Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διαφορά.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω δεν ξερω ποτε τελειωνει το μειωμενο.1ωρα τη μερα εχω παρει!γεννησα 28/7/09 και γυρισα στη δουλεια μετα απο 9 μηνες.

Αντε ρε γιωτα που ειναι οι φωτο????

αφου το παιρνεις μια ωρα τη μερα, εχεις μειωμενο για 30 μηνες απο τη μερα που ληγει η αδεια λοχειας (οι 60κατι μερες του ΙΚΑ), μείον τους μήνες που εχεις κάτσει παραπανω (δηλαδη στην περιπτωση σου περιπου 7).

αρα εχεις αλλους 23 μηνες απο τη μερα που γυρισες.

Τα λεω καλα κοριτσια?

εμεινα στην επιλογη ακομα οσον αφορα στις φωτο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου το παιρνεις μια ωρα τη μερα, εχεις μειωμενο για 30 μηνες απο τη μερα που ληγει η αδεια λοχειας (οι 60κατι μερες του ΙΚΑ), μείον τους μήνες που εχεις κάτσει παραπανω (δηλαδη στην περιπτωση σου περιπου 7).

αρα εχεις αλλους 23 μηνες απο τη μερα που γυρισες.

Thanks!!!Ara ξαναδουλευω 8ωρο απο απριλιο του '12...

Εγώ δεν μπορώ ουτε να γράψω καλά καλά:D:tongue::tongue: με αυτό το πληκτρολόγιο:confused::confused:

Το κακό είναι ότι η δουλειά είναι γραφείου....:? εγώ μια ζωή μηχανικός σε εργοτάξια ήμουυνα και έχω μάθει στο έξω....:?:-?:confused:

Διαφημίσεις

Εγώ γύρισα πέρσυ το Οκτώβρη στη δουλειά (είχα και την κανονική μου άδεια να πάρω, εκτός της λοχείας) δεν είχα πάρει το 6μηνο ΟΑΕΔ. Ήδη δηλαδή δουλεύω 1 χρόνο που φεύγω 2 ώρες νωρίτερα κάθε μέρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Και εγώ λέω να γυρίσω από Οκτώβριο στο γραφείο...χρειάζομαι τα χρήματα και αν κρατήσω το μωρό θα παίρνω και αναρρωτικές...το μονό που με χαλάει είναι ότι θα πρέπει να είμαι 8 παρά τέταρτο στο παγκράτι, αλλά 1 και τέταρτο θα σχολάω...και τις παρασκευές 1 παρά τέταρτο. Επίσης, πρέπει να ξεκινήσω να κοιτάω για βρεφονηπιακούς σταθμούς...:(:(:(:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια.Κι'εγώ έφτιαξα φανουρόπιτα και την πήγα στην εκκλησία μαζί με τη θωμαϊτσα.Ηθελα να τη φτιάξω εχθές το βράδυ αλλά είχαμε βγεί βολτίτσα και καθώς γύριζα στο αμάξι άρχισε να κλαίει ασταμάτητα,μέχρι να έρθουμε στο σπίτι έκλαιγε και τελικά όταν πήγα να την αλλάξω μόλις φτάσαμε είδα οτι είχε κάνει κακά της και είχε συγκαεί πάρα πολύ.Ηταν κατακκόκινος ο ποπός της και δεν είχα ούτε sudocrem,είχα μόνο την Penaten αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε να της βάλω απο αυτή κι'έτσι πήγε στο φαρμακείο και μου πήρε 2 για να της έχουμε.Με το ζόρι την έκανα μπάνιο αφου ούτε το νερό δεν δεχόταν πάνω της.Ηθελε ο άντρας μου να την αφήσουμε όλο το βράδυ χωρίς πάνα μόνο με ενα βρακάκι με αποτέλεσμα να ξυπνήσει στις 5 αφού είχε χιλιοκατουρηθεί κι'εγώ να αλλάζω σεντόνια στις 5 τα χαράματα.Ευτυχώς ξανακοιμήθηκε κι'έτσι μπόρεσα και έκανα τη φανουρόπιτα μας το πρωί.

SI5Yp3.png

Εγώ γύρισα πέρσυ το Οκτώβρη στη δουλειά (είχα και την κανονική μου άδεια να πάρω, εκτός της λοχείας) δεν είχα πάρει το 6μηνο ΟΑΕΔ. Ήδη δηλαδή δουλεύω 1 χρόνο που φεύγω 2 ώρες νωρίτερα κάθε μέρα!

αρα σου μενουν αλλοι εξι μηνες να φευγεις μια ωρα νωριτερα. Δεν γυρνας κατευθειαν στο 8ωρο.

Και μενα οι 2 ωρες ληγουν τελος σεπτεμβρη και μετα μου μενουν αλλοι 6 μηνες 1 ωρα.

4Rnfp3.png

Τι κάνετε κορίτσια.Κι'εγώ έφτιαξα φανουρόπιτα και την πήγα στην εκκλησία μαζί με τη θωμαϊτσα.Ηθελα να τη φτιάξω εχθές το βράδυ αλλά είχαμε βγεί βολτίτσα και καθώς γύριζα στο αμάξι άρχισε να κλαίει ασταμάτητα,μέχρι να έρθουμε στο σπίτι έκλαιγε και τελικά όταν πήγα να την αλλάξω μόλις φτάσαμε είδα οτι είχε κάνει κακά της και είχε συγκαεί πάρα πολύ.Ηταν κατακκόκινος ο ποπός της και δεν είχα ούτε sudocrem,είχα μόνο την Penaten αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε να της βάλω απο αυτή κι'έτσι πήγε στο φαρμακείο και μου πήρε 2 για να της έχουμε.Με το ζόρι την έκανα μπάνιο αφου ούτε το νερό δεν δεχόταν πάνω της.Ηθελε ο άντρας μου να την αφήσουμε όλο το βράδυ χωρίς πάνα μόνο με ενα βρακάκι με αποτέλεσμα να ξυπνήσει στις 5 αφού είχε χιλιοκατουρηθεί κι'εγώ να αλλάζω σεντόνια στις 5 τα χαράματα.Ευτυχώς ξανακοιμήθηκε κι'έτσι μπόρεσα και έκανα τη φανουρόπιτα μας το πρωί.

εγω για τα πολυ εντονα συγκαματα της βαζω verbal. ειναι εξαιρετικη.

γενικοτερα ομως δεν της βαζω τίποτα, αντε καμια bebanthol την κανονική οχι για τα συγκαματα. Αν κανει κανα μικρο συγκαματακι sudocream. αλλα ευτυχως δεν συγκεγεται καθολου. ισως επειδη απο μωρο δεν της εβαζα σχεδον τιποτα και εχει συνιθησει το δερματακι της.

και τα εντονα που μου κανει τα κανει οταν αρρωσταινει μονο, που συνηθως βγαζει τον ιο απο τα τσισα και τα κακα της.

4Rnfp3.png

Για συγκαματα κρεμα dermalibour της a-derma κι ενα σπρευ που θα βρω πως το λενε και θα σας πω παλι της a-derma.Αντι για σπρευ κυκλοφορει και σε λοσιον..

Εγω εχω προβλημα με τα σπυρακια της στο προσωπο.Πηρα ενα στικ παλι της a-derma απο το φαρμακειο αλλα δε βλεπω βελτιωση, θα ρωτησω το γιατρο σημερα.

Για το μειωμενο ξερω οτι ειναι 1 χρονο 2ωρες και 6 μηνες 1 ωρα αλλιως οπως το πηρα εγω, 30 μηνες 1 ωρα.

Γιωτα εγω τη sudocream τη χρησιμοποιω καθημερινα απο τοτε που γεννηθηκε.Και κατι αλλο:οσο θηλαζε δεν ειχε συγκαει ποτε, απο τοτε καθε τοσο κατακοκκινος ο πωπος.Το εχω ακουσει αυτο, οτι το μητρικο γαλα εχει ουσιες που δεν προκαλουν συγκαμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...