Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

By the way είμαι με βρογχίτιδα....εδώ κ 2 μήνες είχα ένα βράσιμο ελαφρύ αλλά πίστευα ότι είναι από το τσιγάρο....αφού είδα ότι σφύριζα κιόλας μέσα μου τα βράδια πήγα στο γιατρό κ με έχεσε....αντιβίωση,σπρεύ κ σε 2 βδομάδες να με δει να δούμε πως θα συνεχίσουμε θεραπεία γιατί αφού τα αφήσα τόσο καιρό θα κάνουν κ καιρό να φύγουν τα ακροαστικά...για ένα 6μηνο παρακολούθηση κάθε μήνα κ να προσέχω μη κρυώσω:confused: γιατί μπορεί να μου το γυρίσει σε άσθμα...

περαστικά κορίτσι! μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά βοηθάει πολύ ο φυσιολογικός ορός και ο υγραντήρας στο δωμάτιο. ειδικά το δεύτερο για το χειμώνα ,είναι χρήσιμο......

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα τσούπρες.

Βατράχι κι εμείς τα ίδια περάσαμε στις διακοπές...μη νομίζεις, πολύ κούραση! Γυρίσαμε Αθήνα για ξεκούραση τώρα :?

Λίζα μου μη πανικοβάλεσαι, ήδη οι περοσσότεροι κάνουν 10ημερο εκπτώσεων:|

Σήμερα είμαι σπίτι λόγω της μικρής που έχει πυρετό! Το μωρό μου είναι από εχθές χάλια. Σήμερα το μεσημέρι έφτασε 39,6. Το πρωί πήγαμε στη γιατρό και δεν κατάλαβε τι έχει, αφού δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα :confused:Ούτε πονόλαιμος, ούτε αυτάκια να πονάνε (ευτυχώς!!!!!!!). Λίγο κόκκινο λαιμό είδε λέει, σαν την αρχή μιας φαρυγγύτιδας, αλλά δεν είναι σίγουρη, μπορεί να είναι από το κλιματιστικό. Καλού κακού μας έδωσε αντιβίωση που φυσικά την αγόρασα και την έχω στο ψυγείο, αλλά δεν πρόκειται να της τη δώσω. Δεν βρίσκω το λόγο!!! Το παιδί εκτός από πυρετο δεν έχει τίποτα άλλο. Μας είπε να κάνουμε καλλιέργια ούρων για τυχόν ουρολοίμωξη.Είδα κι έπαθα η γυναίκα...5 σακουλάκια χαλάσαμε για να συλλέξουμε τα ούρα. Επι 1 ώρα την πηγαινοέφερνα στο νιπτήρα και της έβρεχα τα ποδαράκια, άφηνα λίγο νερό να τρέχει, της έδινα να πιει...τίποτα εκείνη :shock: Τελικά, από το πρωί τα μαζέψαμε στις 5 το απόγευμα!:shock: Αυριο θα έχω μια 1η απάντηση από τον μικροβιολόγο. Εγώ βασικά πιστεύω ότι κόλλησε την ίωση που κυκλοφορεί! Τα περισσότερα γειτονόπουλα είναι κρεβατωμένα με πυρετό. Θα δούμε και αύριο πως θα τα πάμε!

Είμαι άυπνη και κουρασμένη, λέω να την πέσω σιγά σιγά γιατι το φατσάκι δεν θα αργήσει να ξυπνήσει με πυρετό και πάλι. Ας είναι καλά τα υπόθετάκια και τα ντουσάκια!

Ευχομαι ένα...Καλό και ήρεμο βράδυ!

ΑΑΑΑΑΧ πόσο θα ήθελα να κάτσω τώρα στη βεράντα παρέα με ένα ποτάκι και να μη με ενοχλήσει κανείς!!!!!!Το τονίζω ε, στη βεράντα! Ε ρε κατακαημένη Μαρία, ποιος να σου το έλεγε ότι ούτε στη βεράντα δεν θα μπορείς να βγεις κάποια μέρα...παρέα με τον εαυτό σου!!!

Και πάλι καληνύχτα σας!

περαστικά στην μικρούλα σου.ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα. πράγματι δεν μπορούμε να κρατήσουμε και πολλές από τις παλιές μας συνήθειες, αλλά νομίζω οτι καταβάθος, μας αρέσειιιιιιιι...........

HZBPp3.png

Πριν παρω αυτην την 4μηνη αδεια πηγα και του ειπα να με βγαλει ταμειο ανεργιας απ το να μην με πληρωνει.. και μου λεει οχι διαλεξε αμα θες παρε την αδεια... του λεω αν παρω αδεια θα πληρωνωμαι καπως και γω δε θα γυρισω και θα εχουν μαζευτει οι μηνες? οκ και ναι και βεβαια... και τωρα τι καταλαβα?

Οι αλλοι λενε και που να παμε ? εδω εχουμε κατι να περιμενουμε.. ρε κοριτσια 6 μηνες απληρωτη.. με τι φοντα να εχω κατι να περιμενω? ετσι δινουμε θεμελια στον καθενα και μας συμπεριφερεται ετσι....

κορίτσι, ζήτα τα λεφτά σου. δικά σου είναι, τα δικαιούσε!αμάν πια αυτός ο ρατσισμός με τις γυναίκες-εργαζόμενες και τις εργαζόμενες-μητέρες . κι αυτούς μάνα τους έκανε,δεν φύτρωσαν. κακώς εκμεταλλεύονται καταστάσεις. πήγαινε και πεστου:<<ήρθα, να δούμε κάποια στιγμή, ΣΗΜΕΡΑ, το υπόλοιπο ποσό της άδειας μου? υπολόγιζα σε αυτά τα χρήματα και τα χρειάζομαι>>.

HZBPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

αχ δεν φανταζεστε ποσο πολυ με εμψυχωνουν οι απαντησεισ σασ!!!!!!!!!!!!το λεω κ το εννοω!!!!!!!!ειναι πραγματακια που ηδη τα ξερω αλλα οταν ακουσ να στα λενε ,τα βλεπεισ αλλιωσ τα πραγματα....

δεν με νοιαζει το βαροσ γεννησησ ,και η αγγελικη 2550 ηταν κοτοπουλακι και τωρα μια χαρα ειναι δοξα τω θεω!!!!!!

απλα οταν μου ειπε για υπολειπωμενη αναπτυξη κ γιαδιαφορα τετοια φρικαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ ,.διαβαζοντασ τισ απαντησεισ σασ και μετα σκευτομενη τα οσα ειπε το ντοκτορι,συνειδητοποιησα οτι μαλλον το ντοκτορι μου τα παραλεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να εχει μια δοση υπερβολησ κ να με τρομαζει!!!!(καλα αυτο δεν ειναι καινουριο ...)

γιατι αν υπηρχε θεμα και ετσι οπωσ μου τα παρουσιασε (λογω ζαχαρου πιεσησ ,λιγο λευκωμα,αρτηριεσ και ολαααα αυτα)θα μου λεγε να ξαναπαω σε 2 εβδομαδεσ?????:?:?:?δεν θα με ηθελε τακτικα ωστε να βλεπει την κατασταση??????

κ απο την αλλη πιεση δοξα τω θεω 10 με 6 εχω!!!!!!!

ζαχαρο παλι οι μετρησεισ το πολυ να πανε 110 αντε 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και μαλιστα χωρισ ιδιαιτερη διατροφη...)

τι να πω???ειχα τον προηγουμενο που ενταξει ηταν αυστηροσ αλλα ηταν τησ <παλιασ σχολησ>και δεν τα πολυψιριζε τα πραγματα...εχω τωρα αυτον<καινουριασ σχολησ> που ναι μεν θεωρειτε πολυ καλοσ αλλα πολυ με τρομοκρατει....ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει φαινεται!!!!

ε, τώρα πού είσαι στην τελική ευθεία θέλει όπως και να έχει προσοχή. άκου και <<αγόραζε>>.εγώ καλού κακού θα έκανα έλεγχο κάθε εβδομάδα και θα προσπαθούσα να μην επηρεάζομαι και αγχώνομαι γιατί αυτό δεν κάνει καλό στο μωρό. άντε λίγο έμεινε, μανούλα......

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

1019457toap9c25x2.gif

σήμερα κάναμε εμβόλιο!λίγο κλάψαμε, εντάξει. πρήστηκε και λίγο το σημείο από την ένεση. να ανησυχήσω λέτε? έβαλα μόνο κομπρέσα με χαμομήλι.

Mια χαρα ειναι το χαμομηλι, οπως και το αλουμινονερο επισης.

tara και ο δικός μου είναι 82 πόντους και σχεδόν 12 κιλά( 11+600) αλλά είναι αγοράκι.μήπως δεν τρέφεται σωστά? τι τρώτε? κρέας κάθε μέρα?το φρέσκο γάλα είναι πιο θρεπτικό από τη σκόνη?

Οχι, δεν τρωει καθε μερα κρεας, και δεν ψηλωνουν τα παιδια απο το κρεας, γιατι αν ηταν ετσι, εγω σιγουρα δε θα ημουν 1,78!!!:mrgreen: Μαλλον στο φρεσκο γαλα αγελαδας οφειλεται που επινα απο μωρο!!!:tongue:

Για το γαλα παντως υπαρχουν πολλες αποψεις. Προσωπικα προτιμω το φρεσκο βιολογικο γαλα απο τις σκονες. Απο τη στιγμη που το μωρο τρωει τα παντα και παιρνει ολα τα θρεπτικα συστατικα, δε χρειαζεται τιποτα παραπανω, και σαφως δε χρειαζεται να πλουτιζουν οι γιατροι και οι φαρμακευτικες εταιρειες...

Μπετουλα καλη αρχη στο σχολειο!

Ειρηνη, καλη επιτυχια στη συνεντευξη!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βήχω σαν αράπης...βγαίνει σιγά σίγα ότι είχα κρυμμένο μέσα μου 2 μήνες...κ τελικά δεν μου έδωσε αντιβίωση η γιατρός αλλά κορτιζόνη χάπι κ σπρέι κορτιζόνης...ο λαιμός μου έχει μονίμως μια πικρίλα κ νοιώθω μια παρατεταμένη αηδία!:?

Ειρήνη καλή επιτυχία στη συνέντευξη....εγώ πάντως δεν θα έφευγα από τη δουλειά αν έστω δε μου υπέγραφε επιταγή με τα λεφτά που μου χρωστάει...αν φύγεις κ το αφήσεις φλου καλά ξεμπερδέματα μετά!;)

Πολίνα τι νέα από το γιατρό???Πότε το περιμένουμε το μπεμπέ?

Νατασσούλα εμείς ήμαστε 82 πόντους κ 9800 είπες κάτι??? Σιγά μη σκάσω...αφού δεν κάθεται στιγμή το μαμούνι! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημέρα βρε κοπελιές!τελικά ο γραπτός λόγος καμιά φορά δημιουργεί μπερδέματα. δεν τα είπα καλά, τα μισά έγραψα. ο μικρός μου στις καμπύλες που έχει το βιβλιάριο δεν έχει νορμάλ ανάπτυξη. ήταν στην δεύτερη και΄μήνα τον μήνα έπεσε στην τρίτη. εγώ πίστευα ( όπως στην στατιστική) οτι μεγαλώνοντας βάζουμε βουλίτσες πιο πάνω στην ίδια καμπύλη. το μικρό μου δεν ακολουθεί <<την πεπατημένη>> και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στην διατροφή. ξέρω οτι το ύψος είναι καθαρά κληρονομικό, με ανησυχεί μόνο το αν παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. ο γιατρός μου επιμένει γάλα σκόνη, κρέας και αυγό κάθε μέρα. και πάντα τα βρίσκει όλα μια χαρά. ακόμη και για την ουρολοίμωξη εγώ είπα να το ψάξουμε!

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε????

σημερα εχω μια σπαριλαααααα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι

προχθες ειχαμε παιδιατρο 81 ποντους και 11,100 στα κιλα του

μια χαρα ο μικρουλης συτο το μηνα εβαλε μονο 100 γρ

λογικο αφου δεν βαζει τον απαυτο του κατω.....

ξεκικησαμε και μοσχαρακι και σε 10 μερες θα του δοκιμασω γιαουρτακι και μετα φρεσκο γαλα!!!!!

επιτελους να τελειωνουμε με τηνσκονη...

ψηφιζω κι εγω φρεσκο γαλα δαγκωτοοοοο!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βήχω σαν αράπης...βγαίνει σιγά σίγα ότι είχα κρυμμένο μέσα μου 2 μήνες...κ τελικά δεν μου έδωσε αντιβίωση η γιατρός αλλά κορτιζόνη χάπι κ σπρέι κορτιζόνης...ο λαιμός μου έχει μονίμως μια πικρίλα κ νοιώθω μια παρατεταμένη αηδία!:?

Ειρήνη καλή επιτυχία στη συνέντευξη....εγώ πάντως δεν θα έφευγα από τη δουλειά αν έστω δε μου υπέγραφε επιταγή με τα λεφτά που μου χρωστάει...αν φύγεις κ το αφήσεις φλου καλά ξεμπερδέματα μετά!;)

Πολίνα τι νέα από το γιατρό???Πότε το περιμένουμε το μπεμπέ?

Νατασσούλα εμείς ήμαστε 82 πόντους κ 9800 είπες κάτι??? Σιγά μη σκάσω...αφού δεν κάθεται στιγμή το μαμούνι! :P

ΑΝΝΟΥΛΑ περαστικα!!!!!!!!!!

μοντελα η νυφουλα μου!!!!!!!!!!;)

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ μη μου πεις οτι παιρνεται τα υποαλλεργικα χωρις γνωματευση????Εμεις τα γραφουμε και παλι καλα που εχουμε πληρωθει και 3 μηνες...280 περιπου το μηνα μας βγαινουν.Ευτυχως εμας δε μας δει προς το παρον η αλλεργιολογος, αφου και οι τοοοοτε εξετασεις ηταν αρνητικες και απο σημερα πινουμε ΗΑ2 και σε λιγες μερες φρεσκο!Ελπιζω μονο να μην εχουμε παρατραγουδα...

κατερινα η γνωματευση ηταν μεχρι τον ιουλιο τωρα θα παω στο νοσοκομειο να παρω αλλη μια για κανα τριμηνο ελπιζω..

φυσικα και δεν εχουμε παρει ουτε ενα ευρω ακομη....

????κι εμείς χωρίς γνωμάτευση τα παίρναμε τα υποαλλεργικά και φυσικά τα ακριβοπληρώναμε. δεν ήξερα οτι δικαιολογούνται και από το ΙΚΑ. μήπως είναι και επικίνδυνα χωρίς γνωμάτευση? μια φρίκη την έφαγα τώρα.........

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...