Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια help, μ' έπιασαν πάλι οι ανησυχίες μου για το μικρό, γιατί δεν περπατάει....??

Άργησε πολύ σε όλα, έμαθε να κάθεται 9 μηνών, στάθηκε όρθιος στα πόδια του κοντά στους 11 μήνες και τα μόνα δειλά βηματάκια, που κάνει, είναι μέσα στο πάρκο.. Όταν τον εχω εκτός πάρκου και πάω να τον σηκώσω, λυγίζει τα πόδια ή παίρνει θέση για κάθισμα. Τί φταίει....?? Θα έπρεπε, τουλάχιστον, να κάνει βηματάκια ή να στέκεται όρθιος, όταν τον κρατάω....:|:?:roll:

Καλημέρα. Αυτό που είπε η Ξανθή έχει βάση, η ζήλια δηλαδή. Προτείνω να τον πηγαίνεις σε παιδότοπο, να βλέπει και να συναναστρέφεται πολλά παιδάκια, για να προσπαθήσει να τα μιμηθεί στο θέμα του περπατήματος. Στάσου και στην παραλία σε απόσταση μικρή και επέμεινε γλυκά να του κάνεις "έλα έλα" κι αν δεν πιάνει, έχε στο χέρι κάτι που του αρέσει πολύ (φαγητό, παιχνίδι). Κι εμένα πάντως καθυστέρησε, μην ανησυχείς, έχει μπει στον 15ο μήνα κι ακόμα φοβάται μόνος να περπατήσει, μόνο με χέρι.

Λίζα τι να σου πω όσον αφορά τη φίλη σου, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί το έχω περάσει. Εύχομαι να ανακάμψει σύντομα.

Σμουτσιους καλές διακοπές!

Μπιζέλι, να δεις ότι η δικιά σου θα είναι ερωτευμένη και δεν τρώει :-D

Βλαχοπούλου όλα έτοιμα; Δεν κρατιέσαι να φύγεις ε; :mrgreen:

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο καφές ήταν τέλειος και η γυναικοπαρέα επίσης:D άντε όταν ξανανέβω Αθήνα να το ξανακάνουμε:D

Ο πιτσιποπάκος 2 μέρες Αθήνα δεν έκανε ούτε κακάκια ούτε σχεδόν τσίσα του:rolleyes: μόλις μπήκαμε σπίτι αρχίσαν οι βομβαρδισμοί...ψάχναμε για καταφύγιο:roll:

Η Ζωούλα είναι μια τσαχπίνα μπεμπούλα που μας πήρε την καρδιά:D φωτό προσεχώς.

Οι γιατροί το μόνο που μου είπαν είναι να τον παρακολουθώ και σε 6 μήνες να ξαναπάμε...όση ώρα τον εξέταζαν δεν έκανε τίποτα, κοιτούσε μια χαρά, οπότε δεν μπορούσαν να βγάλουν συμπέρασμα:rolleyes: μπορεί να βελτιωθεί, να μείνει στάσιμο ή να χειροτερέψει...θα δούμε:roll:

Καλημερα και απο μας!!

Σημερα κλεινουμε το 4ο 24ωρο και ελπιζω οτι θα τελειωσει το μαρτυριο της ιωσης. Ενω την τεταρτη ειπα ολα τελειωσαν χθες το απογευμα μου κοτσαρει 2 εμετους σε διαστημα 1,5 ωρας και ενα 38αρι και ηρθα και στανιαρα. Ξανα μανα τα ιδια νερο με το κουταλακι και προσοχη και αγχος και και και....

Δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ε Ι!!! Ντρεπομαι που το λεω αλλα νιωθω κουρασμενη. Δεν φταινε τα μωρα αλλα οτι η ζωη μου αλλαξε 100% και νιωθω αβολα νιωθω αλλη γυναικα που δεν μου αρεσει κιολας. Δεν μπορω να βγω απο το σπιτι μονη γιατι δεν χωραει το καροτσι στο ασανσερκαι αν μπορω να βγω στο μπαλκονι ειναι επιτευγμα. Περνανε βδομαδες κλεισμενη σπιτι και γω εδω να μην ξερω τι να ακνω.

Συγνωμη τα ειπα και ξαλαφρωσα....

CYMFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κυριακή μου να χαίρεσαι το ροζ κοριτσάκι σου...να ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!:D

Πωπωωωωω βρισκομαι σε πανικό αφού δεν έχω κάνει καμμία προετοιμασία για τη Δευτερα που φεύγουμε,σήμερα ξεκίνησα τα πλυντήρια,δεν ξέρω πότε θα τα σιδερώσω κ πότε θα ετοιμάσω τα 100 κιλά περίπου πραγμάτων που πρέπει να πάρουμε μαζί!!!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

evni,σου έχω καλά νέα...θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη γύρω στις 17-19 του μήνα για να πάμε στο Ιπποκράτειο οπότε αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί οικογενειακώς για καφεδάκι...τί λες???

Χριστινάκι,η παιδίατρος μου είπε 2 φορές ότι η μικρή μάλλον έχει πάρει το δικό μου σκαρί και θα γίνει κι αυτή αδύνατη...να δούμε μήπως πάρει τουλάχιστον το ύψος από τον μπαμπά της...να'ναι ερωτευμένη λες???Μάλλον με τον μπαμπά της....τώρα τελευταία λέει πεντακάθαρα "μπαμπά" κι ο δικός μου λάμπει απο ευτυχία και τον κυνηγάει συνέχεια από πίσω!!!Η μαμά παραπονεμένη.....

Κωνσταντίνα,μην αγχώνεσαι....πολλά παιδάκια περπατούν γύρω στους 14-15 μήνες...ειδικά τα αγοράκια αργούν λίγο...πάντως το ότι κάνει βηματάκια στο πάρκο είναι καλό σημάδι,θα δεις που σε λίγο θα τρέχει και δεν θα τον προλαβαίνεις....

MRIip3.png

xnmwp3.png

θες ενα??:tongue::tongue:

Αμέ, για λίγες ώρες....!! :tongue:

Καλημέρα. Αυτό που είπε η Ξανθή έχει βάση, η ζήλια δηλαδή. Προτείνω να τον πηγαίνεις σε παιδότοπο, να βλέπει και να συναναστρέφεται πολλά παιδάκια, για να προσπαθήσει να τα μιμηθεί στο θέμα του περπατήματος. Στάσου και στην παραλία σε απόσταση μικρή και επέμεινε γλυκά να του κάνεις "έλα έλα" κι αν δεν πιάνει, έχε στο χέρι κάτι που του αρέσει πολύ (φαγητό, παιχνίδι). Κι εμένα πάντως καθυστέρησε, μην ανησυχείς, έχει μπει στον 15ο μήνα κι ακόμα φοβάται μόνος να περπατήσει, μόνο με χέρι.

Έχω δοκιμάσει να του δίνω κίνητρο, δεν πολυπιάνει.. Αυτό με τον παιδότοπο και την παραλία μου άρεσε, δεν το είχα σκεφτεί, thanx..! :D

Οι γιατροί το μόνο που μου είπαν είναι να τον παρακολουθώ και σε 6 μήνες να ξαναπάμε...όση ώρα τον εξέταζαν δεν έκανε τίποτα, κοιτούσε μια χαρά, οπότε δεν μπορούσαν να βγάλουν συμπέρασμα:rolleyes: μπορεί να βελτιωθεί, να μείνει στάσιμο ή να χειροτερέψει...θα δούμε:roll:

Όλα καλά θα πάνε, Μαντινοπακι..!

Δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ε Ι!!! Ντρεπομαι που το λεω αλλα νιωθω κουρασμενη. Δεν φταινε τα μωρα αλλα οτι η ζωη μου αλλαξε 100% και νιωθω αβολα νιωθω αλλη γυναικα που δεν μου αρεσει κιολας. Δεν μπορω να βγω απο το σπιτι μονη γιατι δεν χωραει το καροτσι στο ασανσερκαι αν μπορω να βγω στο μπαλκονι ειναι επιτευγμα. Περνανε βδομαδες κλεισμενη σπιτι και γω εδω να μην ξερω τι να ακνω.

Σε καταλαβαίνω, εδώ με ένα (που δεν περπατάει καν) και είμαι απ' οίκω όλη μέρα....! Υπομονή..!

Πωπωωωωω βρισκομαι σε πανικό αφού δεν έχω κάνει καμμία προετοιμασία για τη Δευτερα που φεύγουμε,σήμερα ξεκίνησα τα πλυντήρια,δεν ξέρω πότε θα τα σιδερώσω κ πότε θα ετοιμάσω τα 100 κιλά περίπου πραγμάτων που πρέπει να πάρουμε μαζί!!!:roll:

Έχω κι εγώ μερικά για σίδερο, να σου τα δώσω...?? :mrgreen:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κωνσταντίνα,μην αγχώνεσαι....πολλά παιδάκια περπατούν γύρω στους 14-15 μήνες...ειδικά τα αγοράκια αργούν λίγο...πάντως το ότι κάνει βηματάκια στο πάρκο είναι καλό σημάδι,θα δεις που σε λίγο θα τρέχει και δεν θα τον προλαβαίνεις....

Ανησυχώ, η μάνα, τί να κάνω..! Μακάρι..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γεια σας κορίτσια.Σήμερα είχε τη φαεινή ιδέα ο άντρας μου να ζητήσει παστίτσιο.Καταλαβαίνεται όλες πόσο δύσκολο ακούγεται αυτό.Και οχι τίποτ'άλλο αλλά όταν προγραμματίζω να κάνψ παστίτσιο ετοιμάζω τον κιμά απο το βράδυ και τα υπόλοιπα την άλλη μέρα και γίνεται πιο γρήγορα.Σήμερα δεν είχα ετοιμάσει τίποτα και το έφτιαξα μεσα σε 2,5 ώρες.Που να με αφήσει η μικρή.Ευτυχώς είχε έρθει και η ξαδερφούλα της με τη μαμά της για καφεδάκι και έπαιξαν μαζί και βρήκα λίγο χρόνο.Ολη μέρα με θέλει κοντά της και σκέφτομαι οτι έχει δίκιο αφού κι΄αυτή μόνη της βαριέται.

Σας είπα οτι περιμένω πως και πως να αρχίσει ο παιδικός έ?Ετσι λέω τώρα βεβαια αλλά πιστεύω θα μου κακοφανεί απο την άλλη πολύ.Εχω συνηθίσει τόσο πολύ όλους αυτούς τους μήνες με το παιδί που δεν ξέρω πως θα το πάρω όταν αρχίσει σχολείο.Τέλος πάντων έχω μερικές εβδομάδες ακόμα να το συνηδητοποιήσω.

Καλές διακοπούλες σε όσες φεύγετε.Να περάσετε super.

SI5Yp3.png

Δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ε Ι!!!
Πες τα εδώ παιδί μου να ξαλαφρώσεις! Δεν μου λες, το καρότσι δεν γίνεται να το αφήνεις κάτω, στην είσοδο και να κατεβαίνεις αγκαλιά με τα παιδιά στο ισόγειο;
Έχω δοκιμάσει να του δίνω κίνητρο, δεν πολυπιάνει.. Αυτό με τον παιδότοπο και την παραλία μου άρεσε, δεν το είχα σκεφτεί, thanx..! :D
Στα είπα γιατί τυχαία τα ανακάλυψα κι εγώ. Ειδικά στον παιδότοπο τρελλαίνεται με τα παιδάκια! Αλλά και η παραλία που και να σηκωθεί δεν θα χτυπήσει (αν είναι άμμος) ενδείκνυται, εγώ φεύγω και πάω παραπέρα και τον φωνάζω.
Σας είπα οτι περιμένω πως και πως να αρχίσει ο παιδικός έ?Ετσι λέω τώρα βεβαια αλλά πιστεύω θα μου κακοφανεί απο την άλλη πολύ.Εχω συνηθίσει τόσο πολύ όλους αυτούς τους μήνες με το παιδί που δεν ξέρω πως θα το πάρω όταν αρχίσει σχολείο.
Καλά, να δεις μετά με τον παιδικό που θα έχεις λίγο χρόνο για σένα πως θα σου καλοφανεί ;)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...

ο μικρος ειναι καπως καλυτερα σημερα, βεβαια το πρωι ειχε παλι ενα 38,2 και πολυ γκρινια!!

ευτυχως που ο Χαρης απο χθες δεν παει γραφειο, οτι προκυπτει θα δουλευει απο το σπιτι και ετσι εχω αρκετη βοηθεια!! :)

evni... περαστικα και γρηγορα στις μικρες... οσο για την κλεισουρα που λες, εγω να ΄ξερες ποσο σε νιωθω!!! 1000 %

nadine... πολλα μωρακια (και ιδιαιτερα τ΄αγορια) περπατανε μεταξυ 13-15 μηνων!

αν ομως σ΄ανησυχει κατι, συζητησε το με τον παιδιατρο σας, ή παρε και μια δευτερη γνωμη!

δεν ξερω κοριτισα, αλλα εγω παντα αυτο εκανα! οταν εβλεπα κατι που εμενα σα μαμα με ανησυχουσε, το εψαχνα λιγο παραπανω...

βεβαια, χρυσος κανονας... ΝΑ ΜΗΝ σας δει ο γιατρος οτι εχετε αγχος, γιατι το μονο που κανουν μετα ειναι να το εκμεταλευονται δεοντως!!!!! :twisted:

Μαριαννακι... σου ευχομαι να περασεις πολυ καλα, να ξεκουραστεις... να ριξεις και τις μασες της ζωης σου και να μας γυρισεις φρεσκια φρεσκια και λαχταριστη!!!! :)

Ξανθη... για το mmr μπορει να γινει απο 12-15 μηνων. εμεις το καναμε 13,5 μηνων και το μαντου (το οποιο δεν ειναι εμβολιο) ενα πριν ...

7hWqp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χιώτισσα καλά σου λέει η στάχι, ενέσεις για τα πνευμόνια, να το σιγουρέψεις. Που πρόκειται να γεννήσεις και δεν θυμάμαι; Ότι και να γίνει, τόσες ήμαστε εδώ βρε, πότε η μια μπέιμπι σίτιν πότε η άλλη, μην ανησυχείς εσύ. Φρόντισε να ξεκουραστείς όσο γίνεται και να τραβήξει η εγκυμοσύνη όσο μπορείς παραπάνω, και μια μέρα κάνει διαφορά.

τσου!!!για ενεσουλεσ δεν ειπε ,ενω ξερω οτι τισ προτινει...αρα λεσ απλα να με φοβιζει?anyway ...προσπαθω να μην την πολυσηκωνω παρα μονο για τα απαραιτητα...δηλ,να την βαλω στην αλλαξιερα,στην μπανιερα στην κουνια τησ κτλ..

καλησπερα κοριτσια...

σα να μην εφτανε ολη η δυσκολη και επιπονη διαδικασια της εξετασης που καναμε (το σπινθηρογραφημα εννοω) ... απο χθες εχει πυρετο απο το εμβολιο και σημερα εφτασε μεχρι 39 :(

το κλαμα και η γκρινια σχεδον χωρις σταματημο, εγω σε κατασταση "εκτακτης αναγκης"... και δε συμμαζευετε!!!

κατα τ΄αλλα... μια αδελφικη μου φιλη στη Γερμανια ειναι στο νοσοκομειο σε κρισιμη κατασταση και εχω γινει κουρελι!!!!!!!

δεν ειναι η καλυτερη μου εποχη... νιωθω τοση κουραση....

χιλια περαστικουλια στον μικρουλη σου!!!!!!!!!!!!!κριμα μωρε και με τοση ζεστη τα καημενουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να καλυτερεψη η κατασταση τησ φιλησ σου και να αναρρωσει συντομα!!!!!

ευχομαι να βελτιωθει!!!!!!!μονο βελτιωση πλεον ε?μια χαρα θα ειναι ...θα το δεισ!!!!!

Κ

κοριτσακι καταρχην περαστικουλια στισ ζουζουνουλεσ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να αναρρωσουν οσο γρηγοροτερα γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μην ζητασ συγνωμη που τα ειπεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδω δεν ειμαστε μονο για να κουτσομπολευουμε κ να λεμε διαφορα...αλλα πανω απο ολα να στηριζουμε η μια την αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το να λεσ σε καποια γειτονισσσα να τησ κατεβαζεισ τα κοριτσια να τα κραταει 5 λεπτα κ μετα να ανεβαινεισ παλι πανω να κατεβαζεισ το καροτσι?ή να το αφηνεισ μεσα στο πορτ παγκαζ του αυτοκινητου?

Έχω κι εγώ μερικά για σίδερο, να σου τα δώσω...?? :mrgreen:

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...ΕΧΩ Κ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙΟΥ ...ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ!!!!:P

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βλαχοπούλου όλα έτοιμα; Δεν κρατιέσαι να φύγεις ε; :mrgreen:

Σιγα μην ηταν ολα ετοιμα!:tongue: Μεχρι τελευταια στιγμη θα μαζευω! Να δω που θα τα βαλουμε τοσα πραγματα...:roll:

Καλημερα και απο μας!!

Σημερα κλεινουμε το 4ο 24ωρο και ελπιζω οτι θα τελειωσει το μαρτυριο της ιωσης. Ενω την τεταρτη ειπα ολα τελειωσαν χθες το απογευμα μου κοτσαρει 2 εμετους σε διαστημα 1,5 ωρας και ενα 38αρι και ηρθα και στανιαρα. Ξανα μανα τα ιδια νερο με το κουταλακι και προσοχη και αγχος και και και....

Εδω ενα παιδι και δυσκολευομαστε, ποσο μαλλον με τα διδυμα! Η Μαριαλενα σκαρφαλωνει παντου, ανοιγει συρταρια, ντουλαπια, δεν την προλαβαινω! Αντε να΄χεις 2 θηριακια να κυνηγας. Οσο για την κλεισουρα, εχεις απολυτο δικιο, ειναι πολυ δυσκολα. Δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα?

Κανε και αλλο ενα παιδακι με το καλο, και θα σου πω εγω τι θα κουβαλας!:mrgreen: Θελουμε να παρουμε και το ταβλι μαζι μας αλλα χλωμο το κοβω να μεινει χωρος στο αυτοκινητο. Εκτος αν το κραταω αγκαλια!:cool:

nadine... πολλα μωρακια (και ιδιαιτερα τ΄αγορια) περπατανε μεταξυ 13-15 μηνων!

αν ομως σ΄ανησυχει κατι, συζητησε το με τον παιδιατρο σας, ή παρε και μια δευτερη γνωμη!

Νομιζω πως εξαρταται απο το παιδι, και οχι απο το φυλο. Αλλα συμφωνω στη δευτερη γνωμη.

Μαριαννακι... σου ευχομαι να περασεις πολυ καλα, να ξεκουραστεις... να ριξεις και τις μασες της ζωης σου και να μας γυρισεις φρεσκια φρεσκια και λαχταριστη!!!! :)

Για να ξεκουραστω φιλεναδα αποκλειεται, αλλα στην Καρυστο θα΄μαι. Να μην τσακισω τα παϊδακια?:mrgreen:

Κυριακη, Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα για τη Σωτηρια σου!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...