Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα, χαθηκες, προφανως εφυγε η μαμα σου και δεν προλαβαινεις. Εγω πλεον εχω παψει να περνω τον παιδιατρο, γιατι μου εκανε τηλεφωνικη διαγνωση και παντα με παρεπεμπε σε αλοιφες και ετσι περιμενω να δω πως παει και αν δω και χειροτερευει τον καλω για επισκεψη. Εμενα εχει μονιμα κατι ψιλα-ψιλα κοκκινακια στα μαγουλα και ελαφρως αγρια και μου ειχε δωσει μια αλοιφη (φουσιντιν h ή elocon μια απο τις δυο μου ειχε πει αλλα δεν θυμαμαι γιατι δεν την εβαλα γιατι ειχε κορτιζονη) και τον εχω αφησει ετσι τον ασχημομουρη μου σχεδον 3 μηνες.γιατι δεν πας τον μικρο στο ιατρειο να τον δει;

oxi, gogga μου, δεν εφυγε ακομα η μανουλα μου η καλη! της αλλαξα παλι τα εισητηρια, 8 Ιανουαριου φευγει τελικα... τι να κανουμε..εγω δουλευω απο το σπιτι, μεταφραστρια ειμαι, αν δεν ηταν και η μαμα μου δεν θα προλαβαινα ουτε αυτο..

οσον αφορα τις κοκκινιλες η παιδιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται να τον φερω εκει, απλα να βαλω αυτες τις κρεμες.. δεν ειναι αυτο απο τα φιλια, ειναι αλλεργια σε κατι που τρωω εγω εφ'οσον τον θυλαζω...

δεν ηθελα να τη βαλω γιατι διαβασα αυτα που ελεγε η ΤΑΡΑ στην Αννουλα για τη κορτιζονη..

δεν ξερω θα δουμε..

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ το αταραξ ειναι αντισταμινικο. Δοκιμασε με τη κρεμα καλυτερα. Απο διατροφη πως ειστε?

.

δηλαδη να μην δωσω αταραξ, ε??? δεν υπαρχει λογος... η διατροφη μου ειναι νορμαλ θα ελεγα..δεν τρωω βλακειεσ!! εσυ αποφευγεις ακομα πραγματα??μηπως επειδη τωρα προσφατα δοκιμασα πορτοκαλια και λοττους??? δεν ξερω θα δειξει, μερες τωρα δεν τρωω τετοια<!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑΝΝΑ χρονια πολλα, πολυχρονη και πολυχρωμη!

ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ εγω δεν αποφευγω τιποτα στη διατροφη μου γιατι εχω την αποψη οτι ετσι ειναι που γινονται αλλεργικα τα παιδια. Επιπλεον δεν πιστευω οτι η διατροφη της μητερας περναει αμεσα στο γαλα. Τι να πουνε και οι ασιτες αφρικανες που θηλαζουν τα παιδια τους μεχρι 3 χρονων. Με τη λογικη αυτη θα επρεπε το γαλα τους να ειναι σκετο νερο ή ουτε και νερο αφου και απο αυτο ελλειψη εχουν. Αλλοι ειναι οι μηχανισμοι παραγωγης του γαλακτος.

Κορτιζονη θα ελεγα να την αποφυγεις.

Ποτε δεν εβαλα στα παιδια μου και παντα οι κοκκινιλες εφευγαν.

Σουντοκρεμ θα σου ελεγα εγω.

Και τα αντισταμινικα εχουν νοημα οταν αυτος που εβγαλε την αλλεργια ειτε κινδυνευει απο αλλεργικο σοκ ειτε υποφερει απο φαγουρα

ΞΑΝΘΗ θα βρω ολες τις πληροφοριες και θα σου τις γραψω. Οσον αφορα τη διατροφη, το θεμα ειναι να εχει ο ανθρωπος το εντερο του οσον το δυνατο πιο καθαρο και τη χλωριδα του εντερου φυσιολογικη. Η χλωριδα του εντερου διαταρασσεται με τα φαρμακα ειδικα τις αντιβιωσεις, το αγχος, το αμασητο φαγητο με τα πολλα και συχνα γευματα που δεν αφηνουν το εντερο να λειτουργησει και να ηρεμησει και με το ακατασχετο νερο ειδικα την ωρα του φαγητου.

Καταρχας λοιπον θα σου ελεγα :

Να μην παιρνεις φαρμακα για ψυλλου πηδημα

Να μην πινεις νερο μιση ωρα πριν το φαγητο και 2 ωρες μετα.

Να τρως ενα πρωινο και μετα απο 6 ωρες μεσημεριανο.

Πολυ ελαφρυ βραδινο το αργοτερο μεχρι τις 7-8 το βραδυ και να μην ξανατρως τιποτα μεχρι την επομενη το πρωι.

Να τρως ηρεμα, μασωντας τελεια την καθε μπουκια και να μη μιλας οταν τρως και καταπινεις αερα.

Να πηγαινεις στην τουαλετα καθε μερα μια φορα.

Ηδη εχουν αρχισει και οι κλασικοι επιστημονες της δυτικης ιατρικης να ανακαλυπτουν οτι αυτο περι 8 ποτηριων νερου την ημερα ειναι μυθος. Ο καθε οργανισμος εχει τις δικες του αναγκες για νερο και πολυ νερο παιρνουμε και απο τις ιδιες τις τροφες.

Εχω να σου πω και λιγο πιο "ακραια" πραγματα εαν θελεις.

MARILOY αυτο με το νερο ειναι ο μυθος που ελεγα παραπανω καθως και το αγχος οτι δηθεν το μωρο θα αφυδατωθει. Ηδη τα φρουτα που τρωει εχουν ενα σωρο νερο. Μην την πιεζεις να πιει νερο. Προφανως δε διψαει. Μπορεις να τη θηλασεις μετα το γευμα, εαν φυσικα θελει και να δοκιμασεις εαν θελει νερακι αργοτερα απο το γευμα.

Βεβαια εαν θηλαζει κανονικα, προφανως δε χρειαζεται και πολυ εξτρα νερο.

yey2p2.png BN4cp2.png

MARILOY αυτο με το νερο ειναι ο μυθος που ελεγα παραπανω καθως και το αγχος οτι δηθεν το μωρο θα αφυδατωθει. Ηδη τα φρουτα που τρωει εχουν ενα σωρο νερο. Μην την πιεζεις να πιει νερο. Προφανως δε διψαει. Μπορεις να τη θηλασεις μετα το γευμα, εαν φυσικα θελει και να δοκιμασεις εαν θελει νερακι αργοτερα απο το γευμα.

Βεβαια εαν θηλαζει κανονικα, προφανως δε χρειαζεται και πολυ εξτρα νερο.

Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω ότι αφού όλα τα υπόλοιπα γεύματα θηλάζει, δεν έχει πρόβλημα, άσε που οι πάνες γεμίζουν τσίσα κανονικά οπότε από αφυδάτωση δεν κινδυνεύουμε. Να σου πω βρε Κας, αν και θα στα ρωτήσω κι από κοντά, την άλλη βδομάδα υποτίθεται είναι να αρχίσει κρέμα βανίλια αλλά σκέφτομαι να μην της δώσω έτοιμη? Μπορώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο μόνη μου???

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Παντως αρχισες νωρις τις στερεες. Αφου τις αρχισες ομως, ας το παρουμε ως δεδομενο.

Η κρεμα βανιλια που σου λεει ειναι στην ουσια ρυζαλευρο με αρωμα βανιλιας για να ειναι πιο ευχαριστο γιατι το ρυζαλευρο μονο του ειναι λιγο σαν φαρμακο.

Προσωπικα (αν και δεν προτιμω ποτε τα ετοιμα φαγητα) θεωρω οτι το ρυζαλευρο ειναι μια μαλακη και ευπεπτη τροφη για το μωρο, που ομως δε χρειαζεται να δινεις καθημερινα.

Δηλαδη το απογευμα που δινουμε ρυζαλευρο, θα ελεγα να δινεις και γιαουρτι και τραχανα και ρυζογαλο και κρεμα σπιτικη και πολλα αλλα πραγματα. Μην κολλας επειδη ειναι μωρο και σωνει και καλα πρεπει να φαει κρεμες.

Αυτες βεβαια οι κρεμες που κυκλοφορουν πια δεν ειναι σαν αυτες που τρωγαμε το 70, που ηταν σκετη ζαχαρη. Τωρα η ζαχαρη τους ειναι ελαχιστη και εχουν και καποια χρησιμοτητα.

Αλλιως πρεπει να σου πω να παρεις τον πλαστη, να τριψεις ρυζι μεχρι να γινει αλευρι, να προσθεσεις και λιγη βανιλια για το αρωμα και να φτιαχνεις με αυτο κρεμα !!! (βρε ενα εμοτικον να βαραει το κεφαλι του δεν εχω...)

yey2p2.png BN4cp2.png

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ ότι δεν πρέπει ντε και καλά να φάει κρέμες και μάλιστα θέλω να τις αποφύγω... Άρα λες να κάνω καμιά κρέμα σπιτική ή τραχανά ε? ΚΑι γιαούρτι τι να της πάρω ΟΛΥΜΠΟΣ ας πούμε? Μια χαρά....

Αρχίσαμε νωρίς γιατί είχε αρχίσει να γραπώνει φαγητά από τα πιάτα μας και είναι γενικώς αρκετά ανεπτυγμένη οπότε η παιδίατρος είπε να αρχίζουμε, αλλά πάντα τη βάζω και στο στήθος μετά και όποτε θέλει να θηλάσει πάλι της δίνω.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τελος παντων αρχισατε ομως, οποτε συζηταμε επι αυτης της βασεως.

Ας ελπισουμε οτι δε θα σου κανει αλλεργιες στο μελλον απο τη βιασυνη της παιδιατρου.

Τα ολυμπος τα εμπιστευομαι πολυ και παιρνω και γαλα και γιαουρτια. Να κοιτας παντως ΠΑΝΤΑ να γραφει οτι ειναι γιαουρτι και οχι επιδορπιο γιαουρτιου. Δεν ειναι το ιδιο. Και αν συνηθισει το παιδι με αυτα τα επιδορπια, το κανονικο γιαουρτι δε θα θελει ουτε να το φτυσει.

Μαθε την απο την αρχη σε κανονικο γιαουρτι και ασε τα δηθεν "παιδικα".

Ο τραχανας ειναι πολυ καλος επισης.

Εγω το ρυζαλευρο το εχω μονο για μια περιπτωση γαστρεντεριτιδας, ωστε μετα απο 2 ημερες ασιτιας να επανελθει με κατι ελαφρυ και μαλακο.

Αλλα ουτε και παλι ειναι τοσο απαραιτητο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Thank you για τα tips. Ναι επιδόρπιο δεν παίρνω ούτε για μας είναι μια αηδία και μισή. Κι εγώ ΟΛΥΜΠΟΣ παίρνω και στο σπίτι οπότε αυτά θέλω να μάθει και η μικρή :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σου ρε Κας με τα αστεια σου!Εχεις δικιο για τις κρεμες .δεν ειναι απαραιτητο να τις δινουμε καθε μερα .Εμενα προσωπικα τα παιδια μου δεν πολυεφαγαν κρεμες.Οταν ξεκινησαν τις σουπες εκει γυρω στον 6ο μηνα και λυγδωσαν το αντερακι τους τις σιχαθηκαν.

Κοριτσια ακουστε για ενα περιστατικο που εγινε με το παιδι ενος συναδελφου το αντρα μου.Απο τον πολυ εντονο βηχα εσπασαν αγγεια του προσωπου του.Αν ειναι δυνατον.Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι το παιδακι (2.5 ετων)εχει λιγα κιλακια παραπανω.Ο παιδιατρος του ειπε να πλενει το παιδι με μαγειρικη σοδα.....Βρε τι γινεται στον κοσμο!

Επεξεργάστηκαν by αργ7

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...