Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ο δικος μου ο παιδιατρος επιμενει, απο 18 μηνων να φαει απο τα δικα μας φαγητα τα οποια και για καλο δικο μας δηλαδη, να μην αλατιζω πολυ...

θελει να βγαλει λεει πρωτα καποια μασητηρια δοντια και μετα να ξεκινησει απο το δικο μας φαγητο...

εγω βεβαια... ηδη εχω αρχισει και του δινω δειλα δειλα καποια, αλλα ο μικρος δεν ενθουσιαζεται! προτιμαει τα δικα του!!! :|

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιζα σημερα τελειωνουν οι εκπτωσεις. Εγω ετοιμαζομαι για Χαλανδρι τωρα...

γουαααααααατ ????? :shock:

το κερατο μου μεσα!!!! σημερα που δεν εχω που ν΄αφησω το μωρο...:|

ελπιζω να δωσουν καμια... παραταση (σιγα τη δουλεια που εχουν δηλαδη...)

7hWqp3.png

Εγω την κουβαλαω μαζι μου, αν και ειναι δυσκολο να ψωνισεις ετσι. Αν ειμαι τυχερη και ειναι ο μπαμπας στο μαγαζι, θα την αφησω εκει. Ο Αντωνης θα παει παιδικη χαρα με τη γιαγια.

age.png age.png

Εγω την κουβαλαω μαζι μου, αν και ειναι δυσκολο να ψωνισεις ετσι. Αν ειμαι τυχερη και ειναι ο μπαμπας στο μαγαζι, θα την αφησω εκει. Ο Αντωνης θα παει παιδικη χαρα με τη γιαγια.

εγω μια-δυο φορες που τον πηρα μαζι... μου βγηκε απο το μυτη!!!

ενω γενικως ειναι ησυχο παιδι, μολις μπω στο δοκιμαστηριο, γινεται ο κακος χαμος!!! :D

ευτυχως ηρθε ο Χαρης πριν απο λιγο, αν καταφερω να το πεισω να παει αυριο στο λογιστη και οχι σημερα, ισως καταφερω να πεταχτω ...:rolleyes:

πριν απο λιγο εφερε ο Χαρης την προσκληση για το γαμο που θα παμε το Σαββατο!!

πολυ πρωτοτυπη!!!

ειναι ενα μπουκαλακι με ρακι πολυ ωραια στολισμενο και στην ετικετα μπροστα γραφει μια μαντιναδα ως κειμενο για την προσκηση στο γαμο (κρητικος ο γαμπρος)

ωραιο προσκλητηριο... και ακρως ... αναλωσιμο!!! χεχεχε

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελιά για Σάββατο είναι η πρόσκληση....:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Ζουμπούλι! :P

xaxaxaxaxaxax!οτι να ναι!!!!!
Ειρήνη έχεις δώσει ρέστα....μήπως έκανες κ μυωπία εγκυμοσύνης?! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Πειραιώτισα! :)

χαχαχαχαχχααχαχ!και παλι!τρελοκομειααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

εγω μια-δυο φορες που τον πηρα μαζι... μου βγηκε απο το μυτη!!!

ενω γενικως ειναι ησυχο παιδι, μολις μπω στο δοκιμαστηριο, γινεται ο κακος χαμος!!! :D

ευτυχως ηρθε ο Χαρης πριν απο λιγο, αν καταφερω να το πεισω να παει αυριο στο λογιστη και οχι σημερα, ισως καταφερω να πεταχτω ...:rolleyes:

Ελπιζω να τα καταφερες. Με 54 ευρω συνολο, αγορασα ενα ζευγαρι δερματινες σαγιοναρες, μια τζιν φουστα και ενα μαγιω calzedonia...

πριν απο λιγο εφερε ο Χαρης την προσκληση για το γαμο που θα παμε το Σαββατο!!

πολυ πρωτοτυπη!!!

ειναι ενα μπουκαλακι με ρακι πολυ ωραια στολισμενο και στην ετικετα μπροστα γραφει μια μαντιναδα ως κειμενο για την προσκηση στο γαμο (κρητικος ο γαμπρος)

ωραιο προσκλητηριο... και ακρως ... αναλωσιμο!!! χεχεχε

Εμενα γιατι δε μου φερανε ποτε τετοιο προσκλητηριο?:mrgreen:

age.png age.png

Καλησπέρα τσούπρες.

Βατράχι κι εμείς τα ίδια περάσαμε στις διακοπές...μη νομίζεις, πολύ κούραση! Γυρίσαμε Αθήνα για ξεκούραση τώρα :?

Λίζα μου μη πανικοβάλεσαι, ήδη οι περοσσότεροι κάνουν 10ημερο εκπτώσεων:|

Σήμερα είμαι σπίτι λόγω της μικρής που έχει πυρετό! Το μωρό μου είναι από εχθές χάλια. Σήμερα το μεσημέρι έφτασε 39,6. Το πρωί πήγαμε στη γιατρό και δεν κατάλαβε τι έχει, αφού δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα :confused:Ούτε πονόλαιμος, ούτε αυτάκια να πονάνε (ευτυχώς!!!!!!!). Λίγο κόκκινο λαιμό είδε λέει, σαν την αρχή μιας φαρυγγύτιδας, αλλά δεν είναι σίγουρη, μπορεί να είναι από το κλιματιστικό. Καλού κακού μας έδωσε αντιβίωση που φυσικά την αγόρασα και την έχω στο ψυγείο, αλλά δεν πρόκειται να της τη δώσω. Δεν βρίσκω το λόγο!!! Το παιδί εκτός από πυρετο δεν έχει τίποτα άλλο. Μας είπε να κάνουμε καλλιέργια ούρων για τυχόν ουρολοίμωξη.Είδα κι έπαθα η γυναίκα...5 σακουλάκια χαλάσαμε για να συλλέξουμε τα ούρα. Επι 1 ώρα την πηγαινοέφερνα στο νιπτήρα και της έβρεχα τα ποδαράκια, άφηνα λίγο νερό να τρέχει, της έδινα να πιει...τίποτα εκείνη :shock: Τελικά, από το πρωί τα μαζέψαμε στις 5 το απόγευμα!:shock: Αυριο θα έχω μια 1η απάντηση από τον μικροβιολόγο. Εγώ βασικά πιστεύω ότι κόλλησε την ίωση που κυκλοφορεί! Τα περισσότερα γειτονόπουλα είναι κρεβατωμένα με πυρετό. Θα δούμε και αύριο πως θα τα πάμε!

Είμαι άυπνη και κουρασμένη, λέω να την πέσω σιγά σιγά γιατι το φατσάκι δεν θα αργήσει να ξυπνήσει με πυρετό και πάλι. Ας είναι καλά τα υπόθετάκια και τα ντουσάκια!

Ευχομαι ένα...Καλό και ήρεμο βράδυ!

ΑΑΑΑΑΧ πόσο θα ήθελα να κάτσω τώρα στη βεράντα παρέα με ένα ποτάκι και να μη με ενοχλήσει κανείς!!!!!!Το τονίζω ε, στη βεράντα! Ε ρε κατακαημένη Μαρία, ποιος να σου το έλεγε ότι ούτε στη βεράντα δεν θα μπορείς να βγεις κάποια μέρα...παρέα με τον εαυτό σου!!!

Και πάλι καληνύχτα σας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημέρα..χρόνια πολλά σε όποια γιορτάζει σήμερα.:D:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Φατσάκι περαστικά στην Αλεξανδρούλα ελπίζω να μην είναι τίποτα και να συνέλθει γρήγορα.

Βατραχάκι καλώς ήρθατε!!!!!

Αχ, το τι γίνεται στη δουλειά δεν περιγράφεται κορίτσια, ένας σκασμός από πράγματα που πρέπει να γίνουν κι από πάνω Παρασκευή φεύγω για συνέδριο μέχρι την άλλη Παρασκευή, γυρνάω και καπάκι Κυριακή-Δευτέρα ξαναφεύγω!!!!!! Ας όψονται τα επιπλέον λεφτά αλλιώς........

Πάντως ρε κορίτσια εγώ με τις διακοπές δεν κουράστηκα... Οκ, δεν ήταν διακοπές όπως κάναμε παλιά αλλά ήταν τόσο καλύτερα για μένα. Ίσως βέβαια φταίει ότι εμείς δεν κάναμε ποτέ διακοπές με ξενύχτια αλλά κυρίως "τουριστικού" στυλ και επίσης ότι αν εξαιρέσεις το πρωινό ξύπνημα, το γοργονίδιο ήταν απολύτως συνεργάσιμο και στο πρόγραμμά μας!!!!! Ειδικά δε αν το συγκρίνω με το χαμό που ζω αυτές τις μέρες στη δουλειά:mad::mad::mad::mad::mad: τέλεια ήταν στις διακοπές παράδεισος ξεκούρασης!!!!!

Λιζάκι τελικά πρόλαβες κανένα μαγαζί?!?! Μην αγχώνεσαι πάντως σίγουρα θα συνεχίσουν εκπτώσεις, αφού η αγορά έχει κάτσει τελείως....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Καλο μηνα!!!!Καλο φθηνοπωρο!Γενικως, ολα καλα να σας πανε!!!!

Κι εμεις βγηκαμε χθες βολτα οι τρεις μας βεικου αλλα ψωνισαμε για γαμους, ενα νεογεννητο και βαφτιστηρι....μια απ'τα ιδια, 3 γαμους αυτο το σεπτεμβρη, ενας αθηνα, ενας θεσσαλονικη κι ενας τριποληiiiiiiiAς οψεται η δουλεια του αντρα μου, εχει συναδελφους απ'ολη της ελλαδα..

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ μη μου πεις οτι παιρνεται τα υποαλλεργικα χωρις γνωματευση????Εμεις τα γραφουμε και παλι καλα που εχουμε πληρωθει και 3 μηνες...280 περιπου το μηνα μας βγαινουν.Ευτυχως εμας δε μας δει προς το παρον η αλλεργιολογος, αφου και οι τοοοοτε εξετασεις ηταν αρνητικες και απο σημερα πινουμε ΗΑ2 και σε λιγες μερες φρεσκο!Ελπιζω μονο να μην εχουμε παρατραγουδα...

Μαρια περαστικα ρε κοριτσι μου, τι εχει παθει και το μικρο φατσακι...

Καλημέρα,

Δουλειά σήμερα και γίνεται χαμός!!!

Η μικρή συνεχίζει με πυρετό αλλά όχι σε τόσο συχνά διαστήματα. Πάλι καλά! Πάντως το πρωί στις 4 έφτασε 39.8 ξαφνικά, αφού όλο το βράδυ δεν είχε καθόλου. Για να δούμε...

Αυτά στα βιαστικά...τα ξαναλέμε ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

1605787f0qi3bdeye.gif

Καλό μήνα κορίτσια!

Με το καλό να επιστρέψουμε στις φθινοπωρινές δραστηριότητες,στα σχολεία, στις δουλειές...

Εμείς την Κυριακή ταξιδεύουμε πίσω στην Αθήνα, ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά στη συνάντηση του Σεπτέμβρη.

Αυτό το καλοκαίρι περιλάμβανε πολύ μα πολύ τρέξιμο πίσω από τα πιτσιρίκια, ιδιαίτερα τον περισσότερο καιρό που τα είχα μόνη. Ευτυχώς βοηθούσε όσο μπορούσε, ειδικά στο μαγείρεμα η μητέρα μου, κάτι που στην Αθήνα δεν το έχω καθόλου.

Ο μικρός είναι απόλυτα ζωηρός, είναι ένας περίεργος, ασταμάτητος, τολμηρός και πεισματάρης εξερευνητής οπότε πρέπει να έχω τα μάτια ...χίλια δεκατέσσερα συνέχεια.

Η Σοφία ξεκινάει την πρώτη δημοτικού, περιμένει με ανυπομονησία το άνοιγμα των σχολείων κι εγώ επίσης με ενδιαφέρον να δω τις πρώτες αντιδράσεις. Αλήθεια πώς θυμάμαι με λεπτομέρειες στιγμές από την πρώτη τάξη, νομίζω ότι χαράζεται στη μνήμη περισσότερο από όλες τις άλλες σχολικές χρονιές.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...