Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια μου,είμαι στην δουλειά,πλέον από δω θα σας διαβάζω...

Λιζάκι περαστικά σας,υπομονή ένα εξάμηνο ακόμη αλλά τόσο πολύ καιρό αντιβίωση;;;ψυχούλα μου

Ειρηνάκι μου μην τρελαίνεσαι..ηρέμησε...ο γιατρός δεν σε είπε να κάνετε κορτιζόνη για τα πνευμονάκια της προληπτικά;;;;και γιατί ένα μήνα σε θερμοκοιτίδα;εύχομαι όλα καλά να πάνε...

evni περαστικά στη Νικολέτα και την Ευαγγελία και σε σένα επίσης....πολύ διάρροια κυκλοφορεί τελικά και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα από ότι ακούω

εμείς αύριο θα πάμε Χαλκιδική μόλις σχολάσω και θα γυρίσουμε το Σάββατο πρωί γιατί το μεσημέρι δουλεύω..έστω για λίγο θα πάμε στους δικούς μου που από την βάπτιση δεν βρεθήκαμε ξανά..εν τω μεταξύ και η δικιά μου μείωσε τις ποσότητες στο φαφητό αλλά δεν την πιέζω,σήμερα άνοιξε το στόμα της και έτρεχε το φαγητό την μάλωσα και κλάμα.....κλάμα..ε,τα πήρα όλο το σπίτι όταν τρώμε βομβαρδίζεταιι...

και έχω και νέα για την πεθερά...σε μένα δεν ήξερε ούτε να ταίζει ούτε να αλλάζει,τώρα που ο 'αντρας μου έχει άδεια για να την προσέχει ανέβηκε και έμαθε να ταίζει να αλλάζει...τυχαίο;;;;δεν νομίζω;;μάλλον δεν ήθελε να βοηθήσει εμένα..τι να πω;;;τα είπα του άντρα μου..λέω απ,,,αφού έμαθε να τα κάνει αυτά θα την χώσουμε να πάμε για ποτό..σωστά;;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα

Λιζακι μου τι να πω ταλαιπωρηθηκε ο Σταυρος αλλα τουλαχιστον ολα οκ , εμεις δεν εχουμε κανει ακομα mmr και μαντου ,στις 18/08 θα κανουμε εσυ πως και τα εκανες πιο νωρις?

Ειρηνουλα τι ειναι αυτα τωρα????? εφαγες το γαιδαρο και δεν εμεινε τιποτα και τραβηξες ενα σωρο ζορια , για παρε λιγο τα πανω σου δεν εμεινε και τιποτα προσπαθησε να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα πολυ ολεσ σασ για την εμψυχωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα με βοηθησατε πολυ ,να συνεφερω καπωσ!!!!!!!!να στε καλα και ευχομαι να πραγματοποιηθουν οι ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ισωσ με επιασαν τα ορμονολογικα...σε συνδιασμο με την αποτομη αλλαγη τησ αγγελικησ και τα λογια του ντοκτοριου....ηλθε και με αποτελειωσε!!!!!

αννουλα οσον αφορα το ταισμα,γενικα και η αγγελικη ειναι οπωσ την δικια σου απο παντα...δεν ειναι παιδι του πολυ φαγητου απλα τωρα τελευταια δεν τρωει τιποτα!!!!!!!

χτεσ το βραδακι μαλιστα εψαξα και στο ιντερνετ για το μηκοσ τραχυλου κ εγραφαν οριο το 1,5 κ μαλιστα μια κοπελα που πηγαινε κ εκεινη στον δικο μου ελεγε οτι εκεινοσ εχει οριο το 2,5....θυμαμαι κ ο υπερηχογραφιστησ που μου ειπε οτι ειναι μια χαρα απλα να προσεχω τα βαρη...

τι να πω....

απλα χτεσ πελαγωσα γιατι σκευτομουν οτι εαν συμβει κατι τετοιο κ τρεχουμε αθηνα για θερμοκοιτιδεσ κτλ εχω κ ενα αλλο μωρο κ ποιοσ θα μου το εχει και γενικα διαφορα τετοια...

ταρονι ωσ πιο ειδικη στο θεμα τραχηλου ξερεισ ή μηπωσ εχεισ ακουστα πιο ειναι το οριο ασφαλειασ?

σκευτομαι κιολασ μηπωσ το ντοκτορι γινεται υπερβολικο για να με φοβησει λογω ιστορικου κτλ...τι να πω!!!

Καλημέρα κ από μας....

γιατί νομίζω ότι έχω κουραστεί περισσότερο αυτες τις μέρες που δεν δουλεύω κ όλη μέρα με τρέχει η Ζωούλα????:rolleyes::roll::twisted:

αχ και ξανα αχ!!!!!!τωρα ισωσ με καταλαβεισ περισσοτερο!!!!!!!

μαντινοπακι ευχομαι να πανε ολα πολυ πολυ καλα στον οφθαλμιατρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω ,μαντυ και αννουλα καλα να περασετε στο καφεδακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Για σας κοριτσια

Nadine βλεπω περασατε τελεια στην Κερκυρα , αχ ποσο θα ηθελα πριβε διακοπες ανευ παιδιων.. για λιγες μερες βεβαια, φοβερες οι φωτογραφιες σας!!!

mantinop πηγαν ολα καλα με το γιατρο? Τι σου ειπε?

Ταρα ετοιμη για διακοπες με δυο παιδια? Δε στο περιγραφω το ξερεις.... και γω διακοπες υποτιθεται οτι κανω...

Αννα ζηλευω για την Χιο, ο αντρας ειναι απο εκει , εχουμε σπιτι, και οποτε κανονιζοουμε να παμε κατι θα συμβει και ακυρο... τελευταια φορα χασαμε εισητηρια 400 ευρω

Μπιζελακι για το μαλι εγω σκεφτομαι οτι μετα τα βαφτισια μπορει να το κοψω και τελειως αγοριστικο...

Μικρη Irene τι ειναι αυτα που λες ολα θα πανε καλα με το μωρακι μας, η χιωτισα θα γεννηθει στην ωρα της και θα ειναι και κουκλαρα..

Xanthi ο μαριος δε παιζεται οποτε γραφεις τα κατορθωματα του δεν αντεχω απ τα γελια...

Εvni περαστικα στα μωρακια

Staxioforina go for drink ασε την πεθερα χαχα

Εμεις ειμαστε ακομα Κασο, δε λεω παμε καθε μερα για μπανιο, αλλα κοριτσια πολυ κουραση και εκνευρισμος, αμα στο σπιτι μενει τοσος κοσμος.... γονεις... αλλα ειμαστε και χωρις αυλη, αυλη μας ειναι ο δρομος και οποιος περασει καθεται.... χαμος.. τα μικρα εχουν ξεφυγει να δω πως θα τα μαζεψω...

η μικρη περπαταει , θυμωνει , παιζει μπαλα σαν αντρακι , δινει χαστουκια σβουρηχτα στον μεγαλο. Τρωει οποτε γουσταρει, τι να πω και πολλα πολλα αλλα... Το Σαββατο θα τους κανω γενεθλια και των δυο μαζι. Πριν 2 μερες ξυπνησε και ηταν με το ματι κοκκινο και πρησμενο την ειχε δαγκωσει κατι στον υπνο της... τρεχα ιατρειο... ευτυχως μεχρι το επομενο πρωι εφυγε τελειως, κοριτσια αν και αλλου ειναι οπως εδω παρτε μαζι σας οτι ισχυροτερο υπαρχει αποθητικο, χαμος απο μυγες, κουνουππια , σκνιπακια μυρμιγκια γιγαντες σαρανταποδαρουσες κατσαριδες εχω δει ολο το ζωικο βασιλειο στα ερπετα............

Επισης ειμαι σκασμενη με την δουλεια και δε με αφηνει να χαρω τις διακοπες, ειμαι εκτος απ το Μαιο με την προυποθεση οτι θα πληρωνομαι συχνα.. ειμαι 5 μηνες απληρωτη και το δωρο και σημασια δε δινουν... θα γυρισω και με τα δυο παιδια αθηνα και θα παω να παραιτηθω.... δε τους αντεχω αλλο.... να δω τι θα κανω τωρα....

Οποτε αν θελεται καμια γραφιστοδουλιτσα μη με ξεχνατε.... χεχε ασ κανουμε κατι και στο σπιτι...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ωραίος ήταν ο καφές....:tongue::tongue:

Πιτσιποπάκος(μα τι γόης???) και Ζωούλα γνωρίστηκαν αλλά μάλλον πιο πολύ εγώ του άρεσα...ξέρετε η γριά κότα:P:p

Της Ζωούλας πάλι της αρεσε ο μπράντυ από το κινητό της μαμάς του κ τον έκανε κ μακια!!!:P:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άννα πας στοίχημα ότι του μπραντ θα του γυαλίσει η μαντινόπη; :mrgreen:

Τα μουσουδάκια ήταν άπαιχτα. Ο Φίλιπ θα γίνει άντρακλας, φαίνεται το κορμί του ρε παιδί μου! Η δε Ζωή... τι νάζι παναγία μου! Αλήθεια, και τα δύο μούρλια τα πιτσιρίκια, να τα χαίρεστε!

Λίζα περαστικά ρε κοπελιά, εύχομαι να μην του τύχει τίποτα μα τίποτα μετά απ'όλα όσα τράβηξε ο μικρός! Evni επίσης περαστικά στις μικρούλες!

Χιώτισσα καλά σου λέει η στάχι, ενέσεις για τα πνευμόνια, να το σιγουρέψεις. Που πρόκειται να γεννήσεις και δεν θυμάμαι; Ότι και να γίνει, τόσες ήμαστε εδώ βρε, πότε η μια μπέιμπι σίτιν πότε η άλλη, μην ανησυχείς εσύ. Φρόντισε να ξεκουραστείς όσο γίνεται και να τραβήξει η εγκυμοσύνη όσο μπορείς παραπάνω, και μια μέρα κάνει διαφορά.

Εγώ φόρεμα για βάφτιση ακόμα δεν βρήκα, έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί με μεγάλα νούμερα (λόγω στήθους, κατά τα άλλα είμαι συλφίς!);

Κατά τα λοιπά, οι μπόμπο κι οι προσκλήσεις έτοιμες, φωτογράφος έκλεισε, μένει να τρέξω εκκλησία και να κλείσω τα γλυκά. Της μιας κουμπάρας το δώρο το πήρα, μένει η άλλη (η αδερφή μου) και νομίζω ξεμπέρδεψα. Βαφτιστικά και σταυρός οκ. Ξεχνάω τίποτα;;;

Συμπεθέρα, θα έχω κι εγώ εννοείται το νου μου για δουλειά. Εισιτήρια επιστροφής βρήκες;

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια...

σα να μην εφτανε ολη η δυσκολη και επιπονη διαδικασια της εξετασης που καναμε (το σπινθηρογραφημα εννοω) ... απο χθες εχει πυρετο απο το εμβολιο και σημερα εφτασε μεχρι 39 :(

το κλαμα και η γκρινια σχεδον χωρις σταματημο, εγω σε κατασταση "εκτακτης αναγκης"... και δε συμμαζευετε!!!

κατα τ΄αλλα... μια αδελφικη μου φιλη στη Γερμανια ειναι στο νοσοκομειο σε κρισιμη κατασταση και εχω γινει κουρελι!!!!!!!

δεν ειναι η καλυτερη μου εποχη... νιωθω τοση κουραση....

7hWqp3.png

Λιζάκι μου, υπομονή..

Όλα μαζί σου έπεσαν, βρε παιδί μου. Βοήθεια έχεις καθόλου;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

1219595jih9paq1vt.gif

ταρονι ωσ πιο ειδικη στο θεμα τραχηλου ξερεισ ή μηπωσ εχεισ ακουστα πιο ειναι το οριο ασφαλειασ?

Eιρηνακι ο δικος μου τραχηλος ειναι σχεδον ανυπαρκτος! Να προσεχεις.

Ταρα ετοιμη για διακοπες με δυο παιδια? Δε στο περιγραφω το ξερεις.... και γω διακοπες υποτιθεται οτι κανω...

Ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα...

βηκανε και τα αποτελεσματα της χθεσινης εξετασης!

καλα ειναι σε γενικες γραμμες... το μονο καταλοιπο που αφησε η ουρολοιμωξη ειναι μια πολυ μικρη ουλη στο νεφρο, και πρεπει να συνεχισουμε την αντιβιωση για αλλο ενα εξαμηνο :(

Πολυ αντιβιωση ρε Λιζακι. Στη θεση σου θα επαιρνα και δευτερη γνωμη. Περαστικα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Ειρηνακι μου, προσπαθησε (οσο αυτο ειναι δυνατον) να ξεκουραζεσαι και να εισαι χαλαρη. Και να μη στεναχωριεσαι, ολα καλα θα πανε.

Λιζακι περαστικα σας.

Εμενα σημερα ειναι η τελευταια μερα στη δουλεια, και πρεπει να στρωσω λιγο τον πωπο μου να δουλεψω για να φύγω νωρις σημερα.

εβαλα στο φατσοβιβλιο, φωτογραφιες απο προσκλητηριο, μπομπονιερα και το φορεμα που αγορασα. για πειτε καμια γνωμη.

Αυριο θα δω το μωρακι μου που μου εχει λειψει τοοοοσο πολυ. Παντως και μενα η μαμα μου μου λεει οτι της κανει κολπα με το φαγητο.

Σας φιλω, να εχετε μια καλη μερα

4Rnfp3.png

Καλημέρα!!!!

Κυριακή να χαίρεσαι την Σωτηρία σου!!Γιορτάζει κάποιος άλλος που ξέχασα???

Ειρηνούλα,όλα καλά θα πάνε,μην αγχώνεσαι και να κοιτάς να ξεκουράζεσαι αρκετά και να προσέχεις....

Λίζα,τί να σου πω κοπέλα μου.....κράτα γερά και περαστικά στον Μάριο.....

Λοιπόν κορίτσια,μετά από 2 χρόνια παρά 23 μέρες μου ήρθε περίοδος!!!!Επιτέλους,είχα αρχίσει να αγχώνομαι....τουλάχιστον καλά που ήρθε τώρα και θα την γλιτώσω στις διακοπές....να μπουν λίγο και οι ορμόνες μου στη θέση τους επιτέλους!!

Κατά τ'άλλα,πήγαμε παιδίατρο προχθές και κάναμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς,μας βρήκε στάσιμες στο θέμα του βάρους και μας είπε να αυξήσουμε τα γεύματα σε 6 την ημέρα!κανονικά πρέπει να τρώει 800γρ./ημέρα και εμείς τρώμε τα μισά....από προχτές πάντως ξεκίνησε λίγο καλύτερα με τα γεύματα και την πιέζω κι εγώ για λίγο παραπάνω κάθε φορά και κάτι κάνουμε....μας έδωσε και μια σκόνη να βάζω στις κρέμες για να αυξήσουμε τις θερμίδες...θα δούμε σε 40 μέρες που θα ξαναπάμε...και μετά τις διακοπές ξεκινάμε το αυγό σιγά σιγά....ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε παρατράγουδα.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κορίτσια help, μ' έπιασαν πάλι οι ανησυχίες μου για το μικρό, γιατί δεν περπατάει....??

Άργησε πολύ σε όλα, έμαθε να κάθεται 9 μηνών, στάθηκε όρθιος στα πόδια του κοντά στους 11 μήνες και τα μόνα δειλά βηματάκια, που κάνει, είναι μέσα στο πάρκο.. Όταν τον εχω εκτός πάρκου και πάω να τον σηκώσω, λυγίζει τα πόδια ή παίρνει θέση για κάθισμα. Τί φταίει....?? Θα έπρεπε, τουλάχιστον, να κάνει βηματάκια ή να στέκεται όρθιος, όταν τον κρατάω....:|:?:roll:

Κορίτσια help, μ' έπιασαν πάλι οι ανησυχίες μου για το μικρό, γιατί δεν περπατάει....??

Άργησε πολύ σε όλα, έμαθε να κάθεται 9 μηνών, στάθηκε όρθιος στα πόδια του κοντά στους 11 μήνες και τα μόνα δειλά βηματάκια, που κάνει, είναι μέσα στο πάρκο.. Όταν τον εχω εκτός πάρκου και πάω να τον σηκώσω, λυγίζει τα πόδια ή παίρνει θέση για κάθισμα. Τί φταίει....?? Θα έπρεπε, τουλάχιστον, να κάνει βηματάκια ή να στέκεται όρθιος, όταν τον κρατάω....:|:?:roll:

μου θυμιζει την ανιψια μου η οποια μεχρι και 15 -16 μηνων ειχε αυτη τη σταση που αναφερεις ολο καθοταν και δεν σηκωνοταν με τιποτα ο παιδιατρος ειχε πει οτι ενιωθε ανασφαλεια και φοβοταν ωσπου μια μερα ηρθε στο σπιτι της μια φιλη της με την οποια ειχαν γεννησει πανω κατω μαζι το δικο της μωρο ομως περπαταγε μολις το ειδε η δικια μας ζηλεψε , βασικα ειδε οτι ειχαμε στρεψει την προσοχη μας στο μωρο που περπαταγε και αυτη την ειχα "φτυσει" και ετσι σηκωθηκε πιαστηκε απο μια καρεκλα και ζητησε το χερι μας για να παει βολτα:wink:

Δεν ξερω τι να σου πω ισως αν τον επιανες απο τα χερακια και τον ζοριζες λιγο? ο παιδιατρος τι λεει?

Εγω παλι εχω αλλο θεμα σκαρφαλωνει παντου και πεφτει απο καρεκλες -καναπεδες-κρεβατια , εχτες το τσακωσα στον αερα με το ενα ποδι μεσα στη μπανιερα και ειχε κρεμαστει για να μπει μεσα:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Δε δείχνει ν' ανησυχεί η παιδίατρος, η αλήθεια είναι πως κι εγώ 15 μηνών περπάτησα.

Με προβληματίζει πιο πολύ, που δε στέκεται όρθιος όταν τον βάζω να πατήσει στο πάτωμα, το περπάτημα ας το κάνει όποτε θελήσει..!

Καλά, τα παιδιά σου δεν παίζονται, λέμε...!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...