Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πάω κ στα άλλα...Ελένη με το καλό να επιστρέψετε κ καλή πρόοδο στη κόρη σου :D....Κασσιανή καλώς ήρθατε μ'αρέσει που ακόμα δε γύρισες είσαι έτοιμη κ για μαμαδοσυνάντηση!;)

Ειρήνη εγώ την έχω από παιδί τη μυωπία δεν χρειάζεται να μείνω έγκυος να την αποκτήσω....πλάκα πλάκα μου χει μπει η ιδέα επειδή έχουν 3 σταθερούς κύκλους στη σειρά,πρωτοφανές για μένα,να κάνω μια προσπάθεια από περιέργεια αυτό το μήνα να δω αν θα πετύχω την ωορρηξία χωρίς τεστάκι!:oops::oops::oops::oops::oops: Το θέλω γαμώτο ένα παιδάκι αλλά έχω τόσες έγνοιες και τόσες οικονομικές δυσκολίες αυτό το διάστημα....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα και Κατερινα ωραια ολα αυτα!!! αλλα εγω που θα αφησω την μικρη για να παω να κανω πως δουλευω?? Δινω ειδη 415 για τον μεγαλο.... επισης η μανα μου ειναι στο νησι.... ειναι κουρασμενη ηθελε να την κρατησει αλλα μονο που βλεπω την κουραση της..... Οποτε θα παω αυριο και τα αποτελεσματα αυριο....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

1265276mjsyx3dq6g.gif

Αν ολα πανε καλα Δευτερα θα πιουμε φρέσκο!Αληθεια, δινει καμια σας φρεσκο?

H Mαριαλενα πινει φρεσκο γαλα απο τον 11ο μηνα. Επισης απο τοτε περιπου, κοψαμε το μπλεντερ και τωρα πλεον τρωει κανονικα το φαγητο της σε κομματακια μικρα.

Σημερα ειχαμε την καθιερωμενη εξεταση αιματος για τον θυρεοειδη. Αποτελεσματα θα παρουμε αυριο. Ζυγιζει 12 κιλα και εχει υψος 82 ποντους.

age.png age.png

Αννα και Κατερινα ωραια ολα αυτα!!! αλλα εγω που θα αφησω την μικρη για να παω να κανω πως δουλευω?? Δινω ειδη 415 για τον μεγαλο.... επισης η μανα μου ειναι στο νησι.... ειναι κουρασμενη ηθελε να την κρατησει αλλα μονο που βλεπω την κουραση της..... Οποτε θα παω αυριο και τα αποτελεσματα αυριο....

Ειρηνη πληρωνεις για το προνηπιο?:shock:

age.png age.png

Ειρηνη πληρωνεις για το προνηπιο?:shock:

Δεν προλαβαμε να κανουμε προεγγραφη για το δημοσιο που ουτως η αλλος θα πηγαινε μονο αν περισευαν θεσεις απ τα νηπια και αν κληρωνοταν, οποτε πηγε παλι στο ιδιο με περσι....

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Δεν προλαβαμε να κανουμε προεγγραφη για το δημοσιο που ουτως η αλλος θα πηγαινε μονο αν περισευαν θεσεις απ τα νηπια και αν κληρωνοταν, οποτε πηγε παλι στο ιδιο με περσι....

Ε δεν ειμαστε καλα! Και ειναι υποχρεωτικο? Γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω...

age.png age.png

Ε δεν ειμαστε καλα! Και ειναι υποχρεωτικο? Γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω...

To προνήπιο νομίζω πως όχι...το νηπιαγωγείο έγινε υποχρεωτικό πριν μερικά χρόνια...

Καλησπέρα!!!:):):)

Θα πάω στο γιατρό το βράδυ και θα σας γράψω τα νέα μου...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Oxi λεει δεν ειναι υποχρεωτικο, αλλα τι να εκανα πηγε περσι παιδικο και θα του κοβα μια χρονια μεχρι να παει νηπιο? αντε παλι μετα να προσαρμοστει....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειμαι λιγο χαρουμενη τωρα αν και επιφυλακτικη..

το πρωι ειδα μια αγγελια του ανδρεαδη για ημιαπασχοληση στο τομεα μου εστειλα cv και μολις με πειραν για ραντεβου ..... αυριο θα παω...

4u4cp3.png aMppp3.png

αννακι αν το αποφασισετε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλεσ προσπαθειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να πασ λιγεσ μερεσ την μικρουλα στην κασο στην μαμα σου ή εστω προσωρινα σε εναν παιδικο προκειμενου να κανεισ οτι σου λεει η αννα!!!!!!ειναι κριμα να χασεισ τοσα δικαιωματα που εχεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειμαι λιγο χαρουμενη τωρα αν και επιφυλακτικη..

το πρωι ειδα μια αγγελια του ανδρεαδη για ημιαπασχοληση στο τομεα μου εστειλα cv και μολις με πειραν για ραντεβου ..... αυριο θα παω...

Καλή επιτυχίαααααααα!!!!!! :D:D:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια:D

Με το καλό όσες επιστρέψατε και Ειρήνη καλή τύχη με την συνέντευξη:D

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και γεμάτος μελανιές και σημάδια...όπου βρει τσακίζεται. Το αγαπημένο μας παιχνίδι είναι το κρυφτό, κρύβομαι εγώ και αυτός με ψάχνει στο σπίτι. Συνέχεια με βρίσκει με την πρώτη:rolleyes: μάλλον πρέπει να βελτιωθώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι:tongue:

Στην δουλειά πολύ πήξιμο...έχω μπλέξει με τα φωτοβολταϊκά και γίνεται χαμός:( έχω για έλεγχο μια στοίβα αιτήσεις ίσα με το μπόϊ μου.

και τωρα ερχομαστε στο σημερα!!!!!!(βασικα σορυ αλλα σασ κανω ενα copy paste )γιατι με περιμενει σιδερο αλλα και γιατι θα βαλω τα κλαμματα αν τα ξανα εξιστορησω....διοτι η ψυχολογια κατω του 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον οπωσ σασ ειχα πει πρωι πρωι ειχα ντοκτορι...να δει το ντοπλερ κτλ...

μα γιατι καθε φορα που φευγω με κανει να αισθανομαι χαλια???????(ισωσ θυμαστε και την προηγουμενη λογω του τραχηλου,που γυρισα χαλια..)

λοιπον το σαββατο μεσα σε ολα που μου εκανε ο γιατροσ την ξεπετα μου ειπε βαροσ μωρου μονο 2 και κατι κιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::c onfused::confused:

μα γινεται??????????????????????????????

πριν 1 μηνα στον καθηγητη στην αθηνα το μωρο ηταν 1500 και μαλιστα αρκετα παχουλο για την εβδομαδα του!!!!!!!!!!!!και λιγεσ μερεσ μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σε 1 μηνα πηρε μονο 500 γρ??????????????????????:confused::confused::confu sed:

και μου ειπε τωρα για υπολειπωμενη αναπτυξη και διαφορα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι και καλα λογω ζαχαρου,πιεσησ κτλ δεν αναπτυσεται σωστα...

μα αφου ζαχαρο χωρισ διατροφη εχω φαγωμενη το πολυ 100-120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!και νηστικη 70-90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιεση ειναι μολισ στο 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου λεει τοτε?το μονο που οι αρτηριεσ εχουν αυξημενεσ αντιστασεισ...

θα τον παρω τηλ να του πω οτι αφου ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα να κανω ενεσεισ κορτιζονησ να προλαβουμε εστω τα πνευμονακια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αισθανομαι χαλια και απορω πωσ δεν τα μπιγω τα κλαμματα...

α!!!μου εκανε και nst ευτυχωσ μια χαρα βγηκε,αν και εδειξε και μια συσπασουλα..

να σασ πω κατι?πιστευω ή οτι ισχυει αυτο που ειπε,δηλαδη οτι ενω το μωρο αναπτυσσοταν καλα τωρα υπολειπεται...ή ο κ@λογιατροσ του ντοπλερ μου βγαλε αλλα ντι αλλων και βγηκε το μωρο μολισ 2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ξανακανω ντοπλερ σε 1-1,5 εβδομαδα παλι αλλα αλλου!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Πωλινάκι μπράβο σου,με το καλό και το νέο μέλος!!Α και αν είναι κορίτσι συνταγή θέλω εεε;

Ειρηνάκι μου μην ανησυχείς τα ίδια ακριβώς αντιμετώπισα κι εγώ στον Άγγελο-Ιωάννη όταν έκανα στο ντόπλερ εδώ..μου βρήκαν αντιστάσεις στην ομφαλοπλακουντιακή αρτηρία έψαχνε αυτή μήπως υπήρχε κόμβος δεν έβρισκε κάτι,ίσως μου λέει να τον έχει πιάσει κάπου ο μικρός, κλάμμα κακό πάλι,πήρα το γιατρό μου με ανέβασε στην Αθήνα άμεσα κι όλα ήταν άκρως φυσιολογικά και μάλιστα μου είπε πως είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη(το μόνο που δεν περίμενα να ακούσω με την ψυχολογία που είχα) με έβαλε και στον καρδιοτοκογράφο κι όλα επίσης άψογα!!!Όλα μια χαρά θα είναι μην ανησυχείς κοριτσάκι μου!!!

Μαριάννα μου καλά αποτελέσματα για τη μικρούλα!!

Φατσάκι περαστικά σας!!!

Τα νέα μας τώρααααα ζορίσανε τα πράγματα με το μικρό πολύ ζουζούνι είναι,σκαρφαλώνει παντού!!!Προσπαθώ να τον αποθηλάσω αλλά μάταια τώρα έχει αρχίσει να μου τραβάει και την μπλούζα!!!Έχω δοκιμάσει πολλά γάλατα αλλά τίποτα..το φτύνει!!!

Προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και για τη νέα σχολική χρονιά μιας κι ό Γιώργος θα πάει Α Δημοτικού κι ο Τάσος Γ Δημοτικού και αρχίζουν τα θεωρητικά μαθήματα πολύ άγχος έχω..ελπίζω να μην ζοριστούμε!!!

Σας φιλώ όλεςκαι σας σκέφτομαι!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Εμείς εδώ τα ίδια.Αύριο φεύγει και η αδερφή μου για Καναδά μαζί με τα ανιψάκια μου κι'έτσι τέρμα τα παιχνίδια με τη μικρή μου και οι βόλτες.Σιγά-σιγά θα οργανωθούμε κι'εμείς στο πρόγραμμα του χειμώνα.

Να ρωτήσω κάτι,με τι δίνετε στα παιδάκια σας να πίνουν το γάλα τους ή το νερό?Με το μπιμπερό ακόμα η σε ποτηράκι?Γιατί βλέπω οτι η μικρή μου πίνει άνετα και απο καλαμάκι και σκέφτομαι να πάω της πάρω ενα τέτοιο πλαστικό ποτήρι με καλαμάκι αλλά ο άντρας μου μου λέει να μάθει μια και καλή να πίνει απο το ποτήρι.Πίνει και απο ποτήρι μικρό που της δίνω αλλά πρέπει να το κρατάω γιατί αν την αφήσω μόνη της θα το ρίξει όλο κάτω.

SI5Yp3.png

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Εμείς εδώ τα ίδια.Αύριο φεύγει και η αδερφή μου για Καναδά μαζί με τα ανιψάκια μου κι'έτσι τέρμα τα παιχνίδια με τη μικρή μου και οι βόλτες.Σιγά-σιγά θα οργανωθούμε κι'εμείς στο πρόγραμμα του χειμώνα.

Να ρωτήσω κάτι,με τι δίνετε στα παιδάκια σας να πίνουν το γάλα τους ή το νερό?Με το μπιμπερό ακόμα η σε ποτηράκι?Γιατί βλέπω οτι η μικρή μου πίνει άνετα και απο καλαμάκι και σκέφτομαι να πάω της πάρω ενα τέτοιο πλαστικό ποτήρι με καλαμάκι αλλά ο άντρας μου μου λέει να μάθει μια και καλή να πίνει απο το ποτήρι.Πίνει και απο ποτήρι μικρό που της δίνω αλλά πρέπει να το κρατάω γιατί αν την αφήσω μόνη της θα το ρίξει όλο κάτω.

Εμένα ο δικός μου Δήμητρά μου πίνει με το ποτηράκι αυτό της nuk πίνει και με καλαμάκι,μπιμπερό δεν ξέρει τι θα πει λόγω θηλασμου,τα άλλα μου παιδιά το τίμησαν το μπιμπερό δεόντως αυτός δεν θέλει ούτε να το δει!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

κοριτσάκια γεια σας!τί ωραία που χειμωνιάζει ε? πολύ μου αρέσει αυτός ο καιρός. είναι ρομαντικός.

βρήκα παιδικό για τον μικρό. άψογες εγκαταστάσεις, μόνο 5 παιδάκια στο τμήμα και 300 ευρώ από τα οποία τα 120 μας τα επιστρέφουν από την εργασία του συζύγου. εκεί θα τον στείλω! είναι και κοντά στο σπίτι της μαμάς μου και στο νέο δικό μας οπότε βολεύει! μέχρι να μετακομίσω μόνο θα ζοριστώ αλλά θα βρεθεί λύση.

σήμερα κάναμε εμβόλιο!λίγο κλάψαμε, εντάξει. πρήστηκε και λίγο το σημείο από την ένεση. να ανησυχήσω λέτε? έβαλα μόνο κομπρέσα με χαμομήλι.

tara και ο δικός μου είναι 82 πόντους και σχεδόν 12 κιλά( 11+600) αλλά είναι αγοράκι.μήπως δεν τρέφεται σωστά? τι τρώτε? κρέας κάθε μέρα?το φρέσκο γάλα είναι πιο θρεπτικό από τη σκόνη?

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...