Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!Καλη εβδομας!!!Ελπιζω να περασατε καλα!Εμεις πηγαμε την Παρασκευη σε μια παιδικη χαρα στο Π.Ψυχικο που ηταν τελεια!Την ειχα δει στις συζητησεις του parents, ειναι τελεια μεγαλη με αμμο και γκαζον!!!Μεχρι και πικνικ κανανε!!!Και πεντακαθαρη οχι οπως στη γειτονια μας μες στα αποτσιγαρα...

Εγω δεν ανησυχω για τα δοντια της Παναγιωτας, 6 μηνων εβγαλε το πρωτο και ακομα εχει μονο 6.Το κακο ειναι οτι προσπαθω να της δωσω δικα μας φαγητα (ενταξει ψωμι και πατατες τρωει) αλλα τα μακαρονια με κιμα χθες τα μαζευα απο το πατωμα, το καρεκλακι...τελικα την ψαροσουπα της εφαγε!

Απο χθες το βραδυ πινουμε γαλα φρεσκο.Σε καμια βδομαδα θα της κανω μια μαγερ κοπρανων για τυχον αιμα, αλλα τρελαθηκε χθες με το γαλα!Μονοκοπανια 260ml πινει!

Σταχυ αντε βαλε μπρος κι εσυ για δευτερο, μια χαρα εισαι!!!Κι εγω λεω κατα το Φλεβαρη να ξεκινησω αλλα εχω και τις πολυκυστικες (ειχα τουλαχιστον) οποτε οταν θελει ας ερθει!

αντε μπραβο!!! να πιουν ενα γαλατακι γευστικο τα παιδακια μας!!!

πολυ γρηγορα δεν κανατε την μεταβαση?

εγω σε λιγες μερες θα του δωσω γιαουρτακι μιση κουταλιτσα

τωρα δοκιμαζουμε το μοσχαρι

και μετα το γιαουρτι ισωςμας δωσει γαλα φρεσκο

αλλα και παλι λιγο λιγο

ετσι μας ειχε πει η αλλεργιολογος οταν θα κανουμε την προκληση θα δινουμε 20 μλ την ημερα...και σιγα σιγα θα αυξανουμε

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδωσα ενα κουτι HUMANA HA πριν το φρεσκο.Και βασικα η δικια μου δεν αποδειχτηκε ποτε οτι ειχε αλλεργια.Ισως ολο αυτο ηταν καποιος ερεθισμος ή απλα ψευδοπεριοδος.Οποτε μαλλον τσαμπα ταλαιπωρηθηκα κι εγω κι αυτη.Απο φαγητο, τρωμε και μοσχαρακι και ντοματα εδω και καιρο, κατι που δεν δινουν ευκολα σε μωρα με αλλεργια.

Εδωσα ενα κουτι HUMANA HA πριν το φρεσκο.Και βασικα η δικια μου δεν αποδειχτηκε ποτε οτι ειχε αλλεργια.Ισως ολο αυτο ηταν καποιος ερεθισμος ή απλα ψευδοπεριοδος.Οποτε μαλλον τσαμπα ταλαιπωρηθηκα κι εγω κι αυτη.Απο φαγητο, τρωμε και μοσχαρακι και ντοματα εδω και καιρο, κατι που δεν δινουν ευκολα σε μωρα με αλλεργια.

και εγω αυτη την υποψια εχω για τον δικο μου

εγω παντως αγωνια να δω τι θα γινει με το φρεσκο γαλα!!!

σιγουρα θα μου ζηταει κι αλλο μπιμπερο!!!:shock::shock:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Γειά σας κοριτσάκια;)

Νυστάζω τρελά γιατί χτες βράδυ είχαμε πάλι βάπτιση:shock: δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πέρυσι μαζί με μένα κυκλοφορούσαν και όλες οι υπόλοιπες με την κοιλιά τούρλα:shock::shock::shock: θέλω διάλλειμα από τα μυστήρια επειγόντως:confused:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά...τώρα είναι πλατεία με τον μπαμπά μου και εγώ κάνω δουλειές.

Στην δουλειά πνίγομαι....δεν το φανταζόμουν ότι το πόστο αυτό έχει τόοοοσο φόρτο εργασίας:shock: μιλάμε για απίστευτη στοίβα μελετών που πρέπει να εγκρίνω:shock: ή να πετάξω στον κάλαθο:tongue:

Η γλυκειά μου πεθερούλα χτες μου έσπασε τα νεύρα:confused: μου είπε ότι ο πιτσιποπάκος δεν μιλάει και μάλλον έχει πάρει από μένα....είναι ξανθός:shock: και αυτή είναι όρκα:confused:

Το ακόλουθο μήνυμα είναι για το πιστοποιημένο κορίτσι (οι υπόλοιπες να ΜΗΝ το διαβάσετε):idea:

Ψιτ...κοπελιά (που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα) εγώ είχα προτείνει κάποτε στον σύζυγο να εγκαταλείψει την εργασία του και να τον χαρτζιλικώνω εγώ. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να φοράει μόνο μια ποδίτσα και να κάνει κάποιες ελαφρυές οικιακές εργασίες:D

Η αμοιβή του θα ήταν 5€ την ημέρα (βρέξει - χιονίσει);)

Βέβαια αυτός ο ανόητος αρνήθηκε....χε,χε,χε αυτός έχασε.

Τόσα χρόνια που τρελαίνεται κάθε μέρα στην δουλειά είναι σε καλύτερη μοίρα? Εγώ στα όπα - όπα θα τον είχα;)

Ελπίζω να φερθήκατε όλες σαν κυρίες και να μην διαβάσατε το μήνυμα (δεν πιστεύω ότι στην παρέα μας έχουμε καμία αδιάκριτη):tongue:;)

Διαφημίσεις

Συνέχεια του παραπάνω μηνύματος (οι υπόλοιπες κλείστε ξανά τα μάτια):tongue:

Βαρέθηκα να σε αποκαλώ πιστοποιημένο ΚΟΡΙΤΣΙ από εδώ και μπρος το νέο σου όνομα είναι:

LADY GIA-GIA :D

Το ακόλουθο μήνυμα είναι για το πιστοποιημένο κορίτσι (οι υπόλοιπες να ΜΗΝ το διαβάσετε):idea:

Ψιτ...κοπελιά (που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα) εγώ είχα προτείνει κάποτε στον σύζυγο να εγκαταλείψει την εργασία του και να τον χαρτζιλικώνω εγώ. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να φοράει μόνο μια ποδίτσα και να κάνει κάποιες ελαφρυές οικιακές εργασίες:D

Η αμοιβή του θα ήταν 5€ την ημέρα (βρέξει - χιονίσει);)

Βέβαια αυτός ο ανόητος αρνήθηκε....χε,χε,χε αυτός έχασε.

Τόσα χρόνια που τρελαίνεται κάθε μέρα στην δουλειά είναι σε καλύτερη μοίρα? Εγώ στα όπα - όπα θα τον είχα;)

Ελπίζω να φερθήκατε όλες σαν κυρίες και να μην διαβάσατε το μήνυμα (δεν πιστεύω ότι στην παρέα μας έχουμε καμία αδιάκριτη):tongue:;)

Να είχα κι εγώ το εισόδημα, θα το πρότεινα, αν και μάλλον θα τον απέλυα σύντομα, δεν κάνει δουλειές που να χτυπιέμαι κάτω

Βαρέθηκα να σε αποκαλώ πιστοποιημένο ΚΟΡΙΤΣΙ από εδώ και μπρος το νέο σου όνομα είναι:

Μια μούτζα στο έξι παρακαλώ!

WN6Op3.png

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Πολύ καλό!!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να είχα κι εγώ το εισόδημα, θα το πρότεινα, αν και μάλλον θα τον απέλυα σύντομα, δεν κάνει δουλειές που να χτυπιέμαι κάτω

Μια μούτζα στο έξι παρακαλώ!

Θα τον απειλούσες με την πρόσληψη κάποιου άλλου πχ του Σάκη (δεν θέλω απορίες ποιού Σάκη ένας είναι ο Σάκης);)

Στο έξι? αν θες στείλε και κανα πιτόγυρο γιατί νυστάζω και βαριέμαι να μαγειρέψω...:D

Έλα μικρή μου μην σε παίρνει από κάτω....κάτι θα γίνει και θα βρει δουλειά:D φιλιά στον μπράντυ:D

Πάνω απ΄όλα υγεία.

Ο ξαδελφός μου είναι στην Αθήνα σε μεγάλο νοσοκομείο, έβαλε απινιδωτή...έγινε λάθος με ένα καλώδιο και σήμερα τον ξαναχειρουργήσανε. Πάει πια από το κακό στο χειρότερο...δυστυχώς και είναι μόνο 35 και ο μικρός του ούτε 2,5 ακόμα.

Μακάρι να ήτανε άνεργος, να μην είχε βρακί ν' αλλάξει, να κοιμότανε στα παγκάκια, ...αλλά να ήτανε γερός και όρθιος και να μπορούσε να δει το γιό του.

Διαφημίσεις

Πάνω απ΄όλα υγεία.

Ο ξαδελφός μου είναι στην Αθήνα σε μεγάλο νοσοκομείο, έβαλε απινιδωτή...έγινε λάθος με ένα καλώδιο και σήμερα τον ξαναχειρουργήσανε. Πάει πια από το κακό στο χειρότερο...δυστυχώς και είναι μόνο 35 και ο μικρός του ούτε 2,5 ακόμα.

Μακάρι να ήτανε άνεργος, να μην είχε βρακί ν' αλλάξει, να κοιμότανε στα παγκάκια, ...αλλά να ήτανε γερός και όρθιος και να μπορούσε να δει το γιό του.

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημέρα κοπελιές! χθες ήταν η πρώτη μέρα στον παιδικό! εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας. ο γιαννάκης και άλλα τρια που έκλαιγαν. μόνο ομικρός μου έπαιζε, τα άλλα μου δείχναν την πόρτα και φώναζαν <<μαμα>>!φρίκη. όλα είναι σαν τον γιό μου, και το ένα ακόμη δεν μασάει, το άλλο δεν περπατάει!ο δικός μου έτρεχε μόνος του γύρω γύρω. λέτε να τον πάω πίσω έτσι βρε κορίτσια? στο σπίτι παίζει με την ανηψιά μου που είναι 3,5, η βασίλισσα του, την αντιγράφει και έχει καλή εξέλιξη. τώρα???

κατερίνα, βουρ, για την δίαιτα σου. μέχρι τώρα κι εγώ των αστροναυτών έκανα. έτρωγα αστρονομικές ποσότητες!black humor.

τί θα γίνει ρε κορίτσια με τα σχολεία? αυτή η διαμαντοπούλου είναι οτι να΄ναι. τμήματα 25 μαθητών, μετατάξεις καθηγητών στα δημοτικά (άσχετο) και εγώ που έχω τα μόρια με 6 χρόνια στα σχολεία να περιμένω να με καλέσουν έστω και στα Άνω Δριμίκαλα. ελληνικό κράτος.

Lady Gia Gia???τί πετυχημένο! γελούσα μόνη μου!

kassiani πώς προλαβαίνεις πάντα και κάνεις τόσες δουλειές?εγώ κάνω κάτι λάθος σίγουρα.

ξύπνησε το μπεμπεδάκι........

HZBPp3.png

ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑ! :lol::lol::lol::lol: Μήπως την έχουμε βρει μικρή κ τη πειράζουμε????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχω τρελό πονοκέφαλο μιλάμε.....:roll::roll::roll:

Γιορτάζει η Κασσιανή σήμερα????:confused:

Αναστασία λυπάμαι για τον ξάδελφό σου....δυστυχώς με κάποιους είναι πολύ σκληρή η ζωή....:mad::mad::(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2758461c0md3iytqs.gif

:twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue: Εδωσες ρεστα Αναστασια!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάνω απ΄όλα υγεία.

Πολυ σωστα τα λες...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...