Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

θελω να σας πω πολλα αλλα κρατιεμαι γιατι θα σας κουρασω!!!

λοιπον ειμασταν 3 βδομαδες στην Περαμο οπου καναμε τα μπανακια μας με τα κουμπαρια μας παρεα

αλλα κουραστηκα πολυ ρε κοριτσια.... ο μικρος δεν καθοταν καθολου ετρεχα συνεχως

τα παιδια της κουμπαρας μου δεν ταιριαζαν με τον δικο μου και ειχαμε μαλωματα και επεφτε και καμια μπατσουλα μεταξυ τους....

και δωσ του κλαμα ο δικος μου!!!!!!!! το λυπηθηκα το πουλακι μου!!

οπως ειπε και η Λιζα δεν καταλαβα καμια διαφορα παρα μονο αλλαγη παραστασεων......

μαγειρεμα μπανιο στην θαλασσα φαγητο υπνο και το απογευμα παλι θαλασσα ή καμια βολτιτσα

ενα απο τα θετικα ειναι οτι γυρισα με μειον 2 κιλα που εγω παντα βαζω στις διακοπες!!!!!!!!!

το βραδυ δεν ετρωγα απο την κουραση και την τσατιλα με πολλα που με ενοχλουσαν!!!!!!!!!

και αλλη μια βδομαδουλα στο χωριο και επιστρεψαμε εχθες!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και οπως διαβασα για τα παιδακια σας που εχουν ζωηρεψει ο δικος μου εχει γινει θηριο με ολη την σημασια της λεξης!!!!!!!

οχι περπαταει αλλα τρεχει στηνθαλασσα δυναμωσε η μεσουλα του και οταν πεφτει σηκωνεται μονος του διχως να πιανεται απο καπου

θυμωνει οταν δεν γινεται το δικο του

ανεβαινει στις καρεκλες στο τραπεζι προσπαθει να σκαρφαλωσει στο παρκο απο την εξω πλευρα:roll::roll:

οταν θυμωνει λεει αντεεεε

και οπα οταν σηκωνεται και αλλες λεξουλες

πλεον εξω τρεχω και δεν φτανω

οταν τον κατεβαζω απο το καροτσι τρεχει περα δωθε λες και τον ειχα δεμενο!!!!!!!!!!!

αλλα ειναι το παιδακι μου και το λατρευω οσο ζωηρο κι αν ειναι!!!!!!!!!!

εινια ο ερωτας μου!!!!!!

αλλα ναι τον μαλωνω οταν παει εκει που δεν πρεπει και ανεβαινει στις καρεκλες ορθιος

πεφτει καμια στα χερακι και το ποπουδακι

αν δεν τα μαλωσουμε δεν γινεται να μαθουν τι ειναι σωστο και τι οχι

να ρωτησω?

γιατι κανατε φανουροπιτα την Κυριακη? ηταν κατι?

εμεις παντως την Κυριακη γλιτωσαμε απο μεγαλο κακο...

ειμασταν στην μαμα μου και το πρωι ξεφυγε απο την προσοχη μας ο μικρος βρηκε την μπαλκονοπορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη και βγηκε στο μπαλκονι

μολις το καταλαβα ετρεξα και τον βρηκα να εχει κατεβει 3 σκαλια που οδηγουν στην αυλη και σταματησε στο πλατυσκαλο και εβλεπε τα υποιλοιπα σκαλια αλλα ειναι αποτομα

πως τα κατεβηκε? επεσε? ειχε και μιια φρυγανια στο χερι που η μιση ειχε πεσει κατω

παντως δεν εκλεγε αλλα και ουτε χτυπησε

ο μπαμπας μου αμεσως πηγε στην εκκλησια να αναψει κερακι...

μετα σκεφτομουν αν δεν πηγαινε στα σκαλια και ανεβαινε στα καγκελα?

που δεν εχουν και προστατευτηκο πλεγμα????

τελικα δεν θελει πολυ για να γινει το κακο

ο Θεος μας φυλαξε..

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?

χρονια πολλα στον αλεξανδρο, στην αλεξανδρα μας και στην κατερινουλα.

και σε οσους αλλους ξεχναμε.

Πωλακι μου μπραβο κοριτσαρα μου, πολυ χαιρομαι.

κι εγω πρωτη μερα δουλεια σημερα.

μπλιαξ

σας φιλω

4Rnfp3.png

Καλημεραααααααααααααα!Ξυπνηστε καλεεεεεεε!:D

Ειρηνακι αστους να λενε!Μια χαρα θα ειναι η μικρουλα!2850 εβγαζε το ντοπλερ την κοκο 3450 γεννηθηκε!;)

Πωλινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!τι ευχαριστα ειναι αυτα?τελεια νεα!αντε κοριτσακι με ενα γερο μωρακι σου ευχομαι! Εγω κοριτσια δεν ζηλευω!Σορι αλλα πολλα τα παιδια!Τελος δεν αντεχω αλλο!:D

Αυταααα!κοιμουνται ακομα τα ζουζουνια κι εχω αραξει με το φραππεδακι αγκαλια!Αυριο θα παω Jumbo Κορινθο να παρω κανενα σχολικο γιατι αν παω μετα την εναρξη θα γινεται χαμοςςςςςςς!

Μαγειρεμα δεν εχει σημερα επειδη το βραδυ εκανα μοσχαρακι κοκκινιστο και εχει μεινει αφθονο!Φιλιααααααααα!:D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Χρονια πολλα στην Αλεξανδρα μας και τον Αλεξανδρο

Βλεπω οτι ολα τα μωρακια μας εχουν ζωηρεψει πολυ, ο δικος μας ανεβαινει με τον Μαριο στους καναπεδες βγαζει τις μαξιλαρες , ανεβαινει στα τραπεζακια και κανει ακροβατικα...

Εχει μαθει το ντα και σηκωνει το χερακι και μας χτυπαει λεγοντας νταντα ....θα του το κοψω συρριζα αλλα αφου εχει δασκαλο τον Μαριο τι αλλο να πω:cool: .Εχτες τα συνελαβα στη κουζινα να προσπαθουν να φτιαξουν φραπε και ακουσα τον Μαριο να λεει δεν μπορω να φτιαξω espresso γιατι δεν μπορω να γυρισω το κουμπι:shock:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα

Χρονια πολλα στην Αλεξανδρα μας και τον Αλεξανδρο

Βλεπω οτι ολα τα μωρακια μας εχουν ζωηρεψει πολυ, ο δικος μας ανεβαινει με τον Μαριο στους καναπεδες βγαζει τις μαξιλαρες , ανεβαινει στα τραπεζακια και κανει ακροβατικα...

Εχει μαθει το ντα και σηκωνει το χερακι και μας χτυπαει λεγοντας νταντα ....θα του το κοψω συρριζα αλλα αφου εχει δασκαλο τον Μαριο τι αλλο να πω:cool: .Εχτες τα συνελαβα στη κουζινα να προσπαθουν να φτιαξουν φραπε και ακουσα τον Μαριο να λεει δεν μπορω να φτιαξω espresso γιατι δεν μπορω να γυρισω το κουμπι:shock:

καλημερα ξανθουλα!!!ελα μωρε μην ανησυχεις θα το μαθει και το κουμπι!χαχαχαχαχαχα!τα τερατινια μας!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

2827204n8jgkj9bz9.jpg

.ή ο κ@λογιατροσ του ντοπλερ μου βγαλε αλλα ντι αλλων και βγηκε το μωρο μολισ 2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ξανακανω ντοπλερ σε 1-1,5 εβδομαδα παλι αλλα αλλου!!!!!!!!!!!!

Kαι καλα θα κανεις! Μουφα μου μυριζει ο γιατρος που τον χρυσοπληρωσες κιολας.

Ειρηνούλα σ' ευχαριστώ που ρωτάς :):):):) Θα πάω στο γιατρό μέσα στην εβδομάδα, αλλά 99,9% θα έχουμε θετική έκβαση!!!!:D:D:D:D

Με το καλο!!! Τα παιδια ειναι ευλογια. Κι εγω θα ηθελα και τριτο παιδακι, αλλα δε μπορω να ανταπεξελθω ξανα σε τοσο δυσκολη και υψηλου κινδυνου εγκυμοσυνη. Ωστοσο εαν τυχαινε, θα το κρατουσα φυσικα.

Προχθες εμαθα για μια γνωστη μου οτι ειναι εγκυος σε διδυμα και χαρηκα πολυ. Εχει ενα αγορακι 10 ετων, και η ιδια ειναι 43. Προσπαθουσε για δευτερο αλλα ειχε αποβολες ολα αυτα τα χρονια.

οσο για τις εγκυμοσυνες που λετε, εδω ζηλεψα εγω που εχω και 3 παιδια!!!

τα δυο ειναι μεγαλα... και μερικες φορες σκεφτομαι ποσο ωραιο θα ηταν να ειχε και ο μικρος ενα αδερφακι να μεγαλωνουν μαζι... :rolleyes:

κατα βαθος... αλλα στο ποοοοοολυ βαθος ομως... δε με χαλει σαν ιδεα... :mrgreen:

Εσυ πρεπει να πας για την κορη τωρα! Ειδες πως τα καταφερε η Κυριακη?

να ρωτησω?

γιατι κανατε φανουροπιτα την Κυριακη? ηταν κατι?

Την Παρασκευη ηταν του Αγιου Φανουριου.

Κατερινα πολυχρονη και καλοχρονη! Πώς περασατε χθες?

Τελευταια μερα του καλοκαιριου τυπικα. Οταν δεν ειχα παιδια, ηταν η αγαπημενη μου εποχη, γιατι τη ζουσα στο επακρο. Ταξιδια, βολτες με τη μηχανη, συναυλιες... Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ηταν ωραια εποχη. Οχι οπως τωρα που μετραμε σχεδον 50 μερες με θερμοκρασιες πανω απο 35 βαθμους...

Τωρα προτιμω τις αλλες εποχες. Το μονο που δε μπορω να συνηθισω ειναι η μεγαλη νυχτα του χειμωνα. Αυτο με καταθλιβει απιστευτα.

Απο αυριο τερμα το τσιγαρο παντου? Δηλαδη βγαινουμε μια στο τοσο, δε θα μπορουμε ουτε να καπνισουμε?:shock:

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Βατραχάκι καλως ήρθατε!!! Δεν νομίζω να κατρακύλησε ο μικρός γιατί της κουμπάρας μου η κόρη από 2 σκαλοπάτια έπεσε κ γέμισε μελανιές!:rolleyes:

Ξανθή κ εμάς μας κάνει νταντα η μικρή κ μας μαλώνει κουνώντας τον δείκτη όπως κάνουμε κ εμείς!:oops:

Μαριάννα στους ανοιχτούς χώρους θα επιτρέπεται;) Κ σε μεγάλα μαγαζιά από κάποια τμ κ πάνω δεν επιτρέπεται???? Εμενα δεν με χαλάει πάντως λιγότερα τσιγάρα λιγότερο κακό στον εαυτό μας! :cool:

By the way είμαι με βρογχίτιδα....εδώ κ 2 μήνες είχα ένα βράσιμο ελαφρύ αλλά πίστευα ότι είναι από το τσιγάρο....αφού είδα ότι σφύριζα κιόλας μέσα μου τα βράδια πήγα στο γιατρό κ με έχεσε....αντιβίωση,σπρεύ κ σε 2 βδομάδες να με δει να δούμε πως θα συνεχίσουμε θεραπεία γιατί αφού τα αφήσα τόσο καιρό θα κάνουν κ καιρό να φύγουν τα ακροαστικά...για ένα 6μηνο παρακολούθηση κάθε μήνα κ να προσέχω μη κρυώσω:confused: γιατί μπορεί να μου το γυρίσει σε άσθμα...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα στους ανοιχτούς χώρους θα επιτρέπεται;) Κ σε μεγάλα μαγαζιά από κάποια τμ κ πάνω δεν επιτρέπεται???? Εμενα δεν με χαλάει πάντως λιγότερα τσιγάρα λιγότερο κακό στον εαυτό μας! :cool:

Eμενα με χαλαει, γιατι πρωτον δεν παω σε μπουζουκια οπου θα επιτρεπεται το καπνισμα, δευτερον, βγαινω μια φορα το μηνα με τον αντρα μου για ποτο, και δε θα μπορω να καπνισω? Υπαρχει που υπαρχει η κριση, να δεις τωρα τι θα γινει.

By the way είμαι με βρογχίτιδα....εδώ κ 2 μήνες είχα ένα βράσιμο ελαφρύ αλλά πίστευα ότι είναι από το τσιγάρο....αφού είδα ότι σφύριζα κιόλας μέσα μου τα βράδια πήγα στο γιατρό κ με έχεσε....αντιβίωση,σπρεύ κ σε 2 βδομάδες να με δει να δούμε πως θα συνεχίσουμε θεραπεία γιατί αφού τα αφήσα τόσο καιρό θα κάνουν κ καιρό να φύγουν τα ακροαστικά...για ένα 6μηνο παρακολούθηση κάθε μήνα κ να προσέχω μη κρυώσω:confused: γιατί μπορεί να μου το γυρίσει σε άσθμα...

Και φυσικα απαγορευεται και το καπνισμα ε? Να προσεχεις και περαστικα!

Εχω αλλεργικο ασθμα και ειναι πολυ ασχημη κατασταση.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Χάθηκα γιατί ακόμα το λάπτοπ είναι στον...γιατρό:tongue:

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες:D

Ειρήνη μη δίνεις σημασία στις εξετάσεις, τον πιτσιποπάκο τον έβγαζαν 3 κιλά και γεννήθηκε 2260γρ:shock: βέβαια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν μπήκε καθόλου θερμοκοιτίδα:D και τώρα έχει γίνει ολόκληρο αντράκι;)

Χτες το μεσημέρι πήγα να τον σηκώσω και δεν σηκωνόταν...τον έχει κάνει η μαμά μου μέσα σε μια βδομάδα...βουβαλάκι:tongue:

Στην καινούργια δουλειά όλα καλά:D αρκεί να έχω χαρτομάντηλα;)

Πόλα....τέλεια νέα, χάρηκα πολύ...εγώ ψηφίζω αγόρι:D

Ο πιτσιποπάκος πλέον περπατάει με άνεση και στυλ...πάπιας:D να δω όμως πότε θα μιλήσει:D επίσης νομίζω ότι μειώθηκε το αλληθώρισμά του:DΜΑΚΑΡΙ;):D:D

Και φυσικα απαγορευεται και το καπνισμα ε? Να προσεχεις και περαστικα!

Εχω αλλεργικο ασθμα και ειναι πολυ ασχημη κατασταση.

Το ξέρω ότι απαγορευεται αλλά δεν παίζει να μη κάνω έστω 2-3...:oops: Εχει η μάνα μου αλλεργικό άσθμα κ ξέρω πολύ καλά κ έχω ζήσει απίστευτες φρίκες....κ βασικά το άσθμα κάπως έτσι το απέκτησε αφήνοντας κάποιο κρύωμα κ όταν αρρώστησε ξανά της προκάλεσε άσθμα...αλλεργικό νομίζω έγινε στη πορεία...ή μπορεί να είχε αλλεργίες κ τώρα να τη χτυπάει εκεί....δεν ξέρω πάντως είναι πολύ άσχημα κατάσταση γιατί έτσι κ τη πιάσει δεν ξέρουμε αν θα τη προλάβουμε!:-(:sad::-(

Εγώ πάλι αν βγω για διασκέδαση στα μπουζούκια θα πάω:tongue::tongue::tongue:...αν το κόψουν κ εκεί δεν θα πατάει ψυχή! Αλλά εμείς κ το χειμώνα καθόμαστε σε ανοιχτούς χώρους έτσι κ αλλιώς έχουν κ τις σομπίτσες κ μια χαρά....ο Ελληνας θα τη βρει τη λύση για να μη χάσει το πελάτη!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χάθηκα γιατί ακόμα το λάπτοπ είναι στον...γιατρό:tongue:

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες:D

Ειρήνη μη δίνεις σημασία στις εξετάσεις, τον πιτσιποπάκο τον έβγαζαν 3 κιλά και γεννήθηκε 2260γρ:shock: βέβαια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν μπήκε καθόλου θερμοκοιτίδα:D και τώρα έχει γίνει ολόκληρο αντράκι;)

Χτες το μεσημέρι πήγα να τον σηκώσω και δεν σηκωνόταν...τον έχει κάνει η μαμά μου μέσα σε μια βδομάδα...βουβαλάκι:tongue:

Στην καινούργια δουλειά όλα καλά:D αρκεί να έχω χαρτομάντηλα;)

Πόλα....τέλεια νέα, χάρηκα πολύ...εγώ ψηφίζω αγόρι:D

Ο πιτσιποπάκος πλέον περπατάει με άνεση και στυλ...πάπιας:D να δω όμως πότε θα μιλήσει:D επίσης νομίζω ότι μειώθηκε το αλληθώρισμά του:DΜΑΚΑΡΙ;):D:D

Α να μπράβο εσένα ήθελα να αναφέρω χθες γιατί έλεγε η Λίζα ότι τα παιδιά λόγω του ζάχαρου παίρνουν πιο πολύ βάρος αλλά κ εσύ είχες ζάχαρο κ ήταν ακριβώς αντίθετα τα πράγματα έτσι δεν είναι???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!!Τσιγαροσυζητηση πιασατε πρωι πρωι????Εγω εχω κανει ηδη 5!!!!@$%Δεν παει και διαιτα και κοψιμο τσιγαρου μαζι...θα το ξανακοψω οταν μεινω εγκυος!

Κοριτσια βροχικο ασθμα εχει ο πατερας μου και ο αντρας μου και μαλιστα το καταλαβα για τα καλα στο μηνα του μελιτος, στο Μπαλι...λογω υγρασιας ολη νυχτα εβηχε,ουτε μπανιο εκανε,αφηστε τα χαλια! Περαστικα Αννα!

Εμεις χθες αφησαμε τη μικρη στη μητερα μου και πηγαμε οι δυο μας για καφεδακι στη μαρινα Φλοισβου!Ωραια την εχουν κανει!Και οτι πρεπει για βολτα με τα μικρα!

Επισης εκανα χθες βλακεια,ανοιξα το τελευταιο κουτι Althera και κατα λαθος πεταξα τη μεζουρα.Μετα αναγκαστηκα να ανοιξω το καινουργιο που μου εδωσε ο γιατρος της Humana αλλα ηταν μεγαλυτερη κι ετσι πηρα κι ενα τηλεφωνακι στη Nestle μηπως μου πουν ποσα γραμμαρια ειναι η μεζουρα του Althera αλλα μου απαντησαν σημερα το πρωι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...