Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Έλα ρε Κατερίνα τι δουλειά να κάνουν κι αυτές, κουράζονται! Κρίμα είναι! Μόνο αν κοιμάται το μωρό και πάλι δύσκολο, μεγάλες γυναίκες!

Εμένα η μάνα μου πριν με βοηθούσε πολύ στο σπίτι. Από όταν ανέλαβε το μωρό τίποτα απολύτως. Κουράζετε και το καταλαβαίνω. Κι εγώ όταν έχω τη μικρή δεν κάνω τίποτα, μισά πράγματα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να βαπτιστητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεθαυριο θα γιορταζετε κιολασ ε?????

σασ σκευτομουν χτεσ βραδακι κι εσενα και το μαριλουκακι γιατι το λεγατε απο καιρο να βρεθειτε ωροπο.

εμεισ πηγαμε σημερα εκκλησια και ειχαμε κ την φανουροπιτα μασ.

νατασσουλα χιλιοχρονη και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε το ογκραντεν ειναι!Τι μας τα θυμιζεις παλι τωρα? Ευτυχως η διαιτα μου σημερα εχει παϊδακια αρνισια!!!!Θα φαμε καλα!(και απο τον παππου στο μεσολογγι το αρνακι!!!!!)

Τον Μπράντυ-Αλεξανδρο τον έχει ερωτευτεί η Ζωούλα πρέπει να κανονίσουμε κ συνάντηση από κοντά να τον κάνει μα οι υπόλοιπες κάντε πέρα εεεε!:tongue::tongue::tongue:

Χριστίνα με το καλό η βάπτισή σας!!!

Εμείς ήμαστε επιλαχόντες μέσω του προγράμματος εεταα κ περιμένω μπας κ γίνει το θαύμα να πάει παιδικό και επειδή λατρεύει να είναι με παιδάκια αλλά κ επειδή θέλω να κάνω κ εγώ μπάνιο με την ησυχία μου κ τις δουλειές μου επίσης...η μάνα μου σχολάω 1 στις 1:30 έχει εξαφανιστεί κ εγώ μέχρι το βράδυ τρέξιμο με τη Ζωούλα κ όποτε πάω να κάνω μια δουλειά(τα βασικά ε να μαγειρέψω) κ την αφήνω χωρίς να την κοιτάω όλο κ κάποιο βαβά κάνουμε....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΤΑ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!Για οσες δεν το εχετε παρει ακομα χαμπαρι!Εμενα μου πιανει και το ποδι και δε μ'αφηνει, δεν ξερω αλλα φοβαται πολυ τελευταια και στο σπιτι οχι μονο εξω.Μπορει να πεταξει ενα μπαλακι και να ερθει να μου τριβεται στα ποδια.Τι σκ εχει παθει?Χθες γυρισαμε απο τις κουνιες, την αφησα κατω να βγαλω το καροτσι στο μπαλκονι και κουβαλουσα το καροτσι στα χερια και την Παναγιωτα στα ποδια....Αφηστε που η μανα μου ολη μερα την εχει εκτος παρκου με αποτελεσμα να μην καθεται λεπτο μεσα πια...

2676678ctle9wrjfd.gif

Kαλημερα κοριτσια! Ειρηνη, βοηθεια σας!

Πηγαμε κι εμεις σε εκκλησια του Αγιου Φανουριου, φανουροπιτα θα φτιαξω ομως την αλλη βδομαδα, δεν προλαβα χθες.

Η Μαριαλενα ειναι στη γιαγια απο χθες το βραδυ, και ειμαι με τον Αντωνη εδω. Σιδερωσα ολα τα ρουχα των διακοπων, και εχω πολλες δουλειες στο σπιτι, οπου με τη μικρη εδω ειναι αδυνατον να γινουν.

Σουφλε ζυμαρικων φτιαχνει ο αντρας μου και ειναι υπεροχο! Ολα τα λεφτα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι τυχερή, η μαμά μου κρατάει τον πιτσιποπάκο ξύπνιο, γυρνάω σπίτι κατά τις 2:30 και κατευθείαν τον βάζω για ύπνο. Εγώ κοιμάμαι κατά τις 5 (μετά το gossip girl:D) και ξυπνάμε μαζί κατά τις 7 το βραδάκι:tongue:

Του δίνω την κρέμα και φευγει με την μαμά μου και τον μπαμπά μου για την πλατεία....γυρνάει στις 11:D

Βέβαια από σήμερα το απόγεμα και το ΣΚ θα είμαστε αυτοκολλητάκια :D

Kαλησπέρα κορίτσια!!!!

Επιστρέψαμε και εμείς - νωρίτερα - γιατί τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ χάλια...ζαλίζομαι συνέχεια, κοιμάμαι όλο το 24ωρο, οπότε ποιο το νόημα των διακοπών??? Ούτε για μπάνιο δεν μπορούσα να πάω...

Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες...Χριστινάκι με το καλό η βάπτισή σας αύριο :):):):)

Πολλά φιλιά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...