Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ξανθή από το εξάμηνο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ δυστυχώς αδικαιολόγητα εξαιρούνται κάποιες ειδικότητες καθώς και κάποιες εταιρείες, μήπως ανήκεις σε αυτήν την λίστα?. πχ εκεί που εργάζομαι εγώ ο ΟΑΕΔ σταμάτησε να το χορηγεί και έχει επέμβει το σωματείο εργαζομένων και το νομικό τμήμα της εταιρείας για να το ξεκαθαρίσει.

οχι εγω ειμουν σε αδεια μητροτητας και επειδη η συμβαση μου εληξε στις 30/09 τους πηγα την ανανεωμενη που ληγει στις 30/01/2010 (ειμαστε με τετραμηνες συμβασεις) και επειδη ο εργοδοτης μου ειχε βαλει κανονικη αδεια απο 01/10-08/10 αυτοι ειπαν οτιο εφοσον η συμβαση ληγει τελος Ιανουαριου του 2010 επρεπε τοτε να χορηγηθει η κανονικη αδεια , ομως αυτο ειναι παρανομο γιατι ο εργοδοτης πρεπει να χορηγει την αδεια μεχρι τη ληξη του ετους κατι που αναφερεται και μεσα στην εγκυκλιο του ΟΑΕΔ και να μην μεταφερεται στο επομενο ετος. Οπως καταλαβες μπαχαλο αλλα μπηκε και η επιθεωρηση εργασιας στη μεση και αν μου την απορριψουν παλι θα κανω ενστανση

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Μαριάννα πολύχρονη!!!Να σαι γερή και να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με όσους αγαπάς!

Demykoo σιδερένιο το δοντάκι σας!

Εφουλίνο με το καλό να ναι γερό το μωράκι κ πάντα άξια!!!

Ουφ μόλις έκατσα από το πρωί.....Ευτυχώς κατάφερα κ πήρα ούρα της μικρής με την τρίτη φορά κ αφού είχε ψιλοπαγώσει γιατί την τελευταία φορά την άφησα γυμνή από τη μέση και κάτω αφού με την πάνα έφευγε το σακουλάκι όπως χτυπιέται!Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα κ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα...ευτυχώς που είναι κ η βάπτιση κ ξεχνιέμαι λίγο! Χθες παραλάβαμε όλα τα βαπτιστικά κ το σαλόνι μου έχει γίνει κίτρινο!!! Δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω φώτο να σας βάλω γιατί έχω πολλές δουλειές ακόμα κ παίζει κ να το ξεχάσω!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ουφ μόλις έκατσα από το πρωί.....Ευτυχώς κατάφερα κ πήρα ούρα της μικρής με την τρίτη φορά κ αφού είχε ψιλοπαγώσει γιατί την τελευταία φορά την άφησα γυμνή από τη μέση και κάτω αφού με την πάνα έφευγε το σακουλάκι όπως χτυπιέται!Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα κ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα...ευτυχώς που είναι κ η βάπτιση κ ξεχνιέμαι λίγο! Χθες παραλάβαμε όλα τα βαπτιστικά κ το σαλόνι μου έχει γίνει κίτρινο!!! Δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω φώτο να σας βάλω γιατί έχω πολλές δουλειές ακόμα κ παίζει κ να το ξεχάσω!!!!

Καλα αποτελεσματα να εχεις στην μικρη. Οντως ειναι δυσκολο να παρεις τα ουρα με αυτο το σακουλακι, εχω ειχα χαλασει 4 και καθε φορα για να του τα ξεκολλησω του εκανα και μια μικρη χαλαουα στην ευαισθητη περιοχη!

BdN1p3.png

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε?

Χρονια πολλα στην Ταρα και σε οσες γιορταζαν αυτην την βδομαδα!

Αννα με το καλο να βαφτισεις την κορουλα σου, να δεις οτι μετα την βαφτιση η κορη σου ειναι περδικι, αυτα ειναι δοκιμασιες και μενα μου ειχαν τυχει κατι τετοια πριν την βαφτιση της 2ης κορης μου και ειχα σκασει. Κοιτα να ευχαριστηθεις την βαφτιση και ολα θα γινουν καλα.

Αυτην την εβδομαδα μπαινω και σας διαβαζω και εγω αλλα δεν εχω το κουραγιο να γραψω το βραδυ απο την κουραση πεφτω για υπνο απο τις 10. Ψαχνουμε και εμεις μαγαζι για την βαφτιση του μπεμπη και εχουμε γυρισει ολα τα εστιατορια και μεζεδοπωλεια στα νοτια προαστια αυτην την βδομαδα. Μαλλον καταληξαμε σε καποιο θα δουμε ομως.Θα ηθελα πολυ να ερθω και εγω στην συναντηση σας αλλα παλι θα φυγουμε το σβκ οποτε τον Δεκεμβριο πρωτα ο θεος θα προσπαθησω να ερθω.

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες και καλα να περασετε στην συναντηση!

q5ybp2.png

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ πάρα πολλές για τις ευχές!

Αννούλα καλά αποτελέσματα εύχομαι και όλα να πάνε καλά αύριο! Η καλλιέργεια θα βγει τη Δευτέρα, η γενική τι έδειξε σήμερα? Πάρε τηλέφωνο να μάθεις, γιατι η γενικη βγαινει αμεσως και υπάρχει σαφής εικονα μέχρι τα αποτελεσματα της καλλιεργειας.

Κι εγω δεν ξέρω από κρεμες και ρυζαλευρα. Ο Αντώνης έτρωγε γιαουρτι, και η Μαριαλένα τωρα το ίδιο. Ο γιατρος μας ειπε κατσικίσιο, πρόβειο, ή αγελαδινό. Σε καμια περιπτωση επιδορπια.

Απόψε περιμένω κόσμο, γιορτάζουμε και τη γιορτη της Μαριαλένας μαζι. Το έκανα σήμερα για να είμαι ελευθερη αυριο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ πάρα πολλές για τις ευχές!

Αννούλα καλά αποτελέσματα εύχομαι και όλα να πάνε καλά αύριο! Η καλλιέργεια θα βγει τη Δευτέρα, η γενική τι έδειξε σήμερα? Πάρε τηλέφωνο να μάθεις, γιατι η γενικη βγαινει αμεσως και υπάρχει σαφής εικονα μέχρι τα αποτελεσματα της καλλιεργειας.

Κι εγω δεν ξέρω από κρεμες και ρυζαλευρα. Ο Αντώνης έτρωγε γιαουρτι, και η Μαριαλένα τωρα το ίδιο. Ο γιατρος μας ειπε κατσικίσιο, πρόβειο, ή αγελαδινό. Σε καμια περιπτωση επιδορπια.

Απόψε περιμένω κόσμο, γιορτάζουμε και τη γιορτη της Μαριαλένας μαζι. Το έκανα σήμερα για να είμαι ελευθερη αυριο!

Κατ΄άρχήν καλησπέρα και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου που βλέπω γιορτάζεις τη μικρή σου. Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή η Μαριαλένα σου έχει ίδια ηλικία με τη δική μου, απο πότε δίνεις γιαούρτι, γιατί εμένα δεν πίνει το γάλα και θα ήθελα να προσπαθούσα μήπως φάει γιαούρτι τουλάχιστον. Στο είπε παιδίατρος ; Γιατί εγώ θα τον ρωτήσω την άλλη εβδομάδα, αλλά απο ότι έχω διαβάσει το δίνουν αργότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Εμένα εδώ και 2 μέρες δυσκολεύεται με το γάλα.... Αφού πιεί 100ml περίπου αρχίζει και το φτύνει.... Μόνο το βράδυ τρώει ΄λιγάκι παραπάνω... Λέτε να το βαρέθηκε ο κύριος?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κατ΄άρχήν καλησπέρα και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου που βλέπω γιορτάζεις τη μικρή σου. Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή η Μαριαλένα σου έχει ίδια ηλικία με τη δική μου, απο πότε δίνεις γιαούρτι, γιατί εμένα δεν πίνει το γάλα και θα ήθελα να προσπαθούσα μήπως φάει γιαούρτι τουλάχιστον. Στο είπε παιδίατρος ; Γιατί εγώ θα τον ρωτήσω την άλλη εβδομάδα, αλλά απο ότι έχω διαβάσει το δίνουν αργότερα.

Σ΄ευχαριστώ Μυρτώ! Δεν το αρχίσαμε ακόμα. Ξεκινάμε την άλλη εβδομάδα φρούτα που θα είναι 6 μηνών, στους 6,5 μήνες χορτόσουπα, και στους 7 μήνες κρέας και γιαούρτι.

age.png age.png

Μαριάννα τα έχω πάει σε μικρό εργαστήριο που κλεινει νωρίς το μεσημέρι....τα ούρα τα πήγα 11 παρά κ μου είπε μόλις έχει κάποιο αποτέλεσμα θα με πάρει αλλά δεν ξέρω αν πρόλαβε να δει κάτι.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα τα έχω πάει σε μικρό εργαστήριο που κλεινει νωρίς το μεσημέρι....τα ούρα τα πήγα 11 παρά κ μου είπε μόλις έχει κάποιο αποτέλεσμα θα με πάρει αλλά δεν ξέρω αν πρόλαβε να δει κάτι.....

Tη γενικη ούρων μπορουν να τη δουν αμέσως, δεν ειναι τιποτα. Αν τα πυοσφαίρια είναι αυξημένα, υπάρχει μικρόβιο. Συνήθως ο γιατρός μπορει να χορηγησει αντιβίωση ευρεου φασματος χωρις να περιμενει την καλλιεργεια.

age.png age.png

Tη γενικη ούρων μπορουν να τη δουν αμέσως, δεν ειναι τιποτα. Αν τα πυοσφαίρια είναι αυξημένα, υπάρχει μικρόβιο. Συνήθως ο γιατρός μπορει να χορηγησει αντιβίωση ευρεου φασματος χωρις να περιμενει την καλλιεργεια.

Δεν το ήξερα βρε Μαριάννα αλλιώς θα την έβαζα να το δει επιτόπου γιατί είναι κ γνωστή αλλά θα με πάρει είπε αν έχει κ κανα νέο νωρίτερα από τη Δευτέρα....αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει κ αύριο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννούλα τέλεια τα ρουχαλάκια της μικρής και το φόρεμά σου!!!! Πολύ ωραία όλα! Με το καλό η βάφτισή σας!!!!! :)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα!!

Μαριάννα μου,χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!!

Ε ναι λοιπόν,η νέα γρίπη χτύπησε σε απόσταση αναπνοής...αρρώστησε το boss του άντρα μου και το ένα εκ των δύο αφεντικών μου....καλά που δεν δουλεύω ακόμα να κολλήσω και τίποτα...όσο για τον σύζυγο κομμένα τα φιλάκια με την μπουμπού για λίγο....

Μακάρι να περάσει και να μην ακουμπήσει....

Αννούλα καλό όνομα στην μπουμπούκα σας...σας εύχομαι τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω αύριο-μεθαύριο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...