Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι γιατί όσο ζω δίαιτες κάνω απλά το καθετί για να γίνει θέλει το χρόνο του έτσι κ αυτό...να σου πω ένα σενάριο που δεν θα σου αρέσει???Φαντάσου να χάσεις τώρα μπαμ μπαμ 15 κιλά κ να μείνεις καπάκι έγκυος όπου όσο να ναι ανοίγει η όρεξη,θα είσαι κ ήδη στερημένη από πολλά κ φαντάζεσαι πόσα κιλά μπορείς να πάρεις??? Ξέρεις ότι δε στο λέω για να σε απογοητεύσω απλά για να σε προβληματίσω! :wink::D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι γιατί όσο ζω δίαιτες κάνω απλά το καθετί για να γίνει θέλει το χρόνο του έτσι κ αυτό...να σου πω ένα σενάριο που δεν θα σου αρέσει???Φαντάσου να χάσεις τώρα μπαμ μπαμ 15 κιλά κ να μείνεις καπάκι έγκυος όπου όσο να ναι ανοίγει η όρεξη,θα είσαι κ ήδη στερημένη από πολλά κ φαντάζεσαι πόσα κιλά μπορείς να πάρεις??? Ξέρεις ότι δε στο λέω για να σε απογοητεύσω απλά για να σε προβληματίσω! :wink::D

κλαψ....μπαμ μπαμ τι εννοεις?κανω τη διαιτα απο τις 16 Αυγουστου και εχω χασει 4,5 κιλα...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

κασσιανη πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυριακουλα να χαιρεσαι τον πρωτοτοκο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλιοχρονοσ να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε μην πειραζετε το πιστοποιημενο κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!κριμα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D(παντωσ γελασα πολυ...)και το <<μαμα του bono>> που την λεω εγω καλο ειναι!!!!!...αν και τωρα που τα λεμε η μαμα του μπονο ....γιαγια δεν θα ειναι και αυτη!!!!!!!ο μπονο ποσο χρονων να ειναι αραγε??????....α αρα το lady gia gia ειναι πιο <light....:rolleyes::confused:>:tongue::tongue::tongue:

ax να ρωτησω κατι??????????

καμια απο εσασ την ωρα τησ γεννασ σασ ειχε πιασει η μεση?>??????????δεν εννοω τον απλο πονο τησ μεσησ που εχουμε στην διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ....αλλα ενα ανατριχιαστικο πονο κατω χαμηλα???θυμαστε μηπωσ????σημερα απο το πρωι μου χτυπαει εκει χαμηλα ....αυτον τον πονο μονο 1 φορα τον ξαναενιωσα,τοτε στην πρωτη μου γεννα πριν μπω χειρουργειο.....

δεν ξερω!!!!!...αν συνεχιστει λεω να παρω το ντοκτορι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κυριακούλα, να χαίρεσαι το αντράκι σου...!!

Κασσιανή, χρόνια πολλά...!!

Ειρηνάκι, πλησιάζει η ώρα...??

Τηλ. στο γιατρό...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

ax να ρωτησω κατι??????????

καμια απο εσασ την ωρα τησ γεννασ σασ ειχε πιασει η μεση?>??????????δεν εννοω τον απλο πονο τησ μεσησ που εχουμε στην διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ....αλλα ενα ανατριχιαστικο πονο κατω χαμηλα???θυμαστε μηπωσ????σημερα απο το πρωι μου χτυπαει εκει χαμηλα ....αυτον τον πονο μονο 1 φορα τον ξαναενιωσα,τοτε στην πρωτη μου γεννα πριν μπω χειρουργειο.....

δεν ξερω!!!!!...αν συνεχιστει λεω να παρω το ντοκτορι...

ναι κοριτσι εμενα με ειχε πιασει η μεση στον Μαριο , αν συκρινω τους πονους της γεννας χωρις επισκληριδιο , ο πονος εκεινος στη μεση μου φανηκε πιο δυνατος λες και ειχαν παρει τσεκουρια και μου εκοβαν τη μεση :roll:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

κλαψ....μπαμ μπαμ τι εννοεις?κανω τη διαιτα απο τις 16 Αυγουστου και εχω χασει 4,5 κιλα...

Ρε το λινκ που έβαλες έγραφε 14 κιλά σε 14 μέρες ή λάθος κατάλαβα???:confused::confused: Κοίτα νομίζω ότι μέχρι 4-5 κιλά το μήνα είναι καλά!:D

Ειρηνάκι μου δεν σου έχει ορίσει ημερομηνία ο γιατρός???? Μα να σε πιάσουν πόνοι τώρα που δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά μετά τη καισαρική?Ελεος....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πωπω Ειρηνη γεννας!!!!Με το καλο!!!Παρε το ντοκτορ τηλ!!!

Αυτον τον ατιμο πονο τον ειχα σε καθε περιοδο (προ γεννας-τωρα δεν καταλαβαινω χριστο) αλλα και στη γεννα τον ειχα τον ατιμο πριν την επισκληριδιο...

Ρε το λινκ που έβαλες έγραφε 14 κιλά σε 14 μέρες ή λάθος κατάλαβα???:confused::confused: Κοίτα νομίζω ότι μέχρι 4-5 κιλά το μήνα είναι καλά!:D

Ναι το ξερω, τι το πιστεψες????

Διαφημίσεις

λετε???

τωρα εχει ωρα να με πιασει...αν ξαναπιασει θα τον παρω ενα τηλεφωνακι καλου κακου....

ο γιατροσ υπολογιζε γυρω στην 38 εβδομαδα να μου την παρουν!!θα δειξει!!

σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ.....αρα αφου δεν ημουν η μονη που ειχα αυτον τον πονο...κατι σημαινει..

..παω να κανω κανενα ντουσ να ειμαι τουλαχιστον ετοιμη αν ξαναπιασει...

(αννα οσο γιατην καισαρικη...μονοδρομοσ πλεον...δυστυχωσ!!!!!!!!!!!!)τον ρωτησα προχτεσ αν υπαρχει περιπτωση να παμε φυσιολογικα και με αγριοκοιταξε!!!!μου πε <θεσ να μασ πανε ολουσ μεσα????>καλα ρωτησα μην με δειρεισ κιολασ!!!!

ε...2 καισαρικεσ σε εναν χρονο και τωρα η τριτη στα καπακια...συνολο 3 καισαρικεσ σε 2 χρονια....πολυ ριψοκινδυνο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

λετε???

τωρα εχει ωρα να με πιασει...αν ξαναπιασει θα τον παρω ενα τηλεφωνακι καλου κακου....

ο γιατροσ υπολογιζε γυρω στην 38 εβδομαδα να μου την παρουν!!θα δειξει!!

σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ.....αρα αφου δεν ημουν η μονη που ειχα αυτον τον πονο...κατι σημαινει..

..παω να κανω κανενα ντουσ να ειμαι τουλαχιστον ετοιμη αν ξαναπιασει...

(αννα οσο γιατην καισαρικη...μονοδρομοσ πλεον...δυστυχωσ!!!!!!!!!!!!)τον ρωτησα προχτεσ αν υπαρχει περιπτωση να παμε φυσιολογικα και με αγριοκοιταξε!!!!μου πε <θεσ να μασ πανε ολουσ μεσα????>καλα ρωτησα μην με δειρεισ κιολασ!!!!

ε...2 καισαρικεσ σε εναν χρονο και τωρα η τριτη στα καπακια...συνολο 3 καισαρικεσ σε 2 χρονια....πολυ ριψοκινδυνο..

Μα γι'αυτό το είπα είναι πολύ κοντινά κ πολύ ριψοκίνδυνο....δεν πειράζει...να ναι γερό το παιδάκι σου κ όλα τα άλλα ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! :wink: Πήγαινε κ ένα κομμωτήριο.... :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Η νέα εγγυούλα τι κανει?Περασαν οι εμετοι και οι ζαλαδες????

Eγώ είμαι η νέα εγκυούλα????:tongue::tongue::tongue: Καλά είμαι, δεν είχα εμετούς, μόνο ζαλάδες από τη χαμηλή πίεση...τώρα είμαι καλά...γενικά δεν έχω συμπτώματα ιδιαίτερα όπως τις προηγούμενες φορές που δεν μπορούσα ούτε τα δόντια μου να πλύνω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κασσιανή πολύχρονη, πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!:D

Κυριακούλα να χαίρεσαι τον πρωτότοκο, να είναι πάντα καλότυχος στη ζωή του!!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κας χρόνια πολλά!

Άργος να χαίρεσαι τον πρωτότοκο!

Χριστινακι μια χαρα ειναι η Lady GIAGIA για φαντασου να σε λεγανε τινα (απο το Χριστινα) ΤΑΡΝΕΡ (Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΡΟΚ):P:p

Είπες Τίνα και θυμήθηκα όταν ήμουν μικρή που με έστειλαν σε μια κατασκήνωση. Δεν ήξερα κανένα παιδάκι κι έτσι συστήθηκα ως Τίνα. Που μου ήρθε; Μου φαινόταν πιο κουλ αυτό. Η πλάκα είναι ότι δεν άκουγα ποτέ στο Τίνα, οπότε νόμιζαν ότι είμαι κουφή, αλλά πάντα ανταποκρινόμουν στο Χριστίνα που φώναζαν την ομαδάρχισσα της διπλανής σκηνής :mrgreen:
Το προσπαθησα ρε Αννα για μηνες αλλα δεν καταφερα να χασω γραμμαριο.Ειχα παντα προβλημα με παραπανισια κιλα αφου η μανα μου με ταιζε καλα....
Πάντως ρε παιδιά... πραγματικά τα δικά μας μάτια στον καθρέφτη μας βλέπουν παραμορφωμένες! Εγώ που έχω δει την Κατερίνα από κοντά, θεώρησα ότι είναι μοντέλα!

Βρε μπας κι εγώ η βουβαλίτσα δεν είμαι στην πραγματικότητα βουβαλίτσα αλλά ψεύδεται ο καθρέφτης μου και στην πραγματικότητα είμαι γαζέλα; :D

Μαντινοπίδι μερσί για το σαπόρτ και πάλι. Μην ανησυχείς, δεν το έχω πάρει πολύ βαριά, ίσως επειδή ήμουν προετοιμασμένη και το περίμενα καιρό τώρα. Πίστευω στον άντρα μου και τη δουλειά του. Και στην καλή του τύχη. Κάτι θα βρεθεί, δεν απογοητεύομαι. Λυπάμαι μόνο πολύ για τον ξάδερφό σου... Αυτά του λέω και το πόσο τυχεροί είμαστε που είναι καλά και το παιδάκι μας και πήρε τα πάνω του.

Πολ που ήσουν τελικά καλέ στη συναυλία; Έκατσες πίσω πίσω; Ήσουν άνετα; Εβλεπες;

Χιώτισσα, και τώρα να γεννήσεις μη φοβάσαι, μια χαρά θα είναι η ουρσουλίνα παιδί μου! Έχεις προσπεράσει τις επικίνδυνες εβδομάδες. Θα είναι απλώς κομψή, μην αγχώνεσαι καθόλου. Ούτε θερμοκοιτίδα δεν θα μπει. Παρ'ολα αυτά (μιλάω στην ουρσουλίνα τώρα), κάτσε μέσα μικρή ατίθαση, ορίστε μας που αντιμιλάς στη μαμά!

Είπε κι ελάλησε η μάνα Μπόνο λέιντι Γιά Γιά, με την επιτυχία της Αλεχάντρο (ρε πάλι μέσα πέσατε!)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...