαν να φύγω και να πάω να την πάρω μετά το φαγητό στις 12:20 περίπου γιατί στις 12 τρώνε.Πράγματι την άφησα και πήγα και έκατσα λίγο στο γραφείο του άντρα μου που είναι εκεί κοντά.Γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί απ'έξω και να την ακούω να κλαίει.Το ήξερα οτι θα κλαψει αλλά μου είπε η κοπέλα που την έχει οτι έκλαψε μόνο την ώρα που έφυγα,μετά την πήρε αγκαλιά και ηρέμησε στην αγκαλιά της και μετά την άφησε κάτω και έπαιζε πάλι με τα χώματα.Πράγματι έπαιζε γιατί όταν την έφερα σπίτι και πήγα να της βγάλω το παντελόνι επειδή το είχα γυρισμένο είχε μαζέψει μικρά χαλικάκια.Αφού γέλαγα όταν το είδα.Τουλάχιστον χάρηκα που έπαιζε και το ξεπέρασε γρήγορα.Σήμερα είχαν μπιφτέκι με ρύζι και σαλατούλα αλλά μου είπε η κοπέλα οτι δεν έφαγε και είναι λογικό πρώτη μέρα.Μέχρι να συνηθίσει και τις καινούργιες γεύσεις άλλωστε θα πάρει χρόνο.Ευτυχώς είχε φάει 1 μπανάνα πριν πάμε και μετά έφαγε και στο σπίτι που της είχα φτιάξει μοσχαράκι με πουρέ.Αύριο θα την πάω πάλι γύρω στις 10 και θα φύγω και θα περιμένω να μου την φέρουν το μεσημέρι για πρώτη φορά με το σχολικό στις 3:30,θα κοιμηθεί εκεί και για 1η φορά και απο μεθαύριο ξεκιναμέ κανονικά.Φεύγει το άγχος σιγά-σιγά.

SI5Yp3.png

Το μαντού μας τσάκισε....η μικρή έκλαιγε απαρηγόρητη όλο το πρωί..συνέχισε κ αφού ήρθα..την έβαλα για ύπνο κ κατα διαστήματα κλαίει κ στον ύπνο της....δεν πρέπει να το πειράζει κ πιάνει το χεράκι της κ στον ύπνο της....πόνάει το πουλάκι μου.... :(:(:(:(:(:(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το μαντού μας τσάκισε....η μικρή έκλαιγε απαρηγόρητη όλο το πρωί..συνέχισε κ αφού ήρθα..την έβαλα για ύπνο κ κατα διαστήματα κλαίει κ στον ύπνο της....δεν πρέπει να το πειράζει κ πιάνει το χεράκι της κ στον ύπνο της....πόνάει το πουλάκι μου.... :(:(:(:(:(:(:(

A, το κακομοιράκι...:(:(:( Περαστικά της Αννούλα!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

βλεπω παντωσ ολεσ το ξετιναξατε το τεστακι στο φατσομπουκ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:λετε να βγει αληθεια????????????????:tongue::tongue::tongue:

λιζακι πραγματικα πολυ λυπαμαι για την φιλη σου....ηθελα να σε ρωτησω κιολασ εδω και καιρο....μακαρι να γινει καλα η κοπελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαντινοπακι νομιζα οτι ειχε συνελθει ο ξαδελφουλησ σου!!!!!ευχομαι να αρχισει να βελτιωνεται κ να σταθει και παλι στα ποδια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια...............ειμαι ακομα εδω........οπωσ βλεπετε!!!

πηρα το ντοκτορι και ειπε οτι να ανησυχησω οταν δυναμωσουν οι πονοι στην κοιλια κ δω εντονεσ συσπασεισ....

εχω πονακια κ συσπασουλεσ αλλα δεν ειναι εντονα...θα δειξει...

αννα περαστικα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κριμα ειναι κ αυτα τα κακομοιρα...καθε τρεισ και λιγο να τα κατατρυπανε!!!!!!!!!!!!!!!!ουπσ τωρα που το θυμηθηκα!!!!παω να τρυπηθω...το ξεχασα(ηπαρρινη...)την ανεβαλα ολο το πρωι επειδη ειχα την υποψια τησ γεννασ ...(δεν κανει να εχεισ βαλει εννεση 24 ωρεσ πριν...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια μόλις άνοιψα να δώσω μια κρεμούλα της μικρής,της είχα πάρει της ΦΑΓΕ την crema mia kidos που τις τρώει αυτές τις κρεμές αναλλάξ με γιαούρτι καθημερινά.Ανοίγοντας τη συσκευασία είδα επάνω ενα κομμάτι στρογγυλό σαν μούχλα.Είναι προφανές οτι το προιον είναι χαλασμένο.Πήρα αμέσως τη ΦΑΓΕ τηλέφωνο αλλά μου είπαν οτι το τμήμα που ασχολείται με αυτά είναι καθημερινές 9-5,έδωσα τα στοιχεία μου και θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο.Το προιόν έληγε 12/9 και σήμερα έχουμε 7.Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι η μικρή απο την ίδια συσκευασία έχει φάει τα άλλα 3 τις προηγούμενες μέρες.Τι να πω.Και είδα στο site της ΦΑΓΕ οτι αυτό το προιον το έχουνε στα παιδικά προιοντα.Αυριο βλέπω να γίνεται χαμός.

SI5Yp3.png

Γειά σας κορίτσια:D

Μόλις έφυγε μια ξαδέλφη μου με τον μικρό της που είχε έρθει για καφέ (ο μικρός της 50 μέρες μεγαλύτερος από πίτσιποπάκο). Λοιπόν το τι δαγκωματιές φάγαμε δεν λέγεται:tongue: στο τέλος ο πίτσι έτρεχε πανικόβλητος να σωθεί:rolleyes: δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο χέστης είναι:mrgreen: κοίταζε τον άλλον και κρυβότανε:mrgreen::cool::rolleyes:

Κασσιανή χρόνια πολλά να είσαι πάντα καλά:-D

Καλησπερα κοριτσια. Τι κανετε?

Κασσιανή χρονια πολλα. Οτι επιθυμεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και παντα επιτυχιες.

Μπηκαμε κι εμεις στην τελική ευθεια. 10 μερες μεινανε για τα βαφτισια. Το Σ/Κ θα φτιαξω και τις παιδικες μπομπονιερες.

Κατα τα αλλα ολες καλα?

Εμενα χτες η μικρη εκλαψε λιγο οταν την πηρε η δασκαλα και με ειδε να φευγω

Σημερα σουφρωσε λιγο τα χειλακια της ετοιμη να βαλει τα κλαμματα αλλα κρατηθηκε

αυριο θα ειναι ακομα καλυτερα και μετα ουτε που θα μου δινει σημασια οταν θα φευγω.

παιδια σου λενε μετα.

Ειρηνακι μου νομιζω πλησιαζεις "επικυνδινα". Εγω πονο μεσης δεν ειχα τον παραμικρο οταν γεναγα. Αφου θυμαμαι τη μαια που με ρωταγε συνεχεια. Ποναει η μεση σου? και της ελεγα οχι, γιατι με ρωτας συνεχεια?

Πωλινακι τι κανεις? Εισαι καλυτερα διαβαζω ε?

Αχ, παρακαλεστε να εχει καλο καιρο το αλλο σαββατο γιατι το φορεμα ειναι πολυ καλοκαιρινο και με βλεπω τελευταιες μερες να τρεχω να αγοραζω αλλο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Demykoo πέρα από το τι θα γίνει με τη φάγε(θα σου στείλουν δωρεάν προϊόντα σίγουρα) κάνε μια καταγγελία κ στο ίνκα είναι απλά απαράδεκτο αν κ μπορεί να φταίει κ το σούπερ....;)

Είμαι δεύτερη μέρα με πονοκέφαλο...χθες είχα από τη δεξιά πλευρά σήμερα από την αριστερή δεν έχω παράπονο....

Το βράδυ μας κύλησε ήσυχα αλλά όλες τις υπόλοιπες ώρες η μικρή είχε γκρίνια από το εμβόλιο...σήμερα ξύπνησε κάπως πιο ήρεμη...να δούμε...:?

Να ρωτήσω κάτι....θέλω σιγά σιγά η μικρή να αρχίσει τις στέρεες τροφές αφού έχει 10 δόντια....μασουλάει κάποια κομματάκια που της δίνουμε αλλά κυρίως τρώει πολτό....ας πούμε φρούτα...δεν παίζει να φάει 3 φρούτα σε κομματάκια όπως κάνει με τον πολτό...της έχω δώσει μπανάνα ολόκληρη κ τη κράταγε κ έφαγε τα 3/4 οπότε σαν ποσότητα μάλλον δεν θα τρώει τα ίδια...δεν θα έχει επίπτωση στο βάρος της???? Όλα επιτρέπονται να τα τρώει ολόκληρα??Πχ όσπρια?Δεν κινδυνεύει να πνιγεί???:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Σταση εργασιας τα λεωφορεια σημερα 11-4 για οσες ενδιαφερονται.Εχει κι ο αντρας μου υπηρεσια να δω πως θα γυρισω σπιτι. Εγω ειμαι κομματια, ποναω ολοκληρη, δεν μπορω να σηκωνω πια τη μικρη,εχει βαρυνει πολυ...

Αννα τοσο κλαμα με το μαντου ε?περαστικουλια.Οσο για το φαγητο,μετα απο αυτο που ειδα εγω με τα μακαρονια με κιμα να τρεχουν απο δω κι απο κει...σκεφτομαι απλα να της δινω το απογευμα που ειμαι σπιτι λιγο απο το δικο μας φαγητο να συνηθιζει σιγα σιγα.Χθες πχ της ελιωσα με το πιρουνι λιγο αρακα με πατατουλα και το εφαγε.

Μαντυ ευχομαι να γινει καλα ο ξαδερφος σου, μακαρι νεο παιδι

Οσο για τον πονο στη μεση εμενα με επιασε οταν ημουν μονη μου στο δωματιο τοκετου γιατι η μαια ειχε παει να φωναξει τον αντρα μου κι ελειπε κανα μισαωρο.Τα ειχα παιξει, κοιτουσα σαν τρελη να βρω κανα γνωστο να...του πω τον πονο μου.Παντως εγω πριν τη γεννα σε καθε περιοδο πεθαινα απο αυτο τον πονο, με επιανε μεχρι και το εντερο αφου στο σχολειο επαιρνα αδεια και εφευγα..

Σημερα κερναω εγω!

1328739xacgmyk99h.gif

Αννα, η Μαριαλενα τρωει κανονικα απο τις αρχες του καλοκαιριου. Φρουτα και φαγητο σε κομματακια, και δεν εχω δει αλλαγη στο βαρος της επειδη τρωει λιγοτερο. Αλλωστε απο δω και περα σταθεροποιουνται, δεν παιρνουν κιλα οπως τον πρωτο χρονο! Η ουσια ειναι να προχωρησει στο επομενο σταδιο το μωρο, και να μαθει να μασαει την τροφη.

Το μονο που δεν της εχω δωσει ολοκληρο ειναι το σταφυλι. Με ολα τα υπολοιπα δεν εχει προβλημα.

age.png age.png

Το κάτω αριστερά το παίρνω εγώ!:tongue::tongue::tongue:

Μαριάννα δίκιο έχεις αλλά έχω τη μουρμούρα της μάνας μου....τι????Από 3 φρούτα θα τρώει 1???? Οοοοχι άστο έχει το παιδί καιρό μπροστά του να μάθει να μασάει!:evil:

Σχετικό-άσχετο....έχετε καμιά καλή συνταγή για μπιφτέκι λαχανικών????;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...