Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι μπάτσελορ ε????? Αυτά είναι λύσαξα από τη ζήλια! :P:p:p:p

Evni με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας!:D

Μαντέψτε τι???Χθες πήρε η πεθερά να κάνει παράπονα ότι δεν την πέρνουμε τηλ κ γιατί έχουμε να της πάμε τη μικρή 2 εβδομάδες!:rolleyes: Φυσικά της την έστειλα σήμερα κ της είπα ότι εγώ έπαιρνα αλλά δεν απάνταγε....ε κάπου θα μουν μου λέει δεν πειράζει έχετε κ εσείς τις ασχολίες σας :shock: Ναι σιγά που με συγχωρείς κιόλας...ούστ!:-P:-P:-P Θα της πει ο άντρας μου να τη κρατήσει κ το βράδυ να πάμε για ποτάκι....για να δούμε!;););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωσ τα περασατε χτεσ??????ζουλεψα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

η μαμα του bono τι κανει???????????????????:tongue::tongue::tongue:)ξερει αυτη για ποια λεω:tongue::tongue:)

evni με το καλο να πατε στο νεο σπιτακι σασ να ξεκουραστεισ κι εσυ λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχαχι πωσ τα περασεσ?τελεια ε?

Μαντέψτε τι???Χθες πήρε η πεθερά να κάνει παράπονα ότι δεν την πέρνουμε τηλ κ γιατί έχουμε να της πάμε τη μικρή 2 εβδομάδες!:rolleyes: Φυσικά της την έστειλα σήμερα κ της είπα ότι εγώ έπαιρνα αλλά δεν απάνταγε....ε κάπου θα μουν μου λέει δεν πειράζει έχετε κ εσείς τις ασχολίες σας :shock: Ναι σιγά που με συγχωρείς κιόλας...ούστ!:-P:-P:-P Θα της πει ο άντρας μου να τη κρατήσει κ το βράδυ να πάμε για ποτάκι....για να δούμε!;););)

χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα τησ κανατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι που ηθελε να στην βγει και απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

πολινακι μου τελεια τελεια τα νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Μπηκα με την ευκαιρια να πω ενα γεια, ειμαι στη δουλεια να μας δειξουν ενα νεο προγραμμα για λιγες ωρες, καλα να περασετε το ΣΚ!

ΑΝΝΑ μη μασας, ασε τη μικρη στην πεθερα και βγες για ποτο!!!!!

Διαφημίσεις

πριν απο λιγο εφερε ο Χαρης την προσκληση για το γαμο που θα παμε το Σαββατο!!

πολυ πρωτοτυπη!!!

ειναι ενα μπουκαλακι με ρακι πολυ ωραια στολισμενο και στην ετικετα μπροστα γραφει μια μαντιναδα ως κειμενο για την προσκηση στο γαμο (κρητικος ο γαμπρος)

ωραιο προσκλητηριο... και ακρως ... αναλωσιμο!!! χεχεχε

Αρχές Ιουλίου ήμουν σε μια πελάτισσα που φτιάχνει φλυτζάνια-τασάκια-ποτήρια κλπ διαφημιστικά και μπήκε ένας κύριος μέσα κι αγόρασε μπουκαλάκια για να βάλει ρακή για να μοιράσει για τον γάμο του γιου του :rolleyes:

Λες να ήταν ο ίδιος; Όλο περίεργες συμπτώσεις πέφτουν σε μας τις δυο χαχα

Πιστοποιημένο κορίτσι γιατί είμαι σίγουρη ότι τώρα είσαι στο ΟΑΚΑ και πηδάς σαν κατσίκι?

Εχμμμμ έλα μου ντε, γιατί;;; Και δεν δουλεύει κι ο μπλεδόντης να ανεβάσω τα ντοκουμέντα!

Aυτο αποκλειεται λογω ηλικιας!!!
Το φάγατε το κορίτσι από το πρωί λυσάρες....μια χαρά κρατιέται για την ηλικία της!
Αυτές τις δυο γλυκομίλητες γιατί είπαμε τις κρατάμε στην παρέα; :cool:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, σας διάβασα χτες μετά τη συναυλία που δεν κόλλαγε ύπνος... Η βάφτιση μια χαρά πήγε, αν δεν σπάραζε κι ο μικρός απ'την αρχή ως το τέλος θα ήταν καλύτερα. Από κείνη τη μέρα τον ξανάπιασε έντονα η μαμακίαση...

Επίσης... είμαι η μοναδική που ξέμεινα από μπομπονιέρες;;; Είχα κάνει 50-60 παραπάνω και έμεινα με 7, ούτε στις υποχρεώσεις μου δεν έχω να δώσω (καλά, ξέρω ποια -συνυφάδα μου- τις έπαιρνε με τις χούφτες αλλά δεν ξέρω πως να την δώσω την γελοία...). Κι ήταν τόοοοοσο ωραίες! Έπρεπε από πριν την εκκλησία να κρατήσω αυτές που ήθελα αλλά δεν το σκέφτηκα... Τι να κάνω, να παραγγείλω καμιά 30αρια άσχετες για να μοιράσω;;;

Στη συναυλία χτες δεν θυμόμουν ποιες θα έρχονταν, αλλιώς θα έριχνα σύρμα σε όλες. Από αρένα έμπαινες με το ίδιο εισιτήριο και red zone. Μας το σφύριξε μια κοπέλα και τρέξαμε νωρίς νωρίς για να στηθούμε :)

Οπότε ήμουν σχεδόν πρώτη σειρά κάτω από το stage. Και χοροπήδησα και ξελύσσαξα. Αλλά δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στη Θεσσαλονίκη....

Και γενικά ρε παιδιά, έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου, αν τον βρείτε πουθενά να περιφέρεται, παρακαλώ να τον αλυσοδέσετε και να μου τον επιστρέψετε. Τίποτα μα τίποτα δεν μου κάνει αίσθηση πια... Κι είναι τόσο βαρετή έτσι η ζωή, να μην έχεις τίποτα να περιμένεις. Ή κι αν περιμένεις (πχ η συναυλία, μιας κι είναι πρόσφατη), να μη νιώθεις κανένα πεταλούδισμα στην κοιλιά. Είμαι η μόνη με τόσο φλατ αισθήματα πλέον;

Αυτά προς το παρόν... Εγινε και το αναμενόμενο στη δουλειά του άντρα μου κι είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε. Πάω να ξεκουβαλήσω τώρα να παραλάβω το παιδί μου από τας εξοχάς και να επιστρέψουμε μαζί πλέον από βδομάδα. Όπου φυσικά οι γονείς μου δεν θα επιστρέψουν, όπερ σημαίνει ότι αν μου προκύπτει δουλειά το μωρό θα πρέπει να το παίρνω μαζί (!?!?)... Από διάθεση ε;;; :-(

Χιώτισσα, το είχα το τίκερ σου, μέχρι να σας αναλύσω τα της βάφτισης και της συναυλίας τις επόμενες μέρες, εσύ θα ετοιμάζεις βαλιτσάκι :D

Σας φιλώ στα μούτρα

ΥΓ Κατερίνα κι ο άντρας μου είναι μπάοκ

ΥΓ2 Συμπεθέρα Ειρήνη (βάζω όνομα γιατί βλέπω να σφάζονται κορίτσια στην ποδιά μας, μη μπερδευτούμε χαχαχα), επειδή έχασα επεισόδια, ενημέρωσέ με περί δουλειάς

WN6Op3.png

hello girls! Τι μου κανετε?Εγω πηζω!μολις εφαγε και μια τουμπα η μικρη και μας ακουσε ολη η πολυκατοικια!

Ρε κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα, τι να κανω με τη μικρη?Οσο παει φοβαται και περισσοτερα πραγματα.Χτυπαει το κουδουνι, το τηλεφωνο και τρεχει να με πιασει κλαιγοντας.Στην παιδικη χαρα φοβαται καποιους γονεις και ερχεται και με πιανει.Μενει μονη της για δευτερολεπτα σε ενα δωματιο, στο δικο της πχ και μολις καταλαβει οτι εφυγα τρεχει πισω μου κλαιγοντας...
Μια απο τα ιδια κι εμεις!Ειδικα με το θυροτηλεφωνο!Μα δεν φταινε τα παιδακια αφου οποιος χτυπαει ξεχναει να ξεκολλησει το δαχτυλο.Λες και ειμαστε κουφοι σε αυτο το σπιτι.ελεος!καλα για το τηλεφωνο δεν το συζητω.χαμηλωμενο εδω και μηνες!:?
Καλημερα σε ολες.

Επιστρεψαμε κι εμεις.

Ειναι αδυνατον σημερα να διαβασω σελιδες δυο μηνων, ευχομαι ομως να ειστε ολες καλα.

Εμεις ειμαστε καλα, ξεκινησαμε σχολειο κι εγω δουλεια και κυριολεκτικα πνιγομαι!!!

Τις επομενες μερες ελπιζω να μπω σε ρυθμο και να σας παρακολουθω στενα!:P

Πολλα φιλια σε ολες

καλωσορισες Κασσιανη.Καλο χειμωνα να εχετε!
Kαλημέρα κορίτσια!!!:D:D:D

Μια χαρά όλα στο γιατρό χθες...είδα το σποράκι μου και ακούσαμε και καρδιά :):):) Η ανάπτυξη είναι ακριβώς σύμφωνη με την εβδομάδα κύησης. Μου έδωσε πάλι ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό και μαγνήσιο, αλλά και utrogestan, δυστυχώς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω το κατεβατό εξετάσεων και όλα καλά προς το παρόν!!! :):)

Μπραβο κοριτσακι!με το καλο να υποδεχτεις το σπορακι σου!
Μ...α εκανα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Aκριβως ετσι. Απαγορευεται το φθοριο στα παιδια (και στους μεγαλους ειναι επικινδυνο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Υπαρχουν παιδικες οδοντοκρεμες στα φαρμακεια χωρις φθοριο.

Τα νεα μας ειναι παρα πολυ καλα. Η TSH βγηκε χαμηλοτερη απο καθε αλλη φορα, οποτε θα παμε για επανελεγχο μετα απο 3 μηνες, και αν εχουμε παλι τοσο καλα αποτελεσματα, θα δοκιμασουμε διακοπη του φαρμακου!

Πολινα, υπεροχα τα νεα σου! Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη!

Πολυ χαιρομαι Μαριαννα!καθε φορα και καλυτερες οι εξετασεις της μικρης!:P

Να ρωτησω απο δοντια πως πατε;Εμεις εχουμε κολλησει στα 8 εδω και μηνες.Παει δεν θα βγαλει τραπεζιτες αυτο το κοριτσι μου ελεος!:rolleyes:

Χριστινακι λυπαμαι πολυ για την δουλεια του αντρα σου!Σε σκεφτομαι κοριτσακι!Λιγο υπομονη κι ολα θα πανε καλα!Θελουμε και φωτο απο τη βαπτιση του Μπραντ!

Φιλιαααααα!!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Κοριτσια καλησπερα!Δεαν προλαβαινω να σας διαβασω γιατι η μικρη εχει μαθει και κλεινει τον η/υ απο το κουμπι και μου παταει και οτι βρει στο πληκτρολογιο.

````sos τι βαλατε για να φυγουν τα μυρμηγκια??????μολις εριξα aroxol mec σε ενα ντουλαπι της κουζινας και το ασφαλισα αλλα θα φυγουν???μιλαμε για εκατονταδες και εμφανιστηκαν ξαφνικα σημερα....

ρε κατερινάκι τί δίαιτα κάνεις? εγώ την άτκινσ , χάνω λίπος αλλά η ζυγαριά στα ίδια. πες καμιά ιδέα.

Της νασα.πολυ πρωτεινη αλλα δεν τρωω ολα τα αβγα που εχει.Την ειχα κανει 18 χρονων και ειχα χασει σε 20 μερες 7 κιλα.Βεβαια απο τοτε ξεκινησα και γυμναστηρια και εχασα κι αλλα τωρα που χρονος..

Παντως περιμενα κι εγω να χασω περισσοτερα αλλα σε 3 βδομαδες εχω χασει μονο 4.Και μιλαμε για πεινα.Τα μισα απ'οτι λεει τρωω ρε γμτ, αν δε χασω τα αλλα 6 τουλαχιστον που θελω δε θα εχω τι να φορεσω παλι φετος...

Εγώ που έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο την ονομάζανε Thesis και είναι φυσικά η ελληνική λέξη θέση...δηλαδή στην πτυχιακή εργασία υπερασπίζεσαι την θέση σου (με την ένοια της έρευνας και της μοναδικότητας):D

Mantinop, στο διδακτωρικό σωστά πρέπει να είναι μοναδική τελείως η έρευνα που θα κάνεις και γι αυτό το λένε Thesis. Κι εγώ στην Αγγλία έκανα και από τα 2... το διδακτωρικό δεν το τελείωσα ακόμα. Αλλά στο μεταπτυχιακό το λένε Dissertation. Ωστόσο οπως και να έχει δεν παίζει και κανένα τραγικό ρόλο.

Κateryna, αν θέλεις βοήθεια με την σύνταξη του βιογραφικου πες μου και ευχαρίστως. Εγώ μόνο Αγγλικά το στέλνω το δικό μου γιατί μου το είχε φτιάξει μια HR Manager από την εποχή που ήμουν ακόμα Αγγλια.

Χριστινάκι... τα είπαμε και fb! Eντάξει μήπως και εσύ εσκεμμένα το έχεις αφήσει λίγο αυτό το πεταλούδισμα στην κοιλιά, αυτον τον ενθουσιασμό. Και εμένα πήγαινει και έρχεται. Είναι δύσκολα και κουραστικά ενίοτε, αλλά think positive και δημιούργησε μικρούς ευχάριστους λόγους να περνάς καλά με την οικογενειά σου!

Φιλάκια

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλησπέρα...

Πόλα με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος στην οικογένεια...

Ειρήνη μου λίγος καιρός έμεινε...απίστευτο πόσο γρήγορα κυλάει ο καιρός...

εγώ σας γράφω από την δουλειά,ευτυχώς μετά από πολλές βάρδιες έχουμε χαλαρότητα...

εμείς ξαναξεκινήσαμε βρεφικό και ηρέμησα πολύυυυυ,κουράζεται και η μικρή και έτσι κοιμάται το μεσημέρι,όσον αφορά τα δοντάκια Αργ7 μην τρελαίνεσαι εμείς έχουμε μόνο 4...θα βγουν που θα πάει ρε γμτ;;;

Μαριάννα με το καλό να σταματήσει η κορούλα σου το φάρμακο..καλά με τον Αντώνη μοιάζουν πολύ...και το μαλλάκι αυτό σούπερ...

Άννα τελικά πήγατε για ποτό;;;εμείς ένα βράδυ την αφήσαμε στην πεθερά και το ποτό μας ήταν 10 και 30 με 11 και 30...η πεθερά μια φάτσα λες και την σκότωσα την μάνα...το έπαιζε ψόφια από την κούραση αλλά στον καναπέ δεν ήθελε να ξαπλώσει να κοιμηθεί...καλύτερα να μην πήγαινα...μισό ποτό ήπια,έξοδος ήταν αυτή;;;τεσπα...

κορίτσια έκανα σαλπιγγογραφία,έχω συμφύσεις δεξιά σάλπιγγα,Παρασκευή θα πάω στον γιατρό και θα δούμε τι θα πει..λίγο που το έψαξα διάβασα για λαπαροσκοπική χειρουργική αλλά ο γυναικολόγος που με έκανε την εξέταση είπε πως είμαι μια χαρά..μακάρι για να βάλω μπρος 2ο νινί,,,

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα πριν ψεκάσεις έπρεπε να δεις μήπως βρεις από που έρχονται,τη φωλιά τους....εγώ να φανταστείς που είχα τρελό πρόβλημα ψεκάσαμε όλο το σπίτι 2 φορές στις διακοπές ήρθε ο πατέρας μου να τα εξοντώσει κ μόλις σφουγγάρισα που ήρθαμε εμφανίστηκαν κ πάλι....κ τώρα ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν χωρίς να ψεκάσω...βλέπω κανένα στο μπαλκόνι αλλά όχι μεσα στο σπίτι....είχα δει μία μικρή διαφορά όταν ψέκασα με το νερό από βρασμένη ρίγανη+1 κούπα κόκκινο ξύδι αλλά αν δεν βρεις τη φωλιά πάλι θα έρχονται....βάλε κ τις παγίδες θα τις πάρεις από το σούπερ....εγώ τα κάνω όλα μαζί πλέον....ψεκάζω στο μπαλκόνι μια φορά τη βδομάδα,σφουγγαρίζω με ξύδι και έχω κ τις παγίδες!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κ σιγά μη βγαίναμε για ποτό χθες....πήρα τη πεθερά κ της λέω να περάσει ο Στεφ να τη πάρει???...κ μου λέει ε σε καμμιά ώρα...κατα τις 7 δηλαδή τη πήραμε οπότε....:?

Στάχι μου ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα με τη σάλπιγγα....άμα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα δε θα υπήρχε κ πρόβλημα σύλληψης???Εσύ δεν έχεις τέτοιο θέμα....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σταχακι θα συμφωνησω με την αννα σε αυτο που σου ειπε!!προφανωσ δεν ειναι κατι το σοβαρο...αφου δεν το αξιολογησε και ο γιατροσ....

ευχομαι ολα καλα να σου πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(δεν μου βγαζει και τα emoticons..)

κριμα και το σκευτοσουν ολη μερα!!!!!!!

μαριαννα πολυ καλα τα νεα τησ μικρησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι το επομενο 3μηνο να το κοψετε το χαπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφακι πολυχρονη και απο εδω!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπετουλα σε χασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!προχτεσ μαλιστα σε γυρευα εδω...

κουραγιο με τα σχολεια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ ειχα και πονουσ...αρκετα εντονουσ αλλα σημερα τιποτα!!!!ηταν εντονεσ συσπασεισ(πιο εντονεσ κ επιπονεσ απο αυτεσ που ειχα εωσ τωρα)και μαλιστα πολυ χαμηλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...μαλιστα ειχαν και διαρκεια κ σε τακτα διαστηματα......αλλα οπωσ βλεπετε ειμαι ακομα εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...