Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πώς να τον αποθηλάσω βρε κορίτσια;Καμία ιδέα;Α Μαράκι κι εμάς κάποια στιγμή ξυπνάει και ερχεται στο κρεβάτι μας σηκώνει και το κεφάλι του να δει που βρίσκεται,να βάλει τις φωνές η όχι!!!

Κι εγώ προσπαθώ να τον αποθηλάσω, προς τον παρόν περιορίζω το θηλασμό σε πρωί και βράδυ μόνο. Του δίνω φρέσκο γάλα αλλά δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για να ο πιεί. Ο μόνος τρόποε είναι να του το δίνω όταν το πίνει και η Σοφία την οποία μιμείται σε ότι κάνει και τρώει.

Kαλημέρα κορίτσια!!!:D:D:D

Μια χαρά όλα στο γιατρό χθες...είδα το σποράκι μου και ακούσαμε και καρδιά :):):) Η ανάπτυξη είναι ακριβώς σύμφωνη με την εβδομάδα κύησης. Μου έδωσε πάλι ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό και μαγνήσιο, αλλά και utrogestan, δυστυχώς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω το κατεβατό εξετάσεων και όλα καλά προς το παρόν!!! :):)

Ωραία πράγματα, τελικά όπως και να το πεις μια καινούρια ζωή που έρχεται είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός (όση κούραση κι αν αυτό προσθέτει).

H Mαριαλενα πινει φρεσκο γαλα απο τον 11ο μηνα. Επισης απο τοτε περιπου, κοψαμε το μπλεντερ και τωρα πλεον τρωει κανονικα το φαγητο της σε κομματακια μικρά.

Κι εμείς έχουμε σταματήσει το μπλέντερ εδώ και καιρό καθώς του αρέσει πιο πολύ η τροφή που δεν είναι αλεσμένη, τρώει πλέον ότι κι εμείς. Το μόνο που φοβάμαι ακόμα να του δίνω είναι το μήλο που είναι σκληρό, αλλά με προσοχή του δίνω κι αυτό.

Εμένα ο δικός μου Δήμητρά μου πίνει με το ποτηράκι αυτό της nuk πίνει και με καλαμάκι,μπιμπερό δεν ξέρει τι θα πει λόγω θηλασμου,τα άλλα μου παιδιά το τίμησαν το μπιμπερό δεόντως αυτός δεν θέλει ούτε να το δει!!

Το μπιμπερό ούτε κατα διάνοια δεν το δέχεται κι ο δικός μου, μασάει την πιπίλα σαν τσίχλα και γελάει...

κοριτσάκια γεια σας!τί ωραία που χειμωνιάζει ε? πολύ μου αρέσει αυτός ο καιρός. είναι ρομαντικός.

βρήκα παιδικό για τον μικρό. άψογες εγκαταστάσεις, μόνο 5 παιδάκια στο τμήμα και 300 ευρώ από τα οποία τα 120 μας τα επιστρέφουν από την εργασία του συζύγου. εκεί θα τον στείλω! είναι και κοντά στο σπίτι της μαμάς μου και στο νέο δικό μας οπότε βολεύει! μέχρι να μετακομίσω μόνο θα ζοριστώ αλλά θα βρεθεί λύση.

Ο τέλειος παιδικός, μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κατερινάκι, είμαι 8 εβδομάδων...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!! :D:D

ο

Πολα υπεροχα τα νεα σου

ευχομαι ολα να πανε καλα και σε 7 μηνες να εχετε στη αγκαλια σας ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!!

κι εμεις στη κρητη τον σκαρωσαμε τον νικολακη μας...:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια σημερα εχω να παω σε ενα μπατσελορ

μια φιλη παντρευεται το επομενο σαββατο και κυριακη την επομενη μερα δηλ εχουν την βαπτιση του μπεμπουλη τους!!

ουτε κι εγω θυμαμαι απο ποτε εχω να βγω μονη....

αλλα θα παω μετα τις 11.30 που θα σχολασει ο αντρας μου και θα γυρισει στο σπιτι και αυτο με ξενερωσε λιγακι..

το απογευμα περιμενω κομμωτρια για βαφη και πιστολακι και ελπιζω να μου ανεβει η διαθεσηηηη!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ρε κοριτσια ας μου πει καποια πως λεγεται η πτυχιακη εργασια στα αγγλικα γιατι μου ζητησαν να στειλω βιογραφικο στην αγγλικη και εχω κολλησει!!!

Εγώ που έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο την ονομάζανε Thesis και είναι φυσικά η ελληνική λέξη θέση...δηλαδή στην πτυχιακή εργασία υπερασπίζεσαι την θέση σου (με την ένοια της έρευνας και της μοναδικότητας):D

Γειά σας κοριτσάκια;) χάθηκα γιατί πνίγομαι στην δουλειά, όλη η Ελλάδα θα βάλει ΑΠΕ:cool:

Όποια τραβάει ζόρια με τις ανορεξίες και το βάρος του παιδιού της να το στείλει στην μαμά μου. Σε 2 βδομάδες που φυλάει τον πιτσιποπάκο τον έχει κάνει...κουτρούκι...δεν σηκώνεται:shock: θα ζυγιστούμε τέλη του μήνα που θα πάμε παιδοντόκτορ αλλά η διαφορά είναι πολύ εμφανής, ιδιαίτερα για την μέση μου:?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Διλαβασα για τα δοντάκια και να πω οτι εμένα με αφήνει να της βουρτσίζω και μάλιστα της αρέσει.Το είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό γιατί όποτε την πήγαινα στο μπάνιο να την πλύνω βούταγε την δική μου οδοντόβουρτσα ή του μ΄παμπά της και την είχε συνέχεια στο στόμα.Ετσι της πήρα κιέγλω μια δικιά της να έχει να μην παίρνει και τις δικές μας που δεν κάνει και της πήρα και μια οδοντόπαστα και της βάζω έλάχιστη βέβαια και κάθεται και τα βουρτσίζουμε τα δοντάκια.Οταν θα μάθει να φτύνει κιόλας θα είναι πολύ καλύτερα να μην καταπίνει τη σαπουνάδα.

Εμείς βουρτσίζουμε τα δοντάκια του πιτσιποπάκου εδώ και πολλούς μήνες, με παιδική οδοντόβουρτσα αλλά χωρίς οδοντόκρεμα (εντολή παιδοντόκτορ). Εκτός από την καθαριότητα και την υγιεινή των δοντιών μαθαίνουν και μπάινουν σε πρόγραμμα:D

Εμείς βουρτσίζουμε τα δοντάκια του πιτσιποπάκου εδώ και πολλούς μήνες, με παιδική οδοντόβουρτσα αλλά χωρίς οδοντόκρεμα (εντολή παιδοντόκτορ).

Aκριβως ετσι. Απαγορευεται το φθοριο στα παιδια (και στους μεγαλους ειναι επικινδυνο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Υπαρχουν παιδικες οδοντοκρεμες στα φαρμακεια χωρις φθοριο.

Τα νεα μας ειναι παρα πολυ καλα. Η TSH βγηκε χαμηλοτερη απο καθε αλλη φορα, οποτε θα παμε για επανελεγχο μετα απο 3 μηνες, και αν εχουμε παλι τοσο καλα αποτελεσματα, θα δοκιμασουμε διακοπη του φαρμακου!

Πολινα, υπεροχα τα νεα σου! Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη!

age.png age.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

Απο τα λιγα που προλαβα να διαβασω εχω να πω περαστικα μαρια στο φατσακι, ειρηνη να ξανακανεις επανελεγχο γιατι ισως να εχει γινει λαθος και πωλινα με το καλο το νεο μπεμπε!!

Δεν θυμαμαι αλλα γιατι μπηκαμε στην τελικη ευθεια την κυριακη μετακομιζουμε στο νεο σπιτι μας! Ολο μα ς το σπιτι ειναι γεματο κουτες και πραγματα και νομιζω πως ποτε ξανα δεν θα συμμαζευτω:confused::confused:

Ηθελα να σας πω πως για ενα μηνα δεν θαεχω ιντερνετ λογω μεταφορας τηλ. και θα μου λειψετε πολυ να ξερετε αλλα τι να γινει?

Φιλια πολλα πολλα σε ολες και αν μπορεσω να βρω ενδιαμεσα υπολογιστη να μπω λιγο θα τα πουμε!!!

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Πιστοποιημένο κορίτσι γιατί είμαι σίγουρη ότι τώρα είσαι στο ΟΑΚΑ και πηδάς σαν κατσίκι?:tongue::tongue::lol::lol::shock:

Εnvi καλό κουράγιο κοπέλα μου....όλα θα τακτοποιηθούν μην αγχώνεσαι:D

Καλησπέρα κορίτσια με θυμασταί?εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα κατα διαστηματα διαβαζω τα νέα σας,

ο Θανούλης μου είναι πολύ ζωηρούλης και θέλει συνέχεια να ανακαλύπτει νεα πραματα λεει παει- ατο - μπαμπα- μαμ- κει και διαφορα αλλα δικά του, του αρέσει πολύ να παίζουμε με τουβλάκια με μανταλάκια και να νανουρίζουμε τον winnie και τον gumybear ,σημερα γιναμε 14 μηνών αλλα δεν περπαταμε ακομα σταθερα κανει βηματάκια αρκετα γυρίζει σκύβει να πιάσει πράματα αλλα πέφτει ακόμα και ετσι εγω παω απο πίσω του συνέχεια γιατι φοβαμαι.

Πριν ενα μήνα που κάναμε εμβόλιο είμασταν 12.500 κιλά και 84 πόντους γάλα δίνω Neslac αλλα σκέφτομαι σε κανένα μήνα να του δώσω φρέσκο

καληνύχτα κορίτσια ευχομαι να έχεται ενα υπέροχο και δημιουργικό Σαβ/κο

φιλιά.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλημέρα κοριτσια!τέλεια πωλινάκι! άντε με το καλό!πρωί πρωι πάω σε μάθημα, έχει μετά προπόνηση ο μικρός και φεύγω!!!ρε κατερινάκι τί δίαιτα κάνεις? εγώ την άτκινσ , χάνω λίπος αλλά η ζυγαριά στα ίδια. πες καμιά ιδέα.

HZBPp3.png

ρε κατερινάκι τί δίαιτα κάνεις? εγώ την άτκινσ , χάνω λίπος αλλά η ζυγαριά στα ίδια. πες καμιά ιδέα.

Γιατι δεν κανεις μια ισορροπημενη διατροφη? Εγω εχασα 20 κιλα σε 10 μηνες χωρις να ζοριστω ιδιαιτερα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...