Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πάει θα με τρελάνει αυτή η Ειρήνη η μικρή....μου έστειλε ευχές στο φατσομπουκ για χρόνια πολλά για τη Ζωούλα?! :confused::confused::confused::confused:

Κορίτσια έχει βάλει η Εφη πρόκληση για καφέ στο φατσομπουκ....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω αν μαζευτειτε τουλαχιστον 3, ερχομαι!!!!Ετσι κι αλλιως τις Κυριακες τωρα που αρχισε και το πρωταθλημα μεσα τις περναω....

Εγω αν μαζευτειτε τουλαχιστον 3, ερχομαι!!!!Ετσι κι αλλιως τις Κυριακες τωρα που αρχισε και το πρωταθλημα μεσα τις περναω....

Κοπελιά για Σάββατο είναι η πρόσκληση....:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Ζουμπούλι! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

αχ δεν φανταζεστε ποσο πολυ με εμψυχωνουν οι απαντησεισ σασ!!!!!!!!!!!!το λεω κ το εννοω!!!!!!!!ειναι πραγματακια που ηδη τα ξερω αλλα οταν ακουσ να στα λενε ,τα βλεπεισ αλλιωσ τα πραγματα....

δεν με νοιαζει το βαροσ γεννησησ ,και η αγγελικη 2550 ηταν κοτοπουλακι και τωρα μια χαρα ειναι δοξα τω θεω!!!!!!

απλα οταν μου ειπε για υπολειπωμενη αναπτυξη κ γιαδιαφορα τετοια φρικαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ ,.διαβαζοντασ τισ απαντησεισ σασ και μετα σκευτομενη τα οσα ειπε το ντοκτορι,συνειδητοποιησα οτι μαλλον το ντοκτορι μου τα παραλεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να εχει μια δοση υπερβολησ κ να με τρομαζει!!!!(καλα αυτο δεν ειναι καινουριο ...)

γιατι αν υπηρχε θεμα και ετσι οπωσ μου τα παρουσιασε (λογω ζαχαρου πιεσησ ,λιγο λευκωμα,αρτηριεσ και ολαααα αυτα)θα μου λεγε να ξαναπαω σε 2 εβδομαδεσ?????:?:?:?δεν θα με ηθελε τακτικα ωστε να βλεπει την κατασταση??????

κ απο την αλλη πιεση δοξα τω θεω 10 με 6 εχω!!!!!!!

ζαχαρο παλι οι μετρησεισ το πολυ να πανε 110 αντε 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και μαλιστα χωρισ ιδιαιτερη διατροφη...)

τι να πω???ειχα τον προηγουμενο που ενταξει ηταν αυστηροσ αλλα ηταν τησ <παλιασ σχολησ>και δεν τα πολυψιριζε τα πραγματα...εχω τωρα αυτον<καινουριασ σχολησ> που ναι μεν θεωρειτε πολυ καλοσ αλλα πολυ με τρομοκρατει....ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει φαινεται!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελιά για Σάββατο είναι η πρόσκληση....:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Ζουμπούλι! :P

Καλημερα Ειρηνη,Ζουμπουλια! Οκ, και το σαββατο εχει πρωταθλημα...κατσε να δω ποτε παιζει κι ο ΠΑΟΚ καθοτι ο αντρας μου ειναι με τους μια ζωη θλιμμενους...χιχι

Πάει θα με τρελάνει αυτή η Ειρήνη η μικρή....μου έστειλε ευχές στο φατσομπουκ για χρόνια πολλά για τη Ζωούλα?! :confused::confused::confused::confused:

αη μαρη!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:που διαβασα για προκληση ετσι στα πεταχτα που πηγα να σασ διαβασω και λεω <καλα ποια παει με προκληση????:shock::shock::shock::confused::confused::confused:>εγω και δεν το ξερω??????:tongue::tongue::tongue:

καπου θυμαμαι οτι το ειχα ακουσει οτι τησ Α.Ζωνησ γιορταζουν οι Ζωουλεσ....καταλαβεσ?????????????????????????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα Ειρηνη,Ζουμπουλια! Οκ, και το σαββατο εχει πρωταθλημα...κατσε να δω ποτε παιζει κι ο ΠΑΟΚ καθοτι ο αντρας μου ειναι με τους μια ζωη θλιμμενους...χιχι

Κ ο πατέρας μου μια ζωή με αυτούς...μυαλό δεν βάζουν! :P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη έχεις δώσει ρέστα....μήπως έκανες κ μυωπία εγκυμοσύνης?! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Πειραιώτισα! :)

α επιμενω.....αη μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:για κοιταξε το μηνυμα που εγραψεσ στισ 11.00 ακριβωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ γραφεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μην κανεισ edit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::-o:-o

DnfMp3.pngqTarp3.png

α επιμενω.....αη μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:για κοιταξε το μηνυμα που εγραψεσ στισ 11.00 ακριβωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ γραφεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μην κανεισ edit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::-o:-o

χαχχαχα κοιτα να δεις δίκιο έχεις...είδα ένα άλλο παρακάτω που έγραφα πρόσκληση κ λέω δεν έκανα εγώ λάθος αυτή δε βλέπει καλά! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θυμήθηκα τώρα κάποια στιγμή σε κάποια που ρώταγε τι παυσίπονο να πάρει ενώ θηλάζει....κ έγραφα...σίγουρα κλάνει ντεπόν.....:P:p:p:p:p Μη γεννήσεις :P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πολυ δουλεια επεσε σημερα εδω....δεν προλαβαινω τα τηλεφωνα,εχω μαζεψει κι ενα πακο χαρτουρα για καταχωρηση...δεν ερχεται καμια για βοηθεια???

Και ενταξει, αφου μας προ(κ)αλειτε να κλασουμε ενα ντεπον....χαχαχαχαχα

κατερινακι!!!!!!!!!!!!!

να ερθω να σε βοηθησω?????

μου αρεσει η δουλεια γραφειου αλλα ποτε δεν μπορεσα να βρω μια..

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις σημερα πηγαμε λαικη και προμηθευτηκαμε διαφορα αγαθα!!

πηρα και ροδακινα να κανω μαρμελαδιτσα

εκανα βερικοκο και εγινε πολυ ωραια!!

το απογευμα εχουμε παιδοντοκτορι

δεν σας ειπα ειχαμε κανει εξετασεις τον μικρο μου Νικολακι και εχει χαμηλο σιδηρο και για 6 μηνες περνουμε σιδηρο

ευτυχως ειναι γλυκο και το θελει!!!

απο την αλλεργια καναμε εξετασεις και βγηκαν αρνητικες δηλ δεν εχει αλλεργια αλλα το γαλα ακομη δεν μας το αλλαζουν

η αλλεργιολογος μας ειπε σε κανα διμηνο να παμε να τον δει αλλα και τι να δει που ολα ειναι αρνητικα

και φυσικα οταν τις ειπα οτι χρειαζομαι γνωματευση για να μπορεσω να δικαιολογησω τα γαλατα στο ταμειο μας μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει χωρις να τον δει

δηλ πρεπει να δωσουμε το κατοσταρικο δεν της εφτασε την πρωτη φορα

συγνωμη κοριτσια αλλα ωρες ωρες οι γιατροι ειναι πολυ παραδοπιστοι

δηλ αν μου εστελνε το χαρτι θα ηταν τοσο κοπος αφου το εξετασε το μωρο...

εγω του χω δοκιμασει διαφορα οπως μοσχαρακι κιμα μοσχαρισιο τσουρεκακι κλπ και δεν εχει εμφανισει καμια παρενεργεια

και φαγητο πλεον του κανω απο το δικο μας απλα του βγαζω μια μεριδα αναλατη και το τελος αλατιζω για εμας..

αν ομως ειναι πχ γεμιστα τοτε τα τρωμε κι εμεις αναλατα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπερα!

σημερα κοριτσια, κυκλοφορω σαν ζομπι απο το πρωι!!!

στις 2 τα ξημερωματα ξυπνησε ο μικρος και εκλαιγε ασταματητα για 45 λεπτα!!!

τι αγκαλια, τι περπατημα, τι νανουρισμα... τιποτα αυτος!!! εκει κλααααμα!

τελικα ηρεμησε με λιγο γαλα, αλλα καθε μια ωρα πεταγοταν στον υπνο του και εκλαιγε!! δοντια ? ζεστη? καποιο ονειρο ... τι να πω...

δεν εκλεισα ματι!!

στο μεταξυ θελω μια απο αυτες τις μερες που ειναι ακομα εκπτωσεις να βγω στα μαγαζια, γιατι καθε σ/κ μεσα στο Σεπτεμβριο εχουμε γαμους και βαπτισεις, να παρω κανα δυο ρουχαλακια... γιατι ειλικρινα για τετοιες περιπτωσεις, δεν εχω σχεδον ΤΙΠΟΤΑ!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...