Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια:D

Χτες πολύ αργά επιστρέψαμε από Λαμία και τα περάσαμε πολύ ωραία, κάναμε και το μπανάκι μας στο Γαλαξείδι, ήπιαμε και καφέ εκεί και το Σάββατο και την Κυριακή.

Εγώ έχω το αντίθετο ακριβώς πρόβλημα από εσάς...ο πιτσιποπάκος τρελαίνεται να πηγαίνουμε για καφέ...χαμογελάει συνέχεια στις σερβιτόρες, τους στέλνει φιλάκια και συνέχεια μα συνέχεια τους φωνάζει..έεειιιιιι.....εεεειιιιι....:oops: χαιρετάει και στέλνει φιλάκια σε όλες τις κοπέλες που κάθονται στα δίπλα τραπέζια ή περνάνε στο δρόμο:oops::oops:

Χτες χαιρέτησε όλο το Γαλαξείδι....ακόμα ο κόσμος γελάει μαζί του:roll: μα να κάνει καμάκι από τόσο μικρός? οι σερβιτόρες του βγάζανε φωτογραφίες και αυτός ήθελε να τον πάρουν αγκαλιά και τις κοίταζε στα...βυζιά:mrgreen:

Όταν φεύγουμε από τις καφετέριες τότε κλαίει με λυγμούς και απλώνει τα χεράκια στις σερβιτόρες για να κάτσει μαζί τους;):tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα μαντι μου ο μικρός κάνει γνωριμίες στην παραλία (γκρικ καμάκι, ιτάλιαν λόβερ σε συσκευασία του ενός!). Ερώτηση για αγορομάνες: οι κανακάρηδες σας έχουν ανακαλύψει την τσουτσού τους; Μόλις πάνω να του αλλάξω πάνα γελάει γιατί ξέρει ότι θα πιάσει την πουλάδα του ο πονηρός!

WN6Op3.png

Φατσάκι το χαλί της μικρής είναι από το http://www.flycarpet.gr/ αλλά κ το http://e-tapis.gr/shop/el/ εχει καλά κ οικονομικά...ἐχω πάρει του σπιτιού μου από κει...

Επίσης δεν ήξερα ούτε εγώ για την εξωσωματική σου....στεναχωρήθηκα η αλήθεια είναι γιατί ο πρώτος μου γυναικολόγος μου είχε μιλήσει για εξωσωματική επειδή δεν ήταν καλό το σπερμοδιαγραμμα του συζύγου αλλά τελικά ήταν λάθος η εξέταση αλλά θα θυμάμαι για πάντα τι κλάμα έριξα στη ιδέα ότι θα πρέπει να μπούμε σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία κ πάλι το απόλεσμα δεν είναι σίγουρο...εὐχομαι το δευτερόφατσο να έρθει μόνο του εκεί που δεν το περιμένετε!:D

Εμενα η μικρή μπορεί να ασχολείται κ μία ώρα μέσα στο πάρκο της πλέον αν της δώσω το πορτοφόλι μου....βγάζει τις κάρτες τις ξαναβάζει,τσαλακώνει κ ξαναισιώνει τα λεφτά....ευτυχώς δεν τα σκίζει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαριλού αν μείνεις τον επόμενο μήνα έγκυος θα είσαι μανούλα Ιουνιου 2011! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα καλα το πορτοφολι (αδειο) της το δινω κι εγω αλλα οχι και τα λεφτα...μην επαναπαυεσαι!!! Εγω αν της το δωσω με χαρτουρα μεσα θα βρω το κεφαλι απο το 50ευρω στο παμπερς...

Αννα καλα το πορτοφολι (αδειο) της το δινω κι εγω αλλα οχι και τα λεφτα...μην επαναπαυεσαι!!! Εγω αν της το δωσω με χαρτουρα μεσα θα βρω το κεφαλι απο το 50ευρω στο παμπερς...

χαχχαχαχαχ...μπα την έχει εκπαιδεύεσει ο πατέρας της κ όποτε είναι εκτός πάρκου πάει κ του τα βάζει στη τσέπη!!!!Καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να τα σκίσει κ ούτε στο στόμα τα βάζει όπως ότι άλλο πιάνει στα χέρια της:wink: Κ μια κ είπες παμπερς....ρε τι μου κάνει το νούμερο...δεν την άφηνα μόνο με την πάνα γιατί από τη Χίο ξεκίνησε να τη βγάζει...τη φορούσα πάντα σορτσακι...ε λοιπόν χθες έβγαλε το σορτσάκι έβγαλε κ τη πάνα κ άρχισε να τρέχει:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

ε λοιπόν χθες έβγαλε το σορτσάκι έβγαλε κ τη πάνα κ άρχισε να τρέχει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το σκηνικο θα ηταν καλυτερο αν πεις οτι ετρεχες κι εσυ απο πισω της!χαχαχαχα....

Κοριτσια χαιρετω, σχολασα!Φιλια!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι κανε χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα απο αλλην το περιμεναμε ,αλλη μασ εσκασε το νεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:(αννα θυμασαι που το λεγαμε???;);))

..ψιτ,μαριλουκακι για σενα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια παντωσ οσεσ το θελετε κ το επιθειμειτε σασ το ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ....θυμαστε το συνδρομο τησ φωλιασ????????????????????????;););):roll:

αυτο με εχει πιασει εδω και μερεσ και ανεβοκατεβαζω το σπιτι!!!!!!!!!!βασικα βαφουμε και το δωματιο μασ που ειχε υγρασια και ολο και προστιθενται οι δουλειεσ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α αννα αυτο δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοω που βγαζει το παμπερσ!!!!!...το θεμα ειναι οτι η δικια μου το βγαζει πλεον και οταν φοραει σορτσακι και μαλιστα οχι οταν ειναι μονο με τσισακια αλλα ΚΑΙ σκατουλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι τραβαω η δολια μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι 5-6 φορεσ που το εχει κανει με κακα!!!!!!φανταστειτε σκηνικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνηθωσ βρισκει ευκαιρεια στο παρκο (οπωσ και χτεσ!!!!)και πασαλειψε και καποια παιχνιδακια τησ...χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκατοφαγωμενη την λεω!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσια, γιατι δεν τους φορατε πανες βρακακι μηπως ειναι πιο δυσκολο να τις βγαλουν? ή δεν ειναι?

εμενα παντως η δικια μου δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ακομα.

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσάκια! τί ακούω? πάμε και για δεύτερα παιδάκια??άντε, άντε με το καλό. εμείς θέλουμε, γενικώς και αορίστως. χρόνος δεν υπάρχει για <<εντατική προσπάθεια>>. είμαστε σε φάση μετακόμισης και αυτό μας απορροφά πολύ ενέργεια. δεν πειράζει, ελπίζω να έρθει κι αυτό στην ώρα του.

ο μικρός μου σήμερα είχε πολύ πλάκα. έχει μανία με τις σίτες από τις πόρτες της μαμάς μου, τις έχει ξεχαρβαλώσει όλες. η μαμά τον μάλωνε κι αυτός πήγαινε κουνιστός λυγιστός, με την μυγοσκοτώστρα στο χέρι, την έκανε <<ντα>> και έφευγε καρφί για να ξαναχαλάσει τις σίτες.ένα πονηρό γελάκι, μια μαμουνιά άλλο πράγμα.πλάκα έχουν.

κι εμείς δεν καθόμαστε ΠΟΤΕ ήσυχα έξω. πάντα ο ένας από τους δύο κυνηγάει το πιτσιρίκι. κι άμα δεν του κάνεις το χατήρι τον πιάνει ένα κλάμμμμμα...λες και τον σφάζουν.θέαμα γινόμαστε.

ουφ, πτώμα είμαι πάλι. πάω για ύπνο. καλό βράδι σε όλες σας...........

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

βλεπω οτι δεν εχω μονο εγω ταλιμπαν στο σπιτι, ο μικρος εχει βγει καρμπον του Μαριου μαλλιοτραβιουνται ολη μερα και το χαμο τον ξεκιναει ο μικρος .....

τον δαγκωνει και του τραβαει τα μαλλια για να του παρει τα παιχνιδια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

1396007mo5w44o7hs.jpg

Καλημερα κοριτσια! Χρονια Πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες!

Οι διακοπες τελειωσαν, η Καρυστος καηκε συθεμελα (τις 3 τελευταιες μερες ειμασταν στα Νεα Στυρα), και τωρα πισω στην καθημερινη μας ρουτινα προσπαθωντας να προσαρμοστουμε.

Διακοπες με μικρα παιδια δεν ειναι διακοπες, ειναι αλλαγη περιβαλλοντος και ευκαιρια να ειναι ολη η οικογενεια μαζι για καποιες μερες. Υπηρχαν στιγμες που νομιζα πως θα καταρρευσω απο την κουραση, και νομιζω πως τωρα θα ξεκουραστω τελικα, και ας εχω ολες τις καθημερινες υποχρεωσεις!

Τουλαχιστον τα παιδια περασαν καλα, αυτο ειναι το σημαντικο, περα απο κατι ψιλοδιαρροιες τις πρωτες μερες δεν ειχαμε απροοπτα, οποτε να΄μαστε καλα να ξαναπαμε και του χρονου!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κατερίνα φυσικά κ έτρεχα από πίσω της για να μη μου κατουρήσει πουθενά! :tongue:

Σμουτς εγώ δεν τα μπορώ τα βρακάκια μια ώρα θέλουμε για να το βάλουμε γιατί κλωτσάει σαν τα γαιδούρια...στις άλλες κάθεται λίγο πιο ήσυχη...:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Λοιπον, θυμαστε που σας ελεγα για τη βρωμα στην πολυκατοικια???

Το μυστηριο λυθηκε χθες το βραδυ που ηρθαν οι απο κατω μας και ανοιξαν την πορτα τους....χαλασμενο ψυγειο, το σπιτι μεσα στα αιματα, η βρωμα απλωθηκε σε ολη την πολυκατοικια και φυσικα και σπιτι μας! Δεν ξεραμε που να κρυφτουμε, βαλαμε aircondition, ανεμιστηρες, πετσετες στις πορτες, τα κλεισαμε ολα, μεσοπορτες τα παντα για να κοιμηθουμε.Μεχρι και στο μπαλκονι βρωμουσε αφου ο ελεεινος πετουσε τα κρεατα σε ανοιχτες σακουλες στον καδο απο κατω μας....

Επισης, εχω σκασει με τις φωτιες, ειδικα με το φοινικοδασος στην Πρεβελη.Αν δεν εχετε παει, απλα ηταν μια οαση πραγματικα, το αγαπημενο μου μερος!Κριμα πραγματικα.

Smouts εγω της εβαλα πανες βρακακι libero το καλοκαιρι αφου πολλες φορες δεν ξαπλωνει με τιποτα να τη ντυσω..

Κοριτσια δεν ειμαι εγκυος, χαλαρωστε, και δεν ξαναπαιρνω predictor!

καλημεραααααα!

Αντε μαζευομαστε σιγα σιγα και παλι!Μαριαννα καλο χειμωνα να εχετε!

Κατερινα μην σκας ..τοον αλλο μηνα!predictor ειχα παρει κι εγω στην κοκο!16 εβδομαδων εμαθα οτι ειμαι εγκυος τελικα!χαχαχαχαχαχαχ!

Εδω ακομα ειναι ηρεμα τα πραγματα μιας και λειπουν τα τρια αντρακια μου!χαχαχαχαχαχ!δεν με χαλαει καθολου!

Κοριτσια ειδατε στις ειδησεις για το κοριτσακι που σκοτωσε ο ανωμαλος στο ελαιοχωρι αρκαδιας?το βρηκαν λενε σε ενα πηγαδι τη δευτερα το πρωι!απο εκει περναμε συνεχεια για να παμε στο χωριο του αντρα μου!τι να πω !μεγαλο σοκ!τι κτηνη υπαρχουν πια!

Αντε καλημερα και παλιιιι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...