Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα σας !

Πωλινάκι περιμένουμε τα νέα σου!

Νατασα μια χαρά ο παιδικός ε? Λαχείο!Άντε καλή προσαρμογή τώρα.

Μπετούλα επίσης και σε εσάς. Ωχ διαβάσματα που θα έχετε τώρα ε?

Ειρήνη κατάλαβα ότι είσαι ήπιων τόνων και δεν θέλεις να μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις και έχεις δίκιο. Καμιά φορά όμως πρέπει να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και να μην αφήνουμε το κάθε λαμόγιο να μας εκμεταλλεύεται :mad: Είναι πιο έξυπνος αυτός από εσένα? Δε νομίζω!!!

Εμείς κορίτσια τι να πω δεν ξέρω. Περίμενα ότι σήμερα 5η μέρα θα ήμασταν καλά, αλλά το φατσάκι σήκωσε πάλι 39,5 πυρετό στις 3:30 το πρωί. Της έδωσα αντιπυρετικό και έκτοτε είναι απύρετη. Πολύ δεν τράβηξε όμως? Το απόγευμα περιμένει η γιατρός μου να την ενημερώσω πως πάει! Κουραστηκε πολύ το μωρό μου κι εγώ μαζί! Ουφ! Πότε θα γίνουμε καλά ρε γμτ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμενα

Μου φαινεται οτι μαλλον εγω εχω το πιο αδυνατο αγορακι 82 ποντους και 9.800, Αννα τα ιδια ειμαστε αλλα τουλαχιστον εσενα ειναι κοριτσακι εμενα ο τσιλιβιθρας εδν τρωει τιποτα και εχει αρχισει εδω και καμμια εβδομαδα να μη πινει και το βραδινο γαλα:cry:

Ελενη και Κασσιανη καλως ηρθατε

Συμπεθερα καλα αποτελεσματα να εχετε

Ψωνισα και εγω κατι -δεν το ειχα σκοπο αλλα για βραδινο δεν ειχα τιποτα και εχω να παω σε ενα γαμο και βρηκα στη Raxevsky μια ολοσωμη στραπλες φορμα σε μαυρο με κεντημα γυρω απο το μπουστο και απο 270 το πηρα 130 μια χαρα και μου πηγαινε πολυ:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

κατερινα η γνωματευση ηταν μεχρι τον ιουλιο τωρα θα παω στο νοσοκομειο να παρω αλλη μια για κανα τριμηνο ελπιζω..

φυσικα και δεν εχουμε παρει ουτε ενα ευρω ακομη....

Εχεις δικιο, κι η δικια μας μεχρι τελος Ιουλιου ηταν, 1 ετους δηλαδη

Να ρωτήσω κάτι που ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό...αλλά το διάβαδα κάπου εχθές!

Δοντάκια βουρτσίζουμε από τώρα? 7 έχουμε μόνο βέβαια, αλλά μου φαίνεται σωστό να φροντίζουμε την υγεια και του στόματος! Θα πάω να προμηθευτώ μικρή οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα και θα βάζω το φατσάκι μου να με βλέπει όποτε βουρτσίζω τα δικά μου για να μαθαίνει και να της γίνει συνήθεια από τώρα. Στην αρχή λέει να τα καθαρίζουμε με γαζούλες και μετά με οδοντόβουρτσα! Ε βέβαια, σιγά μην κάτσει το μωρό να του βουρτσίζω εγώ τα δοντάκια!!!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καθαρισε τα με μια βρεγμενη γαζουλα.Και ο γιατρος και η οδοντιατρος ετσι μου ειπαν.Υπαρχει επισης στο φαρμακειο κατι σαν γαντι "δαχτυλου" (πως αλλιως να το περιγραψω) αν θες.Η οδοντιατρος μου μου το ειπε αλλα εγω που και που με μια γαζουλα της τα κανω, οσο με αφηνει.

ασχετο:ουτε η σχολη μου δεν ξερω πως λεγεται στα αγγλικα, τι βιογραφικο θα φτιαξω....

Καθαρισε τα με μια βρεγμενη γαζουλα.Και ο γιατρος και η οδοντιατρος ετσι μου ειπαν.Υπαρχει επισης στο φαρμακειο κατι σαν γαντι "δαχτυλου" (πως αλλιως να το περιγραψω) αν θες.Η οδοντιατρος μου μου το ειπε αλλα εγω που και που με μια γαζουλα της τα κανω, οσο με αφηνει.

ασχετο:ουτε η σχολη μου δεν ξερω πως λεγεται στα αγγλικα, τι βιογραφικο θα φτιαξω....

πατα βιογραφικο στο google και θα τα βρεις.ή cv.

HZBPp3.png

πατα βιογραφικο στο google και θα τα βρεις.ή cv.

η πτυχική είναι νομίζω gratuation. κοίτα, βάζεις στο google την λέξη που θέλεις και πατάς από πάνω το κουτάκι μετάφραση. επιλέγεις από ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ΑΓΓΛΙΚΑ και είσαι έτοιμη!

σας αφήνω! πάω για μάθημα και μετά να πάρω από μαμά το μπεμπέ γιατί είχα πρωινή καθαριότητα! σας φιλώ

HZBPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα απο την συνεντευξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθη μεγεια η φορμιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι κανενα νεο?μπηκα και χτεσ το βραδυ που ειπεσ οτι θα μασ ενημερωνεσ μονο για να μαθω για σενα αλλα τιποτα δεν βρηκα....

πεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε βηχε βηχε να φυγει το κ@λοτσιγαρο απο μεσα σου....αλλα οχι απο την μια να βγενει και απο την αλλη να καπνιζεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το αγγελιξ πριν 1-1,5 περιπου μηνα ηταν 10 κιλακια και 84 ποντουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιγο ψιλεγκο ε?????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ειρηνη!!!Σκλεναρικοβα η κορη σου!Εμεις 80 εκατ.και 10,600. Πως παει το μπεμπε????

Ρε παιδια, τι θα κανω με την Παναγιωτα την τρελη???Ξυπναει παλι 4 τη νυχτα, την ξανακοιμιζω παλι βεβαια, μετα παλι 6 το πρωι (εκει παιζει να την ξυπναει ο πατερας της) αλλα 2 τουλαχιστον φορες τη βδομαδα θα μου την κανει.Τ σκ...επαθε παλι ρε γμτ???Τι θελει?

Καλημερα Ειρηνη!!!Σκλεναρικοβα η κορη σου!Εμεις 80 εκατ.και 10,600.

:tongue::tongue::oops::oops:

Πως παει το μπεμπε????

μια χαρα ειναι κατερινακι!!!!!σημερα ειχα κατι πονακια (παντα εχω αλλα τα σημερινα ηταν καπωσ περιεργα...αλλα μαλον κρυωμα ειναι οπωσ τα κοβω...)

Ρε παιδια, τι θα κανω με την Παναγιωτα την τρελη???Ξυπναει παλι 4 τη νυχτα, την ξανακοιμιζω παλι βεβαια, μετα παλι 6 το πρωι (εκει παιζει να την ξυπναει ο πατερας της) αλλα 2 τουλαχιστον φορες τη βδομαδα θα μου την κανει.Τ σκ...επαθε παλι ρε γμτ???Τι θελει?

φαντασου οτι εδω ξυπναει η δικια μου που δεν ειχε ξυπνησει ποτε εωσ τωρα μεσα στην νυχτα.....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγώ ξέρετε τι σκέφτομαι? Τώρα κοιμάται στο κρεβάτι μας που είναι άρρωστη για να ελέγχω ανα πάσα στιγμή τον πυρετό. Άντε μετά να την πείσω ότι πρέπει να κοιμάται στο δικό της κρεβατάκι. Ω ρε τι έχω να τραβήξω πάλι!!!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...