Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αστα ρε γμτ βαζει τα παντα στο στομα της...κι οσο της λεω οχι τοσο πιο πολυ τα βαζει....
έχετε να προτείνεται καμιά εναλλακτική σε φαγάκι? καμιά καινούργια γεύση βρε αδερφέ!!!
Εγώ πάντως θα τον κρεμάσω ανάποδα τον δικό μου, ίσα που με προλαβαίνετε! Ντε και σώνει να πάρει τις σιδερωμένες μπλούζες. Ρε όχι, τσιρίδα αυτός. Οχι, του λέω! Πιο δυνατή φωνή και να με κεραυνοβολεί με το βλέμμα. ΟΧΙ, φωνάζω. Τσουπ, ψευτοκλάμματα. Δεν κρατιέμαι, μου φεύγει ένα γέλιο και παίρνει θάρρος, σταματάει μαχαίρι το βουγιουκλακίστικο δράμα και τσουπ, να πάρει πάλι τα σιδερωμένα. Και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο οχι-τσιριδα-οχι-τσιριδα-ΟΧΙ-κλαμματα. Τώρα ευτυχώς ασχολείται με το να τραβάει μανταλάκια από την απλώστρα κι ησύχασα λίγο. Αμήν να πάει για ύπνο, να προλάβω να φτιάξω έναν καφέ η μάνα!

ΥΓ οι έχουσες 2+ παιδιά πως τα καταφέρνετε;;;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΥΓ οι έχουσες 2+ παιδιά πως τα καταφέρνετε;;;

Ελα ντε......χθες ειδα στην παιδικη χαρα μια γυναικα καταταλαιπωρη με 2 κοριτσακια διδυμα 17 μηνων...EVNI συωγαρητηρια!!!!πραγματικα σου αξιζουν!

Εγω η μαζοχα με τοσα που περασα με τη μικρη κομαντο μπορειτε να μου πειτε γιατι θελω και 2ο και τωρα αν γινεται????

Σας διαβαζω και γελαω...Καλημερα!! Στην ερωτηση πως τα καταφερνεις η απαντηση ειναι ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ. Κατερινα ειναι πολυ διαφορετικα με παιδια αλλης ηλικιας, δεν λεω δυσκολο αλλα αλλο πραγμα μου εχουν πει. Εδω απο το πρωι γινεται η μαχη του δραμαλη γιατι θελουν και οι δυο να ειναι εξω ταυτοχρονα(βαζω μια στο παρκο μια εξω εναλλαξ) και γω προσπαθω να αλλαξω σεντονια και απλωσω πλυντηρια..Καταλαβαινετε τι γινεται.. Εχουμε συρραξη...

CYMFp2.png

Evni θα σε κανω να γελασεις (η να κλαψεις) κι αλλο:Απο το Σαββατο που γυρισαμε απο διακοπες βρωμαει σαπιλα το ισογειο και ο 1ος οροφος της πολυκατοικιας μας.Σαν σαπιο κρεας,κρεμμυδι,σκουπιδια να το πω....ΣΗμειωτεον μενω στον 1ο...Υπαρχουν 3 σεναρια:ο βλακας και αχωνευτος διαχειριστης που μενει στο ισογειο και διακοπαρει στην παρο εχει ξεχασει σκουπιδια μεσα ή εχει χαλασει κανα ψυγειο ή ο αλλος αχωνευτος διπλα του με τα ενυδρεια και τα πιρανχας κατι παρομοιο εχει παθει και 3ον....εχουμε χασει τη γιαγια με την αννοια που μενει παραδιπλα μας.......

Μαλλον ο αχωνευτος διαχειριστης εβαλε σε σακκουλα την γιαγια μετην ανοια που πεθανε απο κατι που κολλησε απο το ενυδρειο του βλαξ του διπλανου και την εχει ξεχασει. Ψαξε ψαξε...χαχαχαχαχαχα....

Εν τω μεταξυ εχει χαλασει το "ποντικι" και κανω μια ωρα να κανω κατι αμαν πια....

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες είχαμε πάει για μπάνιο και ο πιτσιποπάκος κοιμήθηκε στην επιστροφή μέσα στο κάθισμα αυτοκινήτου περίπου στις 8....δεν ξύπνησε καθόλου, στις 11 του βάζω ένα μπιμπερό στο στόμα και το ήπιε όλο κοιμησμένος, τον αλλάζω και συνέχισε τον ύπνο του. Σήμερα το πρωί τον ξύπνησα με το ζόρι στις 10 για να πιεί το γάλα του....στις 12:30 έφαγε και την φρουτόκρεμα και πάλι...κοιμάται....τι υπναράς που είναι...ξεπέρασε και μένα:tongue:;)

Με τα δίδυμα το ζόρι πρέπει να είναι βαρβάτο...μπράβο κοπελιά:D

Εγώ με έναν κοιμήση πιτσιποπάκο και πάλι...τρέχω...:tongue:

Ξανθή που είσαι?...ερχόμαστε:D

Μπραβο υπνους ο πιτσιποπακος!!!!Αληθεια, εγω δε σκεφτηκα ποτε να την ταισω στον υπνο της αλλα ξερω οτι πολλες το κανουν ειδικα το πρωι κι ετσι τα μωρα ξανακοιμουνται αμεσως κανα 2ωρο επιπλεον.Εσεις τα ταιζετε στον υπνο τους?

A δλδ το πρωι που κοιμαται τον ταιζεις πριν ξυπνησει ε?Δεν σκεφτηκα ποτε να το κανω..Και ξυπναει απο τις 6:30.Μηπως να πηγαινω να την ταιζω στην κουνια της κατα τις 6???Ετσι ξαπλα ομως?Αν τη σηκωσω θα ξυπνησει...

Γεια σας κορίτσια.Κι'εγώ αδιαθέτησα σήμερα Χριστίνα οπότε συμπάσχουμε,επίσης ήθελα κι'εγώ να βγάλω τη μικρή βόλτα αλλά δεν.Το απόγευμα όμως σίγουρα γιατί δεν θα αντέξω άλλο αυτή τη συνεχόμενη γκρίνια.Ξεκίνησα να φτιάξω γεμιστά απο τις 9 και τα έβαλα στο φούρνο στις 11:30.Δεν με άφηνε να κάνω τίποτα,δεν ήθελε να παίξει μόνη της με τίποτα και όλο με τράβαγε χωρίς να ξέρει και η ίδια τι θέλει.Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε για μεσημέρι γιατί δεν άντεχα άλλο.Καφέ ακόμα δεν έχω πιεί.Και τώρα είναι ευκαιρία να κάνω κι'εγώ τις δουλειές του σπιτιού που έχει γίνει βομβαρδισμένο απο τα παιχνίδια της μικρής.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Ας μπω και γω στο κλαμπ αυτων που αδιαθετησαν, κλαμπ με μαμαδες σε υστερια εχετε? τα νευρα μου εχουν ξεφυγει....

Κατερινα θες 2ο εχεις και καθυστερηση κατι μου μυριζει....

Σας ειπα ερχομαι αθηνα, σε 5 μερες δε αντεχωωωωω αλλο, και μην τολμησει κανεις και μου πει οταν γυρισω οτι εκανα διακοπες 2 μηνες γιατι θα του δωσω τα παιδια, την μανα μου και τον πατερα μου και θα του κανω εισητηρια για μαλβιδες για να μην παραπονειται....

Τι αλλα νεα?

σας ειπα οτι εχω τυψεις? εχει ξεφυγει ο μικρος εχουν ξεφυγει και τα δικα μου νευρα ειμαι ολο τσιριδα κι πανικο και του εριξα και καμια στο κολαρακο και μια στο μαγουλο και τωρα με τρωνε οι τυψεις.... ποιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι δε μπορω να κανω τιποτα για να ηρεμησουμε και οι δυο μας..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Αχ με έχει εξαντλήσει αυτό το παιδί κ ακόμα συμαζεύω από τη μέρα που γυρίσαμε...παρόλο που την είχε μέχρι το απόγευμα η πεθερά μου δεν κατάφερα να τελειώσω!:rolleyes:

Το κορυφαίο???? Η μικρή πήγε χθες στις 10 το πρωί στην πεθερά μου παρέα με 12 πάνες κ στις 8 που πήγαμε της έβαλε τη 12η με αποτέλεσμα μετά που τα έκανε η μικρή δεν είχαμε άλλη πάνα αφού δεν με πήρε να μου πει ότι τελείωνουν να πάρω καμμία μαζί...ε της βάλαμε μία ΣΕΡΒΙΕΤΑ την οποία δέσαμε με ένα ΦΑΝΕΛΑΚΙ μέχρι να πάμε σπίτι!Μπορείτε να μου πείτε γιατί μπορεί να την άλλαζε κάθε 50 λεπτά μάξιμουμ??????:confused::confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερινα θες 2ο εχεις και καθυστερηση κατι μου μυριζει......

Μωρε λες????

σας ειπα οτι εχω τυψεις? εχει ξεφυγει ο μικρος εχουν ξεφυγει και τα δικα μου νευρα ειμαι ολο τσιριδα κι πανικο και του εριξα και καμια στο κολαρακο και μια στο μαγουλο και τωρα με τρωνε οι τυψεις.... ποιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι δε μπορω να κανω τιποτα για να ηρεμησουμε και οι δυο μας..

Ασε κι εγω ριχνω και στα χερακια οταν μπαινουν στις πριζες και στα μαγουλακια οταν φτυνει, μην εχεις τυψεις!!!Α καλα...μου εχει σπασει τα νευρα η μικρη.Φτυνει συνεχεια την ωρα που τρωει, κανα δυο φορες τα εχω παρει με τη φρουτοκρεμα και την εχω αφησει νηστικια.Και χθες τα πηρα και πεταξα την κρεμα της και η πεθερα μου με κοιτουσε με μισο ματι...Και για τιμωρια τη βαζω στο παρκο!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Αχ με έχει εξαντλήσει αυτό το παιδί κ ακόμα συμαζεύω από τη μέρα που γυρίσαμε...παρόλο που την είχε μέχρι το απόγευμα η πεθερά μου δεν κατάφερα να τελειώσω!:rolleyes:

Το κορυφαίο???? Η μικρή πήγε χθες στις 10 το πρωί στην πεθερά μου παρέα με 12 πάνες κ στις 8 που πήγαμε της έβαλε τη 12η με αποτέλεσμα μετά που τα έκανε η μικρή δεν είχαμε άλλη πάνα αφού δεν με πήρε να μου πει ότι τελείωνουν να πάρω καμμία μαζί...ε της βάλαμε μία ΣΕΡΒΙΕΤΑ την οποία δέσαμε με ένα ΦΑΝΕΛΑΚΙ μέχρι να πάμε σπίτι!Μπορείτε να μου πείτε γιατί μπορεί να την άλλαζε κάθε 50 λεπτά μάξιμουμ??????:confused::confused::confused::confused:

χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα....................

Κοριτσάρες σας χαιρετώ θα τα πούμε Δευτέρα, πάω Τζιά να δω την κοράκλα μου!!!!!

ΥΓ Καλά Άννα την πεθερά δε θα τη σχολιάσω και με τη σερβιέτα θα γελάω από τώρα μέχρι να φτάσω Τζιά:):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...