Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

anna_ath είπε:
δεν σας είπα ότι ψάχνει να κρατάει παιδάκι με μισθό,λέτε αυτό να θέλει κ από μας?????:rolleyes::oops::shock:

Καλα ειναι απαιχτη η γυναικα ετσι???Οι γονεις μου τα φερνουν πολυ δυσκολα βολτα οικονομικα κι ομως η μητερα μου αντι να ψαξει για δουλεια, κραταει το παιδι μου κι η δικια σου αντι να κρατησει το εγγονι της ψαχνει για ξενο?Πες της οτι θα την πληρωνεις εσυ μεταξυ σοβαρου και αστειου να δουμε τι θα κανει...

anna_ath είπε:
Επίσης με πήραν κ μου ακύρωσαν το ραντεβού για το εμβόλιο του mmr τυχαίο???:?:-?:?
Τι υποψιαζεσαι??Εγω ρε γμτ ρωτησα το γιατρο ποτε θα το κανουμε και μου απαντησε ολο υφος "οταν πρεπει" δηλ.15 μηνων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!!

Επιστρέψαμε κι εμείς....βασικά εδώ και 1 βδομάδα γυρίσαμε αλλά λόγω άδειας του άντρα μου δεν προλάβαινα να μπω....Αχ...τί να πρωτογράψω και τί να πρωτοπώ...

Καταρχήν,Χρόνια Πολλά στα μωράκια μας που γιόρταζαν!!!Να είναι πάντα υγιή,ευτυχισμένα και να μας χαρίζουν πολλές πολλές στιγμές γέλιου!!!

Χρόνια πολλά και στις μανούλες που γιόρταζαν...

Και περαστικά στα αρρωστούλικά μας!!!

Τα νέα μας.....αυτό το καλοκαίρι τα είχε όλα,με κύριο και σημαντικό τον αποθηλασμό μας!!!!Γιούπι!!!!Από τις 17 Αυγούστου δεν θηλάζουμε πιά και οφείλω να πω ότι έχω συνέλθει αρκετά...ήταν απόφαση καθαρά δική μου,η μικρή έδειξε να το δέχεται καλά και δεν ζητούσε στήθος μετά από 2-3 μέρες....βέβαια ήθελε πολύ να παίζει με το στήθος μου και την άφηνα για να μην αισθάνεται τελείως αποκομμένη ξαφνικά,τις τελευταίες 2 μέρες όμως προσπαθεί πάλι να το βάλει στο στόμα και δεν την αφήνω με αποτέλεσμα να κλαίει αλλά κάνω υπομονή...βγάζω το γάλα με το θήλαστρο όλο και πιό αραία για να σταματήσει και τα καταφέρνω επιτέλους σιγά σιγά...την πρώτη φορά που έβγαλα μετά από 2 μέρες είχα 100ml και από τα 2 στήθη...μετά άρχισα να βγάζω ανά 1 μέρα παραπάνω και την τελευταία φορά που είχα να βγάλω 5 μέρες είχα 50ml....τώρα λέω να αφήσω να περάσει 1 βδομάδα και μετά λίγο παραπάνω και ούτω καθεξής....κάνω καλά ή κάνω κάτι λάθος???Πείτε οι έμπειρες μανούλες που ξέρετε καλύτερα....

Πήγαμε 1 βδομάδα στον Χανιώτη της Χαλκιδικής και περάσαμε...εχμ...λίγο κουραστικά,λίγο τέλεια,λίγο απογοητευτικά...λίγο απ'όλα...η μικρή είχε ξεσαλώσει και δεν ήθελε να κάθεται καθόλου στο καρότσι (ούτε και τώρα θέλει) και μάλιστα ήθελε να μην την κρατάμε καν από το χέρι..έκανε τις βουτιές της..έμαθε (ευτυχώς ή δυστυχώς) να περπατάει στην άμμο και να παίζει μαζί της..οπότε την κυνηγούσαμε στην παραλία,την κυνηγούσαμε στο δωμάτιο,την κυνηγούσαμε στις βραδινές βόλτες και γυρίσαμε πτώμα!!!Τρώγαμε με βάρδιες,ένας έτρωγε κι ένας έκανε βόλτες...αλλά το θετικό είναι ότι άρχισε να τρώει καλά...4 γεύματα την ημέρα από 200γρ.,επιτέλους!!Το κακό είναι ότι θέλει μόνο βαζάκια που της δίναμε αναγκαστικά στις διακοπές και δεν θέλει τώρα το σπιτικό φαγητό..αλλά χαλάλι,αφού τρώει επιτέλους!!!!

Α,επίσης,επιτέλους μου ήρθε κι εμένα περίοδος...στις 5 Αυγούστου και είμαι περίεργη να δω τώρα πότε θα ξανάρθει...αλλά δεν κατάλαβα τίποτα,ούτε πόνος ούτε τίποτα!

Αυτά από'μας προς το παρόν...πάω να βάλω φώτο στο face και τα λέμε αργότερα πάλι...πολλά φιλιά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna_ath είπε:
Ειρήνη άντε περιμένω μύνημα ότι γέννησες συνοδευόμενο από φωτό της νέας μοντέλας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ναι θα σου στειλω κι ετσι θα το μεταφερεισ εσυ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα είπε:

ειρήνη, τελική ευθεία!γεννάααααααμε!πώς νιώθεις??

αχ νατασσουλα μου απο την μια εχω μεγαλη προσμονη και χαρα απο την αλλη αγχοσ...οχι μονο για την γεννα(γιατι οσο να πεισ ενα μαχαιρι θα το φαω.....:?:-?:?)αλλα και πωσ θα πανε τα πραγματα με την αγγελικη!!!

Smouts είπε:
Γεια σας κοριτσια κι απο μας. Την τριμελή και παλι (μετα απο πολύ καιρό) οικογενεια.

Ειρηνουλα κι εσυ με το καλο. Λες να πλησιαζει η ωρα.

Φιλακια σε ολες κοριτσια

με γεια το σπιτακι σασ!!!!!!!!

σευχαριστω γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

staxioforina είπε:

Άννα το κακό με τις πεθερές μας είναι πως είναι χαζές...δεν καταλαβαίνουν πως αν μας έχουν μακριά τους χάνουν στιγμές με το παιδί και το εγγόνι...

ειναι χαζεσ Η κανουν τισ χαζεσ??????????????????????????????

τι να πω!!μια απο τα ιδια κι εμεισ!!!βρε κοριτσια βλεπω τουσ γονεισ μου ,που αν δεν την δουν μονο 1 μερα παθαινουν στερητικο συνδρομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:αληθεια λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρολο που οι ανθρωποι πιζουν κυριολεκτικα στισ δουλειεσ τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και απο την αλλη πλευρα,τα πεθερικα που ολημερισ τα ξ@νουν και αφηνουν πανω απο εβδομαδα να την δουν ...και αυτο με κινηση δικη μου!!!!!!!!!!!!(δηλ,θα τουσ την παω ή θα τουσ πω <μα πωσ δεν ερχεστε κτλ...>

το ελεγα και τησ αννασ οταν ηλθε εδω....

οταν πηγαμε μυτιληνη καναμε 1 εβδομαδα!οταν γυρισαμε ηταν πια 12 περιπου το βραδυ,σχολαει η μαμα μου κ ερχεται να δει την μικρη....λοιπον αγκαλιαστηκαν και να βλεπει η μια την αλλη βουρκωμενη ....εγω να κλαιω απο τα γελια με την εικονα και να τουσ λεω<εχεισ πακετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!>μα ετσι ακριβωσ εκαναν και οι 2 τουσ!!!!!!!!!!!!σαν το <εχεισ πακετο!!!!>!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

και οι αλλοι μπορει να περασουν και 2-3 εβδομαδεσ και σημασια μηδεν!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

katerina26 είπε:
Καλα ειναι απαιχτη η γυναικα ετσι???Οι γονεις μου τα φερνουν πολυ δυσκολα βολτα οικονομικα κι ομως η μητερα μου αντι να ψαξει για δουλεια, κραταει το παιδι μου κι η δικια σου αντι να κρατησει το εγγονι της ψαχνει για ξενο?Πες της οτι θα την πληρωνεις εσυ μεταξυ σοβαρου και αστειου να δουμε τι θα κανει...

Ασε μωρέ που θα ασχοληθώ...ούτε καν ρώτησε ποτέ ρε παιδιά να σας τη κρατάω κάποιες ώρες κάθε μέρα ή να έρχεται μια η μάνα μου μία αυτή...μόνο τα σουκού κάθε 2-3 εβδομάδες τη ζητάει...δε ξέρω έχω απελπιστεί...θέλω να διώξω κ τη γυναίκα που με βοηθάει κάθε 2η εβδομάδα στις δουλειές γιατί δεν είμαι ευχαριστημένη και δε μπορώ γιατί δε παίζει να προλαβαίνω....κ αυτή κάθεται κ ξύνεται σπιτάκι της...θα μου πεις υποχρεωμένη είναι να τη κρατάει???Εκανα παιδί ας βρω τρόπο να τα βολέψω αλλά κακά τα ψέματα κ δουλειά κ παιδιά δύσκολη υπόθεση...κ υπάρχει κ ένα ενδεχόμενο να ανοίξει κ άλλο φούρνο το αφεντικό μέσα στο χειμώνα κ να πρέπει να κάθομαι 8ωρο....ε μετά κλάψτε με...:-(

Τι υποψιαζεσαι??Εγω ρε γμτ ρωτησα το γιατρο ποτε θα το κανουμε και μου απαντησε ολο υφος "οταν πρεπει" δηλ.15 μηνων

Απλά επειδή δεν μου έχουν ακυρώσει κανένα εμβόλιο ποτέ έτυχε τώρα κ είναι αυτό...είχα που είχα το άγχος μου τώρα δεν ξέρω τι να κάνω....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τωρα που το θυμηθηκα, αν σας ενδιαφρει οποια παιρνει libero απο σημερα στα carrefour σου επιστρεφουν το ποσο που κοστιζουν σε δωροεπιταγη.Εχει και τα μωρομαντηλα που παιρνω εγω, τα septona κι αλλα προϊοντα με 100% επιστροφη.

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω ολες για το καλοσωρισμα.

Πλεον θα παρακολουθω και θα ειμαι εντος θεματος!!!

Εχω που λετε ψοφησει και απο δουλειες στο σπιτι (μεχρι ασημικα γυαλισα:tongue:) και ειδικα στο γραφειο.

Ειπα να ερθω την Πεμπτη να δω τι γινεται και βρεθηκα την Παρασκευη αυθημερον στην Καλαματα...:rolleyes:

Ο μικρος ολα καλα και ΕΥΤΥΧΩΣ γυρισε στον παιδικο ενθουσιασμενος:confused:

Να δειτε πως κανει οταν βλεπει το σχολικο!!!

Λες και θελει να γλιτωσει απο τη μεγαιρα...:rolleyes:

Με το θηλασμο ομως δε λεμε να ξεκολλησουμε με τιποτα.

Σκεφτομαι οτι θα του κανει καλο και για τις ιωσεις του χειμωνα, αλλα εχω αρχισει και να κουραζομαι.

Θηλαζει καθε τρεις και λιγο το οργιο.

Το αγελαδινο δεν το θελει καθολου, για πιπιλα ουτε συζητηση και το μπιμπερο το αντιμετωπιζει ως αστειο...

Δε θα ειχα προβλημα αν θηλαζε μονο την ημερα και το βραδυ.

Αλλα με ξυπναει συνεχεια τη νυχτα και κουραζομαι πολυ.

Η δεσποινα ζητησε δικο της κρεβατι, πηραμε, το βαλαμε στο δωματιο, κοιμηθηκε πανευκολα τα πρωτα 3 βραδια και μετα αρχισε ξαφνικα να φοβαται το λυκο, οποτε ξυπναει μεσα στη νυχτα και ερχεται στο δωματιο μου, οπου κοιμαται στην κουνια του μωρου...:rolleyes:

Τουλαχιστον ξυπναει και ερχεται μονη της...

Πωλινα παρα πολυ ευχαριστα τα νεα!!! Συγχαρητηρια!:D

Τα δοντακια πρεπει να τους τα καθαριζουμε ή με γαζα ή με παιδικη οδοντοβουρτσα χρησιμοποιωντας μονο νερο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Γεια σου Κασσιανή, χαίρομαι που είστε καλά!

Δηλαδή τώρα κοιμάστε και με τα 2 μωρά αγκαλίτσα το βράδυ? Εμένα κοιμάται στο κρεβάτι της μέχρι τις 4-5 το πρωί και μετά ξυπνάει και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας. Είναι κουραστικό!Πόσο μάλλον με 2 παιδιά!:confused:

Σήμερα παιδιά δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα, φοβερή βαρεμάρα. Μάλλον ο καιρός θα φταίει:rolleyes: Κάθομαι και κοιτάω την οθόνη και αφήνω τις δουλειές για αύριο...:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

1η μέρα παιδικό κι'εμείς σήμερα.Και κλαψαμε και το ξεπεράσαμε και λίγο απ'όλα.Οι κοπέλες που προσεχούν τα παιδάκια πολύ καλές μου φάνηκαν ιδιαίτερα η μια που είχε πιο πολύ απο κοντά τη μικρή.Θα έχει γύρω στα 10-12 παιδάκια το τμήμα της παρ'ότι είναι γραμμένα 20 αλλά μου είπαν οτι ποτέ δεν πάνε τόσα.Απλά τα γράφουν για να κρατήσουν τη θέση και μερικά δεν πηγαίνουν καν.Οπότε καλά είναι.Μου έδωσαν και το μενού του Σεπτέμβρη με το τι θα τρώει η μικρή εκεί.Σήμερα πήγαμε και την άφησα μόνη χωρίς να με βλέπει περίπου 1/2 ωρίτσα μέχρι να συζητήσω με την υπεύθυνη του τμήματος και με το γραφείο κίνησης για το σχολικό που θα την παίρνει,τα ωράρια κ.τλ.Εκλαψε μου είπαν αλλά μόλις με είδε έτρεξε σε εμενα και δεν με άφηνε.Ξέρω οτι θα δυσκολευτεί αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Μου είπε η υπεύθυνη οτι το Σεπτέμβρη μπορεί να μπείς μέσα στην τάξη και να τα ακούς όλα να κλαίνε.Τον Οκτώμβρη μπαίνεις και δεν ακούς τίποτα.Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι θα είναι καλά και προσαρμοστεί κάποια στιγμή όπως όλλα τα παιδάκια να μου φύγει κι'εμενα το άγχος.

SI5Yp3.png

γεια σας!!!

περασε αλλο ενα ακρως οικογενειακο σκ!!!!!!!!!!

την παρασκευη περασαμε ομορφα στο μπατσελορ

πηγαμε τελικα μπουζουκια οπου για κακη μας τυχη ηταν η μαστραλεξη....μια τραγουδιαρα που την εβγαζε το star και καλα οτι φοβοαν τα πουλια???

και να μην την θυμαστε δεν πειραζει ,ηταν και απο φωνη κορμαρα!!! με πονοκεφαλο φυγαμε...

κοιμηθηκα στις 5 αλλ στις 8.30 το πρωι με ξυπνησε το αγορακι μου!!

ημουν ομως καλα γιατι δεν ηπια...μονο 2 ποτακια κι εκεινα ειχαν τοσα πολλα παγακια που πονουσε ο λαιμος μου μετα....

αλλα σαββατο μεσημερι ριξαμε εναν υπνο τρικουβερτο!!!!!!!!!!!!

απο τις 2 μεχρι τις 7

απορρω και ο μικρος πως κοιμηθηκε τοσες ωρες!!!!

και κυριακη πηγαμε μια βολτα στην θαλασσα

κλεισαμε και το σπιτι αφου δεν την κοβω να ξαναπαμε!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

anna_ath είπε:
Απλά επειδή δεν μου έχουν ακυρώσει κανένα εμβόλιο ποτέ έτυχε τώρα κ είναι αυτό...είχα που είχα το άγχος μου τώρα δεν ξέρω τι να κάνω....:?

εγω που ρωτησα την παιδιατρο μας για αυτο το εμβολιο μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογως ανυσηχιας και τα κρουσματα ειναι ελαχιστα σχεδον μηδενικα

στα 15 χρονια που εχει το ιατρειο της και εχει κανει παρα πολλα εμβολια ποτε δεν ειχε καποια παρενεργεια

μονο μια φορα

Διαφημίσεις

katerina26 είπε:
  νατασσουλα είπε:
τί δίαιτα είναι αυτή Κατερίνα? οι αστροναύτες την κάνουν?QUOTE]

Ναι απ'οτι ξερω οι αστροναυτες την κανουν για να ελεγξουν το βαρος τους.Δες εδω:http://www.expertgr.com/phpBB/viewtopic.php?t=8763&sid=666dc5e51ab95289f0e4602db30290d2

καλουτσικη μου φαινεται αν δεν φας κατι πειραζει???

και απο ποτα?

παντως 4 κιλα σε 2 βδομαδες ειναι πολυ πολυ καλα

κουραγιο

να την κανω???? λες???

BATRAXAKI 2009 είπε:

αλλα σαββατο μεσημερι ριξαμε εναν υπνο τρικουβερτο!!!!!!!!!!!!

απο τις 2 μεχρι τις 7

απορρω και ο μικρος πως κοιμηθηκε τοσες ωρες!!!!

QUOTE]

Κοιμηθηκε η μηπως επεσες ξερη και δεν τον ακουγες?????

Κοριτσια τα'χω παρει αγρια.Ολη μερα ασχολουμε με μια προσφορα, μολις την ετοιμασα (πονοκεφαλος μ'εχει πιασει-2 ωρες ασχολιομουν) τη βλεπει το αφεντικο και μου λεει: καντου αλλα 5% εκπτωση....τι να πω ρε παιδια?θ'αρχισω να δερνω εδω μεσα και θα'χω και δικιο...

fatsaki είπε:
Καλημέρα

Πάλι για δίαιτες λέτε? Προσπαθείτε να μου δημιουργήσετε τύψεις ε? Ε λοιπόν δεν αγχώνομαι καθόλου.:tongue: Είχα βάλει 3 κιλά στις διακοπές τα οποία έχασα αυτή τη βδομάδα που ήταν άρρωστη η μικρή. Τώρα είμαστε καλά από την Παρασκευή, ευτυχώς!!!

[/quote

αγαπη μου για ποιες τυψεις λες?!?!?!?

μια χαρα εισαι!!

κουκλιτσα!!!

BATRAXAKI 2009 είπε:
  katerina26 είπε:

καλουτσικη μου φαινεται αν δεν φας κατι πειραζει???

και απο ποτα?

παντως 4 κιλα σε 2 βδομαδες ειναι πολυ πολυ καλα

κουραγιο

να την κανω???? λες???

τι να σου πω, εχει πολυ κρεας και γω οπου λεει 2 αβγα τρωω ενα,γκρειπφρουτ δεν πινω αλλα αντι για σαλατα φρουτων ενα τρωω μονο και το πρωι αντι για αβγα (ειναι πολυ 2 αβγα κεθς πρωι) τρωω γαλα με κορν φλεικς.το στερηθηκα 6 μηνες το γαλα με το θηλασμο, δεν θα το στερηθω και τωρα..

κασιανη και μπιζελακι καλος ηρθατε!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνουλα εγκυουλα!!!!! δεν μπορω να πιστεψω οτι ηρθε ο καιρος για να κρατησεις στην αγκαλια σου το αγγελουδι σου.......

σαν χθες ηταν που μας ειπες οτι εισαι εγκυος....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...