Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αμάν, μάνα είμαι εγώ;;; Κατεβαίναμε τις σκάλες αγκαλιά, φτάνουμε στη βεράντα μαμάς. Τον αφήνω κάτω να περπατήσει χεράκι χεράκι μέχρι τα επόμενα σκαλιά, αυτός παίρνει φόρα και φεύγει από το χέρι μου και αγόρασε τα μισά σκαλιά! Σαν τον σημαδεμένο Πητ έγινε το παιδί, χώρια το σπαραξικάρδιο κλάμα του :(

Τον αποζημίωσα με μια τεράστια βόλτα σε σούπερ μάρκετ και πλατεία και μετά στο άλσος για κούνιες, φρούτο και παιχνίδι. Μου κοιμήθηκε στο καρότσι γυρνώντας. Μια-δυο ώρες αν το παρακολουθούμε κι είναι οκ δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ μετά έτσι; Δεν είδα καρούμπαλα, μόνο χαράχτηκε στις άκρες των σκαλιών στη μούρη και στο χέρι. Έξω ήταν ζωηρός πάντως μέχρι να γκαγκανιάσει από ζέστη και να νυστάξει :roll:

Ε καλά άσε τι μάνα είσαι...συμβαίνουν κ στις καλύτερες κ πιο προσεκτικες μάνες αυτά....Μην τον αφήσεις να κοιμηθεί πάνω από 2ωρο τώρα κ γενικά έχε το νου σου τα επόμενα 24ωρα γιατί μπορεί να χει χτυπήσει κ κάπου αλλού δεν κοιτάμε μόνο καρουμπαλα...μπορεί κανα χεράκι να πονέσει κάτι....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα εγω οπου παω εκτος Αθηνων της δινω εμφιαλωμενο για να ειμαι ειλικρινης.Δροτσιλες εχει βγαλει κι η δικια μου και μεγαλες και στο λαιμο και στα χερια και φοβαμαι μηπως ειναι καμια αλλεργια.Αννα δε δοκιμαζεις να βαλεις στο μπανακι της βρωμη απο το φαρμακειο?Τη δικια μου τη βοηθαει καπως.

Ρε κοριτσια της δικιας μου τα ματια ειναι πολυ κοκκινα αυτες τις μερες, της βαζω φυσιολογικο ορο αλλα εξακολουθουν να ειναι κοκκινα.Ο γιατρος μου ειπε μαλλον απο τον ηλιο, τι να πω...

Ε καλά άσε τι μάνα είσαι...συμβαίνουν κ στις καλύτερες κ πιο προσεκτικες μάνες αυτά....Μην τον αφήσεις να κοιμηθεί πάνω από 2ωρο τώρα κ γενικά έχε το νου σου τα επόμενα 24ωρα γιατί μπορεί να χει χτυπήσει κ κάπου αλλού δεν κοιτάμε μόνο καρουμπαλα...μπορεί κανα χεράκι να πονέσει κάτι....;)
Πφφφφ... καθυστερήσαμε λίγο αλλά φτάσαμε στο στάδιο που άρχισε μόνος του περπάτημα κι ανακαλύπτει ντουλάπια και συρτάρια κατάλαβες; Δεν τον προλαβαίνω τον τυπάκο! Οκ, τώρα κοιμάται μια ώρα, σε μια ακόμα θα τον ξυπνήσω αγάλι αγάλι, άλλωστε θα είναι ώρα για μαμ.

Α, χτες έπαιζε με την θήκη της μικρής σου, φετιχιστής; :mrgreen:

Ρε κοριτσια της δικιας μου τα ματια ειναι πολυ κοκκινα αυτες τις μερες, της βαζω φυσιολογικο ορο αλλα εξακολουθουν να ειναι κοκκινα.Ο γιατρος μου ειπε μαλλον απο τον ηλιο, τι να πω...
Μπας κι είναι καμιά επεφυκίτιδα σαν τον Φιλιπ της μαντινοπίτσας; Γιατί και του μικρού έτσι κόκκινα ήταν

WN6Op3.png

τι να πω, μπορει.πηρα το γιατρο τηλ απο την κρητη και του λεω,να την παω στο νοσοκομειο?μονο που δε μ'εβρισε ο ανθρωπος οποτε το αφησα προς το παρον.ειπα να την παρω γυαλια ηλιου αλλα πιστευω οτι μαλλον θα τα τρωει αντι να τα φοραει

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι κ εμένα το μυαλό μου πήγε στο νερό αλλά είχε κ ανηψιό κ ήξερε υποτίθεται η κοπέλα τι να πω δεν έχουν καλό νερό εκεί????Γιατί της Βολισσού το πίναμε κανονικά ..ακόμα διάροια κάνει απλά όχι 10 φορές όπως έκανε το πρώτο 24ωρο...

ε για τον ανηψιο που λεσ μπορει να μην εχει τυχει να του κανει εκει γαλα....:rolleyes:

κ στην χιο το εχω ξαναπει!εχουμε ΘΕΜΑ με τα νερα...στην βολισσο μπορει να πινεται κανονικα το νερακι τησ βρυσησ αλλα εκει στα βορεια χωρια ειναι αλλεσ πηγεσ και πιο καλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στα πιο νοτια εχουμε προβλημα!!!!!!!σπιτι παντα εμφιαλωμενο πινουμε , γιατι του δημου εχει υδραργυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το ειχα ξαναγραψει...).στην περιοχη που πηγαμε ειναι αλλη πηγη απο αυτη που ερχεται εδω αλλα κ παλι δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι!!!κ η βλ@μενη ουτε καν το σκευτηκα να το πω!!

ειδεσ κ στην αγγελικη εδωσα να πιει ,αλλα αυτη μπορει να τα εχει συνηθησει...

Κ του χρόνου τέτοια μέρα να μας κάνετε το τραπέζι ευχαρίστως!!! Αν κ αν ήξερα ότι είχες γενέθλια λίγο πριν τη συνάντηση θα σου είχα φέρει κ δώρο κ θα απαιτούσα κ κέρασμα!!! :rolleyes: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ με υγεία κ καλή λευτεριά!:-D

εγω επεμενα οπωσ ειδεσ να πληρωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ δεν με ακουγατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::roll::mrgreen:...τωρα πια το εχασεσ το κερασμα!!!θα στο ανταποδωσω οταν ελθω στασ αθηνασ ή οταν ελθεισ εσυ εδω!!!!!!

σευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πφφφφ... καθυστερήσαμε λίγο αλλά φτάσαμε στο στάδιο που άρχισε μόνος του περπάτημα κι ανακαλύπτει ντουλάπια και συρτάρια κατάλαβες; Δεν τον προλαβαίνω τον τυπάκο! Οκ, τώρα κοιμάται μια ώρα, σε μια ακόμα θα τον ξυπνήσω αγάλι αγάλι, άλλωστε θα είναι ώρα για μαμ.

Α, χτες έπαιζε με την θήκη της μικρής σου, φετιχιστής; :mrgreen:

Καλά κ που σαι ακόμα!!!!Να σου πει η Ειρήνη πως το έσκαγε κάτω από τη καρέκλα η δικιά μου κ άρχιζε το τρέξιμο....Εχει ένστικτο το παιδί....διαισθάνθηκε τον έρωτα...:P:p:p:p

Μπας κι είναι καμιά επεφυκίτιδα σαν τον Φιλιπ της μαντινοπίτσας; Γιατί και του μικρού έτσι κόκκινα ήταν

Κ εγώ αυτό θα έλεγα....

Κατερίνα όταν όλοι πίνουν το νερό κ δεν παθαίνουν τίποτα δεν υπάρχει λόγος να δώσω εμφιαλωμένο...απλά πήγαμε σε άλλη περιοχή κ κάναμε γάλα αλλά κακώς δεν ρώτησα κ εγώ τι νερό μου έβαλε κ αν πίνεται κ εκεί της βρύσης...:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι ναι, καταλαβα τι εγινε...Παντως το πιο πιθανο ειναι απο το νερο.Να σκεφτειτε τον Ιουλιο που ειχαμε παει στο χωριο της μητερας μου για 3 μερες, ολα τα παιδια ηταν με γαστρεντεριτιδα...Τυχαιο???Δε νομιζω!

Ναι ναι, καταλαβα τι εγινε...Παντως το πιο πιθανο ειναι απο το νερο.Να σκεφτειτε τον Ιουλιο που ειχαμε παει στο χωριο της μητερας μου για 3 μερες, ολα τα παιδια ηταν με γαστρεντεριτιδα...Τυχαιο???Δε νομιζω!

Βρε Ειρηνη χιλια συγγνωμη, ειχα μεινει στο Αγγελικη!Να τη χαιρεστε τη μικρη σας!!!!Παντα ευτυχισμενη!

Κατερίνα πάμε καμιά βόλτα τα μικρά αύριο άλσος; Η Μαρία γύρισε; Είναι καμιά άλλη για βόλτα;

Αύριο λέω να τον πάρω το πρωί να πάμε ΙΚΕΑ για βόλτα, να φάμε εκεί και να γυρίσουμε (τσιμπάει καμιά για βόλτα;). Σήμερα που τον έβγαλα από το πρωί, του άρεσε, δεν θέλει κλεισούρα (οκ, η τούμπα ΔΕΝ του άρεσε). Κι έτσι σκέφτηκα να τον πηγαίνω το πρωί μια βόλτα κάπου δροσερά, να γυρνάμε το μεσημέρι για νάνι και απόγευμα όταν πέφτει ο ήλιος πάλι βόλτα, να περάσουν ανώδυνα οι μέρες στην Αθήνα.

Χιώτισσα πως πάει η κοιλουμπίτσα με την εσωτερική ουρσουλίνα; :mrgreen:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Hello, girls....!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας....!!

Έχω αγκαλιά ένα SCANDAL chocolate orgy και σερφάρω....!! :mrgreen::mrgreen:

Χριστινάκι, μια χαρά μάνα είσαι, απλά παρακολούθησέ τον λίγο ακόμη.

Κατερινάκι, την Παναγιώτα το Νοέμβρη τη γιορτάζεις;

Νερό του δίνω αυτό, που πίνουμε κι εμείς (της βρύσης), όπου κι αν βρεθούμε.

Σχετικά με τα έξοδα της βάπτισης εμάς μας βγήκαν νορμάλ, γύρω στις 3.500-4.000 χωρίς ανοιχτό τραπέζι (600 η διακόσμηση, 850 το άλμπουμ, 400 οι μπομπονιέρες, 400 τα γλυκά, 800 τα ντυσίματα, βαψίματα, μαλλιά κτλ, 350 δώρο νονάς, τα προσκλητήρια τα έκανε ο άντρας μου, τί ξεχνάω;)...!! Ήρθαμε γύρω στα 25 άτομα στο σπίτι μετά τη βάπτιση (έχουμε τεράστιο σαλόνι, ευτυχώς) και, ουσιαστικά τα έξοδα δεν ξεπέρασαν τα 300 ευρώ...!! :D Νομίζω πως στις εποχές, που διανύουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για μεγάλες σπατάλες...

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Nadine τωρα τη γιορταζω την Παναγιωτα.Νοεμβρη συνηθως ειναι οι Δεσποινες και Μαριες ανυπαντρες αλλα και η γιαγια της τωρα γιορταζει οποτε...να αλλαζει γιορτη οταν παντρευτει...

Επισης δε σχολιαζω το scandal γιατι σημερα ξενικησα διαιτα και ειμαι με 1 αβγο και 1 ντοματα απο το πρωι........γκρρρρρρρρρ

Nadine τωρα τη γιορταζω την Παναγιωτα.Νοεμβρη συνηθως ειναι οι Δεσποινες και Μαριες ανυπαντρες αλλα και η γιαγια της τωρα γιορταζει οποτε...να αλλαζει γιορτη οταν παντρευτει...

Επισης δε σχολιαζω το scandal γιατι σημερα ξενικησα διαιτα και ειμαι με 1 αβγο και 1 ντοματα απο το πρωι........γκρρρρρρρρρ

Να τη χαίρεσαι τότε, κοριτσάκι....!! Δώσε της ένα γλυκό φιλάκι κι από εμένα..!! Όσο για τη δίαιτα, που λες, εδώ και 2 μήνες που σταμάτησα γυμναστήριο και δίαιτες έβαλα 2 κιλά, αλλά δε μου καίγεται καρφί (προς στιγμήν), το ρίχνω έξω, γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάω σεμινάρια και δουλειά...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπερα, κοριτσια!!! ολο ανοιγω να σας διαβασω αλλα οι σελιδες ειναι πολλεεεεεεεεεες...

Κατ'αρχας χρονια πολλα στις μανουλες και μωρακια που γιορταζαν χτες!! οτι καλυτερο σας ευχομαι με υγεια πανω απο ολα!!!

Ειρηνακι, να προσεχεις την "εσωτερικη ουρσουλιτσα"!! Πολα να παρεις μια σωστη αποφαση σου ευχομαι!!! εδω θα φρικαρα εγω, καταλαβαινω τη ταραχη σου που πας για τριτο...

Να σας πω τωρα τα δικα μας!! Εμεισ ειμαστε διακοπουλες απο τη Παρασκευη αυτη στη Χαλκιδικη, στο Νεα Μαρμαρα ( www.hotel-areti.gr ), ειναι φανταστικα!! Η θαλασσα στα ποδια μας, το νερο πεντακαθαρο, το δωματιο τελειο!!

Αλλα οπως παντα δεν γινεται και χωρις παρατραγουδα... μια μερα πριν φυγουμε αρχισε να με ποναει το δοντι, φουσκωσε το ουλο..να τρεχω να βρω οδοντιγιατρο, ολα κλειστα...μονη με τον μικρο, ο αντρας μου στη δουλεια... βρηκα ενα γιατρο, πηγα, ουλιτιδα μου εκανε ζημια, γμτ, αντιβιωση επειγοντως.. amoxil εφ'οσον θηλαζω ακομα.. αρχιζω την αντιβιωση και ο μικρος αρνειται το στηθος..αλλπο γαλα δεν πεινει..αλλιως απο το με β*ζι δεν κοιμαται... τρελλα... ερχομαστε Χαλκιδικη, βγαζω και κατι κοκκινα σπυθουρακια στη κοιλια... το στηθος πετρα, προσπαθω να βγαζω λιγακι για να μην ποναω.. τσουπ μου ερχεται και περιοδος 12 μερες νωριτερα..τι να πω... ο γυναικολογος μου λεει ειμαι αλλεργικη στο αμοξιλ, το κοψαμε.. ο μικρος σημερα θηλασε λιγο μετα με εσπρωχνε... οχ, θα δουμε τι θα γινει παρακατω....

καλες μας διακοπες ευχομαι γιατι η αρχη καλη δεν ηταν!!!!!

καλο χειμωνα μαλλον σε οσες γυρισατε και καλες διακοπουλες σε οσες ειναι ακομα διακοπες!!!

αυτα τα νεα μας!!! φιλακια πολλα!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...