Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα μεγάλη απογοήτευση… Στην πρόσφατη διέγερση δεν γονιμοποιήθηκε κανένα ωάριο.. Ωστόσο λόγω καλών συνθηκών ο γιατρός με παρότρυνε να προχώρησε στην πρώτη ΕΤ. Έτσι και έκανα.. μετέφερα 2 έμβρυα καλής φαινομενικά ποιότητας 3 ημερών και σήμερα η πρώτη χοριακη 10 μέρες μετά, ήταν 4,8.

Αξίζει να επαναλάβω; Δεν έχω ακόμα μιλήσει μαζί του, η μαία του ήταν κατηγορηματικά αρνητική.. ότι δεν είναι…

Είχε κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο;

Expand  

Καλησπέρα κορίτσι μου λυπάμαι για την έκβαση της διέγερσης σου !! Δεν γνωρίζω αν πρέπει να ξανά επαναλάβεις καθώς κάτω από 10 είναι αρνητική αλλά εφόσον έβαλες τριών ημερών έμβρυα δεν θα έπρεπε να κάνεις χοριακη στις 14μερες ; Δεν θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες αλλά μήπως αν έκανες χοριακη στις 14μερες έδειχνε πιο καθαρά κάτι !! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

fatsaki είπε:
Ειρήνη γιατί τόση αδιαφορία δεν κατάλαβα? Θέλουν να σε κάνουν να παραιτηθείς? Αν πάντως δουλεύεις κανονικά με ένσημα, θα τα πάρεις τα λεφτά σου, ότι και να γινει...ίσως με καθυστέρηση αλλά θα τα πάρεις!

Πριν παρω αυτην την 4μηνη αδεια πηγα και του ειπα να με βγαλει ταμειο ανεργιας απ το να μην με πληρωνει.. και μου λεει οχι διαλεξε αμα θες παρε την αδεια... του λεω αν παρω αδεια θα πληρωνωμαι καπως και γω δε θα γυρισω και θα εχουν μαζευτει οι μηνες? οκ και ναι και βεβαια... και τωρα τι καταλαβα?

Οι αλλοι λενε και που να παμε ? εδω εχουμε κατι να περιμενουμε.. ρε κοριτσια 6 μηνες απληρωτη.. με τι φοντα να εχω κατι να περιμενω? ετσι δινουμε θεμελια στον καθενα και μας συμπεριφερεται ετσι....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fatsaki είπε:
Ειρήνη γιατί τόση αδιαφορία δεν κατάλαβα? Θέλουν να σε κάνουν να παραιτηθείς? Αν πάντως δουλεύεις κανονικά με ένσημα, θα τα πάρεις τα λεφτά σου, ότι και να γινει...ίσως με καθυστέρηση αλλά θα τα πάρεις!

Εννοειται, συμφωνω κι εγω αλλα για να καταλαβω τοσο καιρο που ελειπες τους πηρες τηλ να τους τα ζητησεις?Και αν ναι σου ειπε αν θα στα δωσει?

Καλημερα σε ολες.

Επιστρεψαμε κι εμεις.

Ειναι αδυνατον σημερα να διαβασω σελιδες δυο μηνων, ευχομαι ομως να ειστε ολες καλα.

Εμεις ειμαστε καλα, ξεκινησαμε σχολειο κι εγω δουλεια και κυριολεκτικα πνιγομαι!!!

Τις επομενες μερες ελπιζω να μπω σε ρυθμο και να σας παρακολουθω στενα!:P

Πολλα φιλια σε ολες

yey2p2.png BN4cp2.png

irene77 είπε:
Πριν παρω αυτην την 4μηνη αδεια πηγα και του ειπα να με βγαλει ταμειο ανεργιας απ το να μην με πληρωνει.. και μου λεει οχι διαλεξε αμα θες παρε την αδεια... του λεω αν παρω αδεια θα πληρωνωμαι καπως και γω δε θα γυρισω και θα εχουν μαζευτει οι μηνες? οκ και ναι και βεβαια... και τωρα τι καταλαβα?

Οι αλλοι λενε και που να παμε ? εδω εχουμε κατι να περιμενουμε.. ρε κοριτσια 6 μηνες απληρωτη.. με τι φοντα να εχω κατι να περιμενω? ετσι δινουμε θεμελια στον καθενα και μας συμπεριφερεται ετσι....

Οκ καταλαβα.Αν δεις οτι δεν τα παιρνεις κανα μηνα αφου παραιτηθεις, επιθεωρηση και ελπιζω να τα παρεις τελικα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!καλη αρχη και στο σχολιακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna_ath είπε:
χαχχαχα κοιτα να δεις δίκιο έχεις...είδα ένα άλλο παρακάτω που έγραφα πρόσκληση κ λέω δεν έκανα εγώ λάθος αυτή δε βλέπει καλά! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θυμήθηκα τώρα κάποια στιγμή σε κάποια που ρώταγε τι παυσίπονο να πάρει ενώ θηλάζει....κ έγραφα...σίγουρα κλάνει ντεπόν.....:P:p:p:p:p Μη γεννήσεις :P:p:p:p

:tongue::tongue::tongue:μμμ καποια αλλη θα εχει μαλλον μυωπια!!!!!!λεσ να ειναι η μυωπια εγκυμοσυνησ που ελεγεσ???!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

lisa09 είπε:
εγω μια-δυο φορες που τον πηρα μαζι... μου βγηκε απο το μυτη!!!

ενω γενικως ειναι ησυχο παιδι, μολις μπω στο δοκιμαστηριο, γινεται ο κακος χαμος!!! :D

αχ τι μου θυμιζεισ!!!!σπανια αλλα οποτε παμε μαγαζια..(μην φανταστειτε ζητημα αν πηγα 2-3 φορεσ ολο το καλοκαιρι..!!!!!)ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!την μια φορα που τολμησα να μπω στο δοκιμαστηριο για να παρω ενα φορεμα καταντησε στο τελοσ να μπει στο δοκιμαστηριο και η πωλητρια με την αγγελικη για να μην κλαιει!!!!!!:tongue::tongue:

m4ril0u είπε:

Αχ, το τι γίνεται στη δουλειά δεν περιγράφεται κορίτσια, ένας σκασμός από πράγματα που πρέπει να γίνουν κι από πάνω Παρασκευή φεύγω για συνέδριο μέχρι την άλλη Παρασκευή, γυρνάω και καπάκι Κυριακή-Δευτέρα ξαναφεύγω!!!!!! Ας όψονται τα επιπλέον λεφτά αλλιώς........

.

κουραγιο και υπομονη γοργονομαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α οποτε μπορεσεισ θα μου [πεισ τι πιτα εκανεσ τοτε που περπατησε η γοργονιτσα????οτι πιτα θελεισ φτιαχνεισ ή καποια συγκεκριμενη????(οποτε μπορεισ απαντησε...δεν βιαζομαι ...καταλαβαινω τον πνιγμο σου στη δουλεια..)

irene77 είπε:

Ρε κοριτσια ειμαι υποτιθεται σε αδεια για να συμπληρωσω το υπολοιπο μειωμενο... η αδια εληξε 31/8 τοσους μηνες δε με πειραν ουτε ενα τηλ... δε με πληρωσαν εδω και 6 μηνες..... (σε αδια ειμαι 4 μηνες) και ειναι δυο μερες που επρεπε να γυρισω και δε πειραν ουτε τηλ.... την παρασκευη θα παω και θα παραιτηθω... αλλα τι να κανω η γυναικα με τα λεφτα που δε θα μου τα δωσει επι τοπου? να τον απειλησω οτι αν δε τα δωσει θα παω επιθεωρηση?

ειρηνακι καταρχην καλη αρχη στο σχολιακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...εγω λεω να μην παραιτηθεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι ετσι πολυ απλα θα χασεισ και ολα τα δικαιωματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...αν βρεισ αλλη δουλιτσα τοτε εννοειται να παραιτηθεισ!!!!!αλλα τωρα θα του κανεισ και χαρη με το να πααιτηθεισ...αν θελει ασ σε απολυσει αυτοσ να σου σκασει και την αποζημιωση!!!!!!!με την παραιτηση δεν αλλαζει κατι...τα χρωστουμενα θα παραμεινουν χρωστουμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kassiani είπε:
Καλημερα σε ολες.

Επιστρεψαμε κι εμεις.

καλωσ μασ ηλθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι πωσ ειναι το μικρο φατσακι????η προχτεσινη αναλυση ουρων εδειξε κατι τελικα?ευχομαι πολλα πολλα περαστικουλια και καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ρε κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα, τι να κανω με τη μικρη?Οσο παει φοβαται και περισσοτερα πραγματα.Χτυπαει το κουδουνι, το τηλεφωνο και τρεχει να με πιασει κλαιγοντας.Στην παιδικη χαρα φοβαται καποιους γονεις και ερχεται και με πιανει.Μενει μονη της για δευτερολεπτα σε ενα δωματιο, στο δικο της πχ και μολις καταλαβει οτι εφυγα τρεχει πισω μου κλαιγοντας...

Γεια σου Ειρήνη μου,

Η καλλιέργεια ούρων έδειξε 20.000 αποικίες κωλοβακτηριδίων τα οποία όμως δεν δείχνουν ουρολοίμωξη από ότι είπε η γιατρός. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον από 90.000 - 100.000 για να είναι ουρολοίμωξη. Και πιστεύω ότι κι αυτά τα 20.000 μπορεί να είναι από κακό πλύσιμο της περιοχής από ότι είπε ο μικροβολόγος. Και σίγουρα αυτό είναι αφού μέχρι να συλλέξουμε τα ούρα περάσανε ώρες και όλο και έπιανε το σακουλάκι και το τράβαγε ...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορω ρε κοριτσια να παω δουλεια... δε αντεχω το κλιμα.... τον πολεμο... και επισης δε θα εχω λεφτα για να βαλω και την μικρη παιδικο για να παω δουλεια.... αφου δεν με πληρωνει....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

πωπω πολυ δουλεια πεφτει βλεπω, ολες λειπετε!η αληθεια ειναι κι εγω επηξα σημερα!

Α!για το θεμα απαγορευση καπνισματος:στο ποκαταστημα μας (ιντερνετ καφε-ασχετο με την εταιρεια σαν αντικειμενο...) πηγε σημερα η δημοτικη αστυνομια για ελεγχο καπνου!

Ειρήνη...να του πεις ότι θα κάνεις επίσχεση εργασίας ή ότι θα τον καταγγείλεις στην επιθεώρηση εργασίας αν δεν σε πληρώσει άμμεσα ή έστω το επόμενο 2μηνο(στο χρονικο διάστημα που σε βολεύει)...ίσος μπορεί να σε συμβουλεύσει η Κασσιανή επί του θέματος επίσχεσης....αν δε θες να μπλέξεις με νομικά επέστρεψε στη δουλειά σου κ κάλεσε την επιθεώρηση εργασίας κ εξήγησέ τους της κατασταση κ όταν έρθουν κ του βαρέσουν καμπάνα γιατί φυσικά δεν θα έχει αποδείξεις πληρωμής των εργαζομένων να δεις τι καλά που θα αρχίσει να πληρώνει...κ αφού σε πληρώσει αφού σίγουρα θα τα χει πάρει μαζί σου πολύ πιθανό κ να σε διώξει...αν πάλι σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο εσύ στο κόσμο σου ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ!:mad::mad::mad::mad:

Αυτά λέει ο νόμος....

4.5 Χρόνος καταβολής μισθού

Ο μισθός, εφόσον είναι χρονικός, καταβάλλεται στο τέλος της αντίστοιχης χρονικής περιόδου που έχει συμφωνηθεί κατά τη σύναψη της εργασιακής σχέσης: αν είναι μηνιαίος καταβάλλεται στο τέλος του μήνα, αν είναι εβδομαδιαίος στο τέλος της βδομάδας. Μπορεί επίσης να καταβάλλεται και τμηματικά σε 15νθήμερη βάση. Ο μηνιαίος μισθός πρέπει να καταβάλλεται πάντοτε πριν εκπνεύσει ο μήνας.

4.5.1 Συνέπειες καθυστερημένης καταβολής

• Υπερημερία εργοδότη Αν ο εργοδότης δεν καταβάλλει τον συμφωνηθέντα μισθό την ημέρα που ορίζεται από τη σύμβαση εργασίας (ή γενικά με το πέρας της περιόδου παροχής εργασίας) τότε καθίσταται υπερήμερος. Δηλαδή πρέπει να καταβάλλει το μισθό με το νόμιμο τόκο υπερημερίας. Κι αυτό είναι υποχρεωμένος να το κάνει, χωρίς να χρειάζεται ο μισθωτός να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που να επισημαίνει την παράλειψη του εργοδότη.

• Το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας
    Στην περίπτωση καθυστέρησης καταβολής του μισθού ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα να προβεί σε επίσχεση εργασίας μέχρι να του καταβληθεί το οφειλούμενο ποσό. Δηλαδή δικαιούται να μην εργάζεται έως ότου πληρωθεί το μισθό του, ενώ οι μέρες της αποχής του από την εργασία λογίζονται σαν ημέρες πραγματικής απασχόλησης.
    Η επίσχεση εργασίας ασκείται ατομικά και όχι συλλογικά (όπως πχ η στάση εργασίας ή η απεργία). Επίσης ο εργαζόμενος είναι σκόπιμο να εκφράσει ρητά την πρόθεσή του για επίσχεση εργασίας, έτσι ώστε ο εργοδότης να να μην μπορεί να το εκλάβει (σκόπιμα) σαν παραίτηση.

• Ποινικές κυρώσεις
    Ο εργοδότης καθώς και κάθε διευθυντής ή εκπρόσωπος της επιχείρησης που δεν καταβάλλει μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο τις αποδοχές των εργαζομένων, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τρεις μήνες (εξαγοράσιμη) και χρηματική ποινή που κυμαίνεται από το 1/4 έως το 1/2 του οφειλόμενου ποσού.
    Μήνυση μπορούν να υποβάλλουν είτε ο εργαζόμενος, είτε η συνδικαλιστική οργάνωση που ανήκει ο εργαζόμενος, είτε η Επιθεώρηση Εργασίας.Το αδίκημα είναι αυτόφωρο αν η μήνυση γίνει στο χρόνο που έπρεπε να καταβληθεί ο μισθός.

4.5.2 Η εξοφλητική απόδειξη

Κατά την εξόφληση των αποδοχών του εργαζόμενου ο εργοδότης έχει υποχρέωση να δίνει εκκαθαριστικό σημείωμα μισθοδοσίας. Εάν εφαρμόζεται μηχανογραφημένο σύστημα δίνεται ανάλυση μισθοδοσίας. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αναλύονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι κρατήσεις που γίνονται.

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Συμφωνω με την προλαλησασα! Εξαλλου ισως κι εγω να ηθελα να φυγω στην περιπτωση σου αλλα θα εβρισκα κατι αλλο πρωτα, καλυτερα να σου χρωστανε κι ας τα παρεις αργοτερα.

Κάνοντας επίσχεση έχει το δικαίωμα να μη παρουσιάζεται καν στη δουλειά κ να ψάχνει ή ακόμα κ να δουλεύει αλλού....Ειρήνη όχι σήμερα...χθες έπρεπε να χεις κινηθεί ήδη!!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...