Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...

και εμεις ακομα εδω ειμαστε!

Τη Δευτερα (με το καλο) θα φυγουμε πρωι πρωι με τη δροσουλα... :tongue:

οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι και 6-7 ωρες ταξιδι... :|

Χριστινακι... αφου θα τα δει που θα τα δει το ματι της πεθερας σου, και αφου θα προθημοποιηθει το χερι της να τα σιδερωσει... μηπως να σου φερω και τα δικα μου ??? ;)

εγω κοριτσια ειμαι ολο ενα "θα" + "θα"

ΘΑ μαζεψω πχ αυτο και αυτο

ΘΑ σιδερωσω αυριο αυτα που θελω να παρουμε μαζι

ΘΑ τακτοποιησω εκεινο και τ΄αλλο και τουτο....

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!

Μηπως να γινω πολιτικος ???? :?:???:

Νιωθω ακομα κα γιαι διακοπες κουρασμενη!!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α α !!!! ξεχασα!!!!!!!!

να σας πω το κορυφαιο!!!!!!!!

πηγα για καποια δουλεια της μαμας μου στο ταχ. ταμιευτηριο, και εκει που ψαχνανε το λογαριασμο (γιατι ειναι και στο δικο μου τ΄ονομα) βρισκουν ενα αλλο λογαριασμο στο ονομα του δευτερου γιου μου και το δικο μου και μου λενε... αυτος εχει μεσα 20.000 Ευρω!!!!!!!!!! ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ!!!!!!!!!!

Λεω, δεν ειναι δυνατον!!!!! Εγω, εμεις του λεω, (τα ειχα χασει εκεινη τη στιγμη) δεν εχουμε τετοιο βιβλιαριο!!!

Τελικα, κοιταει καλυτερα, και ηταν ενα βιβλιαριο απο το 1998, που του ειχε ανοιξει η νονα του... και ηταν 20.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ήτοι το φοβερο ποσο των 68 Ευρω!!!! :lol::lol::lol:

Πανω που πηγα να πω οτι μας εφεξε... :tongue::tongue:

7hWqp3.png

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ πάλι με τη μικρή δεν μπορώ να κάνω ούτε μια δουλειά.Ολο αταξίες κάνει και το σπίτι άνω-κάτω.Δεν προλαβαίνω ούτε να μαγειρέψω.Κλειστείκαμε απότομα μέσα και δεν ξέρω με την απασχολήσω να περάσει η ώρα της.Εχει κι'αυτή το δίκιο της.Εδώ δεν μπορώ εγώ που κάθομαι μέσα και βαριέμαι,π'οσο μάλλον ενα μικρό παιδί που είναι όλο ενέργεια.Τουλάχιστον να περάσουν οι μέρες να ξεκινήσει παιδικό να απασχολείτε κάπως και να περνάει η ώρα της.Πάω τώρα γιατί μάλλον ξύπνησε απο τον μεσημεριανό της ύπνο,να φάμε το γιαουρτάκι μας να πέσει και λίγο ο ήλιος να πάμε στις κούνιες.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου μου λείψατε πολύ!

Ω ναι είμαι ακόμα διακοπές, αλλά μετά από 2 περίπου εβδομάδες που λείπω, τώρα βρήκα λίγο χρόνο!:rolleyes:

Είχαμε πάει προς Καλαμάτα 10 μέρες και τώρα είμαι κοντά στην Πάτρα. Αχ τι καλά που είναι να είσαι κοντά στη θάλασσα!!! Η μπέμπα-Αλεξάνδρα, την 1η μέρα ούτε που βούτηξε καθόλου, από τη 2η και μετά τα πάμε καλά, εκτός από την άμμο. Αν τη βάλω να πατήσει άμμο κλαίει σπαρακτικά κι έτσι κι εγώ την έχω συνέχεια μαζί μου στην ξαπλώστρα:rolleyes::(

Το κακό παιδιά είναι ότι δεν πάει πουθενα παρά μόνο σε μένα και στο μπαμπά της και έτσι όπως καταλαβαίνετε έχουμε κουραστεί πολύ με τον άντρα μου. Τώρα εδ

ώ είναι και η πεθερά μου και ακόμα και σε αυτή κλαίει και ψάχνει να μας βρει! Ιδίως εμένα με έχει ξεκάνει. Δεν έχω καθόλου ξεκουραστεί. Το Σάββα το ανεβαίνουμε Γιάννενα για καμια εβδομάδα. Είναι κι η μάνα μου εκεί. Για να δούμε...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????Κι εσάς έτσι κάνουν? Έχω απελπιστεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε παιδιά το Πολινάκι μας είναι έγκυος? Τώρα διαβάζω τα νέα...Μπράβο!!!

Εγώ πάντως εύχομαι να το κρατήστε το μωράκι σας, κι έχω πολύ σημαντικούς λόγους να το λέω αυτό, αν όχι βέβαια που απεύχομαι, θα έχετε κι εσείς τους δικούς σας σημαντικούς λόγους. Άντε με το καλό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια μου όμορφα..!!

Χθες το βράδυ επιστρέψαμε οριστικά από τις διακοπές μας, περάσαμε όμορφα όπου κι αν πήγαμε, αν και μας κούρασε λίγο ο μικρός....!!

Ειρηνάκι μου, χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα..!!

Polinaki, από τα συμφραζόμενα της τελευταίας σελίδας συμπεραίνω ότι είσαι έγκυος, γιούπιιιιιι.........!!!!!!! Με το καλό.......!!!!

Λίζα, με σένα και τη Χριστίνα, έχω καταντήσει χαζοχαρούμενο, είστε απίθανες......!!!!!

Fatsaki, μην την πιέζεις τη μικρή, σιγά-σιγά θα συνηθίσει..!!

Φιλιά σε όλες, θα ξαναμπώ να γράψω τα νέα μας, όταν βρω χρόνο....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω χτεσ περασα πολυ πολυ ωραια!!!!!!!!..............................

ειδα την αννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελουσ πραγματοποιηθηκε η πρωτη παγκοσμια συναντηση στην χιο!!!!!!:tongue::tongue::tongue:...αντε σιγα-σιγα να μου ελθετε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περασαμε παρα πολυ ωραια!!!!!η ζωη ειναι ενα υπεροχο (λιγο πολυ λιγο σκανταλιαρικο )και πανεμορφο ζουζουνακι!!!!!!!!!!!!!!!

με την αγγελικη ωσ αδελφεσ ψυχεσ που ειναι τα βρηκαν...η δικια μου τησ εκανε <πω πω ,πω πω...>αλλα συγχρονωσ τησ εδινε και καμια πατσιτσα αλλα οπωσ ειδα οχι επιτηδεσ..απλα στα πλαισια του πω πω..:)

δυστυχωσ δεν καταφεραμε τελικα (δεν συνενοηθηκαμε σωστα για να πω την αληθεια)να ελθουν και στο σπιτι μου να δουν και την περιοχη που ειναι ωραια!!!...θα φυγουν ομωσ αυριο κ ετσι την επομενη φορα ελπιζω!!!

και μια μικρη λεπτομερεια....στην καφετερια που καθησαμε (στην αρχη ειμασταν μονεσ μασ ,χωρισ τουσ συζηγουσ)εγινε το απολυτο βομβαρδισμενο τοπιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεσαλωσαν οι μικρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!στο τελοσ αρχισαν να ανοιγουν τσαντεσ και να πεταν εξω οτι εβρισκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναντινακι σευχαριστω για την ευχη σου!να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

λοιπον να σασ πω και ενα <προβλημα> που με ταλαιπωρει ,μηπωσ και μπορει καποια να μου δωσει τα φωτα τησ......

λοιπον αν θυμαστε ολη την προηγουμενη εβδομαδα ελεγα για τα ωραρια τησ αγγελικησ (υπνοσ μονο 3-6 τα ξημερωματα κτλ..)ολη η προηγουμενη εβδομαδα κυλησε ετσι.....

αυτην την εβδομαδα μην μπορωντασ κι εγω αλλο ,αρχισα να την παιρνω στο κρεβατι μασ και συνειδητοποιησαμε οτι στο κρεβατι μασ μολισ την βαλω ξερενεται του υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντιθετα που μολισ μπει στην κουνια τσιριζει!!!!!!!!

ολο αυτο το θεμα με τον υπνο γινεται 2 εβδομαδεσ...οσοσ καιροσ ειναι που βαψαμε και το δωματιο τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θεση στα επιπλα δεν αλλαξαμε,κατι αλλο δεν αλλαξε.....τι γινεται λοιπον???????τι μπορω να κανω τωρα ωστε να ξαναθελησει την κουνια τησ?σκευτειτε οτι σε ενα μηνα θα εχουμε και την αφιξη του μωρου (το οποιο θα κοιμαται σε παρκοκρεβατο στο δωματιο μασ.....για τουσ πρωτουσ μηνεσ!!!!!!!!!!!)

τι θα γινει?θα κοιμομαστε και οι 4 σε ενα δωματιο?

ειλικρινα δεν ξερω πωσ να τησ συμπεριφερθω στο θεμα αυτο...

αν το εχει περασει (εστω κατι παρομοιο)καμια μανουλα κ ξερει κατι...ασ μοπυ πει!!!!!!!!!!!θα με βοηθησετε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΕΛΕΟΣ... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Μαζευω, μαζευω... και τελειωμο δεν εχουν!!!!!

Εχω ξεχαει μαλλον πως ειναι να φευγεις διακοπες με μωρακι...

Οι δυο οι μεγαλοι μου οι γιοι, τη μυριστικανε τη φαση και φυγανε με ελαφρα πηδηματακια για το χωριο με τον παππου και τη γιαγια και μεθαυριο θα πανε για 10 μερες Λευκαδα...

Να δω... ποτε και πως θα συμμαζευτω επιτελους!!! :?

Ειρηνακι... γι΄αυτο που ρωτησες... η απαντηση ειναι μονο μια!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ... οσο και αν αυτο ισως σημαινει ξενυχτια για σενα!

Δεν πρεπει να μαθει για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο, να κοιματε μαζι σας και δεν εννοω στον ιδιο χωρο αλλα στο κρεβατι!!!

Θα πρεπει να επιμενεις (οσο κουραστικο και να ειναι... ειδικα στην κατασταση σου) να τη βαζεις στο δωματιο της ή στην κουνια της για υπνο!!!

Νadinanki... δεν θα σου ευχηθω καλο χειμωνα... εχουμε ακομα μελλον και καυσωνες :mad: μπροστα μας!!!

Εγω περιμενω τη Δευτερα πως και πως να περασουμε τη γεφυρα απο το Ριο-Αντιριο... γιατι ειναι το μοναδικο σημειο που για μενα σημαινει ΕΝΑΡΞΗ και ΤΕΛΟΣ των διακοπων!!!! Ειναι το σημα κατατεθεν ενα πραμα... :)

Φατσακι... υπομονη!! Λιγο πολυ, ολες τα ιδια τραβαμε!!

Αλλαζουν τοπους και παραστασεις, τους ξενιζει αυτο και αντιδρουνε με φοβια! Λογικο ειναι να θελουν να ειναι προσκολλημενα πανω μας οπου νιωθουν σιγουρια!!! :)

7hWqp3.png

ξεχασα να σας γραψω οτι ... σημαδευτηκα στο προσωπο!!! :evil:

πηγα να τραβηξω απο τα πανω ντουλαπια ενα σάκο, και το μονο που ακουσα ηταν ενα βρρρρρρρ και ξαφνικα καταπλακωθηκα απο χιλιους μυριους σακους εκ των οποιων ο ενας (αναθεμα την κατασκευη του μεσα) ειχε σκληρο πατο και ροδακια και μου εκανε ενα υπεεεεροχο σημαδι στη μουρη!!!!!!!

σαν τους Ινδιανους θα κυκλοφορω που εχουν βαφτει με τα χρωματα του πολεμου!!!!:evil:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Λιζάκι, ακριβώς το ίδιο χτύπημα έκανα κι εγώ πέρυσι τέτοια εποχή, έφαγα τη βαλίτσα στα μούτρα.....!! :rolleyes::rolleyes:

Υπομονή με τις ετοιμασίες, εμένα ο άντρας μου φεύγει από το σπίτι κάθε φορά, που προετοιμαζόμαστε για ταξίδι, γιατί γίνομαι ανυπόφορη από το άγχος μου μην ξεχάσω κάτι κτλ, φαντάζομαι τί ζόρι τραβάς με 4 παιδιά...........!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ειρηνάκι, συμφωνώ με τη Λίζα, δεν είναι καλό να μάθει στο δικό σας κρεβάτι, δε θα ξεκολλάει μετά, ειδικά με την άφιξη της μπέμπας.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

λιζακι κ ναντινακι σασ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο σημερα κιολασ θα αναλαβω πιο δραστικα μετρα...σκευτηκα να καθησω κι εγω μαζι τησ στο δωματιο τησ...

λιζακι περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλεσ ετοιμασιεσ!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοριτσια ασχετη ερωτηση αλλα θα με ανακουφιζατε αν λεγατε ποσο σας στοιχησε η βαπτιση και αν κανατε τραπεζι για ποσους?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλησπέρα κορίτσια...

Ειρήνη μου εγώ την κοιμίζω στο κρεββάτι το μεγάλο και κοιμάμαι μαζί της γιατί γυρνάει πολύ και μια φορά πέρασε από πάνω μου και έπεσε..την κούνια την βάζω στο πλάι πλέον...καλύτερα στο δωμάτιο της και να είσαι κι εσύ εκεί παρά στο δικό σας,η δικιά μου σσε μας όταν την βάζω όταν έρχεται η μάνα μου δεν κοιμάται καλά αλλά στο δωμάτιο της οκ...

Ειρηνη μου έκανα τραπέζι για 100 περίπου άτομα και πληρώσαμε 2000,τα υπόλοιπα 800 χοντρικά μπομπό,γλυκά και προσκλήσεις χωρίς δώρο κουμπάρων

φυσικά και δουλεύω.όλα κυλάνε ήσυχα αλλά με κόπο στην καθημερινότητα,με τον καλό μου σκοτωνόμαστε γιατί καθαρίζω λέει συνέχεια εγώ του φωνάζω που δεν προσέχει κλπ,η μικρή μου έχει ξεφύγει...φοβάται μάλλον και είναι κολλημένη είτε σε μένα είτε στον μπαμπά της,κλαίει δεν θέλει να περπατάει και ούτε να κάτσει κάτω,ας ελπίσουμε πως όταν ξαναξεκινήσει βρεφικό θα έρθει στα ίσα της

χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν και στα μωράκια μας...να περάσετε καλά Λιζάκι και περαστικά από το χτύπημα,Πωλινάκι με το καλό το δώρο Θεού να έρθει...

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα κοριτσια...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

Να σας κερασω (εστω και ετσι) ... σημερα γιορταζει ο φατσουλινος μας (το δευτερο ονομα του ... Μαριος) :)

77437.jpg

Κατα τ΄αλλα... ολα καλα!

Ετοιμαζομαστε για αυριο...

:D:D:D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...