Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω για τα πολυ εντονα συγκαματα της βαζω verbal. ειναι εξαιρετικη.

γενικοτερα ομως δεν της βαζω τίποτα, αντε καμια bebanthol την κανονική οχι για τα συγκαματα. Αν κανει κανα μικρο συγκαματακι sudocream. αλλα ευτυχως δεν συγκεγεται καθολου. ισως επειδη απο μωρο δεν της εβαζα σχεδον τιποτα και εχει συνιθησει το δερματακι της.

και τα εντονα που μου κανει τα κανει οταν αρρωσταινει μονο, που συνηθως βγαζει τον ιο απο τα τσισα και τα κακα της.

Eμένα δεν συγκαίγετε.Αυτή είναι η 2 η φορά που συμβαίνει.Αλλά την αλλάζω και συχνά.Τώρα εχθες πως έτυχε δεν κατάλαβα αλλά δεν την πήρα κιέγώ αμέσως είδηση ίσως γι'αυτό.Σήμερα είναι καλύτερα πάντως.

SI5Yp3.png

Κοριτσια τα εχω παρει τωρα με την καινουργια-την κοπελα που προσλαβαμε για να παω να γεννησω, και παλι μονη μου ειμαι στο γραφειο-τα εχει κανει μπαχαλο η κοπελα.Καθε μερα και ενα λαθος βρισκω,τωρα εψαχνα 1 ωρα τα περσινα τιμολογια ενος προμηθευτη να βρω το λαθος....θα τη σκοτωσω οταν γυρισει απο την αδεια!Γινομαι και ρεζιλι και δεν τους πληρωνω αν δε συμφωνησω το ποσο με τιποτα.Τους δινω πισω την αποδειξη και τους στελνω σπιτι τους...

εμενα η παιδιατρος δεν την πολυσυμπαθει τη sudocream γιατι ειναι πολυ παχια. οποτε κι εγω δεν της εχω βαλει σχεδον καθολου.

μαλλον σου συγκαηκε πολυ λογω ζεστης, και επειδη αν καταλαβα καλα ηταν και στο καθισματακι του αυτοκινητου δεμενη, και καθοταν επανω τους.

εγω προτιμω να μην της βαζω τιποτα οταν δεν υπαρχει λογος.

Κατερινα με αυτα τα προιοντα που λες που ειναι ολα της ιδιας εταιρειας, ετσι οπως το διαβαζα, γελαγα, γιατι θυμηθηκα στην ταινια "γαμος αλα ελληνικά" που ο μπαμπας ειχε ενα προιον - δεν θυμαμαι πως το λεγανε- που εκανε για τα παντα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειδες????Οπως η γιαγια μου εχει το οινοπνευμα (το φωτιστικο κιολας) και εχει πονοκεφαλο?Λουζεται με οινοπνευμα!Εχει πονοδοντο?Δεν την προλαβαμε, το ειπιε κιολας!

καλησπερα κοριτσια...

καλο Φθινοπωρο να εχουμε!!! :D

επιστρεψαμε και εμεις απο χθες στη ... βαση μας (Δοξα τω Θεω δηλαδη) και απο εκει που ειχα πακεταρει ολο το σπιτι να το παρουμε μαζι μας, απο χθες μεχρι και πριν απο λιγο, ειχα να το ξαναβαλω στη θεση του!!!! :|

δεν ηταν αυτο που περιμενα, απο αποψη διακοπων δηλαδη... αλλα μονο μια αλλαγη παραστασεων!!!

απο την πρωτη μερα ρε κοριτσια, μεχρι την τελευταια, ολο κατι θα παθαινα!!!!

τα εχω καταγραψει δηλαδη

1η μερα

με τσιμπανε κατι κουνουπια, και μου κανανε ολοκληρα καρουμπαλα ειδικα στα ποδια

2η μερα

σπανε τα γυαλια ηλιου, και ημουν σαν τον τυφλοποντικα!!!! :evil:

3η μερα

σαβουριαστηκα στο μπαλκονι στην προσπαθεια μου να πιασω το μωρο και σακατευτηκα

4η μερα

δηλητηριαστηκα απο κατι πανσετες της κακιας ωρας και την εβγαλα στην... τουαλετα :?

5η μερα

καηκα απο τον ηλιο και εκανα δυο αηδιατστικες ασπρες γραμμες στην πλατη απο τα κορδονακια της μπλουζας μου, μετα τη φαεινη ιδιεα του συζυξ να παμε καταμεσημερο στο μινι μαρκετ το οποιο ηταν κοντα στα 3 χλμ απο εκει που μεναμε :twisted:

6η μερα - 10η

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γμτ το κερατο μου μεσα δηλαδη!!!!!!!!!!

α ναι! και το βραδυ πριν φυγουμε, εβαλε φωτια ο Χαρης μ΄ενα κερακι ρεσω... (δεν ξερω πως) στο πλαστικο τραπεζι του μπαλκονιου!!!!

παραλιγο να τα κανουμε ολα ολοκαυτωμα!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

οπως καταλαβαινετε... η χαρα μου, στο δρομο της επιστροφης ηταν απεριγρατη!!!

το δε μωρακι μου... ηταν αψογο!!! τοσο στο ταξιδι που ηταν σχεδον 7 ωρες οσο και στο δωματιο που προσαρμοστηκε σχεδον αμεσως!!!

το μονο προβλημα ηταν η θαλασσα την οποια τις πρωτες 3 μερες λογω οτι ειχε παρα πολυ κυμα, δεν ηθελε ουτε να τη βλεπει!!! μετα ... (αφου αδιαθετησε η μαμα... δεν ηθελε να βγαινει... @#$%$%&&*#$^*)

αυταααα τα ολιγα!!!!

φιλακια πολλα σε ολες και στα ζουζουνια

7hWqp3.png

ρε λιζακι, γελασα πολυ με τον τροπο που τα περιεγραψες, κριμα ομως που δεν περασες καλα, γιατι το περιμενες παρα πολυ

δεν πειραζει αφου γυρισατε και ειστε ολοι καλα, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι καλωσ ηλθατε!!!!!!παρολο τα <μικροατυχηματακια>ευχομαι να περασατε καλα!!!τουλαχιστον ξεφυγε το μυαλο σου απο το σπιτι κ αυτο κατι ειναι!!!!

σημερα εχουμε επαναλληπτικο ντοπλερακι!!!!για να δουμε!!!!!!!

επισησ σημερα ελπιζω να τελειωσω με τα ρουχα+κουρτινεσ!!!!!!2 εβδομαδεσ σιδερωνω και πλενω ασταματητα!!!επρεπε να φρεσκαρω του μωρου τα ρουχα ,συγχρονωσ και δικα μασ , συν τα καροτσια ,καλαθουνεσ ριλαξ....ολα αυτα

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εδω κι εγωωωωω!Ειρηνακι καλημερα!και σε ολες βεβαια!

μαζευτηκαμε παλι σαν οικογενεια και γινεται ενας ψιλοχαμος στο σπιτι!χαχαχαχαχα!

τι μου κανετε?η μπετουλα καλα ειναι κι αυτη με τα θηριακια της αλλα απαραδεκτη!πρεπει να δινει και εδω το παρον!χαχαχαχχααχ!8α την μαλωσω!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ερημιές βλέπω αυτό το σουκού....

Λιζάκι καλως ήρθατε να είστε καλά κ του χρόνου να περάσετε πιο όμορφα!:D

Σμουτς μεγάλο λουκι περνάς με το σπίτι....όσο σκέφτομαι που τα όταν ήμουν μεταξύ 7ου και 8ου μήνα της εγκυμοσύνης....καλύτερα να μετακομίζεις παρά να κάνεις πράγματα μέσα στο σπίτι ενώ ήδη έχεις έπιπλα κτλ....:rolleyes:

Λοιπόν τα νεύρα που είναι τσατάλια από προχθες με τη πεθερά...η φάση έχει ως εξής...θέλαμε να βγούμε χθες χαλαρά για ένα ποτάκι με τον κουνιάδο μου κ τη κοπέλα του...περνω λοιπόν προχθες το βράδυ τη πεθερά μου κ δεν απάνταγε(τρίτη φορά που πέρνω κ δεν απαντάει αλλά ούτε με πέρνει πίσω ενώ ξερω ότι κοιτάει κ βλέπει τις αναπάντητες αν είναι έξω) μας πέρνει χθες ο κουνιάδος μου κ λέει καλά δεν την πήρατε ακόμα?του λέει ο άντρας μου που ξέρεις ότι δεν την πήραμε λέει μα τη ρώτησα κ είπε ότι δεν τη πήρε κανείς κ του είπε ο άντρας μου ότι πέρναμε κ δεν απάνταγε....κ λέω εγώ τώρα είναι τυχαίο που δεν απαντάει όποτε την πέρνω???Κ αφού τη ρώτησε ο κουνιάδος μου κ έμαθε ότι θέλαμε να βγούμε δεν έπρεπε να πάρει ένα τηλ να πει με πήρατε τηλ?Θέλετε να κρατήσω τη μικρή???Εχω άδικο??????????:|:neutral::|Τελικά κάτσαμε μέσα γιατί στράβωσε κ ο άντρας μου επειδή κατάλαβε ότι προφανώς δεν ήθελε να μας κρατήσει το παιδί...φυσικά δεν θα την ξαναπάρω ποτέ γενικά κ ούτε για να μου κρατησει τη μικρή παρα μόνο αν είναι έκτακτη ανάγκη....:mad: Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια τι ζόρι τραβάει κ το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι επειδή μου είχε πει κάποια στιγμή για το θέμα που παίζει να φύγουμε Γερμανία ότι κ καλά οι γυναίκες κάνουν κουμάντο κ ότι αν θέλω εγώ μπορώ να μείνουμε εδώ κ να μη 'χαλάσουν΄ οι οικογένειές μας,μπορεί να έχει παραξηγηθεί βλέποντας τον άντρα μου να επιμένει να φύγουμε κ εμένα να συμφωνω ότι θα είναι καλύτερα!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να μαι κι'εγώ.Ευτυχώς κοιμήθηκε η μικρή και είπα να χαλαρώσω λίγο μιας και ο άντρας μου δούλευε σήμερα και ενώ μου είχε πει χθες οτι θα πηγαίναμε έξω για φαγητό μετά τη δουλειά τελικά κάτσαμε σπίτι γιατί ήταν κουρασμένος αλλά με τη δικαιολογία οτι εχει ζέστη και που να πηγαίνουμε τώρα.Ετσι παραγγείλαμε απ'έξω και φάγαμε και ξενέρωσα κι'εγώ για άλλη μια φορά γιατί βρε κορίτσια αυτήν την κλεισούρα δεν τη μπορώ.Είπε οτι θα πάμε βόλτα το απόγευμα.Για να δούμε.................

Αννα όσο για την πεθερά σου τι να πώ.Είναι αυτονόητο οτι δεν θέλει να σας κρατήσει τη μικρή και καλά θα κάνεις να μην την ξαναφήσεις κι'εσύ.Αλλωστε με το ζόρι δεν γίνεται.Εγώ πάλι δεν την έχω αφήσει ποτέ τη μικρή στην πεθερά μου αφενός οτι είναι μεγάλη γυναίκα και αφετέρου ποτέ δεν έχει προσφερθεί.Καμιά φορά που την κράτησαν για λίγο ήταν η κουνιάδα μου εκεί η οποία είναι 28 χρονών αλλά και πάλι και αυτή βγαίνει κάθε Σάββατο οπότε δεν έχουμε κανέναν να μας κρατήσει το παιδί.Οι γονείς μου κι'αυτοί λείπουν τον περισσότερο καιρό στο χωριό.Ετσι σκέφτομαι να βρω καμιά κοπέλα για κανα Σάββατο να έρχεται όταν κοιμάται η μικρή να μας την προσέχει λίγο να βγαίνουμε που και που.Και τώρα που θα χειμωνιάσει θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

SI5Yp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!!! :):):)

Κάπως αρχίζω να συνέρχομαι σήμερα, αλλά είμαι ψιλοχάλια ακόμη...προχθές κατέβηκε η πίεση στο 8 και σερνόμουν, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα :(:(:( Ημουν έτσι από τη Σαντορίνη, γι' αυτό φύγαμε και πιο νωρίς από το προγραμματισμένο.

Λιζάκι ωραία περάσατε εεεεε??? :tongue::tongue::tongue::tongue: Δεν πειράζει, θα έχετε κάτι να θυμάστε από τις πρώτες διακοπές του Μάριου!!!! Α, και για να παρηγορηθείς λίγο, έσπασαν και τα δικά μου χρυσοπληρωμένα γυαλιά...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...