Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...!

Μαριαννάκι, χρόνια πολλά κι ευλογημένα......!!

Κορίτσια, δεν ξέρω τί έπαθα σήμερα, κοιτάζω το μπεμπούλη μου και μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα, νοιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που με πιάνουν τα ζουμιά......!

Πώς τα κατάφερε αυτή η φατσούλα να με συγκλονίζει και να με κάνει να μην σκέφτομαι τίποτε άλλο, εκτός από αυτόν..?

Νοιώθω ότι είναι ολόκληρη η ζωή μου.....!!

Πάλι θα κλάψω, τί έπαθα...;;;;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εμεις πηγαμε στον παιδιατρο χθες για τη μηνιαια επισκεψη και το εμβολιο.

Βλεπει ο γιατρος τον μπεμπη (ο οποιος μοιαζει με μωρο 9 μηνων σημειωτεον) και μου λεει "μονο τον θηλαζεις ακομα?" Μονο του λεω κι εγω.

"Για να δουμε ομως παιρνει βαρος?" (ενα εμοτικον να βαραει το κεφαλι του δεν εχω...)

Τον βαζει λοιπον στη ζυγαρια, 4 μηνων 8 κιλα και εχει παρει 1 κιλο σε ενα μηνα (600 γραμ ειναι το ανωτατο φυσιολογικο). Αν επινε ξενο, θα μου ελεγε να αραιωσω λιγο το γαλα με πιο πολυ νερο γιατι το παιδι πηρε πολυ.

Τωρα ομως τι να ελεγε?

Ελα μου ντε.

Υψος πανω απο την ανωτατη καμπυλη και βαρος ακριβως πανω στην ανωτατη. Ειναι δηλαδη και αδυνατο το αγορι μου!!

Του ανοιξε κι αλλο και το πουλακι με μια κινηση που μου κοψε την καρδια, κοκκινησε και λιγο, ο μικρος ουτε κιχ ομως, η μανα ημιλιποθυμη και πρεπει λεω να το κανω λιγο κι εγω (το εμοτικον που λεγαμε...).

Τωρα το πρωι με πυρετο τον αφησα τον καημενο 38.3

Και μη ρωτησετε κι εσεις. Δεν του δινω τιποτα. Κομπρεσες με νεροξιδο του κανω.

Ειχε ομως πολυ καλη διαθεση το μικρακι μου, ολο γελια και χαρες ηταν.

Και ηρθα εδω να ασχοληθω με τοσο γελοιες υποθεσεις που μου ρχεται να το κλεισω το μαγαζι και να παω σπιτι.

1. Ενας ανοητος που χωριζει με τη γυναικα του (αλβανικης καταγωγης που του εχει φαει τα παντα) και με παιρνει καθε τρεις και λιγο και με ρωταει αν πιστευω οτι θελει πραγματικα να χωρισουνε...(ποσες να το βαρεσω ακομα?)

2. Μια αστρολογος που ενας (που τη ζηλευει λεει για τις φοβερες προβλεψεις της) τη βριζει μεσω μειλ και θελει να κινητοποιησω ολη τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να τον βρουμε (χτυπαω ακομα...)

και διαφορα αλλα τετοια ωραια.

Δουλεια δεν εχει ο κοσμος θελει να τρεχει στα δικαστηρια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα παιδάκια

ΜΑΡΙΑΝΝΑ χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!!!!!!

Ρε κορίτσια μη μου βάζετε ιδεές με τις κρέμες.Το μόνο που κάνω είναι να τις δίνω λιγότερη ποσότητα από ότι λένε. Πιο πολύ γάλα δίνω και λιγότερη κρέμα. Άλλα με την κρέμα δεν βγάζει γουλιές τώρα τελευταία και αυτός είναι και ο λόγος που ξεκινήσαμε από τόσο νωρίς να τις τρώμε!

Αυριο ξεκινάω καθαριότητα και στρώσιμο χαλιών. Ελπίζω να είμαι συνεπής με το ραντεβού μας, γιατί σίγουρα θα είμαι κουρασμένη μετά!Θα το προσπαθήσω πάντως!

n8m8p2.png

X9drp2.png

NADINE εγω εδω και 3 χρονια ολο κλαιω βρεεεε...

Ταινιες σοβαρες σταματησα να βλεπω γιατι γινομουν ενα ερειπιο, ειδησεις αποφευγω γιατι με πιανει υστερια πως θα μεγαλωσουν τα παιδια μου, την κορη μου την κοιταω συνεχεια σα λιγωμενη και της λεω σ' αγαπαω.

Στο τελος το παιδακι μου λεει "ειπαμε μανουλα κι εγω σ' αγαπαω!"

Ευτυχως που στη δουλεια ειμαι η ιδια σκυλα που ημουν παντοτε γιατι με τις καλοσυνες εδω δουλεια δεν γινεται...

ΑΡΓ7 να του πλενουν τη μυτουλα με ορο για να μη μαζευει και βηχει σαν τρελλο το παιδι και κανενα χαμομηλακι με μελι και λεμονι να του μαλακωσει το νερο. Τα αντιβηχικα σιροπια ειναι οτι χειροτερο υπαρχει (μετα τα αντιβιοτικα βεβαια).

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ας τα ρε Κασσιανη παλιοδουλεια και αυτη....

Ο μπεμπης εχει και αλλα συμπτωματα ή μονο πυρετο;Ευχομαι να ειναι ενας τριημερος και να περασει και τιποτα περισσοτερο!Εμεις ακομα σερνομαστε....Εμενα μου εφυγε ο ξεροβηχας και εχω ενα ωραιοτατο συναχι και δεκατα....Σε λιγο που θα ξυπνησουν θα τα βγαλω βολτα με το καροτσι για καθαρο αερα...

1v0n7ypa5y9lur77.png

ΦΑΤΣΑΚΙ δε θελω να σε επηρεαζω αντιθετα με οτι σου λεει ο γιατρος σου, γιατι εδω που τα λεμε αυτος εχει την ευθυνη.

Και ο υπερηχος που κανατε, δεν την εβλαψε και σε τιποτα, οποτε πασο.

Αλλα νομιζω οτι ο λογος που δε βγαζει τωρα πια τοσο πολυ δεν ειναι η κρεμα, αλλα το γεγονος οτι ωριμαζει και κλεινει φυσιολογικα ο πεπτικος σωληνας, διαδικασια που μπορει να παρει και 7 μηνες για να γινει.

Γι αυτο κανονικα μετα τον 7ο μηνα μιλαμε για ΓΟΠ, γιατι μεχρι τοτε θεωρειται φυσιολογικο να μην εχει κλεισει ο σωληνας ακομα και να βγαζει γουλιες (μικρες ή μεγαλες).

Γι αυτο και δεν υπαρχει κανενας λογος να παιρνει το μωρο φαρμακα για τη ΓΟΠ, παρα μονο εαν η κατασταση ειναι τοσο εντονη ωστε να μην παιρνει βαρος.

Και γενικα δε θελω να επηρεασω καμμια για τη διατροφη του παιδιου της.

Προσωπικα θεωρω οτι εκανα καποια λαθη στο πρωτο παιδι και δε θελω να τα επαναλαβω.

Επηρεαστηκα, φοβηθηκα να εφαρμοσω στο παιδι αυτα που πιστευα και ηξερα και της εδωσα κιντερτε και οχι φυσικο χαμομηλι, παιδικα γιαουρτια και κρεμουλες.

Εκανα αντισταση βεβαια, δεν μπορω να πω. Και γενικα πιστευω οτι τρεφεται καλα το παιδι. Αλλα τωρα θα παμε καλυτερα με το δευτερο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Υποτιθεται οτι ο πυρετος ειναι απο το εμβολιο και δε θα κρατησει πανω απο 24ωρο, αλλα θα δουμε.

Δε με παιρνει κι αυτος ο αντρας μου να μου πει τι γινεται...

Αααα!!!!Τωρα το καταλαβα.....Παρτον εσυ καλε τι περιμενεις;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

oxi, gogga μου, δεν εφυγε ακομα η μανουλα μου η καλη! της αλλαξα παλι τα εισητηρια, 8 Ιανουαριου φευγει τελικα... τι να κανουμε..εγω δουλευω απο το σπιτι, μεταφραστρια ειμαι, αν δεν ηταν και η μαμα μου δεν θα προλαβαινα ουτε αυτο..

οσον αφορα τις κοκκινιλες η παιδιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται να τον φερω εκει, απλα να βαλω αυτες τις κρεμες.. δεν ειναι αυτο απο τα φιλια, ειναι αλλεργια σε κατι που τρωω εγω εφ'οσον τον θυλαζω...

δεν ηθελα να τη βαλω γιατι διαβασα αυτα που ελεγε η ΤΑΡΑ στην Αννουλα για τη κορτιζονη..

δεν ξερω θα δουμε..

Τι καλη που ειναι η μανουλα σου. Μακαρι να ειμαστε και εμεις ετσι με τις...νυφες μας ή με το καλο οταν αποκτησουμε κορες με τα κοριτσακια μας!

TARA Χρονια σου Πολλα και ευτυχισμενα!

BdN1p3.png

Αααα!!!!Τωρα το καταλαβα.....Παρτον εσυ καλε τι περιμενεις;

Μωρε ειναι απο ξενυχτι ο αντρας μου και δεν παιρνω μην τους ξυπνησω.

Εγώ πάντως θα γίνω η καλύτερη πεθερούλα!!! Τ'ακούς γοργονίτσα??? :P

Ολες ετσι λετε και μετα....

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...