Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας κοπελιές!

χριστινάκι με γεια το όνομα!σας έκανε καλό καιρό? εδώ ο καιρός τελευταία είναι λίγο ο,τι να'ναι.

τί δίαιτα είναι αυτή Κατερίνα? οι αστροναύτες την κάνουν?20 κιλά έχασα και εγώ, αλλά τα τελευταία 5 μια φεύγουν, μια έρχονται και με ζορίζουν. δοκίμασα πια τα πάντα!μετα βολισμός, μηδέν...........

πωλινάκι, αυτά είναι ευχάριστα με το νέο μωράκι!γιατί utrogestan από τώρα?συσπάσεις? δεν είναι νωρίς?

ειρήνη, τελική ευθεία!γεννάααααααμε!πώς νιώθεις??

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα ... καλοκαιρινες μανουλες!!

τι κανετε ???

Ειρηνακι... τι γινεται? Θα εχουμε κανα ευχαριστο μεσα στις επομενες μερες/ωρες ???

Αντε με το καλο... ουτως ή αλλως η αντιστροφη μετρηση για την αφιξη, εχει αρχισει!!! :D

Χριστινα... οντως, πολλες συμπτωσεις μας τυχαινουν!!

Να δεις που στο τελος ισως βγουμε και κοντινοι συγγενεις!!! :tongue:

Οσο γι΄αυτα που εγραψες οτι νιωθεις... το "φλατ" και ετσι... μια απο τα ιδια ειμαι και εγω!!!!

Αννα... αμαν αυτη η πεθερα! Ο αντρας σου τι λεει ?

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!!!!!!!!

Τα εχω δει ολα!!!

Εχω αδειασει ντουλαπια, παραντουλαπακια, συρταρια... αλλα δεν τα βρισκω!!!

Ενα ψιχουλο να μεινει καπου το βραδυ, το πρωι εμφανιζεται ολοκληρη στρατια απο αυτα τα σιχαμενα!!!

Σημερα εβαλα σιλικονη σε καποιους αρμους... Για να δουμε...

Σταχι... ευχομαι να μη χρειαστει τιποτα και πολυ συντομα να σε δουμε στις μανουλες... Ιουνιου-Ιουλιου του 2011 !!!!!! ;)

7hWqp3.png

Γεια σας κοριτσια κι απο μας. Την τριμελή και παλι (μετα απο πολύ καιρό) οικογενεια.

Το κοριτσακι μου γυρισε, ειναι πολυ καλα, και ηδη εχει αρχισει και εξερευνα το καινουργιο σπιτι. Πλακα εχει. Εμεις εχουμε ακομα αρκετες δουλιτσες, αλλα πιστευω μεχρι τα βαφτισια σε 2 εβδομαδες να εχουμε τελειωσει.

Η μικρη ειναι λιγο πιο γατζωμενη απο πανω μου, αλλα νομιζω οτι το κανει επειδη της ελειψα, και εχει και ενα αγχος μην την αφησω όπου παμε.

Αυριο να δουμε που θα την αφησω στον παιδικο μετα απο εναμιση μηνα πως θα κανει. Θα κλαίει άραγε? Μωρε εχω τυψεις για το μωρακι μου, αλλα δεν γινοταν αλλιως. Επρεπε να την αφησουμε για να κανουμε την ανακαινιση.

Πωλινακι, μπραβο κοριτσαρα. Ολα καλα. Με το καλο.

Ειρηνουλα κι εσυ με το καλο. Λες να πλησιαζει η ωρα.

Φιλακια σε ολες κοριτσια

4Rnfp3.png

κορίτσια έκανα σαλπιγγογραφία,έχω συμφύσεις δεξιά σάλπιγγα,Παρασκευή θα πάω στον γιατρό και θα δούμε τι θα πει..λίγο που το έψαξα διάβασα για λαπαροσκοπική χειρουργική αλλά ο γυναικολόγος που με έκανε την εξέταση είπε πως είμαι μια χαρά..μακάρι για να βάλω μπρος 2ο νινί,,,

κάτι θυμήθηκα και επανέρχομαι! staxi, κορίτσι, ο γυναικολόγος μου είχε πει οτι απλά δημιουργούν πρόβλημα δυσκοιλιότητας οι συμφύσεις και σε περίπτωση καισαρικής τις βλέπει ο γιατρός εκείνη την ώρα και τις καθαρίζει. είναι σαν τριχούλες και τις κόβουν, δεν είναι κάτι. αυτά

HZBPp3.png

Τα μυρμήγκια βλέπω φύγανε από μένα κ ήρθαν σε σας ε????:P:p:p:p Τη σιλικόνη έχω ακούσει ότι τη τρώνε Λίζα....:confused:

Λίζα τι να πει κ ο άντρας μου παραμιλάει θέλει κ αυτός να ήμαστε κανα Σάββατο χαλαρά οι 2 μας αλλά δε μπορεί να της πει με το ζόρι να κρατήσει τη μικρή....:?:-?:? Μακάρι να μου τη πάρουν στο παιδικό μετά θα με παρακαλάει γιατί θα μπορεί η μάνα μου να τη κρατάει σουκου αφού δεν θα κουβαλιέται τις καθημερινές εδώ!:tongue::tongue::tongue: Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα μάθω! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια κι απο μας. Την τριμελή και παλι (μετα απο πολύ καιρό) οικογενεια.

Το κοριτσακι μου γυρισε, ειναι πολυ καλα, και ηδη εχει αρχισει και εξερευνα το καινουργιο σπιτι. Πλακα εχει. Εμεις εχουμε ακομα αρκετες δουλιτσες, αλλα πιστευω μεχρι τα βαφτισια σε 2 εβδομαδες να εχουμε τελειωσει.

Η μικρη ειναι λιγο πιο γατζωμενη απο πανω μου, αλλα νομιζω οτι το κανει επειδη της ελειψα, και εχει και ενα αγχος μην την αφησω όπου παμε.

Αυριο να δουμε που θα την αφησω στον παιδικο μετα απο εναμιση μηνα πως θα κανει. Θα κλαίει άραγε? Μωρε εχω τυψεις για το μωρακι μου, αλλα δεν γινοταν αλλιως. Επρεπε να την αφησουμε για να κανουμε την ανακαινιση.

Πωλινακι, μπραβο κοριτσαρα. Ολα καλα. Με το καλο.

Ειρηνουλα κι εσυ με το καλο. Λες να πλησιαζει η ωρα.

Φιλακια σε ολες κοριτσια

με το καλό η βάφτιση και καλορίζικο το σπιτάκι σας

εμείς που πήγαμε βρεφικό μετά από 1 μήνα μια χαρά ήμαστε...όλο γέλια και χαρές...δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

Άννα το κακό με τις πεθερές μας είναι πως είναι χαζές...δεν καταλαβαίνουν πως αν μας έχουν μακριά τους χάνουν στιγμές με το παιδί και το εγγόνι...

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημέρα κορίτσια!

σήμερα είναι η πρώτη μέρα στον παιδικό και έχω...αγωνία!ξύπνησα από τα άγρια χαράματα. η αλήθεια είναι οτι δε με υποστηρίζει και κανείς σ'αυτήν την επιλογή μου και αυτό με αγχώνει ακόμη περισσότερο. οι δικοί μου λένε οτι θα κρατάν τον μικρούλη αυτοί αλλά δεν θέλω να ξαναπεράσω τα περσινά.με είχαν φάει τα δρομολόγια και έφευγα από κοντά του μόνο όταν είχα μάθημα. είχα γίνει το κορίτσι-λάστιχο!προετοιμαζόμουν για το μάθημα και καθάριζα τις πιο τρελές ώρες!και δεν τα έκανα και καλά!είμαι εγωίστρια?δεν ξέρω. κουράστηκα πολύ. 4 ωρίτσες θέλω να τον αφήνω, για να τον έχουν μετά οι γονείς μου άλλες 3-4 και να μην τους έρχεται πολύ!καλή καλή η μαμά μου , αλλά τρεις την ώρα στα τηλέφωνα ήταν. έφευγα και πάντα το μυαλό μου ήταν εκεί. καλώς ή κακώς, οι καιροί είναι δυσκολοι και θα πρέπει να κυνηγήσω περισσότερο την δουλειά. και ο άντρας μου κάθε μέρα ζει με την απειλή της απόλυσης. εκμεταλλεύονται όλη την κρίση και κάνουν <<περικοπές>>.

για την πεθερά δεν θα σχολιάσω! τί να πω?ήταν απαράδεκτη πέρσι. γι αυτό και όλο το καλοκαίρι είδαν τον μικρό 3 φορές! τι γονείς είναι αυτοί που ενώ το εγγόνι τους είναι άρρωστο φεύγουν 2 εβδομάδες διακοπές και μάλιστα χωρίς να έχουν μαζί τους κάποιο τηλέφωνο?τώρα αποφάσισαν να κάνουν dolce vita???αναρωτιέμαι βέβαια πως θα είμαι εγώ με τα εγγόνια μου...

HZBPp3.png

1359752lwwfcvn5xf.gif

η μαμα του bono τι κανει???????????????????:tongue::tongue::tongue:)ξερει αυτη για ποια λεω:tongue::tongue:)

H γιαγια θες να πεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτές τις δυο γλυκομίλητες γιατί είπαμε τις κρατάμε στην παρέα; :cool:

:tongue::tongue::tongue:

Επίσης... είμαι η μοναδική που ξέμεινα από μπομπονιέρες;;; Είχα κάνει 50-60 παραπάνω και έμεινα με 7, ούτε στις υποχρεώσεις μου δεν έχω να δώσω (καλά, ξέρω ποια -συνυφάδα μου- τις έπαιρνε με τις χούφτες αλλά δεν ξέρω πως να την δώσω την γελοία...). Κι ήταν τόοοοοσο ωραίες! Έπρεπε από πριν την εκκλησία να κρατήσω αυτές που ήθελα αλλά δεν το σκέφτηκα... Τι να κάνω, να παραγγείλω καμιά 30αρια άσχετες για να μοιράσω;;;

Αν θελεις να δωσεις και αλλου, παραγγειλε μερικες ακομα.

Και γενικά ρε παιδιά, έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου, αν τον βρείτε πουθενά να περιφέρεται, παρακαλώ να τον αλυσοδέσετε και να μου τον επιστρέψετε. Τίποτα μα τίποτα δεν μου κάνει αίσθηση πια... Κι είναι τόσο βαρετή έτσι η ζωή, να μην έχεις τίποτα να περιμένεις. Ή κι αν περιμένεις (πχ η συναυλία, μιας κι είναι πρόσφατη), να μη νιώθεις κανένα πεταλούδισμα στην κοιλιά. Είμαι η μόνη με τόσο φλατ αισθήματα πλέον;

Συμβαινει σε καποιες περιοδους της ζωης μας αυτο που περιγραφεις, ειδικα οταν υπαρχει εντονο αγχος. Η μαυριλα που νιωθουμε, επισκιαζει ολα τα αλλα. Η χαρα και ο ενθουσιασμος ομως ερχονται οταν εκτιμαμε τις στιγμες που ζουμε. Προχθες στο νοσοκομειο ειδα ενα παιδακι φαλακρο με μασκα. Επαθα τετοια φρικη και εκτιμησα τοσο πολυ το οτι ολοι εχουμε την υγεια μας, που μετα ημουν μες στην τρελη χαρα!

Αυτά προς το παρόν... Εγινε και το αναμενόμενο στη δουλειά του άντρα μου κι είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε.

Ευχομαι να βρει συντομα αλλη δουλεια γιατι αυτο το ζητημα ειναι πολυ σοβαρο και ειναι η πηγη ολων των μαυρων συναισθηματων σου.

Κοριτσια, ας ενημερωσουμε φιλους και γνωστους για τον αντρα της Χριστινας, ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να εμφανιστει η ευκαιρια.

Να ρωτησω απο δοντια πως πατε;Εμεις εχουμε κολλησει στα 8 εδω και μηνες.Παει δεν θα βγαλει τραπεζιτες αυτο το κοριτσι μου ελεος!:rolleyes:

Εμεις βγαλαμε και τους τραπεζιτες.

Της νασα.πολυ πρωτεινη αλλα δεν τρωω ολα τα αβγα που εχει.Την ειχα κανει 18 χρονων και ειχα χασει σε 20 μερες 7 κιλα.Βεβαια απο τοτε ξεκινησα και γυμναστηρια και εχασα κι αλλα τωρα που χρονος..

Παντως περιμενα κι εγω να χασω περισσοτερα αλλα σε 3 βδομαδες εχω χασει μονο 4.Και μιλαμε για πεινα.Τα μισα απ'οτι λεει τρωω ρε γμτ, αν δε χασω τα αλλα 6 τουλαχιστον που θελω δε θα εχω τι να φορεσω παλι φετος...

4 κιλα σε 3 εβδομαδες ειναι παρα πολυ καλα Κατερινα, γιατι δεν εισαι ικανοποιημενη? Μηπως βιαζεσαι πολυ? 7 κιλα σε 20 μερες ειναι απαγορευτικο. Με τις χημικες διαιτες χανεις γρηγορα, και τα παιρνεις επισης γρηγορα...

κορίτσια μου καλησπέρα...

κορίτσια έκανα σαλπιγγογραφία,έχω συμφύσεις δεξιά σάλπιγγα,Παρασκευή θα πάω στον γιατρό και θα δούμε τι θα πει..λίγο που το έψαξα διάβασα για λαπαροσκοπική χειρουργική αλλά ο γυναικολόγος που με έκανε την εξέταση είπε πως είμαι μια χαρά..μακάρι για να βάλω μπρος 2ο νινί,,,

Κι εγω γνωριζω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο που μπορει να επιφερει προβλημα στη συλληψη. Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Εχει δροσουλα κι εδω σημερα. Χθες πηγαμε στη θαλασσα και ηταν πολυ ωραια. Ελπιζω να ξαναφτιαξει ο καιρος και να μην ηταν το τελευταιο μπανιο μας. Καθε χρονο τα ιδια κανει. Βροχες τον Σεπτεμβρη, ζεστη τον Οκτωβρη...

Καλη εβδομαδα!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ αυτές οι πεθερές....δε μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να είναι διπλωματικές κάνουν χαζά που πληγώνουν κ τα ίδια του τα παιδιά(γιατί εμάς μας έχουν χεσμένες!:tongue:-κ εγώ το ίδιο πάντα 2 ξένοι θα είναι για μένα που απλά 'ανέχομαι' στη ζωή μου) ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα τσουπρες! επιτελους εβρεξε μετα απο μηνες κι εδω.αλλα για πολυ νερο λεμε.απο τις 8 μεχρι τα ξημερωματα.θελαμε να παμε και για καφεδακι εχθες με τους κουμπαρους αλλα τελικα μειναμε σπιτι ολοι και τον ηπιαμε.

Σημερα πολλες δουλειες εχουμε αλλα ορεξη δεν εχουμε....:confused:

Αυριο εχει γενεθλια ο πρωτοτοκος και θα μαζευτουμε να σβησουμε τα 11 κερακια μας:P

επισης πρεπει να κατεβω και σε ενα βιβλιοπωλειο να του παρω και τα ξενογλωσσα βιβλια του.περιπου 120 ευρω.....αχχχχχχχ!!!!!ολο δινουμε γμτ.:confused:

Φιλιααααα!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Καλη εβδομας!!!Ελπιζω να περασατε καλα!Εμεις πηγαμε την Παρασκευη σε μια παιδικη χαρα στο Π.Ψυχικο που ηταν τελεια!Την ειχα δει στις συζητησεις του parents, ειναι τελεια μεγαλη με αμμο και γκαζον!!!Μεχρι και πικνικ κανανε!!!Και πεντακαθαρη οχι οπως στη γειτονια μας μες στα αποτσιγαρα...

Εγω δεν ανησυχω για τα δοντια της Παναγιωτας, 6 μηνων εβγαλε το πρωτο και ακομα εχει μονο 6.Το κακο ειναι οτι προσπαθω να της δωσω δικα μας φαγητα (ενταξει ψωμι και πατατες τρωει) αλλα τα μακαρονια με κιμα χθες τα μαζευα απο το πατωμα, το καρεκλακι...τελικα την ψαροσουπα της εφαγε!

Απο χθες το βραδυ πινουμε γαλα φρεσκο.Σε καμια βδομαδα θα της κανω μια μαγερ κοπρανων για τυχον αιμα, αλλα τρελαθηκε χθες με το γαλα!Μονοκοπανια 260ml πινει!

Σταχυ αντε βαλε μπρος κι εσυ για δευτερο, μια χαρα εισαι!!!Κι εγω λεω κατα το Φλεβαρη να ξεκινησω αλλα εχω και τις πολυκυστικες (ειχα τουλαχιστον) οποτε οταν θελει ας ερθει!

τί δίαιτα είναι αυτή Κατερίνα? οι αστροναύτες την κάνουν?QUOTE]

Ναι απ'οτι ξερω οι αστροναυτες την κανουν για να ελεγξουν το βαρος τους.Δες εδω:http://www.expertgr.com/phpBB/viewtopic.php?t=8763&sid=666dc5e51ab95289f0e4602db30290d2

Καλημέρα

Πάλι για δίαιτες λέτε? Προσπαθείτε να μου δημιουργήσετε τύψεις ε? Ε λοιπόν δεν αγχώνομαι καθόλου.:tongue: Είχα βάλει 3 κιλά στις διακοπές τα οποία έχασα αυτή τη βδομάδα που ήταν άρρωστη η μικρή. Τώρα είμαστε καλά από την Παρασκευή, ευτυχώς!!!

Τη Παρασκευή πήγαμε τελικά U2 και περάσαμε πολύ όμορφα! Φοβερά σκηνικά, ωραία μουσική και φοβερός ντράμερ! Υπερπαραγωγή!

Εχθές πήγαμε στα πεθερικά για φαγητό και το πρωί Φλοίσβο για καφέ. Η μικρή ήθελε ντε και καλά να βουτήξει στη θάλασσα :D:tongue:

Χριστίνα λυπάμαι για την απόλυση του άντρα σου. Κάτι θα βρεθεί δεν μπορεί!

Νατάσσα να μη φοβάσαι καθόλου για τις επιλογές σου. Εσύ είσαι η μαμά και ξέρεις καλύτερα! Αν νομίζεις ότι έτσι είναι καλύτερα για όλους σας, έτσι θα είναι.

Την Παρασκευή κλείνουμε με τον άντρα μου 10 χρόνια που είμαστε μαζί! Απίστευτο το πότε περάσανε!:rolleyes: Λέω να του κάνω έκπληξη και να βγούμε έξω για φαγητό. Προς το παρόν ψάχνω που να κλείσω ... κάπου προς θάλασσα θέλω. Έχετε καμιά ιδέα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Eυχαριστώ για το σαπόρτ τσούπρες. Η αλήθεια είναι πως έχω πίστη στις ικανότητές του και δεν φοβάμαι πολύ για το μέλλον. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι της ηθικής υποστήριξης προς αυτόν όταν πέφτει. Αλλά νομίζω ότι άρχισε να το βλέπει πιο χαλαρά και χαίρομαι.

Νατασσούλα κι εγώ θα ήθελα να μπορούσα να τον στέλνω λίγες ώρες στον σταθμό αλλά δεν το σκέφτηκα πιο νωρίς να κάνω αίτηση (για ιδιωτικό πολύ ζόρικα) και επένδυσα κι αρκετά στους δικούς μου αν και δεν θα έπρεπε. Τώρα που περπατάει πλέον και γίνεται ζιζάνιο, τους είναι δύσκολο να τον έχουν αρκετές ώρες....

WN6Op3.png

Εμείς μάλλον ήμαστε εκτός παιδικού απ' ότι μαθαίνω αλλά ας ελπίζω ακόμα:cry::cry::cry::cry: δύσκολος χειμώνας θα είναι κ με τη πεθερά που έχω μπλέξει δυσκολότερος...δεν σας είπα ότι ψάχνει να κρατάει παιδάκι με μισθό,λέτε αυτό να θέλει κ από μας?????:rolleyes::oops::shock:

Επίσης με πήραν κ μου ακύρωσαν το ραντεβού για το εμβόλιο του mmr τυχαίο???:?:-?:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...