Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα evni!Εγω που χρησιμοποιω το baby colloidal(καπως ετσι γραφεται) γραφει και το φακελακι πανω, το ριχνεις στο μπανακι την ωρα που το γεμιζεις νερο απλα για να ανακατευτει και αφηνεις το μωρο μεσα να πλατσουρισει λιγο παραπανω, κανα 10λεπτο.Παντως ειναι φοβερη η βρωμη, με ενα μπανιο εφυγαν ολα τα σπυρια και το συγκαμα της δικιας μου!Α!Το σαπουνιζεις κανονικα οπως ειναι μεσα στη βρωμη.Οπως το κανεις μπανιο κανονικα.

Ρε κοριτσια, η μικρη εχει εδω και μηνες σπυρια κοκκινα γυρω απο το στομα, το ειδε και ο γιατρος αλλα δεν μου ειπε τιποτα αλλα δε φευγουν.Και μαλιστα τωρα εβγαλε και στο σωμα αλλα δε μου φαινονται δροτσιλες, ειναι μεγαλυτερα. Τι να της βαλω τουλαχιστον γυρω απο το στομα της?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερααααα!

μαλλον καλημερα!χαχαχαχα!τι μου κανετε φιλεναδιτσες?ενα μηνα σχεδον εχω να μπω και εννοειται δεν γινεται να διαβασω τα προηγουμενα!

ελπιζω ολες να κανατε διακοπουλες και σε οσες δεν εχετε κανει ακομα με το καλο!οσες δεν θα πατε δεν πειραζει του χρονου!

Κι εγω σπιτι πληττω αφορητα!τα ζουζουνια μου καλα την εβγαλαν μια στο χωριο μια στη θεια στην Αθηνα...κι εγω καλα την εβγαλα εδω που τα λεμε!Ο μεγαλος εφυγε εχθες για αμαλιαδα με την κουνιαδα μου και το ΣΚ θα φυγουν και οι αλλοι 2 για χωριο!Μια χαρα !Θα μεινω με την κορη μου μονο!Η οποια κορη εχει φαρσεψει αρκετα!συνεχιζουμε το θηλασμο,πιπιλα δεν παιρνουμε και γενικα με πρηζει με αυτο το θεμα!απο δοντια εχουμε κολλησει στα 8!τραπεζιτες δεν εχουμε ακομα αλλα εχουν φουσκωσει αρκετα!Για να δουμε......Αυτα τα νεα μας!σε συντομια!δεν ξερω για αλλες μανουλες αλλα εγω ανυπομονω να αρχισουν τα σχολεια να ησυχαζω λιγες ωρες!χαχαχαχαχα!φιλιααααααα!περιμενω νεα σας!

Αχ Κυριακή τι ωραία που θα περάσουν τα παιδάκια σου στην Αμαλιάδα.Εκεί είναι το χωριό μου και ήμουν σχεδόν όλο τον Ιούλιο κάτω.Πέρασα πολύ όμορφα.Τώρα βέβαια μου λένε οι δικοί μου οτι εχει κόσμο αλλά όπως να το κάνεις και πάλι όμορφα θα είναι.Που πηγαίνετε για μπάνιο στην Κουρούτα?Νομίζω δεν είσαι απο εκεί καλά δεν θυμάμαι?

SI5Yp3.png

Αχ Κυριακή τι ωραία που θα περάσουν τα παιδάκια σου στην Αμαλιάδα.Εκεί είναι το χωριό μου και ήμουν σχεδόν όλο τον Ιούλιο κάτω.Πέρασα πολύ όμορφα.Τώρα βέβαια μου λένε οι δικοί μου οτι εχει κόσμο αλλά όπως να το κάνεις και πάλι όμορφα θα είναι.Που πηγαίνετε για μπάνιο στην Κουρούτα?Νομίζω δεν είσαι απο εκεί καλά δεν θυμάμαι?
ναι κοριτσακι!το χςριο λεγεται ροβιατα και για μπανιο πηγαινουν στην κουρουτα!εγω μια φορα πηγα προπερσι και τη λατρεψα!τελειο μερος!ο αντρας της κουνιαδας μου εχει σπιτι εκει και μας φιλοξενησε!εγω απο αργος ειμαι!και οι γονεις μου απο εδω και οι δυο!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ευχαριστω πολυ κατερινακι μου!! Εμενα ειναι της aveeno και δεν καταλαβα πως να το χρησιμοποιησω. Τωρα με βοηθησες παντως ευχαριστω και η δικη μου μικρη βγαζει σπυρακια κοκκινα στα μαγουλακια σαν δερματιτιδα και της βαζω καλεντουλα οταν κοιμαται..

CYMFp2.png

Καλημερα!!!!Ελπιζω να περνατε ολες καλα!Εμεις εδω στη δουλεια ηρθαμε και σημερα να χτυπησουμε τις μυγες μας!!!!

Evni θα παρω καλεντουλα!Σ'ευχαριστω!

Λοιπον, δεν ξαναπαω την κορη μου στην παιδικη χαρα της γειτονιας...χθες δεν ηθελε να παιξει με κανενα παιδακι, ουτε κουνια, ουτε τσουληθρα, τιποτα.Τις πετρες ηθελε να πεταει ψηλα και να τρωει τα χωματα...Μονο Αττικο Αλσος απο δω και περα οποτε μπορουμε που εχει ταπητα κατω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουρίτσια!!!!! Κατερινάκι να σε ρωτήσω κάτι? Τι σε πειράζει να παίζει με τις πέτρες το κορίτσι? Εντάξει γίνονται χάλια τα ρούχα τους αλλά το καταυχαριστιούνται:tongue::tongue::tongue: Αν είσαι κοντά ώστε να μην κινδυνεύει να καταπιεί τίποτα, άστο το παιδί να ευχαριστηθεί, εμείς πάθαμε τίποτα που παίζαμε με χώματα, πέτρες και λάσπη;);););););)

Αχ κορίτσια τι τέλεια που ήρθε επιτέλους η Πέμπτη!!!!!! 20:00 η ώρα φεύγει το καράβι και με πάει καρφί στη γοργονίτσα μας και αύριο θα έρθει και ο μπαμπάς μας:P:p:p:p:p

Χριστινάκι, τώρα που το θυμάμαι στείλε πμ το τηλέφωνο να το έχω για την άλλη εβδομάδα!!!!!!! Επίσης καλέ κυρία γραμματέα συνάντηση Σεπτεμβρίου να κανονίζαμε!?!?!!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βρε μαριλου, δεν ειμαι υποχονδρια, ισα ισα αλλα της βγαζω τις πετρες απο το στομα..προχθες την αφησα να παιξει κι ας γινεται χαλια.Δε με νοιαζει το πως θα γινει αλλωστε και στην παραλια μες στην αμμο ηταν απο την κορφη ως τα νυχια!Αλλα εδω δεν μπορω να τη βλεπω να παιζει μεσα στις γοπες και τα χωματα που κατουρανε οι γατες...

Αντε κανονιστε συναντηση!!!!!!!!

Αχ δε σας ειπα, χθες περιμενα στη σταση απεναντι απο τη δουλεια μου και ξαφνικα βλεπω μια κοπελα που καναμε μαζι στο ΙΚΑ μαθηματα ανωδυνου τοκετου!!!Τη σκεφτομουν αρκετες φορες και συγκλονιστηκα!!!Με αναγνωρισε αμεσως κι αυτη και δουλευει ακριβως απεναντι μου!!!!Γεννησε 11 Αυγουστου!Η πλακα ειναι οτι η μια κοιτουσε την κοιλια της αλλης (βεβαια καμια απο τις δυο δεν ειχε ξεφουσκωσει τελειως...)Αντε να δουμε αν θα βγει τιποτα με τη διαιτα που κανω απο Δευτερα...πειναω!

Διαφημίσεις

Να κανονίσουμε αλλά σκέφτομαι ότι είναι λίγο νωρίς, λείπουν κι οι περισσότερες. Αφήστε που τα σκ ακόμα φεύγει ο κόσμος, Σεπτέμβρη κάνει ζέστη. Να το ξαναδούμε αρχές Σεπτεμβρίου;

Με τέτοια ζέστη αδιαθέτησα πρωινιάτικα κι ήθελα να πάω και το μικρό βόλτα :evil:

WN6Op3.png

Να κανονίσουμε αλλά σκέφτομαι ότι είναι λίγο νωρίς, λείπουν κι οι περισσότερες. Αφήστε που τα σκ ακόμα φεύγει ο κόσμος, Σεπτέμβρη κάνει ζέστη. Να το ξαναδούμε αρχές Σεπτεμβρίου;

Με τέτοια ζέστη αδιαθέτησα πρωινιάτικα κι ήθελα να πάω και το μικρό βόλτα :evil:

Ελα ρε αρχες Σεπτεμβρη ολες εδω δε θα ειμαστε????Πωπω αδιαθετησες ε???Κι εγω περιμενω εδω και 3 μερες...........

Βρε μαριλου, δεν ειμαι υποχονδρια, ισα ισα αλλα της βγαζω τις πετρες απο το στομα..προχθες την αφησα να παιξει κι ας γινεται χαλια.Δε με νοιαζει το πως θα γινει αλλωστε και στην παραλια μες στην αμμο ηταν απο την κορφη ως τα νυχια!Αλλα εδω δεν μπορω να τη βλεπω να παιζει μεσα στις γοπες και τα χωματα που κατουρανε οι γατες...

Αντε κανονιστε συναντηση!!!!!!!!

Έτσι αλλάζει βρε πουλάκι μου αυτό δε σου είπα?!?! Άμα τα τρώει αλλάζει εννοείται:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημέρα κοριτσάκια? τί κάνετε? χθες πήγα τον μικρό μου στο magic park και ξεθεώθηκε. ακόμη κοιμάται! κάθε μέρα εκεί θα τον πηγαίνω!!!!

να ρωτήσω κάτι? ο γιαννάκης αναγουλιάζει με το αλεσμένο και τώρα του τα δίνω όλα λιωμένα με το πηρούνι εκτός βέβαια από το μοσχάρι που το αλέθω και το μπερδεύω με τα υπόλοιπα. μέχρι εδώ καλά. ελά όμως που πλέον καταλαβαίνει τις γεύσεις και έχει γίνει ποοοολύ επιλεκτικός. δεν τρώει την πατάτα (χαζομάρα του, αιώνια πεντανόστιμη πατατούλα, το επισημαίνω), δεν τρώει το κοτόπουλο και σε γενικές γραμμές κυνηγάει το ζυμαρικό σε όλες τις μορφές και το μοσχάρι. έχετε να προτείνεται καμιά εναλλακτική σε φαγάκι? καμιά καινούργια γεύση βρε αδερφέ!!!

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...