Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσιαααα τι κανετε?

χριστινακι με το καλο η βαπτιση αυριο

κοντεουουμε κι εμεις, 20 μερουλες μεινανε. κι εγω με αυτα ασχολουμαι απο το πρωι

το σκ θα πεσει ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ στο σπιτι

θα ειμαστε εγω, η μαμα μου, η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου, και μαλλον η αδελφη μου. αντε να το ξεπεταξουμε μπας και προλαβω την κυριακη να παω να δω το μωρακι μου.

ρε κοριτσια τι δουλειες κανετε και σχολατε στη 1, στις 2 και στις 3?

4Rnfp3.png

Ελα ντε, εγω γιατι δουλευω 9-4???

Πολα καλωσορισες!Να πουμε με το καλο για το μωρακι σου???

Διαφημίσεις

εμενα ρε γαμωτο απο την ωρα που θα γυρισουμε σπιτι μεχρι την ωρα που θα κοιμηθει, που δεν ειναι και πολλες, τρεις ωριτσες περιπου, ειναι κρεμασμενη απο πανω μου. Οπου παω, ξωπισω μου. Τωρα που θα γυρισει που ειμαστε αρκετο καιρο χωρια, ελπιζω να το εχει κοψει λιγο, αν και στις διακοπες ολο πισω μου ηταν. Το μωρακι μου, μου εχει λειψει πολυ. Ανυπομονω να δω πως θα κανει που θα δει το σπιτι τελειως αλλαγμενο, και να τη δω να περπαταει στο σπιτι μας, γιατι μονο εκτος σπιτιου την εχω δει να περπαταει, αφου περπατησε κανονικα, τη βδομαδα που εφυγε. θελω να τη δω να κινειται στο χωρο μας.

4Rnfp3.png

Καλά Mantinop μια χαρά ο πίτσις!!!

Πωλινάκι καλως ήρθατε και καλή προσαρμογή! Να υποθέσω ότι οι ζαλάδες και όλα τα συναφή είναι συμπτώματα της εγκυμοσύνης?:D

Smouts τι μου το θυμισες τώρα...από 21/9 θα σχολάω 5, κανονικά. Πάει το μειωμένο!!!:mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Στο γραφείο δεν έχουμε ούτε στυλό, ούτε χαρτί υγείας....έχουμε όμως πολλές κατσαρίδες και πολύ καλό ωράριο.....γρίφος που δουλεύω? επίσης χάλια πληκτρολόγιο:tongue:

Όσες ξέρουν παρακαλούνται να μην απαντήσουν:tongue:

εγω ηδη δουλευω μεχρι τις 5 καθε μερα, αλλα 4 μερες την εβδομαδα, γιατι παιρνω το μειωμενο σε μια μερα. Αυτο θα κρατησει μεχρι τον Φεβρουαριο περιπου, με κατι μερες που εχω δουλεψει στο ρεπο μου.

Εσενα γιατι τελειωνει κιολας?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Στο γραφείο δεν έχουμε ούτε στυλό, ούτε χαρτί υγείας....έχουμε όμως πολλές κατσαρίδες και πολύ καλό ωράριο.....γρίφος που δουλεύω? επίσης χάλια πληκτρολόγιο:tongue:

δημοσιο μου ακουγεται!!!!

για πες για πες:rolleyes:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...