Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, μήπως, εάν ανοίξουμε καινούριο θέμα, λειτουργήσει ο επεξεργαστής κειμένου...?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Σιδερενιο το δοντακι.

Κι εμας πρησμενα ειναι τα ουλα μας και ολο δαγκωνουμε και γεμιζουμε σαλια.

Αν κρινω ομως απο τη δεσποινα που ξεκινησε ετσι τον 4ο μηνα και εβγαλε το πρωτο 8,5 μηνων ....

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά στην Μαριάννα....!!!!!!

Ηδη εχουν αρχισει και οι κλασικοι επιστημονες της δυτικης ιατρικης να ανακαλυπτουν οτι αυτο περι 8 ποτηριων νερου την ημερα ειναι μυθος. Ο καθε οργανισμος εχει τις δικες του αναγκες για νερο και πολυ νερο παιρνουμε και απο τις ιδιες τις τροφες.

Εχω να σου πω και λιγο πιο "ακραια" πραγματα εαν θελεις.

Επειδή από μικρή έπινα πάνω από 12 λίτρα νερό την ημέρα έχω βαρεθεί να μου λένε τι καλό μου κάνει....τελικά έχω το πιο ξηρό - αφυδατωμένο δέρμα και τα πιο ξηρά μαλλιά....επίσης φοβερή δυσκοιλιότητα....

Δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς το μπουκαλάκι με το νερό μου (οι κολλητοί το λένε το μπιμπερό μου) και συνεχώς διψάω και κολλάει το στόμα μου. Ακόμα, έχω συνεχώς συχνοουρία που επίσης μου δυσκολεύει την ζωή...

Ίσως μια ζωή ήμουνα προδιαβητική και γι' αυτό διψάω συνεχώς, επιπρόσθετα στο κομοδίνο μου κάθε βράδυ βάζω μια κανάτα με νερό και ένα ποτήρι...(σαν τις γριές) και αργότερα φοβάμαι ότι θα βάζω και γιογιό κάτω από το κρεβάτι...

Διαφημίσεις

Kαι ναι είναι γεγονός, τα κατάφερα και μπήκα έστω και μετά από τόσο καιρό, αφού δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό στο cafe. Τελοσπάντων, επανήλθα κορίτσια!

Σας έχασα λίγο γιατί έτρεχα τις τελευταίες μέρες. Θα γίνω νονά την Κυριακή και έπρεπε να τακτοποιησω διάφορα.

Βλέπω την εξέλιξη των μωρών μας και χαίρομαι τόσο. Εντάξει, δεν είπε κανείς ότι όλα θα είναι εύκολα, αλλά τα γλυκουλίνια μας το αξίζουν.

Πάντως η δικιά μου εξελλίσεται σε ελαφρώς κακομαθημένο :) Ε με τόσους απο πάνω της, και εμένα συμπεριλαμβανομένης, πως να το αποφύγω! Χθές πήγαμε παιδιάτρο για το καθιερωμένο εμβολιάκι, και ζυγιστήκαμε κιόλας. 7700 και 67 σχεδόν πόντους. Σήμερα μου έκανε λίγα δεκατάκια πρωτη φορά από τον εμβολιασμό, αλλά εντάξει, το ελέγχω και αν χρειαστεί θα της δώσω Deponaki.

Αμάν αυτός ο επεξεργαστής κειμένου. Τίποτα δεν δουλεύει πια σε αυτή τη γή?

Σας βάζω μερικές φώτο από τα βαπτιστικά που πήρα είναι Anna Patapi, (μην σας ξεγελάει η κρεμάστρα Lapin) δεν είχα άλλη πρόχειρη! Δεν είναι πανέμορφα! Είμαι πολύ περήφανη νονά, και μάνα, γιατί φυσικά και το αγγελούδι μου τα καλύτερα θα φορέσει!

Σας φιλώ όλες και θα σας δω, επιτέλους, το Σάββατο! Λεπτομέρειες στο FB.

post-21673-14825439951063_thumb.jpg

post-21673-14825439951759_thumb.jpg

post-21673-14825439951932_thumb.jpg

post-21673-14825439952126_thumb.jpg

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Εισαι το δευτερο ατομο που ξερω που πινει τοσο πολυ νερο και το πρωτο εχει τα ιδια προβληματα.

Το υπερβολικα πολυ νερο, ειδικα μαζι με το φαγητο, αναστατωνει την πεψη και ευνοει τους μυκητες στο εντερο και τη μουχλα στον οργανισμο μας.

Ισως θα μπορουσες να κανεις μια προσπαθεια να το αλλαξεις αυτο ή και να απευθυνθεις σε ενα γιατρο (πχ γαστρεντερολογο) που να εφαρμοζει τη μεθοδο mayr, σαν αυτον που πηγε η credo.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τatianaki,

κι εμένα έχει τέτοιες κοκκινίλες ο μικρός στο πρόσωπο, του πήρα μια αλοιφή που λέγεται physiogel και είναι υποαλλεργική. Εμφανίστηκαν όταν του έβαλα ένα μπλουζάκι από φλις οπότε τώρα του βάζω πάλι μόνο λεπτά βαμβακερά μακρομάνικα μπλουζάκια.

Αtarax μας είχε πει και μας ο παιδίατρος παλιά στην κόρη μου να δώσουμε μια παρίοδο που έβηχε συνεχώς (όταν πρωτοπήγε στον παιδικό σταθμό) αλλά δε βοήθησε καθόλου, πιο πολύ ήταν σαν ηρεμιστικό παρά σαν αντιβηχικό. Το μόνο που στο τέλος είχε βοηθήσει ήταν οι εισπνοές με aerolin.

Μπιζελάκι,

πολύχρονη και ευτυχισμένη!

Τάρα,

να τα εκατοστήσεις, πάντα χαρούμενη και δυνατή!

Kassiani,

περαστικά στο μικρούλι, έστειλα ένα pm.

Εγώ σας έχω εγκαταλείψει μόνο στα γραπτά μυνήματα βέβαια καθώς διαβάζω "στα κλεφτά" τα νέα σας και γιαυτό προσμένω με ιδιαίτερη χαρά να τα πούμε στη συνάντησή μας. Τελικά υπάρχει τεράστια διαφορά στη διαχείριση του χρόνου όταν έρχεται και ένα δεύτερο παιδί, με το πρώτο ήταν πολύ άνετα και δεν το είχα αντιληφθεί.

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

το αταραξ ειναι αντισταμινικο και ηρεμηστικο.

το δινουν για το βηχα για λογους που δεν καταλαβαινω.

Την πρωτη χρονια που πανε σχολειο τα παιδια εχουν ολο τον καιρο βηχα και μυξες.

οσο πιο γρηγορα το καταλαβει κανεις αυτο, τοσο αγχος και σκασιλα θα γλιτωσει (ειχα σκασει εγω..).

το αερολιν πραγματι βοηθαει, αλλα εμενα με βοηθησε μια συντονισμενη επιθεση.

Χλιαρο χαμομηλι με λεμονι και μελι (οχι κατω απο 12 μηνων μελι), σιροπακι βιολογικο για το βηχα, ατμος απο βρασμενο χαμομηλι, πολυ πλυσιμο μυτης με φυσιολογικο ορο και υπομονη, αφου πια ειχα καταλαβει οτι δεν ηταν κατι σοβαρο.

φετος ευτυχως δεν εχουμε βηχα και συναχι συνεχεια. σποραδικα μονο.

να δουμε του χρονου που θα παει και ο μικρος 14 μηνων τι θα γινει...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Εχθές βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι.

Σιδερένιο το δοντάκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Κορίτσια, μήπως, εάν ανοίξουμε καινούριο θέμα, λειτουργήσει ο επεξεργαστής κειμένου...?

Έχεις ένα δίκιο! Δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε!!!!

Τυχερή που εισαι! Σιδερενιο να ειναι. Ο δικος μου και καραφλας και φαφουτης :((((

Που θα βρω νυφη η ερημη μανα; Που;

Έλα καλέ και οι άντρες χωρίς μαλλιά την έχουν την γοητεία τους!!! ;)

Κορίτσια από το πρωί προσπαθώ να τελειώσω μια δουλίτσα που έχω πάρει σπίτι και δεν μπορώ... Βαριέμαι απίστευτα! Αν σας ξαναγράψω χωρίς να έχω τελειώσει βρίστε με!!! Ααχαχαχαχαχαχ....

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Εισαι το δευτερο ατομο που ξερω που πινει τοσο πολυ νερο και το πρωτο εχει τα ιδια προβληματα.

Το υπερβολικα πολυ νερο, ειδικα μαζι με το φαγητο, αναστατωνει την πεψη και ευνοει τους μυκητες στο εντερο και τη μουχλα στον οργανισμο μας.

Ισως θα μπορουσες να κανεις μια προσπαθεια να το αλλαξεις αυτο ή και να απευθυνθεις σε ενα γιατρο (πχ γαστρεντερολογο) που να εφαρμοζει τη μεθοδο mayr, σαν αυτον που πηγε η credo.

Κασσιανή εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις. Η δίψα δεν ελέγχεται δυστυχώς την πείνα κάπως την κοντρολάρω. Αφού ακόμα και στον ύπνο μου νερά βλέπω...!!!! Πάντως όντως οι ανάγκες σε νερό από άτομο σε άτομο διαφέρουν. Πριν περίπου 1,5 χρόνο έκανα υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας, φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα αφού σε μισή ώρα ήπια 4 λίτρα νερό μέχρι και η νοσηλεύτρια μου είπε αρκετά φτάνει και εγώ ακόμα διψούσα!!! Μια κοπέλα που έκανε επίσης την ίδια εξέταση πιέστηκε να πιεί το νερό μέχρι που στο τέλος λιποθύμησε....αργότερα έμαθα ότι έπαθε κάτι σαν δηλητηρίαση στο αίμα γιατί αν δεν διψάς και πίνεις με το ζόρι ο οργανισμός αντιδρά....ουφ δίψασα για να γράψω όλα αυτά...πάω για νερό...!!!!

καλησπερα

Συμπεθερα πολυχρονη!!!!!!! να σε χαιρεται ο αντρουλης σου τα παιδακια σου και φυσικα εμεις

Κας σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, οσον αφορα τις υποθεσεις μια χαρα ειναι αρκει να πληρωνεσαι

Απο το πρωι εχω τρελα νευρα γιατι μολις εμαθα οτι ο ΟΑΕΔ εβγαλε απορριπτεα την αιτηση μου για το εξαμηνο (παρανομα) και προχωραει το θεμα ο εργοδοτης μου μεσω της Επιθεωρησης εργασιας αλλα αυτο σημαινει οτι ακομα θα ειμαι απληρωτη για οσο τραβηξει η υποθεση ...emoticon που βγαζει φωτιες, βριζει και τραβαει τα μαλλια του και γενικως κοπανιεται

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ξανθή από το εξάμηνο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ δυστυχώς αδικαιολόγητα εξαιρούνται κάποιες ειδικότητες καθώς και κάποιες εταιρείες, μήπως ανήκεις σε αυτήν την λίστα?. πχ εκεί που εργάζομαι εγώ ο ΟΑΕΔ σταμάτησε να το χορηγεί και έχει επέμβει το σωματείο εργαζομένων και το νομικό τμήμα της εταιρείας για να το ξεκαθαρίσει.

Να μαι και πάλι...

Είχα αρκετή δουλίτσα ... τώρα ξεμπέρδεψα και είπα να δω τι γίνεται!

Κασσιανή δεν με επηρεάζεις, don't worry, συζήτηση κάνουμε και καλό είναι να μαθαίνουμε και τίποτα παραπάνω που δεν ξέρουμε!

Efoulino τα βαφτιστικά είναι τέλεια, ιδίως το φορεματάκι. Ξεφεύγει από τα κλασσικά. Και να φανταστείς ότι εγώ δεν τα πάω τα τούλια και τα φρου φρου, αλλά αυτό αξίζει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...