Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Το village είναι λίγο μετα το ικέα....είναι πίσω από το allou fan park οπου μπορούμε να πάμε κ τα παιδιά να χαρούν λίγο...;) Κανονίστε κ μου λέτε...λογικά αφού θες να πας κ στο ικέα πιτσιπομαμα μετά τις 3 πρέπει να κανονίσουμε:tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.allou.gr/main.html το πάρκο-χρήσιμες πληροφορίες-πως θα έρθετε...ναι από Π.Ράλλη είναι η έξοδος κ ο χάρτης δείχνει ακριβώς πως θα πας στα στενά για να μη βγεις μετά προς Αιγάλεω....βασικά ούτε προς Πειραιά να βγεις...παρκάρεις στα στενά ή στο parking;)

Κανονίστε κ εγώ θα πάρω την angelina:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2112526t74esh4s6a.jpg

σημερα πηγαμε τον μικρο να κανει σπινθηρογραφημα νεφρων και τα ειδα ολα!!!!!

τον ειχανε μιση ωρα μεσα να προσπαθουνε να του βρουνε φλεβα για να του βαλουν το φλεβοκαθετηρα, τον ακουγα απ΄εξω που ουρλιαζε και μου ερχοταν να μπουκαρω μεσα και να τους τα διαλυσω ολα!!!!!!!!!!

μετα του βαλανε σκιαγραφικο φαρμακο στη φλεβα και επρεπε να περιμενουμε αλλες 3 ωρες μεχρι να γινει η ακτινογραφια, η οποια κρατησε και αυτη γυρω στα 20 λεπτα!!!!

Την ξερω τη διαδικασια και ειναι χρονοβορα, και δυσκολη φυσικα για ενα μωρο. Σημερα θα παρετε αποτελεσματα ε? Πιστευω πως θα βγει καθαρο το σπινθηρογραφημα. Περιμενουμε νεα.

Η Μαριαλενα την Κυριακη το πρωι επεσε απο το κρεβατι μας μπρουμυτα και χτυπησε στο μετωπο. Τελικα ειναι θαυματουργο το βουτυρο! Την αλειψαμε, πηγαμε στη θαλασσα μετα, εφαγε, επαιξε, ολα καλα! Ουτε καρουμπαλο, ουτε τιποτα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, όμορφες...!!

Αυτό για το βούτυρο δεν το ήξερα, Μαριάννα, συνέχισε να μας παραθέτεις τις πολύτιμες συμβουλές σου..!!

Τα νέα μας είναι ότι εδώ και λίγες μέρες δεν κοιμάται το βράδυ ο μικρός, όχι από δοντάκια, απλά ξυπνάει και με θέλει εκεί, σηκώνεται στην κούνια και κλαίει μέχρι να τον πάρω αγκαλιά. Περνάει, σίγουρα, μια ώρα μέχρι να κοιμηθεί πάλι. Aυτό συμβαίνει 2-3 φορές μέσα στη νύχτα και, φυσικά, έχει και το πρωϊνό εγερτήριο μέχρι τις 7. Κομμάτια είμαι..!

Ερώτηση τώρα: Τους δίνετε κανονικά από το δικό σας φαγητό; Εμένα, αφού τρώει ακόμη τα ανάλατα, τον συνεχίζω έτσι.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια:D

Άννα σου έστειλα πμ για να συνενοηθούμε:D

Nadine εγώ εξακολουθώ να μαγειρεύω ξεχωριστα για τον πιτσιποπάκο...καμιά φορά στα όσπρια τρώμε το ίδιο αλλά του βγάζω την μερίδα πριν αλατίσω την κατσαρόλα.

Σήμερα ξύπνησε στις 9...πάλι χαράματα:rolleyes: που είναι οι εποχές που ξύπναγε στις 10?...:roll:

Κλείνω γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε για το ταξίδι...φιλιά σε όλες:D

Καλημέρα κουρίτσια!!!

Μόλις έκαψα το φαί αφού πήγα να βάλω τη κόρη μου για ύπνο κ δεν κοιμόταν επί μία ώρα ενώ μου έλεγε ναααανι ναααανι....κ μείναμε χωρίς φαί κ χωρίς ύπνο....:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Εμεις ειμαστε αρρωστουλια 2 μερες με γαστρεντεριτιδα και ηταν και τα λαιμα μας λιγο χαλια με αποτελεσμα να εχουμε χθες ολη μερα 38,5-39 ακατεβατο. τα ειδα ολα σας λεω. Η δε μεγαλη που ηταν πιο χαλια απο την διαρροια στο τελος εβγαζε βλεννες με αιμα το πουλακι μου. Η μικρη ηταν σαφως σε καλυτερη κατασταση αλλα εγωδεν σας περιγραφω κουραση και αγωνια. Ολη μερα ειχα μια την μια μια την αλλη αγκαλια και μα ζευα εμετους και καθαριζα οτι μπορουσα. Σημερα ειναι σαν να μην εγινε ποτε αυτο εχθες ειναι απυρετες και μεσα στο τρελλο κεφι. Εγω φυσικα τα πεταξα ολα εξω τα σαπουνισα ολα αλλαξα πετσετες σεντονια ολα τα παντα να φυγει η αρρωστιλα.

manti ελπιζω να εχετε καλα αποτελεσματα αυριο να μας πειτε...

lisa και σεις καλα αποτελεσματα να εχετε τον καταλυπηθηκα τον μικρο σου με αυτα που εγραψες αντε αλλη ταλαιπωρια να μην περασει το γιαβρακι μου

Αυτα τα νεα μας και παω για υπνο τωρα που ηρθε λιγο η μαμα μου γιατι δεν εχω κοιμηθει 2 μερες και κουτουλαω λεμε...φιλια πολλα σε ολες και καλες διακοπες σε οσες φευγουν...

CYMFp2.png

καλησπερα κοριτσια...

evni... περαστικα στα κοριτσακια σου!!! η αληθεια ειναι οτι σερνετε πολυ γαστρεντεριτιδα τις τελευταιες μερες...

ειμαι σιγουρη, οτι εγω και ο μικρος πρεπει να ειχαμε πριν λιγες μερες! πονουσε πολυ το στομαχι μου... και ειχαμε και εγω και εκεινος διαρροιες...:|

βηκανε και τα αποτελεσματα της χθεσινης εξετασης!

καλα ειναι σε γενικες γραμμες... το μονο καταλοιπο που αφησε η ουρολοιμωξη ειναι μια πολυ μικρη ουλη στο νεφρο, και πρεπει να συνεχισουμε την αντιβιωση για αλλο ενα εξαμηνο :(

δεν ειμαι ιδιαιτερα στα καλα μου...

παω να φτιαξω ενα καφεδακι, να κατσω λιγο στο μπαλκονι μπας και χαλαρωσω...

Μαριαννα, αυτο με το βουτηρο το ειχα ξανακουσει πιο παλια αλλα δεν ειχα δωσει σημασια!!

ας το εχουμε στα υποψιν... γιατι απο τουμπες και καρουμπαλα, αλλο καλο τωρα ειδικα που αρχισανε το περπατημα και το σκαρφαλωμα... :D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evni περαστικουλια στισ ζουζουνεσ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ταρονι αυτο με το βουτηρο οντωσ πολυ θαυματουργο...μου το ελεγαν και δεν το πιστευα γιατι δεν καταλαβαινα απο που κ ωσ που μπορει να βοηθησει το βουτηρο...

λιζακι ευχομαι γρηγορα ολα να φτιαξουν με τον μπεμπουκο ,πολυ τον λυπηθηκα οπωσ τα περιεγραψεσ....ευχομαι να ειναι το τελευταιο!!!!!!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια δεν ειμαι και στα καλυτερα μου....πολυ αποτομα επεσα ψυχολογικα κ στεναχωριεμαι πολυ!!!!!!!!!!!

απο την μια εχω το αγγελικακι που μεσα σε λιγεσ μερεσ εχει αλλαξει κατα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκοψε τελειωσ τον υπνο(αυτο εχει ωσ επιπτωση την διαρκη γκρινια....:rolleyes:),σκανταλεψε στο φουλ(οχι οτι δεν ηταν αλλα τωρα παραειναι...:rolleyes:)και τελοσ δεν τρωει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα καθολου!!!!!!κ χτεσ το μεσημερι στο φαγητο κ σημερα στα φρουτα κ στο μεσημεριανο εγινε χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ξεφυγα κ αρχισα να φωναζω (να φταινε οι ορμονεσ δεν ξερω...)μετα εκλαιγα που βγηκα εχτοσ εαυτου και γενικα απο χτεσ που εγινε αυτη η φαση ειμαι χαλια .....

και το κερασακι στην τουρτα που με αποτελειωσε..!!!!!!!!!!!!!!!!!...........

πηγα σημερα ντοκτορι κ περιμενα οτι απλα θα μου ελεγε για τισ αυξημενεσ αντιστασεισ στην μητρα που σημαινουν σοβαροσ κινδυνοσ για εκλαμψια ,αλλα και το ζαχαρο αλλα εκεινοσ πηγε και μου βρηκε και επιπροσθετα!!!!!!!!!!.............ενω στο β επιπεδου ο τραχυλοσ ηταν σχεδον 4 εκατοστα τωρα ειναι μολισ 2,5!!!!!!αυτο σημαινει οτι αρχισε να εξαλοιφεται κ σε συνδιασμο με τισ συσπασεισ μπορει ανετα να προκληθει γεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μωρουλακι μου ζει πλεον σε αυτην την εβδομαδα αλλα το θεμα ειναι οτι αν ω μη γενοιτω ,συμβει κατι τετοιο θα πρεπει να μπει σε θερμοκοιτιδα στην αθηνα για εναν μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι μου αυτό με την Αγγελικούλα κ το φαγητό το ζω εδώ κ πολύ καιρό έτσι κ δεν βρίσκω νέα αντικείμενα να ασχολείται αποκλείεται να φάει....υπομονή....κ εγώ της έχω φωνάξει αρκετές φορές γιατί είναι κ πολυυυυ σκανταλιαρα αλλά οκ αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα αγαπάμε αλλά ότι ήμαστε άνθρωποι κ η υπομονή καμμιά φορά εξαντλήτε....μακάρι να είναι αυτό το περισσότερο που μπορεί να τα πληγώσουμε....όσο για το θέμα του πρόωρου τοκετού να μην το σκέφτεσαι κ όλα θα πάνε καλά όπως πήγαν μέχρι τώρα....:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λιζάκι, υπομονή, εύχομαι να βελτιωθεί η κατάσταση..

Evni, περαστικά στις ζουζούνες..!

Ειρηνάκι, σιγά μη βγει από τώρα η μπουμπού, έτσι όπως την έχεις καλομάθει εκεί μέσα...!! :D

Αννούλα, τί φάγατε, τελικά....??? :mrgreen:

Mantinopaki, δε θα σχολιάσω το πρωϊνό ξύπνημα του πιτσιποπάκου....!! :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλησπερα και παλι...

Ειρηνη... εισαι σε εβδομαδες που καμια ανησυχια δεν υπαρχει για το βρεφος!!! Προσπαθησε ομως σε παρακαλω να χαλαρωσεις και εσυ λιγο!!! Ολα μια χαρα θα πανε! Οτι και να γινει (που ΔΕΝ θα γινει) η μπουμπου σου θα ειναι ενα αστερακι σαν την αδερφουλα της!!! :D

Πανω απ΄ολα να λεμε δοξα τω Θεω, και να μην μας ανησυχει κατι το οποιο διορθωνετε ειτε με θερμοκοιτιδα, ειτε με οποιοδηποτε αλλο τροπο! Τα παιδακια μας να ειναι καλα με οποιοδηποτε "κοστος" και "ταλαιπωρια" δικη μας! οκ??? αντε!! ανεβα τωρα!!!!!!!! :D

εμας ... ολα τα ειχε η Μαριωρι... ο πυρετος της ελειπε!!!!

απο το απογευμα ανεβασε πυρετο και γκρρρρρρινια απο το εμβολιο mmr το οποιο κανει πυρετο 7-12 μερες αργοτερα!!!!!

νιωθω ετοιμοροπη...

+ οτι μ΄εχει πιασει πονος στο στομαχι

+ οτι εχω ενα καρο δουλειες, να ετοιμασω τους μεγαλους που θα φυγουν για Λευκαδα

+ οτι εχω να ετοιμασω και εμας τους υπολοιπους ...

τι να πρωτοπρολαβω η ερμη και δολια μανα πλεον ?????????

7hWqp3.png

Και η δικιά μου είναι πολύ σκανταλιάρα,δεν φαντάζεστε αλλά πιστεύω είναι η ηλικία.Απο προχθές που γυρίσαμε βρε κορίτσια έχει φέρει το σπίτι τα πάνω -κάτω.Τουλάχιστον στο χωριό δεν τα έκανε αυτά.Ούτε ντουλάπια άνοιγε,ούτε τόση γκρίνια είχε όλη μέρα.Τι να πώ!Κι'όσο σκέφτομαι πως θα περάσει αυτός ο μήνας εδώ στην Αθήνα που δεν έχω τι να την κάνω δεν ξέρω.Ισως στο χωριό με τα ξαδερφάκια της που είχε παρέα όλη μέρα της πέρναγε ευχάριστα η ώρα.Εδώ που να την πάω δεν ξέρω.Τελικά τα παιδιά απο αυτή την ηλικία χρειάζονται την επαφή με παιδάκια.Ανυπομονώ να έρθει η 1η Σεπτέμβρη που θα αρχίσουμε παιδικό και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Είρήνη μη στεναχωριέσαι για το φαγητό της μικρής,φάση είναι και θα περάσει.Φταίει και η ζέστη που δεν τρωνε.Οσο για την άλλη τη μπουμπού σου χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...