Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αμάν Στέλλα τι τράβηξες! Με άγχωσες και μόνο με την ανάγνωση, φαντάζομαι και να τα ζούσα...

Πολ βλέπω πρωινή πρωινή σήμερα :cool:

Θες εμψύχωση; Στα χώνω άνετα! Θα συνέλθεις μετά παιδί μου, πίστεψέ με!

Ξανθή το πρότζεκτ γαμοβάφτιση πως πάει;

Η γκαστρού νάμπερ ουάν-χιώτισσα;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εσύ δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια πρωινά πρωινά! Πώς κι αυτό!??!!? Αχ είμαι μόνη μου στο γραφείο και δεν έχει και δουλειά αυτή τη βδομάδα και βαριέμαι......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Έχω μέρες να μπω γιατί τρέχω και δεν φτάνω με διάφορα θέματα και τις δουλειές του σπιτιού...

Κυριακή χιλιόχρονη η μικρή Σωτηρία να την δείτε να μεγαλώνει και να γίνεται ένας καλός άνθρωπος και...επιστήμονας:D

Πόλα...δεν ξέρω τι θα αποφασίσετε αλλά....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ:D...εγώ χάρηκα πολύ....όμως στο μέλλον να αλλάξετε μέθοδο αντισύλληψης:D ένα μωράκι είναι πάντα ένα δώρο:D

Ακόμα Πάτρα είμαστε και δεν ξέρω πότε θα φύγουμε έστω και για λίγες ημέρες...κουράστηκα τα ίδια και τα ίδια:rolleyes:

Ο πιτσιποπάκος είναι με τον μπαμπά μου στο καφενείο και παίζει με όλους τους γεροκαφενόβιους οι οποίοι το έχουν ρίξει στο κουπεπέ:tongue:

Βάζουμε κολύριο και μας ακούει όλη η Πάτρα:mrgreen: και αυτό γίνεται 8 φορές την ημέρα για 20 μέρες...ψυχολογικό θα αποκτήσει το μωρό:tongue:

Δεν μιλάμε καθόλου...μονάχα...γκαρίζουμε....αααα....εεεε....τατατα...ντανταντα....μουγκοθόδωρος ο πιτσιποπάκος:D αλλά η φασαρία...φασαρία:tongue:

envi το σίγουρο είναι ότι με τα δίδυμα τραβάς μαγάααααλο ζόρι....κουράγιο σε λίγο θα ανεξαρτητοποιηθούν και η ζωή σου θα γίνει πιο άνετη:D αλήθεια μην μου πεις ότι δουλεύεις κιόλας?

Εγώ με ένα μωρό και βοήθεια και πάλι υπάρχουν φορές που τα παίζω...ιδιαίτερα τα μεσημέρια όταν εγώ είμαι πτώμα και θέλω λίγο να κοιμηθώ ο πιτσιποπάκος ξυπνάει φρεσκαδούρα και αρχίζει τις ανδραγαθίες:mrgreen: τότε νιώθω έτοιμη να τηλεφωνήσω στον Ηρώδη αλλά έχασα το κινητό του και αυτός ο παλιάνθρωπος έχει καιρό να μου κάνει αναπάντητη:mrgreen:

Ειρήνη μικρή πως είσαι? μπήκες στην τελική ευθεία.....μην ξεχνάς να ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ;)

Χριστίνα όλα καλά? τι κάνει ο γοητευτικός μπράντυ? φιλάκια να του δώσεις:D

Ξανθή το πρότζεκτ γαμοβάφτιση πως πάει;

QUOTE]

τι να παει η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ορεξη για να κανω πραγματα:confused: παραγγειλα νυφικο-φορεμα απο το ιντερνετ θα παμε σημερα να ψωνισει ο Βασιλης κουστουμι εκλεισα μαγαζι για μετα τα μυστηρια (οχι οτι εχω και επιλογες μονο ενα εχει :mrgreen:) τωρα οσον αφορα το στολισμο εγω για πειτε καμμια ιδεα ρε κοριτσια ειχα στο μυαλο μου κατι απλο και λιτο που να ταιριαζει και με γαμο και βαπτιση , το θεμα μας ειναι ναυτικο οι μπομπο εχουν για τους μεγαλους ενα γαλαζιο λινο πουγκι και κρεμεται ενας ασημενιος αστεριας και για τους μικρους ενα ξυλινο ημερολογιο με πειρατες οποτε ελεγα εξω να στρωσω τουλι ή γαζα (ποια ειναι διαφορα ρε παιδια ποιο ειναι πιο καλο) και επανω να βαλω αριστερα και δεξια απο 3 μεγαλα λευκα φαναρια και επανω στο υφασμα θα ριξω διασπαρτα μικρους αστεριες και σαν σπασμενους κρυσταλλους ασπρους και μπλε .Στομαγαζι θα κανω το τραπεζι των ευχων , εχω παραγγειλει χωνακια και μεσα σε γυαλες θα βαλω ζαχαρωτα και επανω θα εχει σαν ντεκος κατι μεταλλικους φαρους περιπου 18 cm και διαφορα αλλα. Για πειτε πως σαν φαινεται ή ακομα καλυτερα για ριξτε καμμια καλη ιδεα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Κι εσύ δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια πρωινά πρωινά! Πώς κι αυτό!??!!? Αχ είμαι μόνη μου στο γραφείο και δεν έχει και δουλειά αυτή τη βδομάδα και βαριέμαι......
Όταν έχω τον μικρό παρ'ότι από τις 8 είμαστε στο πόδι, μέχρι να μπορέσω να κάτσω το πρωί πάει 11-12. Όταν είμαι σε πελάτες δεν μπορώ να μπω. Όταν διακοπεύω όμως εις τας Αθήνας; Σηκώνομαι η προκόπα πρωί για συμπαράσταση στον άντρα και μετά με απολαμβάνετε :mrgreen:
Εγώ με ένα μωρό και βοήθεια και πάλι υπάρχουν φορές που τα παίζω...ιδιαίτερα τα μεσημέρια όταν εγώ είμαι πτώμα και θέλω λίγο να κοιμηθώ ο πιτσιποπάκος ξυπνάει φρεσκαδούρα και αρχίζει τις ανδραγαθίες:mrgreen: τότε νιώθω έτοιμη να τηλεφωνήσω στον Ηρώδη αλλά έχασα το κινητό του και αυτός ο παλιάνθρωπος έχει καιρό να μου κάνει αναπάντητη:mrgreen:

Χριστίνα όλα καλά? τι κάνει ο γοητευτικός μπράντυ? φιλάκια να του δώσεις:D

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ μάντι! Ο μπραντ είναι διακοπές, μου μιλάει καθημερινά στο τηλ :rolleyes: και το σουκου κάνουμε αγκαλιές :-D
τωρα οσον αφορα το στολισμο εγω για πειτε καμμια ιδεα ρε κοριτσια ειχα στο μυαλο μου κατι απλο και λιτο που να ταιριαζει και με γαμο και βαπτιση , το θεμα μας ειναι ναυτικο οι μπομπο εχουν για τους μεγαλους ενα γαλαζιο λινο πουγκι και κρεμεται ενας ασημενιος αστεριας και για τους μικρους ενα ξυλινο ημερολογιο με πειρατες οποτε ελεγα εξω να στρωσω τουλι ή γαζα (ποια ειναι διαφορα ρε παιδια ποιο ειναι πιο καλο) και επανω να βαλω αριστερα και δεξια απο 3 μεγαλα λευκα φαναρια και επανω στο υφασμα θα ριξω διασπαρτα μικρους αστεριες και σαν σπασμενους κρυσταλλους ασπρους και μπλε .Στομαγαζι θα κανω το τραπεζι των ευχων , εχω παραγγειλει χωνακια και μεσα σε γυαλες θα βαλω ζαχαρωτα και επανω θα εχει σαν ντεκος κατι μεταλλικους φαρους περιπου 18 cm και διαφορα αλλα. Για πειτε πως σαν φαινεται ή ακομα καλυτερα για ριξτε καμμια καλη ιδεα:tongue:
Όλα μια χαρά μου ακούγονται (χαρά στα κουράγια σου κι όλας) αλλά αυτό που σκέφτηκα μετά απ' όοολα αυτά, ήταν η ανθοδέσμη σου να έχει μπλε-άσπρα τριαντάφυλλα :-D

WN6Op3.png

Εσένα σου μιλάει και στο τηλέφωνο πάλι καλά!!!! Εμένα το Λενογοργονίδιο, μου φωνάζει γειά από μακριά και μου στέλνει φιλιά για να μην αφήσει το παιχνίδι της :):):):) Αλλά το ΣΚ με τρελλαίνει στην αγκαλιά δεν έχω παράπονο!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κυριοτερο που θα σχολιασω ειναι η πολα μασ!!!!πολινακι οπωσ σου ειπαν και τα υπολοιπα κοριτσουδια ,οποια αποφαση και αν παρεισ εμεισ θα ειμαστε διπλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..παντωσ να πω κατι?ξετρελαθηκα με το νεο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα χαρηκα οσο δεν φανταζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε στελλιτσα τι ηταν αυτο?πιστευω μετα απο οτι μασ ελεγεσ προχτεσ ,αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο να μετακομοισετε να ξεκουραστεισ κι εσυ λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η γκαστρού νάμπερ ουάν-χιώτισσα;

Ειρήνη μικρή πως είσαι? μπήκες στην τελική ευθεία.....μην ξεχνάς να ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ;)

η γκαστρο-χιωτισσα μια χαρα...εμαθα πλεον να ικανοποιουμε με το 3ωρο-5ωρο υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα την πηρε ο υπνοσ στισ 3 και 7.30 ηταν πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη η αγγελικη περασε ολη την ημερα (απο τισ 6παρα χτεσ ξυπνη)με 5 ωρεσ υπνου!!!:rolleyes:

δεν μπορω να καταλαβω με αυτο το παιδι!!!!!

αληθεια αν καθησετε κ σκευτητε περα απο οταν ηταν νεογεννητη που δεν κοιμοταν καθολου ,ποτε δεν ειχα ξαναπαραπονεθει για θεμα υπνου...ημουν απο τισ τυχερεσ!!!...εωσ τωρα βεβαια!!!!:rolleyes:

επισησ......ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πηρα χτεσ και τισ δυο κορεσ μου (εσωτερικη+εξωτερικη) και πηγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τελειοσ!!!!!

χαχα με δουλευεις με τοσο μπλε!!!! οχι η ανθοδεσμη θα ειναι καλλες λευκες

ξανθουλα με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι μασ περιεγραψεσ ακουγονται παρα πολυ ωραια!!!!!!!!!και η ανθοδεσμη πολυ κομψη!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ναι Like something borrowed, something new , something old and something blue:rolleyes:

Μπορώ να σου δώσω την καλτσοδέτα από το γαμό μου και έτσι συνδυάζεις το borrowed & και το blue αφού είναι άσπρη με γαλάζιο φιόγκο!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπορώ να σου δώσω την καλτσοδέτα από το γαμό μου και έτσι συνδυάζεις το borrowed & και το blue αφού είναι άσπρη με γαλάζιο φιόγκο!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

ναι για καλτσοδετα ειμαι τρομαρα μου:cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

..ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...