Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα σας !

Πωλινάκι περιμένουμε τα νέα σου!

Νατασα μια χαρά ο παιδικός ε? Λαχείο!Άντε καλή προσαρμογή τώρα.

Μπετούλα επίσης και σε εσάς. Ωχ διαβάσματα που θα έχετε τώρα ε?

Ειρήνη κατάλαβα ότι είσαι ήπιων τόνων και δεν θέλεις να μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις και έχεις δίκιο. Καμιά φορά όμως πρέπει να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και να μην αφήνουμε το κάθε λαμόγιο να μας εκμεταλλεύεται :mad: Είναι πιο έξυπνος αυτός από εσένα? Δε νομίζω!!!

Εμείς κορίτσια τι να πω δεν ξέρω. Περίμενα ότι σήμερα 5η μέρα θα ήμασταν καλά, αλλά το φατσάκι σήκωσε πάλι 39,5 πυρετό στις 3:30 το πρωί. Της έδωσα αντιπυρετικό και έκτοτε είναι απύρετη. Πολύ δεν τράβηξε όμως? Το απόγευμα περιμένει η γιατρός μου να την ενημερώσω πως πάει! Κουραστηκε πολύ το μωρό μου κι εγώ μαζί! Ουφ! Πότε θα γίνουμε καλά ρε γμτ?

Καλημέρααα!!!Κοιμήθηκε το τερατάκι κι έκατσα αν κι έχω ανάψει και σίδερο!!!

Μαράκι εμένα ο Τάσος 7 ημέρες ταλαιπωρήθηκε με πυρετό και βήχα κι ενώ όλη τη μέρα ήταν καλά κατά τις 7 το απόγευμα ανέβαζε 39 πυρετό πήγαμε στο γιατρό μας έδωσε αντιβίωση klaricid αν και είμαι πολύ αντίθετη στις αντιβιώσεις αλλά τι να κάνεις(είναι η 2η που πίνει ευτυχώς όσο χρονών είναι)και εισπνοές aerolin κι ευτυχώς συνήλθε!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πώς να τον αποθηλάσω βρε κορίτσια;Καμία ιδέα;Α Μαράκι κι εμάς κάποια στιγμή ξυπνάει και ερχεται στο κρεβάτι μας σηκώνει και το κεφάλι του να δει που βρίσκεται,να βάλει τις φωνές η όχι!!!

yrOKp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!:D:D:D

Μια χαρά όλα στο γιατρό χθες...είδα το σποράκι μου και ακούσαμε και καρδιά :):):) Η ανάπτυξη είναι ακριβώς σύμφωνη με την εβδομάδα κύησης. Μου έδωσε πάλι ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό και μαγνήσιο, αλλά και utrogestan, δυστυχώς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω το κατεβατό εξετάσεων και όλα καλά προς το παρόν!!! :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μπετούλα τουλάχιστον εμένα δεν έχει βήχα,αλλά και κανένα άλλο σύμπτωμα πέρα του λαιμού της που είναι απλά λίγο κόκκινος. Την ίδια αντιβίωση πήραμε κι εμείς τελικά γιατί η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολύ. Τώρα είναι το 2ο

24ωρο που την πήρε. Για να δούμε...

Όσο για τον ύπνο το ίδιο κι εμένα κοιτάει να δει που είναι για να αποφασίσει αν θα κλάψει ή όχι :lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπράβο Πωλίνα μου, όλα καλά. Μου φαίνεται περίεργο να ακούω πάλι για όλα αυτά περί εξετάσεων utrogestan κ.α. πάλι από την αρχή!:tongue:

Ευχομαι λοιπόν μέχρι να έρθει η πολυπόθητη ημέρα όλα να πάνε καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!:D:D:D

Μια χαρά όλα στο γιατρό χθες...είδα το σποράκι μου και ακούσαμε και καρδιά :):):) Η ανάπτυξη είναι ακριβώς σύμφωνη με την εβδομάδα κύησης. Μου έδωσε πάλι ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό και μαγνήσιο, αλλά και utrogestan, δυστυχώς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω το κατεβατό εξετάσεων και όλα καλά προς το παρόν!!! :):)

Μπράβο Πωλινάκι μου σου εύχομαι όλα να πάνε τέλειαααα!!!!!

yrOKp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.Διλαβασα για τα δοντάκια και να πω οτι εμένα με αφήνει να της βουρτσίζω και μάλιστα της αρέσει.Το είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό γιατί όποτε την πήγαινα στο μπάνιο να την πλύνω βούταγε την δική μου οδοντόβουρτσα ή του μ΄παμπά της και την είχε συνέχεια στο στόμα.Ετσι της πήρα κιέγλω μια δικιά της να έχει να μην παίρνει και τις δικές μας που δεν κάνει και της πήρα και μια οδοντόπαστα και της βάζω έλάχιστη βέβαια και κάθεται και τα βουρτσίζουμε τα δοντάκια.Οταν θα μάθει να φτύνει κιόλας θα είναι πολύ καλύτερα να μην καταπίνει τη σαπουνάδα.

SI5Yp3.png

Πωλινα τελεια τα νεα σου!!!Μπράβο!Αχ τι καλα θ'αποκτησεις κι αλλο μωρακι!!!Ποσων εβδομαδων εισαι???

Κατερινάκι, είμαι 8 εβδομάδων...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!! :D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κατερινάκι, είμαι 8 εβδομάδων...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!! :D:D

Αχ, τί καλά...........!!

Να 'μαι κι εγώ...!!

Ξεκίνησα σχολείο προχθές, πηγαίνουμε 3 ωρίτσες το πρωι για μετεξεταστέους, κατατακτήριες, καρτέλες κτλ.

Ευτυχώς, στρώνει στο θέμα του ύπνου ο μικρός και δεν είμαι άϋπνη..!

Κανένα νέο από τη συνέντευξη της Ειρήνης;

Κι εμάς εδώ, στην επαρχία, δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα στον ιδιωτικό τομέα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Πολίνα μπράβο....βάλε κ τικεράκι να σε παρακολουθούμε! :tongue:

Ξανθή με αναστάτωσες έτσι όπως περιέγραψες τη φόρμα από τα raxevsky:p Θα αρχίσει πάλι να τρώει ο γιος σου περάσαμε κ εμείς μια φάση κ έχασε κιόλας βάρος αλλά επανήλθε πιο φαγανού!;)

Η δικιά μου δεν κάθετε πια ούτε με το βουρτσάκι δακτύλου ούτε με γάζα να της καθαρίσω τα δόντια κ φαγκώνει κ άσχημα:rolleyes:....της δίνω μπόλικο νερό μπας κ ξεπλένεται το στόμα της....θα δοκιμάσω πάντως να πάρω κ μια παιδική οδοντόπαστα μπας κ τη δελεάσω....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

α δε σας ειπα τα νεα της παναγιωτας.Αν την παρω αγκαλια και δε θελει με δαγκωνει.επισης της εριξα μια σφαλιαριτσα αλλα δεν το ξανακανω γιατι γελαει, μαλλον της αρεσει..

Γεια σας κορίτσια,

διαβάζω τα νέα σας πότε πότε κι απο εδώ αλλά είμαι πιο πολύ fb fun. Πωλινάκι τι καλά! Τρίτο μωράκι! Καλή υπομονή και να πάνε όλα καλά εύχομαι! Ήταν Κρητικό το conception date? :)

Κορίτσια θα κάνουμε ένα training στην εταιρεία 22-24 Σεπτεμβρίου και χρειάζομαι έγκυες μανούλες για μοντέλα για υπέρηχο. Ιδανικά από 18-26 εβδομάδων. Αλλά λίγο πάνω, λίγο κάτω δεν με πειράζει. Αν έχετε καμμία υπόψιν μου λέτε. Το έχω αναρτήσει και σαν αγγελία σε αλλα topics.

Την επισυνάπτω εδώ!

Καλησπέρα σας,

Ζητούνται 4-6 μέλουσες μητέρες που να διανύουν την 18η μέχρι και 24η εβδομάδα κυήσεως τους για μοντέλα κατά την διάρκεια Ιατρικού training Υπερήχων 22-24 Σεπτεμβρίου (ημερομηνίες και ώρες θα δοθούν με προσωπικό μήνυμα) στο ξενοδοχείο Metropolitan Chandris Hotel στο Π.Φάληρο έναντι Ωνασείου. Ως αντάλλαγμα οι μητέρες θα παραλάβουν ένα CD-DVD με 4D εικόνες του μωρού τους (εφόσον η θέση και η στάση το επιτρέπει, καθώς και μια εκτίμηση του βάρους και της ανάπτυξης του από εξειδικευμένους ιατρούς). Σε καμμία περίπτωση δεν απορρέει κέρδος ούτε για την εταιρεία ούτε για την προσέρχουσα μητέρα η οποία έρχεται οικειοθελώς. Σε καμμία περίπτωση η παρούσα εξέταση δεν αντικαθιστά την προδιαγεγραμμένη εξέταση που θα πρέπει βάση πλάνου να υποβάλλεται η έγκυος και κάθε πληροφορία θα είναι εμπιστευτική. Η εξέταση θα είναι μόνο διακοιλιακή (επιφανειακά).

Όσες μητέρες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Για ευνόητους λόγους (διαφήμισης) δεν αναγράφω τα στοιχεία της εταιρείας ωστόσο μπορούν αυτά να δοθούν με π.μ!.

Ευχαριστώ

Τσίκου Εφη

Bιοϊατρικός Μηχανικός, MΒΑ

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Τελικα η πτυχιακη ειναι thesis.Απλα το εβλεπα και δεν το πιστευα αλλα μου το επιβεβαιωσαν μεσω facebook.Να ναι καλα κι αυτο!

H Πτυχιακή είναι και dissertation για μεταπτυχιακό ή πτυχίο (Thesis λέμε στο διδακτωρικό). χχχ

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...