Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!! Με εμψυχώνετε πάαααααρα πολύ, ειλικρινά!!!!:D:D:D

Μαράκι, έχω εισιτήριο για U2 (θα πάμε με την αδερφή μου), αλλά την ίδια μέρα κανει ένα παρτάκι η κολλητή μου για την κόρη της που μπήκε στο πανεπιστήμιο και να σου πω την αλήθεια προτιμώ να πάω εκεί...Θα το σκεφτώ λίγο...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη...τσόντες ονειρεύεσαι μου φαίνεται...γέννα με το καλό κ μετά αυτά!:tongue::tongue::tongue:

Κ καλά τόσο καιρό τα ίδια λέμε για τους γιατρούς κ όλες αυτές τις εξετάσεις....δεν έχεις πάρει γραμμή ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστες????? :rolleyes:Αλλά κ έτσι να είναι κ να βγει το μωρό 2500 κιλά ξέρεις εκ πείρας ότι μετά θα γίνει μια πανήψηλη μοντέλα μην αγχώνεσαι....:wink::wink::wink:

Πολίνα πολύ χάρηκα κ εγώ με το καλό ένα γερό παιδάκι...όλες νομίζω δεν στο είπαμε αλλά ελπίζαμε σε θετική έκβαση του θέματος!:-D:-D:-D:-D Κορίτσι μου μυρίζει! :P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσι μου μυρίζει! :P:p:p:p

Κι εμενα αλλα δεν ηθελα να το πω!Κοριτσι να παιζει μια χαρα και με την Καρολ!!!

Δε θα το κρυψω αλλο, θελω κι εγω!Το καλοκαιρι θα βαλω μπρος,συνεννοηθηκα και με την κουμπαρα μου να συλλαβει κι αυτη τοτε και να ειμαστε μαζι στο μαιευτηριο οπως και την προηγουμενη φορα!!χιχι

γεια σας κοριτσια!!!!

Κατερινα, Χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις!!!!

Χρονια πολλα και καλα και στον Αλεξανδρο και την Αλεξανδρα της παρεας μας!!! :D

Ειρηνη... μια χαρα θα ειναι η πριγκιπισα!!!

Αλλα πρωτη φορα ακουω γιατρο να λεει οτι λογω σακχαρου, δεν αναπτυσεται σωστα το μωρο!!! Αν ειχες σακχαρο, το παιδι το πιθανοτερο θα ηταν να ηταν ηδη στα 3,500 κιλα οπως ο δικος μου τοτε :D

Πολα... πολυ ωραια και θετικοτατα τα νεα σου!!! Με το καλο ευχομαι, ολα να πανε καλα και συντομα η Καρολινα (και ο Βαγγελης φυσικα) να εχουν κι αλλη... παρεα!!!

Εγω κοριτσια, ακομα δεν εχω τακτοποιηθει 100%

Το Σαββατο ηρθαν και τα μεγαλα τα θηριακια μου απο Λευκαδα, και ο μαραθωνιος πλυσιμο, απλωμα, σιδερωμα... συνεχιζεται!!!! :|

Ειναι και αυτη η ρημαδοζεστη που μου εχει σπασει τα νευρα ρε γμτ...

ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Hello κοριτσια,

εχω χασει την μπαλα στο φορουμ τοσο καιρο που δε γραφω..

ας πω λοιπον ενα γεια για αρχη και ελπιζω να γινω ενεργη απο δω και μπρος...

Πολααααα χαρηκα πολυ...( ειναι που στο πολυ βαθος θελω και γω αλλα ποιος τολμαει να το πει)...

Εμεις γυρισαμε στις 25 και με το που σκασαμε μυτη πειραια καναμε 39,5 πυρετο για 2 μερες....

το σπιτι ειναι κ....ς εχω πολλα ασιδερωτα... και δε τους προλαβαινω...

επισης αρχιζει η διαδικασια ετοιμασιας βαπτισης ή οπως λεει και η πωλινα το project βαπτιση...

Την Τεταρτη αρχιζει ο παιδικος-προνηπιο για τον μεγαλο... ο οποιος δηλωσε οτι θελει να παρει και την Φωτεινη μαζι....

Η Φωτεινη δε το μονο που κανει ολη μερα ειναι να αλωνιζει το σπιτι... μην τολμησει κανεις και την βαλει καπου να κατσει.... ο κακος χαμος....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημέρα κορίτσια! σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!την ημέρα των γεννεθλίων μου αφήσαμε τον μικρό στην πεθερά(κουφό ε?) και πήγαμε στο σανη χαλκιδικής με τον αντρούλη μου για βουτιά. φάγαμε και έξω, μια χαρούλα.

τώρα όσον αφορά το μωρό, η μαμά μου καλόμαθε το καλοκαίρι που είχα τον μικρό και μας κάνει νερά!την ζορίζει και η αδερφή μου νακρατάει πιο πολύ την ανηψιά και όπως πάντα την πληρώνω εγώ! έτσι αποφάσισα ο μικρός να πάει παιδικό. βρήκα δυο με πολύ καλές συστάσεις και θα κάνω αυτές τις μέρες την έρευνα μου.

χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν!

HZBPp3.png

Φατσακι να χαιρεσαι την Αλεξανδρα και Συμπεθερα να χαιρεσαι τον γαμπρο....

4u4cp3.png aMppp3.png

Και εγώ κορίτσι θέλωωωωωωωωω!!!!!!!!! Να μοιράζονται και το ίδιο δωμάτιο!!!

α,ρε μανούλα!τραβάτε με κι ας κλαίω! άντε με το καλό!!!!

όλες ζηλέψαμε φαντάζομαι, καλοπροαίρετα............

HZBPp3.png

α,ρε μανούλα!τραβάτε με κι ας κλαίω! άντε με το καλό!!!!

όλες ζηλέψαμε φαντάζομαι, καλοπροαίρετα............

Εγω Ζηλεψα (καλοπροαιρετα) και το δηλωνω!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ερημιές βλέπω αυτό το σουκού....

Λιζάκι καλως ήρθατε να είστε καλά κ του χρόνου να περάσετε πιο όμορφα!:D

Σμουτς μεγάλο λουκι περνάς με το σπίτι....όσο σκέφτομαι που τα όταν ήμουν μεταξύ 7ου και 8ου μήνα της εγκυμοσύνης....καλύτερα να μετακομίζεις παρά να κάνεις πράγματα μέσα στο σπίτι ενώ ήδη έχεις έπιπλα κτλ....:rolleyes:

Λοιπόν τα νεύρα που είναι τσατάλια από προχθες με τη πεθερά...η φάση έχει ως εξής...θέλαμε να βγούμε χθες χαλαρά για ένα ποτάκι με τον κουνιάδο μου κ τη κοπέλα του...περνω λοιπόν προχθες το βράδυ τη πεθερά μου κ δεν απάνταγε(τρίτη φορά που πέρνω κ δεν απαντάει αλλά ούτε με πέρνει πίσω ενώ ξερω ότι κοιτάει κ βλέπει τις αναπάντητες αν είναι έξω) μας πέρνει χθες ο κουνιάδος μου κ λέει καλά δεν την πήρατε ακόμα?του λέει ο άντρας μου που ξέρεις ότι δεν την πήραμε λέει μα τη ρώτησα κ είπε ότι δεν τη πήρε κανείς κ του είπε ο άντρας μου ότι πέρναμε κ δεν απάνταγε....κ λέω εγώ τώρα είναι τυχαίο που δεν απαντάει όποτε την πέρνω???Κ αφού τη ρώτησε ο κουνιάδος μου κ έμαθε ότι θέλαμε να βγούμε δεν έπρεπε να πάρει ένα τηλ να πει με πήρατε τηλ?Θέλετε να κρατήσω τη μικρή???Εχω άδικο??????????:|:neutral::|Τελικά κάτσαμε μέσα γιατί στράβωσε κ ο άντρας μου επειδή κατάλαβε ότι προφανώς δεν ήθελε να μας κρατήσει το παιδί...φυσικά δεν θα την ξαναπάρω ποτέ γενικά κ ούτε για να μου κρατησει τη μικρή παρα μόνο αν είναι έκτακτη ανάγκη....:mad: Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια τι ζόρι τραβάει κ το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι επειδή μου είχε πει κάποια στιγμή για το θέμα που παίζει να φύγουμε Γερμανία ότι κ καλά οι γυναίκες κάνουν κουμάντο κ ότι αν θέλω εγώ μπορώ να μείνουμε εδώ κ να μη 'χαλάσουν΄ οι οικογένειές μας,μπορεί να έχει παραξηγηθεί βλέποντας τον άντρα μου να επιμένει να φύγουμε κ εμένα να συμφωνω ότι θα είναι καλύτερα!:roll:

ξίδι πεστης!θα κάνεις οτι είναι καλύτερο για την οικογένεια σου όχι για την πεθερά σου!εμας έκανε να μας δει έναν μήνα και τώρα προς το παρόν τουλάχιστον έστρωσε.

HZBPp3.png

Α με τη πεθερά μου εγώ το ξεκαθάρισα μέσα μου...δε πα να κουρεύεται(δεν βρίζω βλέπεται) εγώ ούτε θα τη ξαναπάρω τηλ,ούτε θα της ξαναπώ να μου κρατήσει τη μικρή κ αν αρχίσει τα παράπονα γιατί δεν την αφήνω θα της πω μα η μαμά μου δίπλα είναι την αφήνω εκεί :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: .... Τα είπα κ στη μανα μου κ φούντωσε κ μου λέει φέρνε το το παιδί σε εμένα αμα θέλετε να βγείτε ένα Σάββατο...έτσι κ αλλιώς δεν βγαίνουμε συχνά έως αργά έξω....

Κ εγώ ζηλεύω καλοπροαίρετα φυσικά κ ο άντρας μου όλο μου λέει να κάνουμε αδελφάκι στη Ζωούλα να παίζουνε αλλά από την άλλη σκέφτομαι τη κρίση,ότι αν μείνουμε εδώ δεν μας πέρνει προς το παρόν για άλλο παιδάκι,κ αν πούμε να φύγουμε πως θα πάω έγκυος σε ξένη χώρα??! Οπότε απλά λέω αργότερα κ αργότερα....που θά ρθουνε 2 κότερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Aννα... η πεθερα σου πρεπει να ειναι απο αυτες τις πολυ ξινες στριμενες... που μπροστα στους αλλους προσπαθουνε να το παιξουν καλες αλλα στην ουσια ειναι οχιες!!!!

μπλιαααχ! τις σιχαινομαι αυτες τις γυναικες γιατι μου θυμιζουν την πρωην πεθερα μου :evil:

οσο για τις εγκυμοσυνες που λετε, εδω ζηλεψα εγω που εχω και 3 παιδια!!!

τα δυο ειναι μεγαλα... και μερικες φορες σκεφτομαι ποσο ωραιο θα ηταν να ειχε και ο μικρος ενα αδερφακι να μεγαλωνουν μαζι... :rolleyes:

κατα βαθος... αλλα στο ποοοοοολυ βαθος ομως... δε με χαλει σαν ιδεα... :mrgreen:

7hWqp3.png

Γεια σας κορίτσια.Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν.Χρόνια πολλά και στα παιδάκια που γιορτάζουν εύχομαι.Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον παιδικό να δώ πότε ξεκινάμε τελικά και μου είπαν την ερχόμενη Δευτέρα 6 του μηνός.Οπότε τελειώσαν τα ψέματα.Να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια σείρα για να μπορέσω κιέγώ επιτέλους να κοιτάξω να βρώ καμιά δουλειά.

Πόλα χάρηκα κι'εγώ με τα νέα σου.Σου έυχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

Ειρήνη για το βάρος της μπεμπούλας σου μήπως έχεις θρομβοφιλία ή οχι?Γιατί εμένα στους τελευταίους μήνες δεν έπαιρνε βάρος απο αυτό και ας έκανα και τις ενέσεις ηπαρίνης καθημερινά.Αλλά μην αγχώνεσαι,και μενα γεννήθηκε 2570 και τώρα είναι μια χαρά στα κιλά της.Παίρνουν το βάρος τους μετά.

Κορίτσια πριν λίγο μου είπε η αδερφή μου οτι εκεί στο πατρικό μου στα Μελίσσια σε μια πολυκατοικία απέναντι έκλεψαν ενα σπίτι στον 2ο όροφο.Και της πήραν τους βαφτιστικούς δταυρούς των παιδιών και δεν ξέρω τι άλλο.Ελλειψε για μια ωρα η κοπέλα να πάει σούπερ μαρκετ και προφανώς παρακολουθούσαν και μπήκαν.Τώρα τελευταία όλο για κλοπές ακούω και μάλιστα μέρα μεσημέρι.Δεν υπολογίζουν τίποτα.Θελεί πολύ προσοχή.

SI5Yp3.png

γεια σας κι απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα απο ενα μηνα διακοπων επιστρεψαμε στο σπιτακι μας!!!!!!!! τα παντα μου ελειψαν!!!!!!!!!!

πρωτα να ευχηθω χρονια πολλα στην Αλεξανδρα <φατσακι> μας και στον Αλεξανδρο μας(μπραντυς..)

να τα χαιρονται οι γονεις τους και καλοφωτιστος ο Αλεξανδρος!!

Κατερινακι να τα εκατοστησεις να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!!!!!!!!!

επισης Πολα ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ηρεμη με ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!!

υπεροχα τα νεα σου και ναι ζηλεψα κι εγω...!!!!!!! θελω κι εγω ενα νινακι!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...