Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ααααααααααααα, και κατι αλλο, ο μικρος οταν ηταν 12 μηνων και 5 ημερων περπατησε κανονικα!!! πανω απο 15 βηματα εκανε, αλλα απο τοτε λες και το ξεχασε, μονο χερακι θελει εξω, ετσι και τολμισω και τον αφησω σπαραζει στο κλαμμα και στο σπιτι μονο μπουσουλαει... τι να εγινε αραγε??? δεν επεσε τιποτα τετοιο...δεν θα επρεπε κανονικα τωρα να περπαταει???

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χτες είχαμε πάει σε βάπτιση (αρχίσαμε πάλι) και ο πιτσιποπάκος τρελάθηκε στα τρεξίματα και στις τούμπες, ευτυχώς είχε γκαζόν:tongue: Γυρνάμε και γκρίνιαζε (01:30 πμ:confused:) τι να τον κάνω νύσταζα κιόλας τον παίρνω μαζί μας στο κρεβάτι...με τάραξε στο ξύλο...με ξεμάλλιαζε όλο το βράδυ και στο τέλος σκαρφάλωσε πάνω μου για να κοιμηθεί...ευτυχώς το κλιματιστικό δούλευε στο φουλ αλλιώς θα είχαμε συγκαεί:tongue: Το πρωί ξυπνάω από ένα...γκουοουουππππ...κοιτάζω ο πιτσιποπάκος τα ανάσκελα κάτω στο πάτωμα και να χαχανίζει....:rolleyes::mrgreen: αυτό δεν είναι παιδί.....

Όλη την ημέρα έχει λυσσάξει....έχει σπάσει 2 ασφάλειες ντουλαπιών και έχει βγάλει όλα τα τζάντζαλα στο πάτωμα....:rolleyes: τραβάει συνέχεια τα καλώδια των τηλεοράσεων, των λαμπατέρ, του υπολογιστή και γενικά ότι βρει...μάλιστα σκαρφαλώνει μόνος του και ανεβαίνει στο κρεβάτι....να κατέβει όμως δεν ξέρει ακόμα;) δεν με αφήνει να διαβάσω κανένα βιβλίο...μου τα τραβάει και τα θέλει, ένα μάλιστα πριν λίγες μέρες μου το έσκισε:(

Το δωμάτιό του ήδη το ανακαίνισα...είχε καταστρέψει τα μισά....με μεγάλη αδυναμία στην μπορντούρα τοίχου με τα αυτοκινητάκια:rolleyes:

...άντε να πάω για δουλειά να ψιλοχαλαρώσω....

Χριστίνα...μην μου βάζεις ιδέες και έρθω αύριο πουρνό πουρνό Αθήνα για ψώνια και βόλτες...αλήθεια εκείνο το φωτιστικό χελώνα δεν το αγόρασα και ακόμα τρώγομαι με τα ρούχα μου....

Χριστίνα...μην μου βάζεις ιδέες και έρθω αύριο πουρνό πουρνό Αθήνα για ψώνια και βόλτες...αλήθεια εκείνο το φωτιστικό χελώνα δεν το αγόρασα και ακόμα τρώγομαι με τα ρούχα μου....

Ἠμουν σἰγουρη ότι εσύ θα ψηνόσουν...κ εγώ θα ψηνόμουν αν δεν είχε τις διάροιες η μικρή αλλά να πάω ικέα κ να τη βγάλω στις τουαλέτες δε λέει...:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια! τί κάνετε? τα παιδάκια σας??χρόνια πολλά και σε όσες είχατε την γιορτούλα σας. τρελή ζέστη ε?δε μπορώ να βρω ηρεμία πουθενά. ζεσταίνομαι πολύ. αυτές οι θερμοκρασίες είναι μόνο για την παραλία για να μπορείς να βουτας συνέχεια. εμείς φέτος πήγαμε λίγο Χαλκιδική και λίγο Πρέβεζα. μια το σπίτι που ετοιμάζουμε, μια ο μικρούλης με την ουρολοίμωξη τελικά σκαλώσαμε εδώ. τι πράγμα κι αυτό με την ουρολοίμωξη. ο γιαννάκης πήρε σχεδόν ένα μηνα αντιβίωση. και δεν ξέρω βρε παιδί μου, είναι καλό αυτό τώρα? κάναμε και κυστεοουρηθρογραφία, μια πολύ δυσάρεστη εξέταση. καταστεναχωρέθηκα. ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι. τώρα θε΄λω πολύ να ανατρέξω λίγο στις κουβεντούλες σας που έχασα. καλό βράδι σε όλες.......

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Ε εδω που τα λεμε εισαι και κομματακι τυχερη, αφου την εστειλες για μερικες μερες...Εμεις 3 βδομαδες διακοπες μαζι της και πρωτη χρονια, τα ψιλοπαιξαμε και τωρα ψαχνω μπας και κλεισω κανενα ταξιδακι οι δυο μας Οκτωβρη για Κωνσταντινουπολη..

Διαφημίσεις

Μωρέ να σου πω μέχρι τώρα κι εγώ έτσι έλεγα ότι ήταν ωραία που μείναμε λίγο οι δυό μας, αλλά τώρα πια νομίζω ότι φτάνει... θέλω να γυρίσει :):):):) Εννοείται βέβαια ότι θα συνεχίσει τις διακοπές της μέχρι τέλος του μήνα γιατί είναι χαρά Θεού στο νησί και περνάει τέλεια αλλά πια μετράω τις μέρες πώς και πώς για να τη δω!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ἠμουν σἰγουρη ότι εσύ θα ψηνόσουν...κ εγώ θα ψηνόμουν αν δεν είχε τις διάροιες η μικρή αλλά να πάω ικέα κ να τη βγάλω στις τουαλέτες δε λέει...:tongue:
Χαχαχα βλαμμένες, με φάγατε. Ξέχασα ότι δεν είχα μαγειρέψει του παιδιού κι ακυρώθηκε η πρωινή εξόρμηση.
ο γιαννάκης πήρε σχεδόν ένα μηνα αντιβίωση. και δεν ξέρω βρε παιδί μου, είναι καλό αυτό τώρα? κάναμε και κυστεοουρηθρογραφία, μια πολύ δυσάρεστη εξέταση. καταστεναχωρέθηκα. ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι. τώρα θε΄λω πολύ να ανατρέξω λίγο στις κουβεντούλες σας που έχασα. καλό βράδι σε όλες.......
Καλώστη!

Και της Λίζας ταλαιπωρήθηκε πολύ κι ακόμα παίρνει αντιβίωση!

Μωρέ να σου πω μέχρι τώρα κι εγώ έτσι έλεγα ότι ήταν ωραία που μείναμε λίγο οι δυό μας, αλλά τώρα πια νομίζω ότι φτάνει... θέλω να γυρίσει :):):):)
Κάπως έτσι κι εγώ. Δεν μου λες, όταν πας εσύ την πιάνει μαμακίαση; Γιατί εμένα όσο ήταν με γονείς μου ήταν κουλάτος, όταν πήγαινα εγώ άρχιζε η ανωμαλία στον ύπνο κι η τρελή μαμακίαση!

WN6Op3.png

Κάπως έτσι κι εγώ. Δεν μου λες, όταν πας εσύ την πιάνει μαμακίαση; Γιατί εμένα όσο ήταν με γονείς μου ήταν κουλάτος, όταν πήγαινα εγώ άρχιζε η ανωμαλία στον ύπνο κι η τρελή μαμακίαση!

Μπα εμένα μόνο με το μπαμπά της την πιάνουν αυτά αλλιώς είναι πολύ ανεξάρτητη (τόσο που μου τη δίνει καμιά φορά δε σου κρύβω:tongue::tongue::tongue:!!!!). Με αγκαλιάζει λίγο μόλις με δει και μετά κατσικώνεται στο Βασίλη και δε φεύγει αλλά με ύπνο, φαγητό κλπ δε χαλάει το πρόγραμμά της.

Δε μου λες 26 θα είσαι Ωρωπό, που θα φέρουμε τη Φανουροπιττά μας να τα γνωρίσουμε τα παιδιά?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι τ' ανάσκελα στην κούνια και κοιμάται και εγώ ζεσταίνομαι και...βαριέμαι:rolleyes:

Θέλω να σφουγγαρίσω αλλά βαριέμαι....θέλω να μαγειρέψω αλλά βαριέμαι...θέλω να ξεσκονίσω αλλά βαριέμαι.

Θα πεθάνω από βαρεμάρα....τι προκομένη που έχω γίνει?:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...