Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα στους φρουρούς του φόρουμ :mrgreen:

Λιζάκι εμείς όχι, δεν θα πάμε πουθενά. Δεν βγαίνει ούτε για 3μερο ρε γμτ! Αλλά δεν πειράζει, κάθομαι αθήνα και κάνω τις δουλίτσες μου και ξεκουράζομαι εδώ.

Πήγαινουμε σαββατοκύριακο στους γονείς μου στον Ωρωπό και βλέπουμε και το παιδί. Την Κυριακή θα τον φέρω μια βδομάδα πίσω μαζί μου, να ξεκουραστούν κι αυτοί λιγάκι πριν την βάφτιση.

Χιώτισσα πολύχρονη κι από δω, τι κερνάς;

ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολισ που ετοιμαζω μια τουρτιτσα...φαινεται να γινεται πολυ ωραια!!!!!!θα στειλω ενα κομματι στην καθε μια!!!!!!!!!!...εννοειται κ απο εκει στισ γκαστρουλιτσεσ του οκτωβριου.....

πιστευω να φτασει!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!

Ποσο χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που δεν παω διακοπες..

Ειρηνακι χρονια πολλα και δω.. Ναι ενα κομματι τουρτα θα το φαω μην σε προσβαλουμε κιολας..

Αχ και τι δεν θα εδινα να μου παρουν και μενα μερικες μερες τα κοριτσια. Δεν ξερω αν θα αντεξω μακρια τους βεβαια λογω εθισμου αλλα θα το δοκιμαζα..

CYMFp2.png

Καλημερα σας!!

Ειρηνακι χρονια πολλα και δω.. Ναι ενα κομματι τουρτα θα το φαω μην σε προσβαλουμε κιολας..

Αχ και τι δεν θα εδινα να μου παρουν και μενα μερικες μερες τα κοριτσια. Δεν ξερω αν θα αντεξω μακρια τους βεβαια λογω εθισμου αλλα θα το δοκιμαζα..

σευχαριστω στελλιτσα!!!!!εσυ δικαουσαι 3!!!!!!!!!!!!!!!!!τα αλλα δυο ειναι για τισ μπεμπουκεσ σου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μακαρι τωρα με την μετακομοιση που θα εισαι διπλα στην μανουλα να γινει αυτο που λεσ ,εστω για λιγο!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

δυσκολο αλλα μακαρι...

2 παιδια δεν ειναι ευκολο να τα κρατησει καποιος ποσο μαλλον στην ιδια ηλικια με τις ιδιες αναγκες.. Τωρα που προσπαθουν να περπατησουν και οι δυο γινεται χαμος στο ισωμα..

CYMFp2.png

Καλημερα σας!!

Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μετά σου ψιλοαρέσει :cool:

Το θέμα με σένα είναι αυτό που είπες, πως είναι δύσκολο να κοιτάξει κάποιος 2 παιδιά ίδιας ηλικίας κι αναγκών. Αλλά σκέψου το διαφορετικά. Τώρα τρως το παλουκάκι, αλλά σε 1-2 χρόνια που θα ξεπεταχτούν, θα είσαι πιο αραχτή από μας που κάναμε ένα παιδί και κάποιες θέλουν δεύτερο (φτου κι απ'την αρχή εγκυμοσύνες κλπ) :mrgreen:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

και κάποιες θέλουν δεύτερο (φτου κι απ'την αρχή εγκυμοσύνες κλπ) :mrgreen:

A πα πα πα!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές και την εμψύχωση!!! :):):)

Υποτίθεται φεύγουμε την Παρασκευή και δεν έχω ετοιμάσει τίποταααααααα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

A πα πα πα!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Δεν μιλάω ρε ούφο γι'αυτές που είναι ήδη, αυτές είναι ήδη στον χορό και χορεύουν :tongue:

Μιλάω για την περίπτωση που το σκέεεεεφτεσαι (βλ. moi) για κάαααποια στιγμή χαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Xαχαχαχαχα!! Γελάσαμε και σήμερα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εχω τελειώσει σχεδόν όλο το σίδερο - εκτός από μισό πλυντήριο που άπλωσα το πρωι- και πρέπει τωρα να τα βάλω στις βαλίτσες...Νομίζω ότι το' χω πάντως!!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να, εγώ γι'αυτό δεν φεύγω διακοπές! Κατ'αρχάς σιχαίνομαι το σιδέρωμα. Και με ασιδέρωτα ρούχα που να πας; :mrgreen:

Ευτυχώς την άλλη εβδομάδα θα έρθει η πεθ να κρατήσει μικρό, θα αφήσω τα πλυμμένα διακριτικά κάπου ;)

Καλημέρα είπα;

Ότι μισώ τα κουνούπια το έχω πει, έτσι;

WN6Op3.png

Να, εγώ γι'αυτό δεν φεύγω διακοπές! Κατ'αρχάς σιχαίνομαι το σιδέρωμα. Και με ασιδέρωτα ρούχα που να πας; :mrgreen:

Ευτυχώς την άλλη εβδομάδα θα έρθει η πεθ να κρατήσει μικρό, θα αφήσω τα πλυμμένα διακριτικά κάπου ;)

Καλημέρα είπα;

Ότι μισώ τα κουνούπια το έχω πει, έτσι;

Οχι και πολύ διακριτικά, μπορεί να μη τα δει....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...