Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά κορίτσια διαβάζω πως όλες έχουμε χάσει την υπομονή μας με τα μικρά μας.Πιστεύω είναι η πιο δυσκολη ηλικία αυτή.Δεν καταλαβαίνουν τι τους λες,πότε τα μαλώνεις,και πρέπει να κάνουμε πολύ κουράγιο και να μην εξαντλείτε η υπομονή μας τόσο εύκολα.Τώρα πως θα γίνει αυτό ούτε εγώ ξέρω.Το μόνο που ελπίζω είναι να φτιάξουν κάπως τα πράγματα απο τον Σεπτέμβρη που θα αρχίσει παιδικό.Πάντως θα το πω στις κοπέλες που κρατάνε εκεί τα παιδάκια ότι κάνουν μεγάλο έργο.Τώρα το καταλαβαίνω απόλυτα.Αν εγώ δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με το δικό μου παιδί τι να πουν αυτές οι κοπέλες εκεί με τόσα παιδάκια.

SI5Yp3.png

Γελάτε ε???? Είπα να τη ρωτήσω γιατί την αλλάζε τόσο συχνά αλλά φοβήθηκα την απάντηση....Τι????Εσύ την αφήνεις πάνω από 1 ώρα χωρίς να της αλλάξεις πάνα????!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κ κάτι από το parent μη φρικάρετε..... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67469 κ μη χειρότερα!!!!!!!!!!!!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ παναϊα μου! Καφέ ακόμα δεν ήπια, πονάω φριχτά, έχω πονοκέφαλο κι η στράτα του μικρού παίζει συνέχεια ενοχλητική μουσική που με τρελλαίνει :(

Ευτυχώς που δεν με απασχολεί, πηγαινοέρχεται με τη στράτα τραγουδώντας και αφού συμμάζεψα λίγο το σπίτι (περιμένω επίσκεψη το απόγευμα γκρρρ), έβαλα τα πόδια στο τραπεζάκι κι άραξα...

Συμπεθέρα τι να σου πω τώρα; Χρειάζεσαι διακοπές από τις διακοπές! Γι' αυτό δεν πήγα εγώ :cool:

Αννα: μπλιαχ κι ακόμα δεν είδα τα λινκια στον τιούμπη!

WN6Op3.png

Τελικά κορίτσια διαβάζω πως όλες έχουμε χάσει την υπομονή μας με τα μικρά μας.Πιστεύω είναι η πιο δυσκολη ηλικία αυτή.Δεν καταλαβαίνουν τι τους λες,πότε τα μαλώνεις,και πρέπει να κάνουμε πολύ κουράγιο και να μην εξαντλείτε η υπομονή μας τόσο εύκολα.Τώρα πως θα γίνει αυτό ούτε εγώ ξέρω.Το μόνο που ελπίζω είναι να φτιάξουν κάπως τα πράγματα απο τον Σεπτέμβρη που θα αρχίσει παιδικό.Πάντως θα το πω στις κοπέλες που κρατάνε εκεί τα παιδάκια ότι κάνουν μεγάλο έργο.Τώρα το καταλαβαίνω απόλυτα.Αν εγώ δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με το δικό μου παιδί τι να πουν αυτές οι κοπέλες εκεί με τόσα παιδάκια.

αυτο ακριβως ειπα μολις στον αντρα μου. οτι ολες οι κοπελες λενε οτι τα εχουν παιξει. εγω παλι τωρα στις διακοπες δεν μπορω να πω οτι με κουρασε η μικρη πολυ. βεβαια πριν φυγουμε διακοπες ημουν στα ορια μου, και υποψην εχω γυρισει μολις 4 μηνες στη δουλεια. αναρωτιεμαι πως θα βγαλω ολο το χειμωνα. ελπιζω οτι οσο μεγαλωνουν και συννενοουμαστε, θα τα πηγαινουμε καλυτερα. ελπιζω.

οσο για τον παιδικο, δεν το συζηταω. εγω την πηγα την τελευταια μερα που λειτουργουσε για να σβησουμε τα κερακια της τουρτας και να φυγουμε μιας και ηταν τα γενεθλια της εκεινη τη μερα, και εκατσα μεσα στην ταξη μιση ωρα. θελει πολυ καλη διαθεση, υπομονη και ψυχραιμια και τα ματια τους σαραντατεσσερα για να τα βγαλουν περα. αλλιως δεν την παλευουν ουτε αυτες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

A δλδ το πρωι που κοιμαται τον ταιζεις πριν ξυπνησει ε?Δεν σκεφτηκα ποτε να το κανω..Και ξυπναει απο τις 6:30.Μηπως να πηγαινω να την ταιζω στην κουνια της κατα τις 6???Ετσι ξαπλα ομως?Αν τη σηκωσω θα ξυπνησει...

Καλέ το πρωί δεν τον ταϊζω παρά μόνο όταν ξυπνήσει....μόνο τα βράδυα και κάποια μεσημέρια (ιδέα της Χριστίνας - πολύ καλή ιδέα):D τις ίδιες ώρες ξυπνάμε τα πρωϊνά:tongue:;)

Που είστε ρε κορίτσια? Χαθήκαμε !!! Γράφω από το internet cafe του χωριού σήμερα! Είπα να αφήσω το μπεμπε πάλι. Αυτή την εβδομάδα έχω λίγο ξεσαλώσει:tongue: Το μωρό κάθεται ευτυχώς με τη μάνα μου κι εγώ την ''κάνω συνέχεια''. Παιδιά πήγα Σύβοτα την Δευτέρα και ξετρελάθηκα...τι παραλίες είναι αυτές??? Γμτ με τους κωλοδρομους που είχαμε δεν πηγαίναμε πουθενά για μπάνιο από Γιάννενα! Αποκλεισμένοι :rolleyes: Τώρα με την Εγνατία πας όπου γουστάρεις.

Δυστυχώς είναι λίγα ακόμα τα ψωμιά μου. Το Σάββατο επιστρέφω Αθήνα αεροπλανικώς! Που να κάτσει το φατσάκι στο αυτοκίνητο...:mrgreen:Παλιόπαιδο!!!

Ευχαριστώ για τιε ευχές σας για τη γιορτή μου εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες μας και πολύυυυυυ υπομονή με τα μωρά μας!!!

Φιλιά πολλά!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Παιδιά πήγα Σύβοτα την Δευτέρα και ξετρελάθηκα...τι παραλίες είναι αυτές??? Γμτ με τους κωλοδρομους που είχαμε δεν πηγαίναμε πουθενά για μπάνιο από Γιάννενα! Αποκλεισμένοι :rolleyes: Τώρα με την Εγνατία πας όπου γουστάρεις.
Είδες; Τέλεια δεν είναι; Πήγαμε 2007 διακοπές και ξετρελλαθήκαμε. Ιόνιο παιδί μου, άλλη αίσθηση! Ξαναπήγαινα χαλαρά. Μετά από κει πήγαμε Γιάννενα, Πάπιγκο και γύρω γύρω ζαγοροχώρια, Μέτσοβο και γυρίσαμε από Μετέωρα-Καρδίτσα κλπ. Τέλειες διακοπές! Καλό υπόλοιπο και καλή επιστροφή.

WN6Op3.png

Καλημερα!!!!Ανοιξτε τα παντζουρια, ξημέρωσε!!!Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα!Η Παναγιωτα τωρα πια λιωνει 10-7 (εγω την ξυπνησα στις 7 σημερα) αλλα και το μεσημερι ουτε διωρο δεν ειχε κοιμηθει.Χθες την πηγαμε με την πεθερα μου στο αλσος Βεικου, γνωρισαμε και αλλα παιδακια με τα οποια βεβαια η Παναγιωτα δεν ηθελε να παιξει,μονο με τα κουβαδακια τους και τις πετρες....Σημειωτεον γυρισαμε με τα ποδια (25 λεπτα δρομος) καναμε και τη γυμναστικη μας. Λεω να την παω και σημερα!Χριστινα αν θες ελα.

Φατσακι μια χαρα περνας!Μπραβο!!Καλη επιστροφη!

Α!!!Εχασα 1 κιλο και 100 γραμμαρια!!!!!

Κοριτσια η βρωμα στην πολυκατοικια μας που σας ελεγα χθες συνεχιζεται και μαλλον ερχεται απο τον ακαλυπτο οπου οπως παρατηρησα το ενα παραθυρο της γιαγιας με το alzheimer ειναι ανοιχτο και η γιαγια αφαντη...Το απογευμα θα παω στη νυφη της που μενει στο 2ο να δουμε τι γινεται....μπρρρρρρ ανατριχιασα

Διαφημίσεις

κατερινα keep us informed please.

χτες κοριτσια πηγαμε το απογευμα στη θαλασσα, και κατσαμε μεχρι τις 9 το βραδυ. Ηταν ονειρο, η θαλασσα ζεστη, να την πιεις στο ποτηρι. η μικρη ψοφια αλλα δεν γκρινιαζε καθολου, ο μπαμπας εκανε jet ski που βρηκε ευκαιρια. Μας βρηκε η νυχτα στη θαλασσα. ΤΕΛΕΙΑ ηταν

4Rnfp3.png

Λεω να την παω και σημερα!Χριστινα αν θες ελα.
Αν δεν φύγω το απόγευμα θα σου στείλω μήνυμα, στείλε μου πμ το κουνητό σου πάλι
χτες κοριτσια πηγαμε το απογευμα στη θαλασσα, και κατσαμε μεχρι τις 9 το βραδυ. Ηταν ονειρο, η θαλασσα ζεστη, να την πιεις στο ποτηρι. η μικρη ψοφια αλλα δεν γκρινιαζε καθολου, ο μπαμπας εκανε jet ski που βρηκε ευκαιρια. Μας βρηκε η νυχτα στη θαλασσα. ΤΕΛΕΙΑ ηταν
Κι εμείς σουκου που πάμε εξοχικό, επειδή το πρωί είναι πήχτρα η παραλία, πάμε απόγευμα και καθόμαστε ως αργά. Αν ο μικρός αντέχει ακόμα, τον πάμε κατά τις 9μιση λίγο στον υπαίθριο παιδότοπο, ξελυσσάει και μετά ξεραίνεται στον ύπνο!

WN6Op3.png

Καλησπέρα κοριτσούδια!!!

Εμείς πήγαμε λαική σήμερα κ η μικρή φώναζε....ΠΑΤΑΑΑΑΤΕΕΕΕΣΣΣΣ....γέλαγε όλη η λαική μαζί μας...ένας που πήγαμε να πάρουμε ντοματες μου είπε αν τη μάθω να λέει κ ντομάτες να του την πάω να φωνάζει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...