Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έγινε ακούσατε για φαγητό και μαζευτήκατε?:mrgreen:

Μα, φυσικά....!!

Πρώτη-πρώτη, όπως πάντα...!!

Πέρα από την πλάκα, τις τελευταίες..... εβδομάδες (..:rolleyes:..), ούτε ξέρω τί τρώω, έχω τσακίσει τα σαλάμια Λευκάδος και τα παγωτά, σαν άχτι ένα πράμα....!!! :mrgreen:

Mantinopaki, τί κούκλος που έγινε ο Φίλιππος...?? Σταυρό του φοράς του παιδιού;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γεια σς κορίτσια.Για φαγητά λέγατε πρωί-πρωί έ?Εγώ σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι γιουβέτσι στη γάστρα και μου βγήκε πολύ καλό.Εφαγε και η μικρή.Ευτυχώς τελείωσα νωρίς με το μαγείρεμα και μετά πήγαμε βολτίτσα.Τώρα ευτυχώς κοιμάται και είναι ευκαιρία να κάνω καμιά δουλίτσα κι'εγώ.

SI5Yp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαλθηκατε να με λωλανετε απογευματιατικα???αχ τωρα ολα μου κολλησαν...κυριωσ για ενα κρεασ που ειπατε (αννα εσυ νομιζω?)με πιπεριεσ κτλ.....και δεν ειμαι φαν του συγκεκριμενου ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω τωρα τρεχουν τα σαλια μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::roll::roll:

μαρακι μπορεισ να κανεισ κρασατο....παλι κρεασ χοιρινο σε κομματια θα παρεισ ,θα τσιγαρησεισ πρωτα κρεμυδι και μανιταρια ,μετα το κρεασ ,θα τα αφησεισ να σιγοβρασουν και στο τελοσ σβηνεισ με κρασακι...

το κανω σχεδον παντα στα τραπεζια μου .μαλιστα προχτεσ ειχαν ελθει κατι φιλοι μασ και ειχα και αυτο αναμεσα .

Κλαλημερα!!!!!!Ξυπνηστε!!!!Εγω σημερα ξυπνησα την Παναγιωτα στις 7 να πιιει το γαλατακι της.Απο τις 10 κοιμοταν!Κουραζεται πολυ τον τελευταιο καιρο μαλλον επειδη περπατανε τωρα..Σημερα ηρθαν επιτελους απο το δημο και επλυναν τον καδο! Σημερα θα παρω τηλ για τη δουλεια που σας ελεγα.Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην εχει πολλες υπερωριες!

Ειρηνη και η Κυριακη και η Μπετυ μπαινουν στο fb.Η μπετυ μπαινει και παιζει αυτο με τη φαρμα.Της ειχα στειλει μηνυμα, καλα ειναι απλα τρεχει ολη μερα κι αυτη!

αχ βρε κατερινακι φτου φτου τησ δικιασ σου!!!!!!!!!!!θυμαμαι που παραπονιοσουν εσυ για τα βραδυνα ξυπνηματα κ οταν τα ελεγεσ μου φαινοταν κατι το μακρυνο...τωρα εφτιαξε η παναγιωτα και αρχισε η αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε βραδυ 2-3 φορεσ ειμαι πανω!!!!!!

οσο για μπετυ κ κυριακη δεν εχω φαρμα κι ετσι δεν ξερω ποιεσ αγροτισσεσ παιζουν εκει..!!!

Με πιλαφι ναι! Και το σουφλε (σπεσιαλιτε της μανας μου λογω του οτι βαζει μποοοοολικα υλικα) μπορεις να το κανεις με λαζανια-ξερεις το πλατυ το μακαρονι εννοω και να βαλεις 2-3 διαφορετικα τυρια,σιγουρα βαλε κερυγκολντ!μιαμ.....

το σουφλε ζυμαρικων που λετε δεν ειναι το ογκρατεν?κ αυτο απο τα αγαπημενα μου σε τραπεζια μου...σε αυτο μπορεισ να βαλεισ και μακαρονακια βιδεσ!!!!κολλαει πιο πολυ υλικο πανω τουσ!!!

Καλημέρα κορίτσια:D

Η τσάντα μου σήμερα ξεχειλίζει από χαρτομάντιλα, στυλούς και μπουκαλάκια με νερό:Dδεν την ξαναπατάω:mrgreen:QUOTE]

xaxaxaxa....κατσαριδοκτονο πηρες?δεν πηρες!

ποντικοπαγιδεσ????????????????

μιασ και το αναφεραμε χτεσ ...μολισ θυμηθηκα ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ στο γραφειο με κατσαριδα....

μπενει καποια στιγμη μια τουριστρια,ηταν απεναντι μου κ την εξυπηρετουσε μια συναδελφοσ...

ξαφνικα ενω παρακολουθουσα την συζητηση ,βλεπω μια κατσαριδα να κατευθυνεται προσ την τουριστρια...

καγκελο εγω!!!!!!!!!!!!!!!!πλησιαζει η κατσαριδα την τουριστρια και σιγα σιγα ανεβαινει πανω τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(φορουσε παντελονι η καημενη...),φευγει η τουριστρια και την πηρε μαζι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω μετα το σοκ ξεσπασα σε νευρικο γελιο !!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ξυπνηστεεεεε!:tongue:

Ειρήνη έλα να σου μαγειρέψω!!!!:wink:

Λέγοντας για κατσαρίδες χθες βράδυ πήγα να βάλω τη μικρή για ύπνο...κ ξαφνικά ποδοβολητά μετά ακούω τον άντρα μου να ψεκάζει κ βγαίνω αφού κοιμήθηκε η μικρή κ μου χε βγάλει φωτογραφία μια κατσαρίδα-τερας που σκότωσε....είναι η 2η μεγάλη(κ τις 2 φέτος τις βρήκα) που βλέπω σπίτι μας από όταν μπήκαμε εδώ κ 3,5 χρόνια!!!Κάναμε κάθε χρόνο απολύμανση κ ετσι δεν είχαμε θέμα αλλά φέτος δεν ενημέρωσε η διαχειρίστρια για να κάνουμε μέσα στα σπίτια κ έτσι κ μυρμήγκια εμφανίστηκαν κ κατσαρίδες!:roll::roll::roll: Παρεπιπτόντως τα μυρμήγκια εξαφανίστηκαν από μόνα τους να πω???? Αφού γυρίσαμε βρήκαμε πολλά να περφέρονται κ τώρα έχει καμμιά βδομάδα να δω....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!!Εχω κανει τό τρεξιμο πρωι πρωι..Περιμενα το λεωφορειο 30 λεπτα.Ελεος! Η Παναγιωτα παλι ελιωσε στον υπνο, φτου να μην το ματιασω το παιδι.Παντως για να πω την αληθεια, της εχω προγραμμα υπνου πια και το μεσημερι πανω απο 2,5 ωρες δεν την αφηνω να κοιμηθει.Το πολυ 6 παρα τεταρτο την ξυπναω και καθε μερα την παω παιδικη χαρα οπου απλα γυρναει γυρω γυρω αλλα κουραζεται!

Αννα εγω κι εγω βρηκα 2 κατσαριδες οταν γυρισαμε αλλα ψοφιες,θα ξανακανω μια απολυμανση παλι αν και ειχα κανει πριν κανα 6μηνο, αλλα οχι με σπρευ.

Σημερα εχουμε γιατρο και επαναλληπτικο prevenar.Αντε να δουμε και τι θα γινει με τα παλιουποαλλεργικα, θα τα αλλαξουμε μαλλον!

καλημέρα κορίτσια! σήμερα ο μικρός μου ξύπνησε στις 6 και τώρα κοιμάται του καλού καιρού.κάναμε πρωι πρωι την βόλτα μας με το καρότσι, αναγκαστικά.

βρε κορίτσια τί να κάνω με τον παιδικό, να τον στείλω? από τη μια η μαμά μου θέλει να τον κρατάει, αλλά περιμένει να φεύγω μόνο για δουλειά από κοντά της. κι εγώ ντρέπομαι που το λέω, αλλά θέλω λίγο να ξεκουράζομαι, να προετοιμάζομαι για τα μαθήματα, να κάνω μπάνιο με την ησυχία μου(κ όχι με την ψυχή στο στόμα το πρωί), να καθαρίζω πιο χαλαρά το σπίτι. από την άλλη βέβαια δεν βρήκα κάποιον παιδικό που να μ'αρέσει. όλα τα μπουντρουμιάζουν μέσα σε κλειστούς χώρους και αμφιβάλλω αν τα βγάζουν καθόλου στην αυλή.στα περισσότερα μάλιστα οι αυλές τους δεν είχαν κανένα σκέπαστρο και είχαν κάτι ξεχασμένες κούνιες, μάλλον από τότε που ήμουν εγώ μωρό.είναι και το θέμα με τις αρρώστιες. αν κολλάει συνέχεια γρίπες από τα άλλα παιδάκια?

έχω μπερδευτεί. παιδικός <<αμφιβόλου ποιότητος>> ή μαμά <<έλεγχος>>?????

HZBPp3.png

Mantinopaki, τί κούκλος που έγινε ο Φίλιππος...?? Σταυρό του φοράς του παιδιού;

Ευχαριστούμε πολύ...:oops: σταυρό όχι δεν φοράμε (τον έχω στην θυρίδα:D), ούτε ματάκια, ούτε χαντρούλες....δεν πιστεύω σε αυτά:tongue:

Καλημέρα κορίτσια....:D

Χάλασε το λάπτοπ και από το σπίτι δεν έχω πρόσβαση....θέλει ή πέταμα ή format....τι να κάνω?

Το βραδάκι έχουμε να πάμε σε γενέθλια....ο πιτσιποπάκος θα στεναχωρηθεί που θα χάσει την βόλτα σην πλατεία:rolleyes:

Πάντως καλέ κορίτσια τι γρήγορα μεγαλώνουν....μόλις χτες ήταν ένα γατάκι 2 κιλών και τώρα είναι ολόκληρο παιδάκι....:D

Αλλά δεν μιλάμε....καθόλου....μόνο φωνάζουμε....ααα....ειιιιι.....και σκάμε και χαμογελάκια.

Τα δικά σας μιλάνε? ο πιτσιποπάκος βγήκε μουγκοθόδωρος....τελείως...:tongue:

Νατασούλα καλημέρα και χρόνια πολλά:D

Εγώ θα σου έλεγα μαμά έστω και με έλεγχο....από τους παιδικούς πο περιγράφεις.

Δεν μπορείς να πεις ότι τάχα έχεις περισσότερες ώρες μαθήματα οπότε να χαλαρώνεις και λίγο? θα σε καταλάβει η μαμά σου?

Διαφημίσεις

Please ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ!!!!Με μια μπανανα ειμαι!ελεος!!!

Λοιπον εχω ξεραθει στο γελιο με ενα διαλογο της Χριστινας με ιταλιδες εδω στο forum....Γραφει,γραφει και ενδιαμεσα πεταει ενα: to skotwsa?na ta pw ellhnika? Α ρε Χριστινα που εισαι????Αυτο το quando einai na xanarthete....χαχαχαχα!

Ρε χαμένες πάλι με παρακολουθείτε; :cool:

Κάθομαι σε ένα καφέ κι έχει και φρι ιντερνετάκι και μπήκα για μια καλημέρα. Αύριο ο Αλεκούδης βαφτίζεται.. εγώ γιατί δεν έχω κανένα άγχος; Ακόμα; χαχαχαχα αύριο θα τρέχω και δεν θα φτάνω μάλλον!

Θα είμαστε οικογενειακά και η βάφτιση λιτή, ίσως γι'αυτό δεν έχω τρελλαθεί (ακόμα λέμε).

Α, χτες παραμονή Αγ.Φανουρίου έσκασε μύτη στο σπίτι μας στον Ωρωπό το γοργονίδιο με μαμά και γιαγιά του. Τέλειο το γοργόνι!!!! Ο δικός μου τελείως κάφρουλας, της έριξε κι ένα χαστούκι ο αχρείος! Και την χούφτωσε. Τελείως κάγκουρας; Ενώ το κοριτσάκι τον χάιδευε και τον έκανε μάκια το χρυσούλι μου!

Κουτσομπολιό: Η γιαγιά γοργονιδίου κούκλα και νεαρή, σόι πάει το βασίλειο, τρεις γενιές γαλανομάτες έσκασαν μύτη!

ΥΓ ρε γοργονομάνα, δεν πήρες μαζί την πίτα που σου έβαλα γκρρρρρ

Πολλούς ασπασμούς!

WN6Op3.png

Καλημέρα,

Νατάσσα μάλλον θα πρέπει να υποστείς τη μαμά! Είναι κρίμα το παιδάκι σου να το πας σε μπουντρούμι όπως λες! Μη ντρέπεσαι καθόλου που θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, όλες θέλουμε ,αλλά δυστυχώς...''δεν παίζει'' :(

Κι εμένα η μαμά μου κρατάει τη μικρή. Εγώ την παραλαμβάνω στις 3:30 και μέχρι το βράδυ δεν προλαβαίνω να κάνω καμία δουλειά, αλλά ούτε να αφιερώσω μισή ώρα στον εαυτό μου, που λέει ο λόγος!

Το κακό είναι ότι την κοιμίζει από τις 12:30 κάθε μέρα και μετά από 2 περίπου ώρες ξυπνάει και μέχρι το βράδυ με πάει ''καροτσάκι''! Μαρτύριο είναι, αλλά άντε να πείσω τη μάνα μου να την κοιμίζει λίγο πιο αργά...με τίποτα! ''Αφού το μωρό νυστάζει'' μου λέει συνέχεια. Εγώ πάντως όταν είμαι σπίτι την βάζω για ύπνο κατά τις 2 παρά και μια χαρά είναι το μωρό :confused: Άντε βγάλε άκρη...αυτά έχουν οι μαμάδες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Νατασσα ολες στα ιδια ειμαστε μην ανησυχεις!Αφου εχεις τη μαμα σου γιατι να τον στειλεις παιδικο???Εμενα η μητερα μου την κραταει κι αν δεν μπορει αυτη παιρνω τηλ την πεθερα μου κι ερχεται απο Κιλκις.Μια μερα μου εστειλαν προσπεκτους απο παιδικο κι η μανα μου καταστενοχωρηθηκε.Νομιζε οτι ψαχομαστε γιοα παιδικο και ελεγε τι δεν κανω καλα??? Τωρα οσο για τις δουλειες, πες της αν ερχεται σπιτι σου να σου κανει και καμια δουλεια.Οτι μπορει..

Μαρτύριο είναι, αλλά άντε να πείσω τη μάνα μου να την κοιμίζει λίγο πιο αργά...με τίποτα! ''Αφού το μωρό νυστάζει'' μου λέει συνέχεια. Εγώ πάντως όταν είμαι σπίτι την βάζω για ύπνο κατά τις 2 παρά και μια χαρά είναι το μωρό :confused: Άντε βγάλε άκρη...αυτά έχουν οι μαμάδες!

Να σου στειλω τη μανα μου????Χωρις να της το ζηταω την κραταει μεχρι τις 3 με το ζορι για να κατσω να φαω με την ησυχια μου στις 5 που γυριζω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...