Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες να βαλω κανενα ιβισκο μπλε πισω απο το αυτι οπως Αλικη Βουγιουκλακη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Δεν με χαλάς καθόλου ρε βουγιούκλω! Κάτω το μαλλί, χτενισμένο προς την μια πλευρά και στην άλλη ο ιβίσκος.. μμμμ...!!!
δεν μπορω να καταλαβω με αυτο το παιδι!!!!!

αληθεια αν καθησετε κ σκευτητε περα απο οταν ηταν νεογεννητη που δεν κοιμοταν καθολου ,ποτε δεν ειχα ξαναπαραπονεθει για θεμα υπνου...ημουν απο τισ τυχερεσ!!!...εωσ τωρα βεβαια!!!!:rolleyes:

επισησ......ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πηρα χτεσ και τισ δυο κορεσ μου (εσωτερικη+εξωτερικη) και πηγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τελειοσ!!!!!

Όντως δεν παραπονέθηκες ποτέ... Αλλά λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά... :mrgreen:

Τι ώρα την ταίζεις βραδινό;

Επίσης μου άρεσε το εσωτερική κόρη. Στις ουρσουλίνες; :tongue:

Καπως ετσι λεω να ειναι η ανθοδεσμη

WhiteCallaLilyweddingbouquet.jpg

Και μια μπλε κορδέλα κι είσαι έτοιμη χαχαχα. Είναι πολύ όμορφο το μπουκέτο!

Στο borrowed ρε έπρεπε να σου δώσω το νυφικό μου, να πέρναγε και τρίτη νύφη να είχε τύχη! Τώρα σαν old τι να σου δώσω... Μήπως θες ένα βρακί new? :twisted:

WN6Op3.png

Δεν με χαλάς καθόλου ρε βουγιούκλω! Κάτω το μαλλί, χτενισμένο προς την μια πλευρά και στην άλλη ο ιβίσκος.. μμμμ...!!!

Και μια μπλε κορδέλα κι είσαι έτοιμη χαχαχα. Είναι πολύ όμορφο το μπουκέτο!

Στο borrowed ρε έπρεπε να σου δώσω το νυφικό μου, να πέρναγε και τρίτη νύφη να είχε τύχη! Τώρα σαν old τι να σου δώσω... Μήπως θες ένα βρακί new? :twisted:

δως μου την παρουσια σου καλη μου θα πιανει για δυο ,borrowed και λογω ηλικιας old:tongue::tongue::tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Πόλα πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Δεν ξέρω εσύ πως το ε΄χεις πάρει βέβαια γιατί καταλαβαίνω όταν έρχεται ενα μωρό εκεί που δεν το περιμένεις αλλάζουν όλα σου τα σχέδια,όμως σκέψου πως παλιότερα κάπως έτσι κάνανε πολλά παιδιά και τελικά οι πολύτεκνες οικογένειες φθάσανε να είναι πολύ λίγες.Οι εποχές μας δύσκολες αλλά εγώ πιστεύω πως τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και όχι χρήματα για να μεγαλώσουν.Άλλωστε μαζί με τα άλλα 2 που έχεις θα ξεπεταχτεί κι'αυτό και θα μεγαλώσει απο τα δικά τους.Η επιλογή δικιά σου και σίγουρα οτι αποφασίσεις θα είναι σεβαστό απ'όλους.

SI5Yp3.png

Εμείς σήμερα είχαμε βγεί για ψώνια.Οργώσαμε τα μαγαζιά.Πήραμε 4 φορμίτσες για τον παιδικό αλλά θλελω κι΄'άλλες.Θα πάμε και αύριο για ψώνια γιατί θέλω να τις πάρω τώρα με τις εκπτώσεις που συμφέρει και επειδή σίγουρα θα χρειαστεί αρκετές είναι ευκαιρία.Θέλω να βρω και κανένα μπουφανάκι να τις πάρω για το χειμώνα.Πάντως είναι πανάκριβα να ψωνίζεις τέτοια είδη το χειμώνα απο τις τιμές που είδα.Και μάλιστα να είναι για μια σεζόν.

SI5Yp3.png

καλησπερα... εναπομειναντες μανουλες!!!

οι περισσοτερες διακοπευουν απ΄οτι καταλαβα και πολυυυυ καλα κανουν!:D

Πολα... οταν διαβασα αυτο που εγραψες, δε σου κρυβω οτι απο τη μια χαρηκα, απο την αλλη μ΄ελουσε κρυος ιδρωτας οταν σκεφτηκα οτι ηρθε ετσι αναπαντεχα...

αλλα ξερεις κατι ? εγω ως τριτεκνη μανουλα σου λεω οτι ειναι πολυ ομορφο!!

το τι θα αποφασισετε βεβαια με τον αντρα σου... ειναι καθαρα δικο σας θεμα, εμεις εδω ειμαστε για οτιδηποτε χρειαστεις... και αλοιμονο... ποιες ειμαστε εμεις που θα σε κρινουμε ???!!!!!!!!!

ευχομαι ολα να ερθουν οπως εσεις τα επιθυμειτε!!

Ξανθη... ολα μια χαρα ακουγονται οπως τα εχεις σκεφτει!!!!

Θα ειναι υπεροχα!!!

Evni... και μη χειροτερα!!!!!!! Ας ηταν ως εδω!!! Φρικαρα!!! Αλλα οπως και να το κανουμε, η κουραση και το αγχος ειναι παντα κακοι συμβουλοι...

Χριστινακι... δεν θα πατε πουθενα?

Εγω κοριτσια, εχω ετοιμασει το μισο σπιτι για πακεταρισμα... και το σ/κ με βλεπω να το πακεταρω ολοκληρο προκειμενου να φυγουμε επιτελους για διακοπες!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!

Πόλα,χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!Να σου πω συγχαρητήρια???Πάντως είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη γιατί θυμάμαι ότι μας έγραφες για τα οικονομικά σας κλπ αλλά πρέπει να καθήσετε να το σκεφτείτε καλά για να μην μετανιώσετε αργότερα για κάτι...αλήθεια ο άντρας σου τί λέει??Φυσικά ότι και να αποφασίσετε εμείς θα είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε όποτε χρειαστεί.....

Ξανθή,μου φαίνεται πολύ ωραίος ο στολισμός και δεν θα άλλαζα ή θα πρόσθετα τίποτα άλλο....το μπουκέτο σου μου αρέσει πολύ,πιστεύω ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα...με το καλό!

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

ξανθουλα υπεροχο και κομψο το μπουκετο!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι πακεταριζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο οι διακοπουλεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα στους φρουρούς του φόρουμ :mrgreen:

Λιζάκι εμείς όχι, δεν θα πάμε πουθενά. Δεν βγαίνει ούτε για 3μερο ρε γμτ! Αλλά δεν πειράζει, κάθομαι αθήνα και κάνω τις δουλίτσες μου και ξεκουράζομαι εδώ.

Πήγαινουμε σαββατοκύριακο στους γονείς μου στον Ωρωπό και βλέπουμε και το παιδί. Την Κυριακή θα τον φέρω μια βδομάδα πίσω μαζί μου, να ξεκουραστούν κι αυτοί λιγάκι πριν την βάφτιση.

Χιώτισσα πολύχρονη κι από δω, τι κερνάς;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...