Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βάλαμε, βάλαμε.... Στις διακοπές δε μας έκατσε αλλά δεν πειράζει, ένας μήνας ακόμη ευκαιρία για practice:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Κάποια στιγμή θα κάτσει δεν αγχώνομαι!!!!

Με το καλό...!! Θέμα χρόνου είναι, μην το πολυσκέφτεσαι, θα έρθει....!!

Η γοργονίτσα μας θ' αποκτήσει αδερφάκι, τί καλά...!!! :D:D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το predictor και διαβαζω τωρα τα χιλια μυρια...Παντως οκ,ξερω το να κανεις μια χοριακη ειναι πιο αξιοπιστο αλλα δεν μπορεις και να τρεχεις εξω και να τρυπιεσαι καθε τρεις και λιγο...Εν τω μεταξυ εγω ειχα και πολυκυστικες ωοθηκες και ειμαι συνηθισμενη στις καθυστερησεις...απλα μετα τη γεννα ειχα πολυ σταθερο κυκλο...τωρα παλι σκατα!

Ναι ρε κοριτσια η Μαριλου το εχει ξαναπει οτι θα κανει το αδερφακι του γοργονιδιου συντομα!Δεν διαβαζετε και θα σας μαλωσω!!!

Μαρια δεν κανονιζουμε και με τη Χριστινα και οποια αλλη θελει άλσος Βεικου μια μερα να βγαλουμε τα μικρα?

Εμ που να μπεις βρισκουμε χρονο με τα θηρια σπιτι???Κι εγω εδω στη δουλεια μπαινω απο το σπιτι καθολου. Σημερα ειμαι πτωμα, περιοδος, πεινα και αυπνια.Κοιμηθηκα 12 και ξυπνησα 5:20 με τον κωλοσκουπιδιαρη....Ξυπνησε και το μωρο και που να ξανακοιμηθουμε!Μηνυση θα τους κανω!

Τι διαβάζω? Για καθυστερήσεις ε? Άντε βρε με το καλό! :-D

Εγώ το σκέφομαι κορίτσια, δεν ξέρω?!?! Αν τύχει, καλοδεχούμενο βέβαια!:wink: Λίγο δύσκολο όμως να τύχει σε μένα ...

Κατερίνα πότε λες να βγούμε? Από εβδομάδα όμως ε, να προσαρμοστούμε λίγο.

Ααααα τώρα που το θυμήθηκα....Άννα από που είχες πάρει εκείνο το ωραίο χαλί για τη Ζωή?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Οκ απο βδομαδα οποτε θελετε! Για χαλια κοιτα στο e-tapis!Εγω απο εκει το πηρα απ'οτι θυμαμαι.Αν ειναι στο χαιδαρι το μαγαζι...

Γιατι ρε φατσακι ειναι δυσκολο να τυχει σε σενα?Sorry που ρωταω!

Thanks Κατερίνα αυτά κοιτάω κι εγώ, ωραία έχει.

Όσο για αυτό που με ρωτάς...και την Αλεξάνδρα με εξωσωματική την έκανα!

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...όλα γίνονται και εύχομαι να μην ξαναμπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι λίγο επίπονη ψυχολογικά κυρίως!

Αν όχι φέτος πάντως, του χρόνου θα προσπαθήσω πάλι. Η Αλεξάνδρα θέλει κι αυτή το αδερφάκι της!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν το ηξερα Μαρια. Καθε φορα που ακουω εξωσωματικη ερχεται στο μυαλο μου η νονα μου που προσπαθουσε χροοοοοονια για το πρωτο και το δευτερο της ηρθε ξαφνικα μετα απο 2 χρονια!

Διαφημίσεις

Κατερίνα ακρυλικό ή ολόμαλλο χαλάκι πήρατε? Δεν ξέρω τι είναι καλό για το παιδί?

Τωρα να σου πω οτι ξερω...Ενα forever friends πηραμε,μια χαρα ειναι, θα στο δειξω αν το βρω και στο site.Παντως παιζει η μικρη απο περυσι πανω του δεν επαθε τιποτα..

Ερώτηση: Με τί μπορώ να απασχολώ το μικρό, όταν είμαστε έξω για καφέ ή φαγητό;
Κατ'αρχάς μην έχεις τρελές απαιτήσεις. Καφές και φαί έξω με βάρδιες! Πότε ο ένας μασάει κι ο άλλος τρέχει και τούμπαλιν. Δοκίμασε κάνα ψεύτικο παιδικό λαπτοπ. Εμένα έχει κόλλημα με τα μανταλάκια πάντως. Και με τα ρούχα, τα βάζει από τη μια πλευρά, τα παίρνει ένα ένα μετά και τα βάζει στην άλλη. Και ξανά μανά...
Κορίτσια με τη Μαριάννα μιλάει καμμία????Γυρίσανε από Κάρυστο???Ακόμα καίει από προχθές η φωτιά εκεί.....:roll:
Έχει φύγει, θα πήγαινε κι αλλού αλλά μάλλον γύρισε τώρα
Καλά λένε τόσες κουβεντούλες τα δικά σας μωρά? Εμένα μόνο μαμά και μαμ και κάτι ακαταλαβίστικα δικά της. Επίσης θα μπορούσε άνετα να περπατήσει,αφού στηρίζεται τέλεια μόνη της, αλλά φοβάται να αφήσει το χέρι μου!Θέλει να νιώθει σιγουριά!
Το περπάτημα θα το αποφασίσει μόνη της, μην την ζορίζεις, μια μέρα απλά θα σε αφήσει. Και στην ομιλία έχω παρατηρήσει ότι ανάμεσα στα ακαταλαβίστικα, προσπαθεί να πει τόσο καιρό κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίναμε. Πχ λέει τον μπαμπά του Ικι, λέει μπαμ μπαμ κι εννοεί το τραγούδι της ζούγκλας με τη μπεμπέ λιλύ
Κοριτσια ακουστε: ειχα 6 μερες καθυστερηση, εκανα ενα τεστ εχθες το πρωι βγηκε θετικο....και το μεσημερι μου ηρθε η περιοδος....κουφο????

Οταν ειδα το θετικο τεστ πανικοβληθηκα και καταλαβα οτι τελικα δε θελω ακομα να ξαναμεινω εγκυος, απο του χρονου τα λεμε...

Επισης, ο αντρας μου επιμενει να παμε 4 μερες Κωνσταντινουπολη τον Οκτωβρη κι εγω σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλυτερα να κρατησω τις 5 μερες αδεια που μου εχουν απομεινει για Χριστουγεννα αλλα αυτος καθε μερα μου βρισκει ολο και καλυτερο ξενοδοχειο...κλαψ

Επιτελους κάνε την χοριακή να μάθουμε κι εμείς! :cool:

Όσο για την άδεια, προτείνω Πόλη, οι δυο σας!

Μαριλού, βάλατε μπρος; Μπράβο, βρε κορίτσια, χαρά στο κουράγιο σας.....!!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ :mrgreen:
Μαρια δεν κανονιζουμε και με τη Χριστινα και οποια αλλη θελει άλσος Βεικου μια μερα να βγαλουμε τα μικρα?
Κι εγώ από την επόμενη εβδομάδα, το Σάββατο έχω τη βάφτιση και ανεβοκατεβαίνω από Ωρωπό για δουλειές, τον μικρό τον έχω εκεί. Επίσης πλέον περπατάει μόνος του και με έχει ξεθεώσει στο πέρα δώθε!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...