Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες!!!!! Τι μου κάνετε?!?!?! Εμείς είχαμε ένα γεμάτο τετραήμερο από την Πέμπτη που έχουμε να τα πούμε:D Ξεκινήσαμε την Πέμπτη με φανουρόπιτα και γνωριμία με το Μπράντη - Αλέξανδρο όπου τα χρυσά μου τα πήγαν περίφημα!!!!! Και αγκαλιές τον κάναμε το μορφονιό, και φιλάκια του δώσαμε, και "ω!ω!ω!" και το β**ί τον αφήσαμε να μας πιάσει λίγο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Χριστινάκι να ζήσει ο νεοφώτιστος και να τον καμαρώσετε γερό και δυνατό. Έκλαψε πολύ??? Όσο για την πίτα δεν το κατάλαβα ότι μου έβαλες, έμεινα στο ότι την είχε ο father μαζί του:(:(:(:(

Παρασκευή αναχωρήσαμε το μεσημεράκι για Αίγινα με την παρέα για να κλείσουμε πανηγυρικά το τριήμερο. Η μικρή λύσσαξε με τη νονά της που είχε πολύ καιρό να τη δει και δεν ξεκολλούσε από πάνω της, έτρεχε γύρω μας και ήταν πολύ χαρούμενη, κοιμόταν πολύ όπως πάντα στην εξοχή κι έτσι κι εμείς είχαμε χρόνο να ξεσαλώσουμε.... Μετά από δύο χρόνια, ήπια τόοοσο πολύ που την Κυριακή μέχρι να συνέλθω πήγε μεσημέρι;);););) Παρόλα αυτά περάσαμε πολύ ωραία και ήταν το τέλειο κλείσιμο για το φετινό καλοκαίρι.

Και σήμερα ήρθα στο γραφείο με μισή καρδιά όπως καταλαβαίνετε..... Δεν έχω καμία όρεξη και για μας εδώ από τώρα μέχρι και τέλος Νοέμβρη αρχίζει μια πολύ δύσκολη περίοδος και πρέπει να μαζέψω το μυαλό μου σύντομα. Τουλάχιστον από σήμερα θα αρχίσω να σχολάω πάλι κανονικά στις 3 μέχρι το Νοέμβρη και μετά μέχρι το Μάϊο στις 4:D:D:D:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ευχαριστούμε Μαριάννα μου για τις ευχές και να πούμε κι εμείς Χρόνια πολλά στον Αλέξανδρο

Κάναμε την γιορτούλα μας εχθές όπως σας είχα πει. Λίγα άτομα και καλά! όμορφα ήταν. Η Αλεξάνδρα ξεσάλλωσε με την 2η ξαδερφούλα της η οποία είναι μεγαλύτερη κατά 6 χρόνια, αλλά τα βρίσκουνε μια χαρά!:D Όμορφα ήταν, αλλά καταλαβαίνετε τι σπίτι έχω να μαζέψω όταν γυρίσω από τη δουλειά!:?

Το άσχημο είναι ότι σήμερα η μικρή ξύπνησε με πυρετό και εγώ είμαι στενοχωρημένη! Κυκλοφορεί καμιά ίωση? 37,9 είχε όταν έφυγα ρε γμτ. Ελπίζω να περάσει το συντομότερο!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερααααα!

Χρονια πολλα κι απο εμενα στους εορταζοντες!Κατερινακι να τα χιλιασεις κοριτσακι!να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν!

Χρονια πολλα και στο αδελφακι μου το μικρο που εγινε κι αυτος 28 σημερα!

Μαριαλενα κουραγιο !Μια χαρα τα περασατε !Λατρευω Αιγινα!!!!ειδικα Αγ.Μαρινα!:P

Αννουλα μη σκας μωρε με την πεθερα!Ασε ολες οι μαναδες ετσι ειναι!Θελουν την οικογενεια μαζεμενη!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φατσάκι να χαίρεσε την κορούλα σου να ναι γερή κ ευτυχισμένη!

Χριστινα να ναι φωτισμένος ο γόης σου,χρόνια του πολλά κ καλά!

Κατερίνα πολύχρονη κ από δω....ότι επιθυμείς!!!

Αντε κ το φθινόπωρο φθάνει...να δροσίσει λίγο....:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:Dκαλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!καλό χειμώνα να έχουμε...μετά απο 3 βδομάδες ξεκούρασης και ανεμελιάς επέστρεψα στην δουλεια:(

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα κοριτσια!!!!Μαρια και Χριστινα να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!Καλοτυχα κι ευτυχισμενα παντα!!!

Κυριακη ευχαριστω για τις ευχες, κι εγω 28 γινομαι σημερα.Ακριβως ιδια μερα με τον αδερφο σου,ε???Πες του πεφτουν και Δευτερα φετος τα γενεθλια μας, τη μερα που γεννηθηκαμε!Για να δουμε θα με βγαλει εξω σημερα ο αντρας μου οπως ειπε???Κατι ειπε για μια τσαντα δωρο...χιχι ειδωμεν!

Καλα περασατε το σκ απ'οτι βλεπω, κι εμεις πηγαμε χθες μια βολτιτσα στο mall το πρωι και το απογευμα παιδικη χαρα. Ασχετο: τα'χω παρει με τους γονεις που καπνιζουν στις παιδικες χαρες.Οκ κι εγω καπνιζω αλλα εκεινη τη μια ωρα μπορω να κρατηθω..Δε μπορω να βλεπω το παιδι μου να παιζει αναμεσα στις γοπες,ημαρτον!

Αννα πεθερα ειναι οποτε τι περιμενεις?Κι η δικια μου ελεγε οποτε με χρειαστειτε ερχομαι και τωρα που τη χρειαστηκαμε 2-3 βδομαδες σερι ηρθε με μιση καρδια...Ακους εκει να θελει να της πηγαινω καθε τρεις και λιγο το μωρο 600 χλμ μακρια για να το δειχνει στο σοι...αλλη ορεξη δεν ειχα!

Φατσα τι επαθε παλι η Αλεξανδρα μας?Περαστικα να ειναι!

Επισης ματιασα την Παναγιωτα και εδω και 3 νυχτες ξυπναει 2-3 φορες ειτε κλαιγοντας η απλα καθεται ξαπλα και κοιταει το ταβανι.Εγω την αφηνω εκει να ξανακοιμηθει μονη της παντως!

Κ εγώ κρατιέμαι κ δεν καπνίζω στις κούνιες...εμένα μου τη σπάνε αυτοί που κάνουν βόλτα τα σκυλιά του μέσα στο χώρο που είναι οι κούνιες κ κατουράνε κιόλας....αλλά αμα τους πεις τίποτα άντε βγάλε άκρη με αυτούς!

Κατερίνα έχουμε κοινό φίλο στο φατσοβιβλίο...τον Μάρκο Δ. που είναι φαντάρος....Πολύ μικρός ο κόσμος τελικά....:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κορίτσια!!!

Ωχχ κι εμένα τα ίδια η Αλεξάνδρα! Εχθές - δεν είχε πυρετο το βράδυ - 2:30 το βράδυ με 3:30 την έβγαλα στην πολύθρόνα στο δωμάτιό της, γιατί ήθελε να με βλέπει εκεί! όταν σηκωνόμουνα να πάω στο κρεβάτι μου, χάλαγε τον κόσμο :? Τι έχουν πάθει?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν ξερω τι εχουν παθει ρε Μαρια, στις διακοπες μια χαρα ηταν.Πρεπει να τα κουραζουμε πολυ τελικα να πεφτουν ξερα!Παντως εγω τη νυχτα αφου δεν κλαιει κιολας δεν πολυασχολουμαι!Δινω λιγο νερο,την παιρνω αγκαλια,τρωω δυο σφαλιαρες και την αφηνω να ξανακοιμηθει,μετα απο λιγο δεν την ακουω,αρα κοιμαται.Δεν καθεται πολυ ωρα ξυπνια.

Αννα που ξερεις το Μαρκο???Συγγενης σου?Ειμασταν συμμαθητες χροοοονια και πολυ φιλοι με την οικογενεια του!Μεταξυ μας, ο Μαρκος ηταν υποψηφιος αντρας μου (κατατη γνωμη του βεβαια!)

Δεν ξερω τι εχουν παθει ρε Μαρια, στις διακοπες μια χαρα ηταν.Πρεπει να τα κουραζουμε πολυ τελικα να πεφτουν ξερα!Παντως εγω τη νυχτα αφου δεν κλαιει κιολας δεν πολυασχολουμαι!Δινω λιγο νερο,την παιρνω αγκαλια,τρωω δυο σφαλιαρες και την αφηνω να ξανακοιμηθει,μετα απο λιγο δεν την ακουω,αρα κοιμαται.Δεν καθεται πολυ ωρα ξυπνια.

Αννα που ξερεις το Μαρκο???Συγγενης σου?Ειμασταν συμμαθητες χροοοονια και πολυ φιλοι με την οικογενεια του!Μεταξυ μας, ο Μαρκος ηταν υποψηφιος αντρας μου (κατατη γνωμη του βεβαια!)

Τον ξέρω περίπου από το 2002-2003...μέσω ίντερνετ καλή ώρα είχαμε γνωριστεί κάποια άτομα κ κάναμε παρέα...ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ήταν κ ο άντρας μου που τελικά κάναμε λίγο περισσότερη παρέα:tongue::tongue::tongue::tongue: Πολύ καλό παιδί ... :-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α!Δε σας ειπα, την Παρασκευη ειχαμε doctor,καναμε το πρωτο εμβολιο στο χερακι αντι για μπουτι!Πηραμε τον τελευταιο μηνα 3 εκατοστα (παλι-θηριο θα γινει μου ειπε ο γιατρος) και 250 γραμμαρια!Ειμαστε 80 εκατ.και 10.600! Μας εδωσε και καινουργιο γαλα, λιγοτερο υποαλλεργικο, το HA2 HUMANA.Θα μιλησουμε με την αλλεργιολογο σημερα και θα το ξεκινησουμε για κανα δυο βδομαδες και μετα θα περασουμε σε κανονικο!!!Θα κανουμε καποιες μάγερ κοπρανων βεβαια να δουμε για τυχον αιματακι και μετα βουρ για φαριν λακτε κλπ...100 κιλα θα μου γινει η γουρουνα αμα φαει και κανονικες κρεμες!Επισης, ξεκιναμε και δικα μας φαγητα ελευθερα,μονο να προσεχουμε το αλατι μας ειπε!

Καλημέρα, κορίτσια....!!

Χριστινάκι, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Αλέξανδρος και πολύχρονος.....!!

Φατσάκι, να χαίρεστε την Αλεξάνδρα...!!

Κατερινάκι, να τα 1000σεις...!!

Μεθαύριο ξεκινάω δουλειά, μετά από πολύυυ καιρό, ανυπομονώ από τη μια, αγχώνομαι και για το μικρό από την άλλη...!!

Βλέπω ότι, πλέον, οι γιαγιάδες μετά βίας τον αντέχουν, είπαμε να τον κρατάνε εναλλάξ κι αν δεν τα καταφέρνουν, θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Για να πει και η μάνα μου, που μεγάλωσε 6 παιδιά, ότι είναι ζωηρό παιδί, μάλλον αλήθεια είναι κι όχι ιδέα μου.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...