Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια...!!

Fatsaki, Μπιζελάκι, Βατραχάκι, χρόνια πολλά...!!!

Lisaki, Ξανθή,να χαίρεστε τους Μάριους..!!

Αν ξέχασα κάποια, να με συγχωρέσει..!!

Κερνάμε κι εμείς cheesecake και σπιτικό παγωτό για τον Παναγιωτάκη, κοπιάστε....!!!

Να περάσετε όμορφα σήμερα, η Παναγίτσα μας να μας βοηθά και να μας προστατεύει.

Φιλιά πολλά....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?και του χρονου τετοια ημερα!!!!!η Παναγιτσα ασ μασ προστατευει τα παιδακια μασ ,τισ οικογενειεσ μασ κ εμασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον...να ευχηθω και εδω.....δεσποινακι(βατραχακι),φατσακι και μπιζελακι πολυχρονεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειστε παντα υγιησ και ευτυχισμενεσ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπωσ γιορταζει και η γιωτιτσα?????λογικα ε?

γιωτιτσα πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενη να εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναντινακι μου γλυκο να χαιρεσαι τον κουκλο σου τον παναγιωτακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα ευτυχισμενοσ και πανω απο ολα υγιησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθουλα να χαιρεσαι τον μαριο τον σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ και παντα υγιησ να ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεστε τισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα του ευτυχισμενοσ και πολυ χαρουμενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..και εννοειται πολυ πολυ υγιησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι κ εσυ την κουκλιτσα την παναγιωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα χαρομενη και υγιησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μου την φιλησεισ!!!

δεν ξερω βεβαια αν γιορταζουν το ταρονι μασ (μαριαννα) και η μαριλλου ,οπωσ και η κορουλα τησ μαριαννασ !!!!!!!!τουσ ευχηθηκα και στο φεϊσ ,αλλα ασ τα πω και εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια να χαιρεστε τα ονοματακια σασ !!να ειστε ευτυχισμενεσ με τισ οικογενειεσ σασ και παντα με υγεια και χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ταρονι πολυχρονη η κορη σου και παντα υγιησ να ειναι κ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!

.....ελπιζω να μην ξεχασα καμια ή κανενα μωρακι!!!!!!!

...σημερα θα σασ κερασω κι εγω....γιορταζει το δευτερο ονοματακι τησ η αγγελικουλα μου!!!!!-αγγελικη μαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε κοριτσια σε οτι και αν κανετε σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Σε 2 λεπτά αναχωρεί το καραβι μας από Χίο κ είμαι μέσα...προλαβαίνω να κατέβω???:P:p:p:p

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες μπαμπαδες κ στα παιδάκια που γιορτάζουν σήμερα!!! Υγεία πάνω από όλα και ευτυχία!!!

Ειρήνη το λίγο σκανταλιάρα μου άρεσε για τη Ζωούλα!:rolleyes:

Περάσαμε όμορφα στη Χίο αλλά με πολλά παρατράγουδα....πριν φύγουμε περάσαμε πάλι από το παίδων αφού η μικρή έπεσε από μια καρέκλα κ ήταν πολύ ζαλισμένη για κανα μισάωρο κ δεν μπορούσε να εστιάσει πουθενά...ευτυχώς δεν ήταν τίποτα....μετά τη συνάντηση μας με την γλυκιά Ειρήνη κ με την ακόμα πιο γλυκιά Αγγελικούλα την έπιασαν διάροιες τη μικρή κ περάσαμε μάυρο βράδυ...ακόμα δεν έχει συνέλθει...κ από χθες έχει τρελαθεί να ξύνεται σε αυχενα μέτωπο πίσω απο τα αυτιά....μάλλον δροτσίλα έχει βγάλει....γενικά όμως ξεκουραστήκαμε κ η μικρή ευχαριστήθηκε παιχνίδι με τα παιδιά της κουμπάρας μου....να ήμαστε καλά κ να ξαναέρθουμε!:mrgreen:

Μέχρι να γράψω το μύνημα το καράβι μας σάλπαρε κ έμεινα μέσα γμτ!:twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κορίτσια.Να ευχηθώ κιέγώ Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια πρώτα αλλά και σε όσες και όσους γιορτάζουν.Να είστε καλά και του χρόνου με υγεία.Εμείς εδώ τα ίδια.Εχθές πήγαμε με τη μικρή σε ενα πανυγίρι που έχει εδώ που γιορτάζει η Παναγία η εκκλησία μας και πέρασε ευχάριστα η ώρα της μικρής.Και λέω της μικρής γιατί εμείς είμαστε στο τρέξιμο.Εκανε απ'όλα τα παιχνιδάκια αυτά που βάζεις κέρματα και έχουν τραγουδάκια,πήραμε κάτι παιχνιδάκια και γυρίσαμε.Σήμερα έφτιαξα αρνάκι στο φούρνο και ήρθε η πεθερά μου και φάγαμε αλλά ξύπνησε η μικρή και είναι μες τη γκρίνια απο το μεσημέρι.Περιμένουμε να πέσει λίγο ο ήλιος για να την πάμε λίγο στις κούνιες να ξεχαστεί.

SI5Yp3.png

καλησπερα κοριτσια, χρονια πολλα σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια που γιορταζουν σημερα.

κι εγω γιορταζω, οχι πως με θυμαται κανενας τετοια μερα, αλλα any way. Ευχαριστω εσας που με θυμηθηκατε παντως.

Εμεις ειμαστε ακομα διακοπες, περναμε πολυ ωραια, εχουμε κανει το εξης. Μια μερα προσαρμοζομαστε στο προγραμμα της μικρης, μια μερα προσαρμοζουμε τη μικρη στο προγραμμα μας. Κι ετσι ειμαστε ολοι κι ευχαριστημενοι αλλα και ξεκουραστοι. Η μικρη ξελυσσαει στη θαλασσα, της εχει φυγει αυτη η γαλατιλα που ειχε σαν χρωμα και τωρα εχει χρωμα κουνουπιλας. Την εχουν ρημαξει τα κουνουπια. Τι πραγμα ειναι αυτο. Εμενα και τον αντρα μου ουτε ενα, και τη μικρη την εχουν κανει ολο καντηλες. Τι να πω. Fresh blood.

Κι εμενα εχει προσκολληθει επανω μου, δεν παει ουτε στον πατερα της. Ευτυχως περπαταει πολυ σταθερα και καλα, και δεν χρειαζεται να την εχω ολη την ωρα αγκαλια. Δεν θελει και η ιδια δηλαδη.

Και τωρα αρχιζω με τα δικα σας (οσα θυμαμαι τελος παντων)

Πωλακι μου γλυκο, συγχαρητηρια καταρχην, ευχομαι να παρετε τη σωστη αποφαση για σας, οποια κι αν ειναι αυτη. Και μη στεναχωριεσαι, κανενας δεν σε κρινει.

Ξανθη, η ανθοδεσμη σου ειναι παρα πολυ ωραια. Κι εγω τετοια ειχα στο γαμο μου.

Ειρηνάκι πως παει η εγκυμοσυνη? Ολα καλα?

Ευχομαι ολες οι υπολοιπες κοπελες που φευγουν να περασουν καλα, και οσες επεστρεψαν καλη επανοδο.

Φιλακια πολλα πολλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αυτην την εβδομαδα μην μπορωντασ κι εγω αλλο ,αρχισα να την παιρνω στο κρεβατι μασ και συνειδητοποιησαμε οτι στο κρεβατι μασ μολισ την βαλω ξερενεται του υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντιθετα που μολισ μπει στην κουνια τσιριζει!!!!!!!!
Αν την βάλεις ήδη κοιμισμένη στην κούνια της, θα ξυπνήσει;
ξεχασα να σας γραψω οτι ... σημαδευτηκα στο προσωπο!!! :evil:

πηγα να τραβηξω απο τα πανω ντουλαπια ενα σάκο, και το μονο που ακουσα ηταν ενα βρρρρρρρ και ξαφνικα καταπλακωθηκα απο χιλιους μυριους σακους εκ των οποιων ο ενας (αναθεμα την κατασκευη του μεσα) ειχε σκληρο πατο και ροδακια και μου εκανε ενα υπεεεεροχο σημαδι στη μουρη!!!!!!!

σαν τους Ινδιανους θα κυκλοφορω που εχουν βαφτει με τα χρωματα του πολεμου!!!!:evil:

Δίνε τροφή στο χαζοχαρούμενο εσύ :twisted:

Καλημέρα, ο μπραντ επέστρεψε Αθήνα, ελπίζω να μη το σκυλομετανιώσει :mrgreen:

Χρόνια πολλά στις Δέσποινες, Μαρίες, Παναγιώτες, Παναγιώτηδες, Μάριους της παρέας μας!!!

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν! Γιωτα χρονια πολλα!!! Nadine να χαιρεσαι τον Παναγιωτακι σου!!!

Εμεις γυρισαμε Σαββατο απο Χανια, περασαμε πολυ ωραια!Ειδικα η Παναγιωτα ξετρελαθηκε με τη θαλασσα και τους παιδοτοπους!Πτωμα πεφτει πλεον τα βραδια και απο τις 10 αφου ολη μερα τρεχει...Το μερος στην Αγια Μαρινα ηταν πολυ ωραιο ακι ιδανικο για τα παιδια.Καθε καφετερια-ταβερνα και παιδοτοπος!Ρηχη θαλασσα την οποια βεβαια δεν την χαρηκαμε για πολλες ωρες, κανα 2 ωρες τη μερα καθομασταν το πολυ, αρχικα την αφηναμε να παιξει με την αμμο και μολις βλεπαμε οτι ειχε γινει ολοκληρη χαλια και ειχε φαει και μπολικη τη βουταγαμε και σπιτι για πλυσιμο.Δε γυρισαμε πολυ βεβαια, 2 φορες Χανια και 1 Ρεθυμνο γιατι δεν καθεται στο καροτσι πανω απο ενα τεταρτο.Κοινως καφε και φαι εξω στα γρηγορα...

Ελπιζω οσες πηγατε διακοπες να περασατε τελεια!Θα σας διαβασω σιγα σιγα, οχι οτι εχω δουλεια απλα ψιλοβαριεμαι.....χιχι

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια μας που γιόρταζαν χθες!!!! Εγώ κανονικά γιορτάζω 21 Μαϊού και όχι τώρα αλλά ένα Χρόνια Πολλά δεν έβλαψε κανέναν οπότε σας ευχαριστώ όσες με σκεφτήκατε!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ γύρισα χθες βράδυ από Τζιά όπου το Λενάκι εξακολουθεί να παραθερίζει και να μεταμορφώνεται σε κανονικό ταλιμπάν (μόνο το τουρμπάνι της λείπει!!!!). Με το που με είδε έτρεξε καταπάνω μου και άρχισε να με φιλάει και να με κάνει "ω!ω!ω!" και όπως καταλαβαίνετε έλιωσα...... Να δείτε τι ωραία που με βοηθούσε να αδειάσω τα πράγματα του super market, μου τα έδινε ένα ένα και περίμενε να μπει το ένα στη θέση του και μετά να μου δώσει το επόμενο... Μεγάλωσε το σκατούλι μου!!!! Κατά τα άλλα θα συνεχίσει να παραθερίζει μέχρι 26/08 που θα έρθει Αθήνα για να πάμε στον Ωρωπό στον Άγιο Φανούριο που έχω ένα τάμα και μετά θα κλείσει τις διακοπές τις με τρελλό τριημεράκι στην Αίγινα στο εξοχικό της νονάς της με όλη την παρέα μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε όσες τυχερές φεύγουν τώρα καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!!! Εγώ περιμένω πώς και πώς να πάει Πέμπτη να ξαναφύγω για το νησί;););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες που γιορτάζανε χτες και στα μωράκια σας:D

Κοριτσια ασχετη ερωτηση αλλα θα με ανακουφιζατε αν λεγατε ποσο σας στοιχησε η βαπτιση και αν κανατε τραπεζι για ποσους?

Το τραπέζι στοίχισε 4500€ και ήταν για 180 άτομα, +250 τα γλυκά + 300 ο DJ και + 180€ ο κλόουν για τα πιτσιρίκια.

Οι μπομπονιέρες ξεπέρασαν τα 1500€ (ήταν ασημένιες:-D) και τα βαζάκια με τα γλυκά στην εκκλησία περίπου 400€. Οι προσκλήσεις γύρω στα 500€(τα υλικά γιατί η κατασκευή έγινε από εμένα και είχαν και αυτές ασημικό) και 350€ ο φωτογράφος χωρίς ψηφιακό άλμπουμ. Το φόρεμα για μένα 1200 (μαζί με την εσάρπα), τα παπούτσια 250, η κομμώτρια 150€ και η μακιγιέρ 70€.

Ο στολισμός των τραπεζιών και της εκκλησίας περίπου 500€.

Τα δώρα των κουμπάρων 600€ (ήταν ζευγάρι άρα 2 δώρα)....χμ....δεν ξέρω μπορεί και κάτι να ξέχασα....κάνε μόνη σου την σούμα γιατί εγώ δεν μπορώ....στην οικογένεια σέρνονται και ανακοπές....:rolleyes:

Ελπίζω ο άντρας μου να μην διαβάζει το φόρουμ γιατί θα με μουρμουράει μέχρι την 2α παρουσία αν διαβάσει αναλυτικά το τι χαλάσαμε:tongue:

Πάντως εγώ το καταευχαρηστήθηκα και η βάπτιση μου άρεσε πολύ:-D

Pola τωρα διαβασα τα νεα σου!Εγω θα σου πω τη γνωμη μου,τα παιδια ειναι δωρο απο το Θεο!Βεβαια τωρα πια υπαρχουν επιλογες οποτε κανε οτι καλυτερο για σενα, την οικογενεια σου και την ψυχουλα που κουβαλας μεσα σου!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε τσουπριτσεσ μου?πωσ περασατε το σ.κ?ευχομαι ωραια!!!εμεισ αρκετα ομορφα!!

αχ βρε αννακι!τι να πω!!!!!καταρχην για τισ δροτσιλεσ πολλα πολλα μπανακια!!!!!!!!!!!!!!εστω μονο με νερακι....

για την δοιαρροια λεσ να εφαγε τιποτα απο κατω οσο κοιλιοταν και οι 2 θκατουλεσ κατω απο το τραπεζι?.....ελπιζω μονο (αν και μολισ το διαβασα αυτο σκευτηκα.....)να μην εφταιγε το νερο που τησ εβαλε η γκαρσονα στο μπιμπερο!!!!...αν κ μονο εκει παει το μυαλο μου......

τωρα ειναι καλα?το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μου την φιλησεισ την φατσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....και την επομενη που θα μασ ελθετε χρωσταμε τραπεζι σπιτι μασ ή εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ στεναχωρεθηκα που δεν ηλθατε κ εδω...

next time e???????????????

κοριτσια ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΟ....ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ τα περισσοτερα ειναι πριγκιπορουχα νουμ.1 και 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(θυμαστε τα τοσο δα φορμακια που τουσ βαζαμε περσυ τετοια εποχη?????????ε αυτα παω να σιδερωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Επιστρέψαμε στη βάση μας κ εμείς αλλά ελπίζω να κανουμε μερικά μπανάκια ακόμα κ να φύγουμε κανα σουκου μέχρι να τελειώσει το καλοκαιράκι....εγω έχω κ αυτή τη βδομάδα άδεια αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο στη δουλειά...:rolleyes:

Σπίτι μαζεύω πτώματα μυρμηγκιών αλλά ακόμα έχουμε ζωντανά...κ βρήκα κ μια μικρή κατσαρίδα ζωντανή ενώ είχαμε ψεκάσει παντού....έλεος πια....θα πάρει στόκο ο άντρας μου να βάλει στα σημεία που συνήθως τα βλέπουμε κ να δούμε τι θα δούμε.....

Πολίνα όταν μια εγκυμοσύνη έρχεται με αυτόν το τρόπο μόνο δώρο Θεού μπορείς να τη χαρακτηρίσεις εύχομαι να πάρεις τη σωστή απόφαση για σένα...:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσια σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαζι με τισ δικεσ σασ κ των οκτωβριομανουλων καπωσ βοηθηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν την βάλεις ήδη κοιμισμένη στην κούνια της, θα ξυπνήσει;

οχι ετσι δεν ξυπναει...ευτυχωσ!!!!!!!!!!!

λοιπον ....απο τοτε που σασ εγραψα καθησα να εφαρμοσω τισ συμβουλεσ σασ...

πηρα κ μια καρεκλα στο δωματιακι τησ αρχισα τα τραγουδακια,τα ποιηματακια ,...τα παραμυθακια ...εκανα οτι κοιμομουν κ εγω....ΑΛΛΑ η αγγελικη απτοητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:ορθια στην κουνια και να κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολισ την εβαζα στο δικο μασ τεζα!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισησ ανακαλυψα αυτεσ τισ μερεσ που το παλευω το θεμα...οτι απλα δεν ΘΕΛΕΙ την κουνια τησ!!!!!!!!δεν ειναι τελικα το θεμα εμεισ,γιατι κοιμαται στο κρεβατι μασ κ χωρισ εμασ (οπωσ και τωρα!!!!!!!).την βαζω στο κρεβατι μασ ,φευγω και σε 5 λεπτα εχει κοιμηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μετα παω την σηκωνω και την βαζω στην κουνια τησ,μια χαρα!!!:confused::rolleyes:

...κατα εναν τροπο ειμαστε σε καπωσ καλυτερη φαση ,αφου το θεμα τησ ειναι απλα το κρεβατι και οχι εμεισ!!!!!

καταληξαμε με τον αντρα μου ,αφου το ειχαμε σκοπο για τον χειμωνα,να τησ παρουμε απο τωρα κρεβατι και ο Θεοσ βοηθοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι κ εμένα το μυαλό μου πήγε στο νερό αλλά είχε κ ανηψιό κ ήξερε υποτίθεται η κοπέλα τι να πω δεν έχουν καλό νερό εκεί????Γιατί της Βολισσού το πίναμε κανονικά ..ακόμα διάροια κάνει απλά όχι 10 φορές όπως έκανε το πρώτο 24ωρο....επίσης επειδή η δροτσίλα εμφανίστηκε μαζί με τις διάροιες φοβάμαι μήπως δεν είναι δροτσίλα κ έχει κάνει αλλεργία σε κάτι...αλλά δεν θα έβγαζε μόνο σε κούτελο κ πίσω στο λαιμό κ στα αυτιά ε????

Κ του χρόνου τέτοια μέρα να μας κάνετε το τραπέζι ευχαρίστως!!! Αν κ αν ήξερα ότι είχες γενέθλια λίγο πριν τη συνάντηση θα σου είχα φέρει κ δώρο κ θα απαιτούσα κ κέρασμα!!! :rolleyes: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ με υγεία κ καλή λευτεριά!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αμάν, μάνα είμαι εγώ;;; Κατεβαίναμε τις σκάλες αγκαλιά, φτάνουμε στη βεράντα μαμάς. Τον αφήνω κάτω να περπατήσει χεράκι χεράκι μέχρι τα επόμενα σκαλιά, αυτός παίρνει φόρα και φεύγει από το χέρι μου και αγόρασε τα μισά σκαλιά! Σαν τον σημαδεμένο Πητ έγινε το παιδί, χώρια το σπαραξικάρδιο κλάμα του :(

Τον αποζημίωσα με μια τεράστια βόλτα σε σούπερ μάρκετ και πλατεία και μετά στο άλσος για κούνιες, φρούτο και παιχνίδι. Μου κοιμήθηκε στο καρότσι γυρνώντας. Μια-δυο ώρες αν το παρακολουθούμε κι είναι οκ δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ μετά έτσι; Δεν είδα καρούμπαλα, μόνο χαράχτηκε στις άκρες των σκαλιών στη μούρη και στο χέρι. Έξω ήταν ζωηρός πάντως μέχρι να γκαγκανιάσει από ζέστη και να νυστάξει :roll:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...