Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσακια σας χαιρετω κι εγω. Επιστρεφουμε 23 Αυγούστου. Σας φιλω και να περασετε τελεια. Να προσεχετε τα μπεμπακια σας, τους εαυτους σας και τους αντρες σας.

φιλακια πολλααααααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Καλές διακοπές σε όσες αναχώρησαν κ με το καλό να επιστρέψετε!!!!

Εγώ παλεύω με τις βαλίτσες κ το σίδερο...Κωνσταντίνα όχι δεν προτίθεμαι να σου σιδερώσω ούτε ένα τόσο δα καλτσάκι:tongue::tongue:

Αυριο θα τελειώσω με τα πράγματα κ μετά θέλω να καθαρίσω κ το σπίτι για να το ψεκάσω με φάρμακο για τα μυρμηγκάκια:P....δεν έχουμε πολλά τώρα βασικά σπάνια κ από κανένα αλλά για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα γυρίσω κ θα έχουν φάει το σπίτι θα ψεκάσω....:wink:

Δευτέρα αναχωρούμε κ εμείς για Χίο επιτέλους να μας δει λίγο ο ήλιος κ η θάλασσα.... :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεισ παλευουμε με την ζεστη.....

χτεσ παλι ειχαμε βαπτισεισ...ολοσ ο ιουλιοσ περασε με γαμουσ ,τωρα ο αυγουστοσ φουλ στισ βαπτισεισ!!καλα ηταν ομωσ!!

Δευτέρα αναχωρούμε κ εμείς για Χίο επιτέλους να μας δει λίγο ο ήλιος κ η θάλασσα.... :D:D:D

οχι μονο ο ηλιοσ και η θαλασσα ....αλλα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:pαννουλα θα σου στειλω p.m για κατι μικρεσ λεπτομερειεσ που ισωσ βοηθησουν....

κοριτσια οσεσ ετοιμαζεστε για την μεγαλη αποδραση καλο σασ ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να προσεχετε και να περασετε οσο πιο τελεια γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Hello girls!!!:tongue:

Μόλις τελείωσα επιτέλους με τα πράγματα μας κ τα καθαρίσματα κ όλα τα σχετικά...αύριο επιτέλους αναχωρούμε κ εμείς για τα μπάνια μας!!!

Ειρήνη τα λέμε για σουμάδα Χίο:P:p

Εις το επανιδειν κοριτσούδια καλά να περάσουμε κ καλα κουράγια σε όσες επέστρεψαν!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Κυριακούλα να χαίρεσαι την Κοκό - Σωτηρία σου!!!!!

Λιζάκι & evniπεραστικά στα μπεμπάκια σας

Όσες φεύγετε ή φύγατε διακοπές καλά να περάσετε και καλές βουτιές!!!!

Ειρηνάκι - εγκυάκι όλα μια χαρά θα πάνε απλά πρόσεχε λίγο παραπάνω. Όσο για το baby sitting Που είπε η Χριστίνα όταν με το καλό γεννήσεις, δηλώνω από τώρα εθελόντρια για το Αγγελικάκι:D:D:D:D:D:D:D

Εμείς κορίτσια γυρίσαμε χθες από Τζια που είχαμε πάει να δούμε το γοργονίδιο - Ταλιμπάν μας:cool::cool::cool: Μέσα σε 4 μέρες που είχα να τη δώ έμαθε τόσα καινούρια πράγματα!!!!!!! Στη θάλασσα κολυμπάει μόνη της με τα μπρατσάκια, κρατάει το κεφάλι έξω και χτυπάει τα ποδαράκι και άμα πάω να την πιάσω μου διώχνη το χέρι και λέει "μό! μό!" (μόνη της δηλαδή):tongue: Όσο για το φαγητό εξακολουθεί να τρώει τα πάντα!!!!!! Ευτυχώς που τρεχοβολάει όλη μέρα και ψηλώνει κιόλας γιατί αλλιώς σα φούσκα θα μου γύριζε το Σεπτέμβρη!!!! Περπατάει μονίμως ξυπόλητη, μα μέσα στο σπίτι μα έξω στην αυλή μα στην παραλία, ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες και φωνάζει σαν τσοπάνης που λέει κι ο πατέρας της:P:p:p:p:p Πολύ το χάρηκα το κοριτσάκι μου και νιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη που η μαμά μου έχει και το χρόνο και την όρεξη και θα κάτσει ένα μήνα μαζί της στο νησί να ευχαριστηθεί διακοπές και καθαρό αέρα.... Με το Βασίλη βέβαια όπως καταλαβαίνεται περιμένουμε πώς και πώς να έρθει η επόμενη Παρασκευή για να ξαναπάμε.

Αυτή τη βδομάδα δε, ήταν πολύ ωραία γιατί είχαν έρθει και ο αδερφός του Βασίλη με τη 10 μηνών ξαδέρφη μας και η Λένα είχε και παρέα. Ήταν απόλαυση να τις βλέπεις και τις δύο μαζί και ευτυχώς απ' ότι είδα παίζανε πολύ ωραία μαζί με λίγες μόνο ζήλιες άρα είναι έτοιμη για αδερφάκι η γοργονίτσα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:(όπως είπα και στο Βασίλη για να ενισχύσω τις πιθανότητες του project αδερφάκι που έχει ήδη μπει σε εφαρμογή)

Αχ, ας μαζέψω το μυαλό μου τώρα να κάνω καμιά δουλειά στο γραφείο και τα λέμε αργότερα πάλι τσούπρες!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και καλεσ διακοπουλεσ σε ολεσ σασ μαζι με τισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να περασετε σουπερ!!!!!

αχ βρε κοριτσια εγω κοντευω να σκασω.....η αγγελικη εχει ΞΕΦΥΓΕΙ λεμεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενω εωσ πριν καποιο διαστημα ,ξυπνουσε το πρωι κατα τισ 8-9,αντε το πολυ 7 μετα μου κοιμοταν για 1-2 ωριτσεσ ,μετα παλι το απογευματακι καμια ωριτσα και μετα το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα απο καιρο εχουν κοπει μαχαιρι τα μεσοδιαστηματα υπνου ,ενταξει αυτο...αν κ με κουραζει γιατι πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ποδι εμταξει...αλλα εδω και μερεσ εκοψε και τον βραδυνο υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα κοιμηθηκε κατα τισ 2 και ξυπνησε 6 παρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα αυτα τα εκανε μεχρι να σαραντησουμε αντε το πολυ μεχρι να πηγε 3 μηνων!!!!!τωρα τι εγινε????????να προαισθανεται πιο εντονα την νεα αφιξη?

σημερα απελπιστηκα...κοιμηθηκα μονο 3-6!!!!!!!!!!!φανταζεστε τι θα γινει κ με το μωρο?θα με πηγαινμει καροτσι ολη την ημερα κ νυχτα ,αν εξακολουθησε η αγγελικη αυτο το ωραριο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και καλεσ διακοπουλεσ σε ολεσ σασ μαζι με τισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να περασετε σουπερ!!!!!

αχ βρε κοριτσια εγω κοντευω να σκασω.....η αγγελικη εχει ΞΕΦΥΓΕΙ λεμεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενω εωσ πριν καποιο διαστημα ,ξυπνουσε το πρωι κατα τισ 8-9,αντε το πολυ 7 μετα μου κοιμοταν για 1-2 ωριτσεσ ,μετα παλι το απογευματακι καμια ωριτσα και μετα το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα απο καιρο εχουν κοπει μαχαιρι τα μεσοδιαστηματα υπνου ,ενταξει αυτο...αν κ με κουραζει γιατι πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ποδι εμταξει...αλλα εδω και μερεσ εκοψε και τον βραδυνο υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα κοιμηθηκε κατα τισ 2 και ξυπνησε 6 παρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα αυτα τα εκανε μεχρι να σαραντησουμε αντε το πολυ μεχρι να πηγε 3 μηνων!!!!!τωρα τι εγινε????????να προαισθανεται πιο εντονα την νεα αφιξη?

σημερα απελπιστηκα...κοιμηθηκα μονο 3-6!!!!!!!!!!!φανταζεστε τι θα γινει κ με το μωρο?θα με πηγαινμει καροτσι ολη την ημερα κ νυχτα ,αν εξακολουθησε η αγγελικη αυτο το ωραριο..

Βρε Ειρηνάκι, μην απελπίζεσαι, μπορεί να περνάει φάση η Αγγελικούλα... Κάτι η ζέστη, κάτι ίσως κανένα δόντι, κάτι και η νέα άφιξη που πλησιάζει:tongue: Θα στρώσει όμως μωρέ μην ανησυχείς. Εσύ κοίτα (όσο γίνεται) και όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι, ας μην είναι και μαζεμένο το σπίτι λίγο καιρό μωρέ..... Και όταν κοιμάται να κοιμάσαι κι εσύ;););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Koρίτσια καλησπέρα!!! :):)

Εχω κάτι πολύ σοβαρό να σας πω, μόλις το έμαθα, δεν το έχω πει ακόμη σε κανέναν και ξέρω ότι δεν θα με κατακρίνετε όποια απόφαση κι' αν πάρω: είμαι ΕΓΚΥΟΣ. Το έμαθα μόλις τώρα και δεν είναι κάτι που επιθυμούσαμε. Απλά έσπασε το προφυλακτικό...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολινάκι μου εννοείται ότι δε θα σε κατακρίνουμε άσχετα με το τι θα αποφασίσεις...... Καταλαβαίνω ότι είναι αναπάντεχο και εντελώς εκτός προγραμματισμού, αλλά θα πρότεινα να το σκεφτείτε ψύχραιμα, να το δείτε απ' όλες τις πλευρές με τον άντρα σου και να αποφασίσετε το καλύτερο για σας και τα παιδάκια σας. Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς!!!!!! Θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο:):)

ΥΓ. Εγώ πάντως χάρηκα με τα νέα σου:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι...Ο άντρας μου το ξέρει...είχαμε πάει mall (πήρα ένα ωραίο και ακριβό τζιν, μετά από χρόνια, πανάθεμά με) και γενικά είχα κάτι ζαλάδες...οπότε πήγαμε φαρμακείο και να σου το!!!!! Πάντως ό,τι κι'αν γίνει μετά τις διακοπές!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χριστινάκι ανάμεικτα συναισθήματα έχω...δεν ξέρω, ειλικρινά :):):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα!!

Τι κανετε κοριτσια μου? Εμεις ζησαμε ενα δραματικο π/σ/κ. Σας ειχα γραψει την φρικη της μανας με αρρωστα παιδια. Ειχε και συνεχεια το πραγμα. Α πο την περασμενη Κυριακη και ολη την προηγουμενη εβδομαδα λογω πυρετου δεν κοιμομουν τα βραδια με αποτελεσμα να ειμαι σαν ζομπι πια και την εκανα την ξερη μου. Την Παρασκευη το απογευμα επεσε η μικρη απο την αλλαξιερα. Την πηγα να την αλλαξω και δεν εβαλα την μεγαλη στο παρκο να ειναι ασφαλης τηνα αφησα στο πατωμα και ακουω ενα ντουκ και κλαμα οποτε αφηνω την μικρη και σε δευτερολεπτα τρεχω στην πορτα του σαλονιου βλεπω οτι η μεγαλη ηταν ο.κ κια τρεχω παλι πισω και βλεπω την μικρη στο πατωμα. Τι ν ασας λεω επαθα τρελα. Εχασα την ψυχραιμια μου και αρχισα να τρεμω να κλαιω..Μην τα πολυλεω πηρα τους γονεις μου τρεχω με τον μπαμπα μου στο δρομο απο τηνα στατη οδηγηση κανει εαλλα εγω νομιζα οτι επαθε διασειση ειχε και υπνηλια απο το κλαμα κια νομιζα πως επεφτε σε κωμα αφηστε εχασα πολλα χρονια απο την ζωη μου. Αφου ολα τελειωσαν καλα γυρναμε και ξανα πυρετος 39 η μεγαλη. Περιμενα ως το σαββα το το απογευμα αλλα ο πυρετος επεμενε και την πηγα νοσοκομειο για εξετασεις καλα για τα ουρα ουτε να σας το λεω 2 ωρες εκανε να ουρησει με το σακκουλακι. Ενταξει τουλαχιστον φανηκε πως ειχε απο την αρχη νεα ιωση και ολη την Κυριακη ειχε 39 πυρετο ξεκινησαμε ceclor αντιβιωση και απο σημερα βλεπω βελτιωση. Τωρα το πωες ειμαι δεν το λεω το καταλαβαινετε απο μονες σας.

Χριστινα και ειρηνη αμαξι δεν εχω αλλα δεν ειναι προβλημα να αφηνω το καριτσι κατω ομως θα αφηνω το μωρο το ενα μονο κατω στην εισιδο και θα ανεβαινω στον 3ο να παρω το αλλο μωρο?

Ευτυχω ςως το τελος του μηνα παμε στο νεο μα ς σπιτι διπλα στη μαμα μου που σας ελεγα και ειναι μονοκατοικια οποτε δεν θα εχω τετοια θεματα.

μπιζελακι ειναι δυσκολο λογω μετακομισης να συναντηθουμε αλλα οικογενειακως αλλα εσυ πες ποτε και ισως ερθω μονη αν μπορεσω να πιουμε καφεδακι..

Πωλινακι οτι αποφασισεις εμεις ειμαστε εδω και φυσικα μονο για να σε ακουσουμε και να σε στηριξουμε και οχι να σε κρινουμε για τις αποφασεις σου. αυτες ειναι δικες σου. Και γω απντως χαρηκα με τα νεα σου..

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...