Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η δικιά μου απλώνει τα χεράκια της εδώ και 2-3 βδομάδες...όποτε κάθεται και θέλει να την σηκώσω ή όταν θέλει να την πάρω αγκαλιά...όταν θέλει να σηκωθεί πολλές φορές γραπώνεται από πάνω μου και προσπαθεί να στηριχτεί στα ποδαράκια της έχει πολύ πλάκα,μια φορά μάλιστα τα κατάφερε και σηκώθηκε μόνη της...μάλλον σε λίγο μας βλέπω να κατεβάζουμε κι άλλο το στρωματάκι στο κρεβάτι της....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν τα μωρα σας ξυπνανε το βραδυ και δε ξεγελιουνται με πιπιλα και χαδακια (ισως απλα να θελουν βοηθεια για να ξανακοιμηθουν) και θελουν γαλα, να τους δινετε.

Για να το ζητανε, θα το εχουν αναγκη.

Ξερω οτι ειναι κουραστικο, αλλα η ζητηση ειναι αναλογα με την αναπτυξη του μωρου.

Αννα ξερω πως νιωθεις, εμενα και συναχι να ειχε φανταζομουν πνευμονιες και αλλα φοβερα.

Ολα περαστικα θα ειναι. Ασε που μπορει να μην εχει και τιποτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε...της ξεκίνησα πάλι ρυζόνερο από το πρωί μπας κ ηρεμήσει λίγο γιατί τη βλέπω να είναι συγκαμένη στη βάπτιση....δεν νομίζω να επηρεάζει στην καλλιέργεια ούρων ε??? Ξέρει καμμία???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε? Εμείς όλο το πρωί είχαμε πάει για ψώνια και πολύ το χάρηκα!!!! :)

Ο μπέμπης ήταν πολύ ήσυχος και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Σήμερα πήραμε και το επίδομα μητρότητας και ξεκίνησα να πληρώνομαι και για το 6μηνο. Πάλι καλά δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου στον ΟΑΕΔ και μετά στην τράπεζα. Όπως φαντάζεστε, πρώτα πήγαμε στην τράπεζα και μετά για ψώνια! Χεχεχεχεεχε....

Κατα τα αλλα εγω και η μικρη ειμαστε με βηχα ακομα!

Περαστικά σας και σε σας κοριτσάκι!

Αννούλα καλά αποτελέσματα με την μικρούλα! Πότε είπες πως θα βγούν???

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και στο Μπιζελάκιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Χρόνια πολλά κοριτσάκι και ότι επιθυμείς!!!!! :)

Ρε κορίτσια σήμερα έφτιαξα τυροπιτάκια και μου έμεινε πολύ γέμιση. Μπορώ να την φυλάξω στην κατάψυξη και να φτιάξω άλλη μέρα τυρόπιτα???? Ή χαλάει????

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε? Εμείς όλο το πρωί είχαμε πάει για ψώνια και πολύ το χάρηκα!!!! :)

Ο μπέμπης ήταν πολύ ήσυχος και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Σήμερα πήραμε και το επίδομα μητρότητας και ξεκίνησα να πληρώνομαι και για το 6μηνο. Πάλι καλά δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου στον ΟΑΕΔ και μετά στην τράπεζα. Όπως φαντάζεστε, πρώτα πήγαμε στην τράπεζα και μετά για ψώνια! Χεχεχεχεεχε....

Περαστικά σας και σε σας κοριτσάκι!

Αννούλα καλά αποτελέσματα με την μικρούλα! Πότε είπες πως θα βγούν???

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και στο Μπιζελάκιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Χρόνια πολλά κοριτσάκι και ότι επιθυμείς!!!!! :)

Ρε κορίτσια σήμερα έφτιαξα τυροπιτάκια και μου έμεινε πολύ γέμιση. Μπορώ να την φυλάξω στην κατάψυξη και να φτιάξω άλλη μέρα τυρόπιτα???? Ή χαλάει????

Ισος έχω κάποια αποτελέσματα αύριο αλλιώς Δευτέρα....Δεν ξέρω πως θα γίνει το τυρί μετά που θα ξεπαγώσει αλλά ούτε κ αν κάνει να μπει καταψυξη ειδικά αν έχεις βάλει κ αυγά!έχεις βάλει?Γιατί αν όχι τότε μπορείς να την κρατήσεις 2-3 μέρες στη συντήρηση κ να ξαναφτιάξεις τις επόμενες μέρες!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Έχω αρχίσει και πλησιάζω τα όριά μου, δεν αντέχω άλλη αϋπνία. Ντρέπομαι που θα το πω, χθες το βράδυ δεν άντεξα και τον ψιλοφώναξα, λες και έφταιγε αυτό το καημένο... Νοιώθω τύψεις από τότε, δεν έπρεπε να το κάνω, είναι τόσο μικρούλης... :'-((

Κατά τ' άλλα, εμείς μόνο γάλα πίνουμε ακόμη, να ξέχασε να μας πει για στερεές τροφές; Βλέπω ολες ξεκινήσατε νωρίς...!

Του μικρου και εγω του εχω φωναξει και φυσικα μετα νιωθω τυψεις, αλλα ολη η πιεση και η ευθυνη που νιωθουμε ερχεται η στιγμη που ξεσπαει!

Οσον αφορα τις τροφες και εμεις ακομα γαλα.

BdN1p3.png

Ναι έχω βάλει αυγά... Αμάν.... Μας βλέπω να τρώμε τυρόπιτα μια βδομάδα.... :S

Ε κοπελιά καλά το τυρί αλλά το αυγό απαπα... στείλε μια πίτα κ απο δω που με παρακαλάει ο άντρας να του κάνω αλλά που χρόνος?! κρίμα να τρώτε μια βδομάδα το ίδιο πράγμα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ετοιμάζω ταπεράκι!!!!! :)

Ναι φαντάζομαι τώρα και με τη δουλειά που να προλάβεις!!!! Εγώ πάντως έχω καιρό ακόμα :D

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια ερώτηση... Η παιδίατρος μου είπε τώρα που τρώει πια 2 φρούτα μόλις τελειώνει τη φρουτόκρεμα να της δίνω λίγο νεράκι, όσο θέλει αλλά η κυρία αν και γοργονίτσα κάνει λες και της δίνω δηλητήριο... Θα το συνηθίσει τι θα γίνει?!!?!? Για πείτε οι παλιές....

Συμπεθέρα μπας και σου απάντησαν οι υπεύθυνοι για τα quotes & τα emoticons?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Συμπεθέρα μπας και σου απάντησαν οι υπεύθυνοι για τα quotes & τα emoticons?

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!!! Γκρρρρρρρρρ.... Θα στείλω και σε άλλον το ίδιο μήνυμα να δούμε αν θα μου απαντήσει...

Καλησπερα girls

Χρονια πολλα στο Μπιζελακι μας να τα εκατοστησει!!!!

Κας σε ευχαριστω πραγματικα αν γινεται και καπου αλλου θα με βοηθουσαν πολυ οι πληροφοριες που εχεις και για την διατροφη την οποια ανεφερες

Αννουλα ευχομα να ειναι ολα καλα, θα περιμενουμε νεα σας

Ναντιν μου το εχω κανει και εγω δυστηχως εχουμε ξεπερασει τα ορια μας

ο καημενος ο μπεμπης μου ψιλοσυγκαηκε και του εβαλα μελανι και τον αφησα λιγο χωρις πανα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...