Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα,

Δουλειά σήμερα και γίνεται χαμός!!!

Η μικρή συνεχίζει με πυρετό αλλά όχι σε τόσο συχνά διαστήματα. Πάλι καλά! Πάντως το πρωί στις 4 έφτασε 39.8 ξαφνικά, αφού όλο το βράδυ δεν είχε καθόλου. Για να δούμε...

Αυτά στα βιαστικά...τα ξαναλέμε ;)

Αυτό το καλοκαίρι πολλοί πέρασαν ιώσεις, μια φίλη μου έλεγε σήμερα ότι είχε και τα τρία όλο τον Αύγουστο άρρωστα.

Περαστικά, θα περάσει, όπως κι όλες οι παιδικές ασθένειες.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάννα η μικρή παρουσίασε πυρετό 40,3 :shock: :shock: :shock:Τα είδα όλα1 Τώρα έχει περίπου 39 και ευτυχώς αρχίζει και ιδρωνει.

Συχνα χλιαρα ντους και να αφηνεις το νερο να τρεχει στο κεφαλι της. Ελπιζω να εχετε ενα ηρεμο βραδυ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Για πείτε οι πιο έμπειρες. Τώρα που είναι φουλ ιδρωμένη, να την ξυπνήσω και να την αλλάξω?Είναι σκεπασμένη.

Καλα τα έχω παίξει!

Προσπαθησε να την αλλαξεις χωρις να την ξυπνησεις. Κριμα ειναι. Και να της δινεις νερακι, αν δε θελει γαλα μη την πιεσεις.

age.png age.png

Ευχαριστώ! Δύσκολο να μην ξυπνήσει , πετάγετε εύκολα! Από φαγητό και γάλα μια χαρά τα πάμε,ευτυχώς!

Το πρωί θα την πάω πάλι γιατρό. Πάντως δεν την είδα να ανησυχεί με το 40αρι!Εγώ πρώτη φορά είδα στη ζωή μου 40,3. Εγώ προσωπικα δεν έχω κάνει ποτέ μου τέτοιο πυρετό. Ούτε μικρή!:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ευχαριστώ! Δύσκολο να μην ξυπνήσει , πετάγετε εύκολα! Από φαγητό και γάλα μια χαρά τα πάμε,ευτυχώς!

Το πρωί θα την πάω πάλι γιατρό. Πάντως δεν την είδα να ανησυχεί με το 40αρι!Εγώ πρώτη φορά είδα στη ζωή μου 40,3. Εγώ προσωπικα δεν έχω κάνει ποτέ μου τέτοιο πυρετό. Ούτε μικρή!:confused:

Ειναι συνηθισμενη θερμοκρασια στα μωρα, μην ανησυχεις. Το θετικο ειναι οτι εχει διαθεση να φαει.

age.png age.png

Καλημερα!!!!Elle καλή επιστροφη την Κυριακη!Αντε αρχιζει και σχολειο η μικρη σου μεγαλωσε!

Fatsaki περαστικα και παλι, καλα 40,3????Ίωση θα ειναι αλλα στο γιατρο δεν την πας?

Εγω πρωι πρωι ξεσκονιζα τα κατα της Παναγιωτας για τυχον αιματακι απο το νεο γαλα.Αν ολα πανε καλα Δευτερα θα πιουμε φρέσκο!Αληθεια, δινει καμια σας φρεσκο?

Σημερα ειμαι μονη μου στη δουλεια, εχει εξεταστικη ο συναδελφος και θα λειψει.Ουφ,βαριεμαι...

Ελένη με το καλό η αφιξη στην Αθηνα και καλή χρονιά

Φατσακι η μικρη πως περασε το βραδυ?

Κοριτσια εχω πεθανει στο πονο στα δοντια... το βραδυ οδοντιατρο...

Η μικρη εδω και 4 μερες περιπου δε θελει το γαλα της.... οταν βλεπει το μπιμπερο με το γαλα τρελενεται..... ειδικα αν την πιασω να της το δωσω εγω... μπορει να το πιασει να γυρναει το σπιτικαι να κανει πως πινει.. γιατι δεν πινει...

τι να κανω?

Ο μικρός αρχισε χθες προνηπιο στο ιδιο με τον παιδικο που ηταν περσι... χαλαρα... τελεια συμφωνα με τον Κωνσταντινο... επισης μου ελεγε απο μερες καθως θυμωταν τα περσινα.... "Μαμα εγω οταν παμε σχολειο θα σου κανω ψεματα οταν θα φευγω οτι δε θελω να παω και θα κλαιω...."

Ρε κοριτσια ειμαι υποτιθεται σε αδεια για να συμπληρωσω το υπολοιπο μειωμενο... η αδια εληξε 31/8 τοσους μηνες δε με πειραν ουτε ενα τηλ... δε με πληρωσαν εδω και 6 μηνες..... (σε αδια ειμαι 4 μηνες) και ειναι δυο μερες που επρεπε να γυρισω και δε πειραν ουτε τηλ.... την παρασκευη θα παω και θα παραιτηθω... αλλα τι να κανω η γυναικα με τα λεφτα που δε θα μου τα δωσει επι τοπου? να τον απειλησω οτι αν δε τα δωσει θα παω επιθεωρηση?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ειρηνη!Καλα φασεις "δεν θελω γαλα" κι εμεις εχουμε περασει.Ειχε φτασει με το ζορι να πινει 50 ml το βραδυ...Περαστικο θα ειναι.Εγω την παιρνω αγκαλια οταν δεν το θελει και της το δινω ετσι ορθια (η μεση μου δεν υπαρχει...) δειχνοντας της τα μαγνητακια στο ψυγειο, το φεγγαρακι στο μπαλκονι και οτι μπορεις να φανταστεις και ταυτοχρονα χωνω και το μπιμπερο στο στομα!

Οσο για τα λεφτα, εγω πηρα το δωρο Πασχα (ειχα ακομα αδεια τοτε) μαζι με το επιδομα αδειας αρχες Αυγουστου...Δεν περιμενεις λιγο ισως ειναι χειροτερα αν αρχισεις να απειλεις..

καλημέρα κορίτσια μου

Σήμερα είμαστε καλύτερα!:D όλο το βράδυ δεν είχαμε πυρετό, μόνο στις 5 το πρωί 38.5 και μετά κατέβηκε πάλι. Το πρωί πήγαμε γιατρό. Την είδε και είπε ότι είναι ελαφρώς ερεθισμένος ο λαιμός της, αλλά όπως την είδε είναι καλύτερα. Κανένα άλλο σύμπτωμα, δεν έχει! Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Αν μέχρι αύριο δεν υποχωρήσει ο πυρετός τελείως θα πάμε για εξετάσεις αίματος και ούρων ξανά.

Αυτά τα νέα από εμένα, που γύρισα πάλι στη δουλειά, δεν μπορώ να λείψω κιόλας ρε γμτ.:(

Άντε να περάσει κι αυτό, ψυχολογικά είμαι κουρέλι και έχω νεύρα συνέχεια στη δουλειά, αλλά από μέσα μου!:rolleyes: κι αυτό είναι χειρότερο. Θα εκραγώ!!!

Κατερίνα εγώ δίνω ακόμα εβαπορέ στην μικρή μου Αλεξάνδρα. Νομίζω η Μαριάννα δίνει φρέσκο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α!Για να δεις οτι δε συμβαινουν μονο σε σενα αυτα, οσο ελειπα πηρα 2 τηλ εγω και μαλιστα μου εκαναν και παραπονα οτι δεν επαιρνα (λες και προλαβαινα) επισης τον Οκτωβριο που ειχα την κανονικη μου αδεια ουτε ενσημα δε μου κολλησε.......

Α!Για να δεις οτι δε συμβαινουν μονο σε σενα αυτα, οσο ελειπα πηρα 2 τηλ εγω και μαλιστα μου εκαναν και παραπονα οτι δεν επαιρνα (λες και προλαβαινα) επισης τον Οκτωβριο που ειχα την κανονικη μου αδεια ουτε ενσημα δε μου κολλησε.......

Κατερίνα μου χρωστάει 6 μηνες και το καλοκαιρινο δωρο......

δε θα κατσω αλλο εκει... απλα σκεφτομαι αν φυγω μην πανε τα λεφτα χαμενα....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρήνη γιατί τόση αδιαφορία δεν κατάλαβα? Θέλουν να σε κάνουν να παραιτηθείς? Αν πάντως δουλεύεις κανονικά με ένσημα, θα τα πάρεις τα λεφτά σου, ότι και να γινει...ίσως με καθυστέρηση αλλά θα τα πάρεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...