Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δε μου λες 26 θα είσαι Ωρωπό, που θα φέρουμε τη Φανουροπιττά μας να τα γνωρίσουμε τα παιδιά?
Είναι πιθανό, κολ μι πριν ξεκινήσεις. Το έχεις το τηλ μου;
Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι τ' ανάσκελα στην κούνια και κοιμάται και εγώ ζεσταίνομαι και...βαριέμαι:rolleyes:

Θέλω να σφουγγαρίσω αλλά βαριέμαι....θέλω να μαγειρέψω αλλά βαριέμαι...θέλω να ξεσκονίσω αλλά βαριέμαι.

Θα πεθάνω από βαρεμάρα....τι προκομένη που έχω γίνει?:tongue:

Μωρέ... κι εγώ μια από τα ίδια, πεθαίνω από βαρεμάρα... Έχω 2 πλυντήρια μαζεμένα και αφημένα στον καναπέ, ένα στην απλώστρα κι ένα που περιμένει να μπει. Θέλω να σφουγγαρίσω, προς το παρόν πήρα μόνο κουζίνα :mrgreen:

Ευτυχώς που έχω φαί από χτες και δεν έχω να βαριέμαι και για μαγείρεμα :-D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια κι απο εμας.

τι κανετε?

εμεις σημερα δεν πηγαμε για πρωινο μπανιο, γιατι εχει τρομερη ζεστη, οποτε θα παμε για απογευματινο μονο. χτες πηγαμε κατα τις 18:30 και κατσαμε μεχρι τις 21:00 περιπου στη θαλασσα-παραλια. Τι τελεια που ηταν. Η μικρη ειναι η σταρ της παραλιας, πηγαινει οπου βλεπει παιδακια της ηλικιας της μεσα στα γελια και κατσικωνεται στην ψαθα τους. Σε ενα παιδακι χαρισε και το ενα της κουβαδακι. Έλιωσα. Επισης οταν ειναι μεσα στο σωσιβιο της γελαει και χαιρεταει τον κοσμο η σταρουμπα. Αλλο να σας λεω.

Μαριαλενα ειπα στον αντρα μου για τη γοργονιτσα με τα μπρατσακι και μου λεει τι???? αυριο θα παμε να της παρουμε κι εμεις μπρατσακια! Θα μου το πνιξει το παιδι...

Κατα τα αλλα περναμε καλα, ξεκουραζομαστε πολυ, η μικρη εχει γινει ανθρωπακι πια και σαν σφουγγαρακι που ειναι μαθαινει τα παντα πολυ γρηγορα.

Μαλιστα στο τραγουδι χαρωπα τα δυο μου χερια, στο κουπλε του θα γελασω δυνατα, εγω καταλαθος χτυπησα παλαμακια και αυτη με διορθωσε φωναζοντας χα χα. Αλλο να σας λεω.

Εντωμεταξυ ριχνει τρελλους υπνους. Σημερα ξυπνησε στις 10:30 απο τις 21:30 που επεσε χτες βραδυ. Σκεφτεται κι εμας το καημενο.

Αφου περιαυτολογησα αρκετα για το παιδι θαυμα μου, σας ευχομαι καλο μεσημερι.

4Rnfp3.png

ααααααααααααα, και κατι αλλο, ο μικρος οταν ηταν 12 μηνων και 5 ημερων περπατησε κανονικα!!! πανω απο 15 βηματα εκανε, αλλα απο τοτε λες και το ξεχασε, μονο χερακι θελει εξω, ετσι και τολμισω και τον αφησω σπαραζει στο κλαμμα και στο σπιτι μονο μπουσουλαει... τι να εγινε αραγε??? δεν επεσε τιποτα τετοιο...δεν θα επρεπε κανονικα τωρα να περπαταει???
Δεν έχει "πρέπει" και "κανονικά". Κι εμένα το έκανε και μετά κόλλησε με χέρι, μόλις τον αφήναμε μουλάρωνε. Σε μια εβδομάδα μέσα έκανε θεαματική αλλαγή, τώρα πάει μόνος του αλλά ακόμα όχι σταθερά και πάντα είμαστε από δίπλα. Προσπάθησε να σταθείς απέναντί του αλλά όχι μακριά, ίσα να κάνει 2 βήματα μόνος του, κι άπλωνε το χέρι για να σε φτάσει. Ο χέστης μου βρήκε άλλη λύση, πάει τοίχο τοίχο :mrgreen: Αλλά ξέρει ότι τα καταφέρνει και μόνος και γελάει όταν γίνεται.

WN6Op3.png

μπα τατιανακι, κι εμενα η μικρη σταθηκε μονη της 11 μηνων, μετα απο λιγες μερες εκανε και μεχρι 5 βηματα, και τελικα περπατησε αφου εκλεισε και τους 12 μηνες. Θελουν το χρονο τους. Μην τον πιεζεις

4Rnfp3.png

Δεν έχει "πρέπει" και "κανονικά". Κι εμένα το έκανε και μετά κόλλησε με χέρι, μόλις τον αφήναμε μουλάρωνε. Σε μια εβδομάδα μέσα έκανε θεαματική αλλαγή, τώρα πάει μόνος του αλλά ακόμα όχι σταθερά και πάντα είμαστε από δίπλα. Προσπάθησε να σταθείς απέναντί του αλλά όχι μακριά, ίσα να κάνει 2 βήματα μόνος του, κι άπλωνε το χέρι για να σε φτάσει. Ο χέστης μου βρήκε άλλη λύση, πάει τοίχο τοίχο :mrgreen: Αλλά ξέρει ότι τα καταφέρνει και μόνος και γελάει όταν γίνεται.

Χριστινακι, καμια φορα αμα σταθεις απεναντι κ ο μικρος ειναι στις καλες του κανει και 10 βηματα μονος του για να μας φτασει, εκανε μαλλον, αλλα τωρα 2 το πολυ κανει και κλαιει!!

μπα τατιανακι, κι εμενα η μικρη σταθηκε μονη της 11 μηνων, μετα απο λιγες μερες εκανε και μεχρι 5 βηματα, και τελικα περπατησε αφου εκλεισε και τους 12 μηνες. Θελουν το χρονο τους. Μην τον πιεζεις

Προσπαθω να μην τον πιεζω, αλλα βαρεθηκα πια να μπουσουλαει, τα μαζευει ολα απο το πατωμα, τριχες, ψιχουλα κτλ...μπλιαχ...:roll::cry:

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Προσπαθω να μην τον πιεζω, αλλα βαρεθηκα πια να μπουσουλαει, τα μαζευει ολα απο το πατωμα, τριχες, ψιχουλα κτλ...μπλιαχ...:roll::cry:
Μετά θα βαριέσαι να μαζεύει καρούμπαλα από τις τούμπες και τα ντουλάπια που ανοίγει :mrgreen:

WN6Op3.png

Χριστινακι, καμια φορα αμα σταθεις απεναντι κ ο μικρος ειναι στις καλες του κανει και 10 βηματα μονος του για να μας φτασει, εκανε μαλλον, αλλα τωρα 2 το πολυ κανει και κλαιει!!

Κ ποιος σου είπε ότι μετά δεν θα μαζεύει τίποτα από το πάτωμα????Ισα ίσα θα μαζεύει κ από πιο ψηλά πλέον πράγματα!:tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Με εχει φάει η μικρή σήμερα...βγαίνει κ ο δεύτερος τραπεζίτης μας κ είναι μέσα σε τρελή γκρίνια...ο πρώτος είχε βγει ανώδυνα αλλά αυτός μας έχει ταλαιπωρήσει πιο πολύ από όλα τα δόντια μαζί....της τη δίνει κ η κλεισούρα εδώ κ έχει δώσει ρεσιταλ....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Απο κλεισούρα άλλο τίποτα.Εμείς να δείτε.Σήμερα δε,με τόση ζέστη που έκανε δεν την πήγα πουθενά το πρωί και δεν ξέρω πως άντεξα μέχρι το μεσημέρι που κοιμήθηκε.Πολύ κούραση κορίτσια και το αστείο είναι οτι δεν έχω κάνει καμία δουλειά για να πω οτι είμαι και δικαιολογημένα κουρασμένη αλλά και μόνο το τρέξιμο όλη μέρα της μικρής με έχει ξεθεώσει.Το απόγευμα την πήγα στις κούνιες και ξέδωσε λιγάκι.Αύριο με βλέπω να την πηγαίνω καμιά βόλτα γιατί δεν βλέπω να αντέχω πάλι άλλο ενα τέτοιο πρωινό.

SI5Yp3.png

καλησπερααααα!

μαλλον καλημερα!χαχαχαχα!τι μου κανετε φιλεναδιτσες?ενα μηνα σχεδον εχω να μπω και εννοειται δεν γινεται να διαβασω τα προηγουμενα!

ελπιζω ολες να κανατε διακοπουλες και σε οσες δεν εχετε κανει ακομα με το καλο!οσες δεν θα πατε δεν πειραζει του χρονου!

Κι εγω σπιτι πληττω αφορητα!τα ζουζουνια μου καλα την εβγαλαν μια στο χωριο μια στη θεια στην Αθηνα...κι εγω καλα την εβγαλα εδω που τα λεμε!Ο μεγαλος εφυγε εχθες για αμαλιαδα με την κουνιαδα μου και το ΣΚ θα φυγουν και οι αλλοι 2 για χωριο!Μια χαρα !Θα μεινω με την κορη μου μονο!Η οποια κορη εχει φαρσεψει αρκετα!συνεχιζουμε το θηλασμο,πιπιλα δεν παιρνουμε και γενικα με πρηζει με αυτο το θεμα!απο δοντια εχουμε κολλησει στα 8!τραπεζιτες δεν εχουμε ακομα αλλα εχουν φουσκωσει αρκετα!Για να δουμε......Αυτα τα νεα μας!σε συντομια!δεν ξερω για αλλες μανουλες αλλα εγω ανυπομονω να αρχισουν τα σχολεια να ησυχαζω λιγες ωρες!χαχαχαχαχα!φιλιααααααα!περιμενω νεα σας!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Μια χαρα σε βρισκω Κυριακη!!!!Αντε να πανε και τα μικρα μικρα σχολειο να ησυχασουμε. Και η Παναγιωτα εχει κολλησει στα 6 δοντια ενω εβγαλε το πρωτο 6 μηνων!

Λοιπον, η δικια μου δε συμμαζευεται.Δεν καθεται καθολου κατω συνεχεια τρεχει, ανοιγει ντουλαπια,. χθες επεζε με ενα κουτι νουνου...και οταν και αν κουραστει μας πιανει το ποδι να την παρουμε αγκαλια για κανα λεπτο και παλι απο την αρχη.Επισης, ψαχνω να βρω κανενα παιδοτοπο ή παιδικη χαρα με ταπητα στη γειτονια μου γιατι δεν παει αλλο με τα χωματα και τις πετρες.Χθες την πηγα στην παιδικη χαρα, καμια σημασια στις κουνιες, απλα εκατσε κατω (εκει που κατουρανε οι γατες....) και πεταγε τα πετραδακια ψηλα, εγινε σκατα...Α!Το αστειο ηταν που ενα αγορακι γυρω στα 3 μας εδωσε και το πρωτο φιλι και απ'οτι ειδα στο στομα...

Καλημέρα μανούλες!!!

Μαύρο βράδυ περάσαμε...το καημένο το παιδάκι μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το πόνο του δοντιού....έβγαζε τη πιπίλα κ έβαζε συνέχεια το δάχτυλο εκεί....τελικά αφού της έβαλα κρέμα ηρέμησε κ κοιμήθηκε κατα τις 2:30....

Σήμερα την έστειλα στην πεθερά μου να κάνω καμμια δουλειά.....:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Μαύρο βράδυ περάσαμε...το καημένο το παιδάκι μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το πόνο του δοντιού....έβγαζε τη πιπίλα κ έβαζε συνέχεια το δάχτυλο εκεί....τελικά αφού της έβαλα κρέμα ηρέμησε κ κοιμήθηκε κατα τις 2:30....

Σήμερα την έστειλα στην πεθερά μου να κάνω καμμια δουλειά.....:evil:

Αυτα ακουω και τρεμω για την ωρα που θα βγει ο τραπεζιτης...

Αυτα ακουω και τρεμω για την ωρα που θα βγει ο τραπεζιτης...

Μιλάμε για πόνο κ σπαραγμό ε!Αλλά να σου πω κάτι τον πρώτο δεν καταλάβαμε καν πὀτε τον έβγαλε τον είδα τυχαία κ μετά την ψαχούλεψα κ είδα ότι γρατζουνάει κ ο άλλος....ποτέ δεν ξέρεις μπορεί εσύ να μην πάρεις χαμπάρι πότε θα τους βγάλει!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!! ξερει καμια πως χρησιμοποιουμε την βρωμη για το μπανιο? γεμιζουμε την μπανιεριτσα και βαζουμε το φακελακι. μετα ξαπλωνουμε μεσα το παιδι? για ποση ωρα? μονο με την βρωμη η το ξεβγαζουμε και το σαπουνιζουμε μετα κανονικα με το αφρολουτρο? αν ξερει ακμια ας με βοηθησει...

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...